Jump to content
Dogomania

Rosa -> jesienne beaglowanie 2007r; str 31/32 -> grzybobranie str 32

Recommended Posts

Posted

Chcialabym przedstawic moje dwie psiunie: 10 letnia Tine (kundelek ze schroniska) i 10 miesieczna beagielke Rose :evil_lol:

oto kilka ich zdjec:
Tinka:

Roska:

to narazie tyle ;).......milego ogladania o prosze o komentarze ;)

• Replies 353
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ewa_17 napisał(a):

widze ze nikt nas nie odwiedza :shake: :placz:

Ja odwiedzam :lol: Śliczne psiuńki :loveu:
Ewa, wydawało mi się, że zgłaszałaś zdjęcia do konkursu, a teraz jakoś ich nie widzę :shake: Co się stało?

Posted

bo zdjecia maja byc z kwietnia a ja sie zagapilam i dala wczesniejsze :-o...

ale jeszcze do 30 postaram sie cos interesujacego napstrykac i wkleje, obiecuje :razz:...

jesli chcecie moge wkleic zdjecia Rosy, etapami jak rosla i sie zmieniala?? :cool3:

Posted

Ewa_17 napisał(a):
jeszcze kilka zdjec Tinki sprzed przybycia do naszego domu Roski :lol:

widze ze nikt nas nie odwiedza :shake: :placz:
HEJ, HEJ, odwiedza , odwiedza! Właśnie przybiegłam zobaczyć Twojego biszkopcika :loveu: Rzeczywiście śliczna Tinusia, a i Rosa słodziutkie psisko ;) A Tinkę wzięłaś w jakim wieku ze schroniska? Bo ja Tamę jak miała jakieś 6 miechów :evil_lol:

Posted

moja Tinulka miala juz okolo 3lat, stala biedulka na szarym koncu na lancuchu :mad: (gdzie to jest pies lancuchowy :angryy: )........
a najlepsze jest to, ze byla do tego stopnia brudna ze myslelismy ze jest szara :-o :crazyeye:.....po kapieli okazalo sie ze biszkopcikowy-kremik :multi::loveu::cool3:

Posted

Ewa_17 napisał(a):
moja Tinulka miala juz okolo 3lat, stala biedulka na szarym koncu na lancuchu :mad: (gdzie to jest pies lancuchowy :angryy: )........
a najlepsze jest to, ze byla do tego stopnia brudna ze myslelismy ze jest szara :-o :crazyeye:.....po kapieli okazalo sie ze biszkopcikowy-kremik :multi::loveu::cool3:

Ewcia, jesteś Wielka!!! Ale najlepszą nagrodą jest miłość samego piesia, nie? Pewnie gdyby nie Ty, to by dalej tak stała do dziś :mad: Wygłaskaj ode mnie biszkopcika!!!

Posted

justynia Tinulek wyglaskany :loveu:....

nie uzyskalam pozytywnej odpowiedzi co do checi ogladania Rosy wieuku wczesno szczeniecego :mad:.......ale co tam sama sie wprosze z fotkami :cool3:...

no wiec wszystko zaczelo sie dnia 17.06.2005r kiedy na swiat przyszlo 11 slodkich beaglaczkow :multi:...

psiaki w dn 27.07.05:

Rosa po prawej:

Rosa po lewej:

rodzenstwo beaglaka ;) :

Rosa po przyjedzie do domu, nie zbyt szczesliwa po pozlace z rodzenstwem :evil_lol:

Posted

hmm chyba wam sie psiury jednak nie podobaja, bo prawie nikt nas nie odwiedza.....:mad:

no ale na zachete zdjecia z 3 miesiaca Rosolaczka :D :

jaki grozny pies hehe :razz:
juz widzialam u kilku pieskow z forum fascynacje sznureczkowa zabawka, moja beaglowa tez ja strasznie lubi :cool3:

Posted

Ewa_17 napisał(a):
justynia Tinulek wyglaskany :loveu:....

nie uzyskalam pozytywnej odpowiedzi co do checi ogladania Rosy wieuku wczesno szczeniecego :mad:.......ale co tam sama sie wprosze z fotkami :cool3:...

Rosa po prawej:

Rosa po lewej:

rodzenstwo beaglaka ;) :

Rosa po przyjedzie do domu, nie zbyt szczesliwa po pozlace z rodzenstwem :evil_lol:

Ajajaj! Nie zauważyłam pytanka :oops: Jasne, że wrzucaj! Dzieciaki są najsłodsze, a Roska ciudowna po prostu,więcej!

Posted

justynia ciesze sie ze przynajmniej ty do nas zagladasz :multi:......a wiec kolejne fotki specjalnie dla ciebie :razz:......

siostra Roski :lol: :

lakomstwo glodomora :p

smutas ;)

zabawa :D

narazie tyle, jak nas bedziecie odwiedzac to bedzie wiecej......buziaki dla justyni :* ;)

Posted

Ewa, jakie Ty masz prześliczne pieski :multi: Tina to perełka . Mam słabość do wszystkich biszkopcików. Cudownie, że wypatrzyłaś taką kochaną sunieczkę w schronisku. A biglunia - wiadomo, niezwykle urodziwa :loveu: Będę wpadać często, a Ty pracuj, pracuj, pstrykaj i wklejaj jak najwięcej. Pozdrawiam serdecznie :lol:
Aha, gdzie mieszkasz ? Nie ma informacji chyba.

Posted

aaliw napisał(a):
Jakie fajne ciapki :loveu:
Mozna wiedziec dlaczego akurat TA konkretna sunka?

oj mialam duzy dylemat ;).......bylo w miocie 11 szczeniaczkow...w tym 5 pieskow i 6 suczek....wybieralam po umaszczeniu i tak z 6 wybralam dwie Rose i tego szczeniaczka co jest w galerii podpisany "siostra Rosy"...

wkoncu zdecydowalam sie na mojego diabelka, bo ma charakterystyczna krope nad noskiem i dlugie rzesy :cool3:....

skoro wam sie podobaja psiny, oto jeszcze kilka ich ujec :evil_lol:...
Rosa:

Tinka:

zapraszamy do ogladania i pozdrawiamyy :evil_lol:

Posted

Ewa_17 napisał(a):
justynia ciesze sie ze przynajmniej ty do nas zagladasz :multi:......a wiec kolejne fotki specjalnie dla ciebie :razz:......
narazie tyle, jak nas bedziecie odwiedzac to bedzie wiecej......buziaki dla justyni :* ;)

Ach, dziękuję :oops: Fotki śliczniutkie. A mała Roska już miała cieczkę? Bo moja 7-mies. (chyba, bo dokładnie nie wiem, ile ma) sunia właśnie ma :evil_lol: Ale bigielki chyba większe i później dorastają :lol:

• 1 month later...
Posted

kilka nowych fotek moich psiunek :razz: .......... nie wiem czy ktos zechce ogladac, ale zaryzykuje :mad:........

troszke aportowania......

zmeczona ;)

Tinka :cool3:

a oto Rosolaczek w calej okazalosci :loveu:

padniety pies ;)

zdegustowana :P ......

to narazie tyle........zapraszamy do ogladania i komentowania :lol: