Ewa_17 Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Chcialabym przedstawic moje dwie psiunie: 10 letnia Tine (kundelek ze schroniska) i 10 miesieczna beagielke Rose :evil_lol: oto kilka ich zdjec: Tinka: Roska: to narazie tyle ;).......milego ogladania o prosze o komentarze ;) Quote
Ewa_17 Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 i jeszcze zdjecia Rosy z serii "a ja rosne i rosne" :razz: 2m: 3m: 4m: 5m: 6m: 7m: 8m: 9m: Quote
Ewa_17 Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 jeszcze kilka zdjec Tinki sprzed przybycia do naszego domu Roski :lol: widze ze nikt nas nie odwiedza :shake: :placz: Quote
Behemot Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Ewa_17 napisał(a): widze ze nikt nas nie odwiedza :shake: :placz: Ja odwiedzam :lol: Śliczne psiuńki :loveu: Ewa, wydawało mi się, że zgłaszałaś zdjęcia do konkursu, a teraz jakoś ich nie widzę :shake: Co się stało? Quote
Teklunia Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Piekne sa Twoje sunie :loveu::loveu::loveu: a Tina w ogole nie wyglada na 10 lat :) Quote
Ewa_17 Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 bo zdjecia maja byc z kwietnia a ja sie zagapilam i dala wczesniejsze :-o... ale jeszcze do 30 postaram sie cos interesujacego napstrykac i wkleje, obiecuje :razz:... jesli chcecie moge wkleic zdjecia Rosy, etapami jak rosla i sie zmieniala?? :cool3: Quote
justynia Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Ewa_17 napisał(a):jeszcze kilka zdjec Tinki sprzed przybycia do naszego domu Roski :lol: widze ze nikt nas nie odwiedza :shake: :placz: HEJ, HEJ, odwiedza , odwiedza! Właśnie przybiegłam zobaczyć Twojego biszkopcika :loveu: Rzeczywiście śliczna Tinusia, a i Rosa słodziutkie psisko ;) A Tinkę wzięłaś w jakim wieku ze schroniska? Bo ja Tamę jak miała jakieś 6 miechów :evil_lol: Quote
Ewa_17 Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 moja Tinulka miala juz okolo 3lat, stala biedulka na szarym koncu na lancuchu :mad: (gdzie to jest pies lancuchowy :angryy: )........ a najlepsze jest to, ze byla do tego stopnia brudna ze myslelismy ze jest szara :-o :crazyeye:.....po kapieli okazalo sie ze biszkopcikowy-kremik :multi::loveu::cool3: Quote
justynia Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Ewa_17 napisał(a):moja Tinulka miala juz okolo 3lat, stala biedulka na szarym koncu na lancuchu :mad: (gdzie to jest pies lancuchowy :angryy: )........ a najlepsze jest to, ze byla do tego stopnia brudna ze myslelismy ze jest szara :-o :crazyeye:.....po kapieli okazalo sie ze biszkopcikowy-kremik :multi::loveu::cool3: Ewcia, jesteś Wielka!!! Ale najlepszą nagrodą jest miłość samego piesia, nie? Pewnie gdyby nie Ty, to by dalej tak stała do dziś :mad: Wygłaskaj ode mnie biszkopcika!!! Quote
Ewa_17 Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 justynia Tinulek wyglaskany :loveu:.... nie uzyskalam pozytywnej odpowiedzi co do checi ogladania Rosy wieuku wczesno szczeniecego :mad:.......ale co tam sama sie wprosze z fotkami :cool3:... no wiec wszystko zaczelo sie dnia 17.06.2005r kiedy na swiat przyszlo 11 slodkich beaglaczkow :multi:... psiaki w dn 27.07.05: Rosa po prawej: Rosa po lewej: rodzenstwo beaglaka ;) : Rosa po przyjedzie do domu, nie zbyt szczesliwa po pozlace z rodzenstwem :evil_lol: Quote
asiunia Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Hej!! Super galeria!Bede wpadac czesciej:evil_lol: Quote
Ewa_17 Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 zapraszamy :multi: skoro sie podoba to kolejna porcja :cool3:..... milosc moich psic :loveu: leniuchowanie :eviltong: : Quote
Ewa_17 Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 hmm chyba wam sie psiury jednak nie podobaja, bo prawie nikt nas nie odwiedza.....:mad: no ale na zachete zdjecia z 3 miesiaca Rosolaczka :D : jaki grozny pies hehe :razz: juz widzialam u kilku pieskow z forum fascynacje sznureczkowa zabawka, moja beaglowa tez ja strasznie lubi :cool3: Quote
justynia Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Ewa_17 napisał(a):justynia Tinulek wyglaskany :loveu:.... nie uzyskalam pozytywnej odpowiedzi co do checi ogladania Rosy wieuku wczesno szczeniecego :mad:.......ale co tam sama sie wprosze z fotkami :cool3:... Rosa po prawej: Rosa po lewej: rodzenstwo beaglaka ;) : Rosa po przyjedzie do domu, nie zbyt szczesliwa po pozlace z rodzenstwem :evil_lol: Ajajaj! Nie zauważyłam pytanka :oops: Jasne, że wrzucaj! Dzieciaki są najsłodsze, a Roska ciudowna po prostu,więcej! Quote
Ewa_17 Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 justynia ciesze sie ze przynajmniej ty do nas zagladasz :multi:......a wiec kolejne fotki specjalnie dla ciebie :razz:...... siostra Roski :lol: : lakomstwo glodomora :p smutas ;) zabawa :D narazie tyle, jak nas bedziecie odwiedzac to bedzie wiecej......buziaki dla justyni :* ;) Quote
Sabina1 Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Ewa, jakie Ty masz prześliczne pieski :multi: Tina to perełka . Mam słabość do wszystkich biszkopcików. Cudownie, że wypatrzyłaś taką kochaną sunieczkę w schronisku. A biglunia - wiadomo, niezwykle urodziwa :loveu: Będę wpadać często, a Ty pracuj, pracuj, pstrykaj i wklejaj jak najwięcej. Pozdrawiam serdecznie :lol: Aha, gdzie mieszkasz ? Nie ma informacji chyba. Quote
aaliw Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Ewa_17 napisał(a): Rosa po prawej: rodzenstwo beaglaka ;) : Jakie fajne ciapki :loveu: Mozna wiedziec dlaczego akurat TA konkretna sunka? Quote
Ewa_17 Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 aaliw napisał(a):Jakie fajne ciapki :loveu: Mozna wiedziec dlaczego akurat TA konkretna sunka? oj mialam duzy dylemat ;).......bylo w miocie 11 szczeniaczkow...w tym 5 pieskow i 6 suczek....wybieralam po umaszczeniu i tak z 6 wybralam dwie Rose i tego szczeniaczka co jest w galerii podpisany "siostra Rosy"... wkoncu zdecydowalam sie na mojego diabelka, bo ma charakterystyczna krope nad noskiem i dlugie rzesy :cool3:.... skoro wam sie podobaja psiny, oto jeszcze kilka ich ujec :evil_lol:... Rosa: Tinka: zapraszamy do ogladania i pozdrawiamyy :evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Tinusia wygląda jak mój pierwszy psiak :loveu: jejciu jak ja za nim tęsknię :placz: a Rosa - mały szkrabik - przesłodka :loveu: Quote
Ewa_17 Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 ostatnie fotki w dniu dzisiejszym.....:evil_lol: pozdrawiamyy :razz: Quote
aaliw Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Dopiero teraz zobaczylam jaki ona ma ogonek :loveu: Moja siostra tez chce beagla ;) Quote
justynia Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Ewa_17 napisał(a):justynia ciesze sie ze przynajmniej ty do nas zagladasz :multi:......a wiec kolejne fotki specjalnie dla ciebie :razz:...... narazie tyle, jak nas bedziecie odwiedzac to bedzie wiecej......buziaki dla justyni :* ;) Ach, dziękuję :oops: Fotki śliczniutkie. A mała Roska już miała cieczkę? Bo moja 7-mies. (chyba, bo dokładnie nie wiem, ile ma) sunia właśnie ma :evil_lol: Ale bigielki chyba większe i później dorastają :lol: Quote
Ewa_17 Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 moja Rosa tez wlasnie ma :evil_lol: dokladnie od tamtego czwartku....dostala 4 dni przed skonczeniem 10 miesiecy :cool3: Quote
Ewa_17 Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 kilka nowych fotek moich psiunek :razz: .......... nie wiem czy ktos zechce ogladac, ale zaryzykuje :mad:........ troszke aportowania...... zmeczona ;) Tinka :cool3: a oto Rosolaczek w calej okazalosci :loveu: padniety pies ;) zdegustowana :P ...... to narazie tyle........zapraszamy do ogladania i komentowania :lol: Quote
Recommended Posts