Szarik Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Widziałam już gdzies te zdjęcia, Witaj Ewa! Uwielbiam zdjęcia wesołych, przygarniętych morduch ze schroniska, a Twój piesek wydaje się być taki szczęśliwy... I uwielbiam też Beagle za ich ciapy i ogonki! I plamki na oczkach :loveu: Pozdrawiamy! Quote
Coyote Ugly FCI Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Ale tu cichutko puk puk jest tam kto???:cool3: Quote
g_o_n_i_a Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Rosolakowe halo halo :cool3: Gdzie Wy byc? :D Quote
olifka Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Rosolakowe halo halo :cool3: Gdzie Wy byc? :D Zniknęły:shake: Quote
Cambel&Megi Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Witam moją kochaną zieloną pachnącą Roskę :buzi: I ewentualnie jej pańcię, ale nad tym to się jeszcze zastanowię :evil_lol: Quote
Coyote Ugly FCI Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Cambel napisał(a):Witam moją kochaną zieloną pachnącą Roskę :buzi: I ewentualnie jej pańcię, ale nad tym to się jeszcze zastanowię :evil_lol: :evil_lol::evil_lol: jak tam cioteczki spacerek sie udał psy czysciutkie:eviltong: Quote
Cambel&Megi Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Iwona1984 napisał(a)::evil_lol::evil_lol: jak tam cioteczki spacerek sie udał psy czysciutkie:eviltong: Hihii super :loveu: 3 Beagle i taki 1 rodzynek Megi :eviltong: Psy oczywiście czyściutkie, całe mokre, wszystkie zapachy mialy na sobie /jakie tylko spotkały/ :razz: Quote
psiulka Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Dobry wieczór 8) Widziałam Cię dzisiaj z Roską :iloveyou: Może jakieś zdjęcia? xP Quote
Ewa_17 Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 hej hej cioteczki :loveu: jestesmy jestesmy :diabloti:........tak latwo nas sie nie pozbedziecie ;) w sobote bylysmy z Rosolaczkiem na zlocie w Bielsku Bialej (10h pociagiem :icon_roc:) kilka foteczek :D Rosolak w pociagu :megagrin: juz na miejscu spotkania, podczas wykladu weta Rosolaczkowi sie z lekka nudzilo :nerwy: na dworcu w Bielsku :evil_lol: Quote
Ewa_17 Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 "swieta trojca", ktora nie chciala sie ustawic :mad: Rosolinda na tle pociagu :hmmmm: jednak proba ustawiania sie powiodla :evil_lol: noi wracamy do domku :placz: Quote
Ewa_17 Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 Rosa=desperado :hand: (podczas obiadu wszystkie beagle zamkniete byly na balkonie, Rosa oczywiscie musiala byc zauwazona przez wszystkich beaglomaniakow i pokazywala swoje popisowe umiejetnosci skoku w zwyz :lol:) spotkanie bylo rewelacyjne...... wyklad mial wet, sedzia kynologiczny oraz szkoleniowec.... odbylo sie tez krotkie szkolenie.... byl rozlozony tor agility i kazdy mogl sprobowac swoich sil w tej dziedzinie :p (Rosolak polubil "hopke" :lol!:) zlot organizowala hodowla Biguru, za co hodowcom (a jednoczesnie przemilym ludziom) serdecznie dziekujemy :D byl ok 15 beagli+35beaglomaniakow :D Quote
Ewa_17 Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 psiulka gdzie to nas widzialas? :razz: kilka innych beaglakow.... Panda psiaki i dzieciaki :P Bianka Lu Figa Quote
Czarna_Owieczka Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Śliczne fotki :D ile beagli :loveu: Quote
psiulka Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Łaaa, jakie ładne fotki :loveu: :loveu: Ja byłam na spacerze z nowofunladką, troszkę mnie pociągnęła jak przejeżdżałaś ^^' Quote
Cambel&Megi Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Boskie zdjęcia :mdleje: Tyle, że 3/4 z nich już widziałam :eviltong: Quote
olifka Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Fajne Rosa miny strzela:loveu::evil_lol: Trenujesz z nia agility? Quote
Ewa_17 Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 Sznaucerka-Balbina napisał(a):Trenujesz z nia agility? mialysmy zaczac w tym roku..........ale tak sie ociagalam, ze nie zaczelam :oops::roll: mam zamiar wziac sie za to na powaznie w przyszlym roku, bo widze ze mojemu szkodniczkowi sie to spodobalo :lol: dzieki wszystkim za odwiedzinki, wieczorkiem zdjecia z wczorajszego grzybobrania ;) Quote
Ewa_17 Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 Grzybobranie :diabloti: nasze dzisiejsze zbiory: i grzybiarka we wlasnej osobie :diabloti: pozdrawiamy :evil_lol: Quote
Cambel&Megi Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Meee no i znowu już widziałam zdjęcia :eviltong: Cudny Rosolak ..i grzybki :razz: Quote
Coyote Ugly FCI Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 ja chce grzybki bo lubię:evil_lol: Quote
Ewa_17 Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 hej cioteczki :lol: Iwonko zaparaszam do nas :diabloti: Rosolak wczorajszy ;) pozdrawiamy :lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Wczorajszy Rosolak cudowny :loveu: Quote
ariss Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 No to jestem z rewizytą;) Suczki piękne i mam nadzieję,że moja odpowiedz Cię usatysfakcjonowała?:cool3: Quote
Recommended Posts