leemonca Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 dzieńdoberek!!!, jestem tu pierwszy raz ale na pewno nie ostatni śliczne!!!!!!!! Quote
Ewa_17 Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 dzieki kochani za odwiedziny :cool3::loveu: skoro moja psica sie podoba, to prosze oto kilka fotek spacerowych: pozdrawiamy :razz: Quote
Ewa_17 Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 olcha napisał(a)::glaszcze: Najważniejsze, że się wszystko dobrze skończyło, prawda? oczywiscie ze wszystko juz jest ok, psica szaleje jak dawniej :evil_lol:.......czasami az za bardzo :mad::lol::p Quote
Dalmatynkaa Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Alez ona piękna :loveu: Mam nadzieje, że ją niedługo spotkam :P Więcej fotek!! Proooosimy :multi: Quote
Ewa_17 Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 dzieki kochane :loveu: a nowe foteczki beda co by nie, ale ze wspolnego sobotniego spacerku :evil_lol::razz: Quote
g_o_n_i_a Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Aż tydzien bez fotek mojej pięknej? :shake: Quote
Ewa_17 Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Aż tydzien bez fotek mojej pięknej? :shake: Goncia jak wytrzymalas 3 miesiace to moze i tydzien dasz rade :evil_lol::cool3: a tak powaznie jak bedzie okazja to i fotki wczesniej wstawie ;):p Quote
g_o_n_i_a Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Ewa_17 napisał(a):Goncia jak wytrzymalas 3 miesiace to moze i tydzien dasz rade :evil_lol::cool3: a tak powaznie jak bedzie okazja to i fotki wczesniej wstawie ;):p No nie takie całe trzy miesiace... :eviltong: :evil_lol: Quote
Ewa_17 Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 po dlugiej nieobecnosci wklejamy troszke Roski zimowej :cool3::eviltong: pozdrawiamy E7R :razz::loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Jaki śliczny profilek! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Hey wpadamy z rewizytą :) Śliczne te twoje psineczki :loveu: :loveu: a Tinka rzeczywiście z pyszczka podobna to Tinki :lol: :loveu: :loveu: Quote
Rinuś Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 hej :) dopero tutaj dotarlam :( na pierwszych zdjeciach widzialam ze Roski ma wygrawerowana tabliczke na obrozy :) tez chcialam taka zrobic Brutusowi ale nie ma gdzie :-(:-( ojejku a fotki oczywsice przesliczne :) bede czesciej zagladac:multi: Quote
Agnieszka PPP Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Masz sliczne psiaczki:p I jakie fotogeniczne:lol: :lol: Quote
Ewa_17 Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Rinuś napisał(a): tez chcialam taka zrobic Brutusowi ale nie ma gdzie :-(:-( oczywiscie ze jest gdzie, na allegro jest bardzo duzo ofert z takimi identyfikatorami :razz: :razz: dziekujemy wszystkim za odwiedziny, niedlugo postaram sie o nowe fotki moich psic :lol: Aga do zobaczyska w niedziele :D Quote
Ewa_17 Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 _ChiQuiTa_ bardzo nam milo, ze nas odwiedzasz :loveu: narazie nowych zdjec suniek nie mam, ale jak tylko cos cykne to odrazu zamieszcze :razz: pozdrawiamy E&R&T :lol::cool3: Quote
Dalmatynkaa Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 No w końcu nowe fotki !! Pannica piękna ;) Quote
Agnieszka PPP Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Ewcia dzieki za mile słowa.Juz sie nie moge doczekac spotkania nas i naszych psiaków;) Pozdrawiam Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Hej :buzi: A co tu taka pustka?? No nie.... ja chce nowe fotki ...! Czemu już glaerią sie nikt nie zajmuje?? Quote
Ewa_17 Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 witam _ChiQuiTa_ bardzo ciesze sie, ze jeszcze ktos chce ogladac moje potworki :-o:evil_lol: ... zdjecia Rosy nowe sa, ale w dziale o spacerach ;) dzisiaj tez idziemy na dogomaniacki spacerek, wiec napewno cos nacykamy...pozniej pstrykne tez kilka domowych i wstawie do Rosolakowo-Tinkowej galerii :cool3: pozdrawiam serdecznie E&R&T :loveu: Quote
Ewa_17 Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 kilka Rosolakowych fotek na zachete ;) wiecej niebawem :evil_lol::razz: Quote
Recommended Posts