Ewa_17 Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 o widze, ze ktos tu sie o fotki upomina...jakze nam milo :razz: noto wstawiam kilka fotek mojego mlodszego szkodnika ;) moja ulubiona ostatnimi czasy :evil_lol: i troche na spiaco :lol: pozowane ;) i z pancia :diabloti: KONIEC :evil_lol::eviltong: Quote
Cambel&Megi Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Ja się przyszłam przywitać :oops: Już tu kiedyś byłam, to wiem :cool3: Przecudne te zdjęcia Ewo robisz Rosie :loveu: http://img507.imageshack.us/img507/9918/dscn8639db0.jpg http://img520.imageshack.us/img520/1422/dscn8541sm7.jpg Te dwie mi się szczególnie podobają :cool3: Rosa kochana jest, a co Ty mówisz, że diablica?! Taki typowy Beaglowy temperament. ;) Quote
Ania-shira Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Zdjęcia są naprawde świetne :multi: a Roska to świetna modelka :multi: Quote
akard Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 [quote name='Ewa_17']o widze, ze ktos tu sie o fotki upomina...jakze nam milo :razz: noto wstawiam kilka fotek mojego mlodszego szkodnika ;) moja ulubiona ostatnimi czasy :evil_lol: i troche na spiaco :lol: pozowane ;) i z pancia :diabloti: KONIEC :evil_lol::eviltong: Piękne te zdjęcia, szczególnie portretówki:loveu: Quote
Ewa_17 Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 [quote name='psiulka']Ewelinko, nowa fryzurka? :D ja nie ewelinka kochanie :evil_lol::eviltong: a fryzurka stara ;) dziekujemy za odwiedziny, niedlugo nowe fotki diabla :diabloti::lol: Quote
Coyote Ugly FCI Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Właśnie przejrzałam cała galerie:lol: foteczki superowe, tak jak modelki na nich:lol: podobają mi sie beagelki, kiedyś nawet myślałam o takim jednym ehhh... ale to było dawno...nie znałam jeszcze astów:cool3: Quote
psiulka Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='Ewa_17']ja nie ewelinka kochanie :evil_lol::eviltong: a fryzurka stara ;) dziekujemy za odwiedziny, niedlugo nowe fotki diabla :diabloti::lol: To tak z rozpędu, przecież nawet po nicku widać jak masz na imię ;) Czekamy... Quote
MaliS Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Jak tu uroczo :-) bedziemy wpadac napewno ;-) galeria pomyslowa Roska Boska a Tince niczego niebrakuje ;'] skad jestes Ewa? Quote
Ewa_17 Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 [quote name='MaliS'] skad jestes Ewa? jestesmy z Rzeszowa ;) kilka wczorajszych fotek mojego pierdonka :cool3: :evil_lol::lol: Tinuszka :loveu: pierdonka-creyzolka :hand: :lol: i jedno z naszego wczorajszego/wieczornego rowerowania ;) pozdrawiamy :Rose: Quote
Cambel&Megi Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Biedna Rosolinda, chlopaczek ją wymęczył chyba :cool3: Zdjęcia faaaajne :loveu: http://img72.imageshack.us/img72/421/dscn8750ki8.jpg Kochana ta Tinka Twoja, na tym zdjęciu mi Goldena przypomina :hmmmm: Szkoda, że się nie spotkałyśmy wczoraj nad Wisłokiem.. Quote
Ewa_17 Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 [quote name='Cambel'] Kochana ta Tinka Twoja, na tym zdjęciu mi Goldena przypomina :hmmmm: kiedys na spacerze kobieta sie mnie zapytala czy Tina to mini golden :crazyeye::eviltong: moze troche i podobna jest, ale to jest malizna wazaca 9kg ;) Quote
g_o_n_i_a Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Śliczności :loveu: Bardzo fajne szeleczki :multi: http://img412.imageshack.us/img412/6906/dscn8737di3.jpg Rosolakowa, to kiedy nastepny spacerro proponujesz (hah wiem, ze jeszcze do tego nie doszło, ale co tam :evil_lol:) ? Azulkowa sie stesknila za Serdelkiem :loveu: Quote
madzia828 Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 śliczna Rosalinda :loveu::loveu: widzę za ma duży ogród do biegania:p A Tinka rzeczywiście goldenka przypomina w wersji mini;) Quote
Juszes Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Słodkie fotki! Rosalinda no poprostu cud- piesek ! Quote
psiulka Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Rosolaczka :loveu: I Tinuszka :loveu: PS. Nie wolno dawać w poście więcej niż 5 zdjęć... Quote
g_o_n_i_a Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 No no :loveu: Piękna Pierdonka http://img207.imageshack.us/img207/1599/dscn8778zs7.jpg Ja sie pytam kiedy ja ją zobacze na jakimś spacerro rzeszowskim? :evil_lol: Quote
Cambel&Megi Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Niach, pierdonka miała sesję bulwarową :cool3: :loveu: Super foty :loveu: g_o_n_i_a napisał(a):No no :loveu: Piękna Pierdonka http://img207.imageshack.us/img207/1599/dscn8778zs7.jpg Ja sie pytam kiedy ja ją zobacze na jakimś spacerro rzeszowskim? :evil_lol: Gonia wpadaj na Bulwary, tj. : Między zaporą/kładką/nowym mostem/halą na podpromiu/lecznicą Jamnik/hm..Lidlem :evil_lol: Quote
Ewa_17 Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 g_o_n_i_a napisał(a): Ja sie pytam kiedy ja ją zobacze na jakimś spacerro rzeszowskim? :evil_lol: lada chwila po niedzieli :diabloti::eviltong: Quote
g_o_n_i_a Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Ewa_17 napisał(a):lada chwila po niedzieli :diabloti::eviltong: Czyzby jakiś termin spacerro był? :cool3: Quote
Ewa_17 Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Czyzby jakiś termin spacerro był? :cool3: nie ma, ale nie widze przeszkod zeby go nie mozna bylo momentalnie ustalic :lol: co proponujesz?! P.S. tak z innej beczki......dwa dni temu chcieli mi Pierdonke zapuszkowac :evil_lol: siedzielismy na bulwarach i podjechal partol policyjny z zapytaniem dlaczego pies jest bez smyczy i bez kaganca...do tego taki agresywny (Rosolak obszczekala goscia z kazdej strony :eviltong:). Ubaw po pachy :evil_lol::p Quote
Cambel&Megi Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Ewa_17 napisał(a): P.S. tak z innej beczki......dwa dni temu chcieli mi Pierdonke zapuszkowac :evil_lol: siedzielismy na bulwarach i podjechal partol policyjny z zapytaniem dlaczego pies jest bez smyczy i bez kaganca...do tego taki agresywny (Rosolak obszczekala goscia z kazdej strony :eviltong:). Ubaw po pachy :evil_lol::p Wniosek: Smerfy to idioci :evil_lol: Quote
Recommended Posts