Angelika_Roser Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Hej Rozulki, spacerek aktualny? 13 lipca mam obrone, więc tydzien wolnego jeszcze. Potem może w Bieszczady pojedziemy. Dajcie znać na priv :loveu:[/FONT] Quote
Kateczka Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Ech Bieszczady......szkoda, że z psiakiem na szlaki nie mozna....bo chodzenie pod górami traci dla mnie urok :) Quote
tatalka2 Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 Odpisałam na priva :) Z tym, że teraz mi się przypomniało, że nie pasuje mi prócz wtorku jeszcze sobota...ale reszta tygodnia jak najbardziej :D Hiiiii, już się nie umiemy z Rozulką doczekać :) Może jakieś wspólne fotki z Ginusiem się pojawią niedługo! Pozdrawiamy wakacyjnie! :) Quote
Guest Madziadalena Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Ha, no to czekamy na fotorelację ze spotkania :) Quote
Angelika_Roser Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Dziękujemy za urocze spotkanie :loveu: i czekamy na fotki Rozulka jest kochaniutka :loveu: :razz: [/FONT] Quote
tatalka2 Posted July 9, 2010 Author Posted July 9, 2010 Już się robi ;) Skromna fotorelacja z krótkiego, ale przyjemnego spotkania Ginusia i Rozulki :loveu: Quote
tatalka2 Posted July 9, 2010 Author Posted July 9, 2010 Chciałam napisać, że Ginuś jest takim pięknym niedźwiadkiem :loveu: eh, prawdziwe akitki są taaakie urocze :) ...co nie zmienia faktu, że dla mnie Rozi jest najlepszym psiakiem na świecie :loveu: Quote
Angelika_Roser Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 [FONT=Comic Sans MS]:multi:[/FONT][FONT=Comic Sans MS] Śliczne zdjęcia :multi: bardzo dziękujemy za wspólne taplanie się w wodzie i spacerek. Mam nadzieje, że następnym razem Michał nie będzie musiał się po cieniach chować a psiaki sobi[/FONT][FONT=Comic Sans MS]e pobiegają, pora spotkania musi być późniejsza :evil_lol: Rozulka jest słodka[/FONT][FONT=Comic Sans MS]:loveu:[/FONT][FONT=Comic Sans MS]:loveu:[/FONT][FONT=Comic Sans MS]:loveu: taki mały rozrabiający szkrab[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]aaaa Ginowi tak smakowało ciasteczko od Ciebie, że aż się zrobił głodny w drodze powrotnej, w domciu pochłoną duża szyjkę z indyka :evil_lol:[/FONT] Quote
orka Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Widzę,że oba pieski lubią pluskać się w wodzie. Nari to na razie tylko przednie łapy zamoczy i dalej nie chce wejść :). Bardzo fajne fotki. Pozdrawiam serdecznie. Quote
tatalka2 Posted July 9, 2010 Author Posted July 9, 2010 Oj luuuubią :D Rozi od razu poszła się pluskać :) Jest przyzwyczajona bo koło domu ma staw do swojej dyspozycji. Ginuś miewał chwile wahania :P ale jak widać wszyscy wylądowaliśmy w wodzie mocząc spodnie... Quote
Angelika_Roser Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 [FONT=Comic Sans MS]W akici tyłek było mu gorąco, ale zamoczyć go nie chciał :evil_lol: trzeba było pomóc. [/FONT] http://img687.imageshack.us/img687/3656/1006258b.jpg [FONT=Comic Sans MS]Bardziej mu było w głowie pobiegać no ale warunki nie pozwalały, Rozi też chciała poszaleć :loveu:[/FONT] Quote
Agappe Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 [quote name='tatalka2'] http://img687.imageshack.us/img687/3656/1006258b.jpg haha Gini-muł ;) chyba chłopak miał inne plany ;) Quote
Guest Madziadalena Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Fajne spotkanko i super fotki wodnych kitek :loveu: Podziwiam pływające i brodzące z lubością psiaki, to jest widok :) Quote
tatalka2 Posted July 25, 2010 Author Posted July 25, 2010 Kurczę...dawno mnie tu nie było :P Nadrobię więc zaległości i wrzucę fotki z pierwszej kąpieli w życiu Rozi :D Miałam ogromne obawy czy ten wulkan energii nie rozwali mi szyby prysznicowej, ale ku mojemu zaskoczeniu Rozulka była taka grzeczna, że pomyślałam, że mi ktoś psa podmienił :evil_lol: Mały boroczek To spojrzenie, aż mi się płakać chciało jak mi w oczy spojrzała :( Na dodatek zaczęła się słaniać na łapkach, chciała mnie wziąć na litość :P Oczywiście dałam się nabrać na początku i zakręciłam wodę - Rozi od razu ożyła...ehhh..Łobuz Quote
tatalka2 Posted July 25, 2010 Author Posted July 25, 2010 Ufff, wycieranko po kąpieli :cool3: Już ją zaciekawił sznureczek...czyli Rozi wraca do formy :diabloti: Czyściutka pupencja :eviltong: Quote
Angelika_Roser Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 [FONT=Comic Sans MS]jaka czysta duuupka akitowa :evil_lol::loveu:[/FONT] Quote
tatalka2 Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 Heh :P Sama się o to prosiła bo biegała wśród wyrywanych przeze mnie pałek wodnych i była cała brudna i nimi śmierdząca :P Quote
tatalka2 Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 Rozul z 'małym patyczkiem' :cool3: Wśród kwiatuszków :) Gryzoń :diabloti: Quote
Angelika_Roser Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 [FONT=Comic Sans MS]słodka:loveu:[/FONT] Quote
tatalka2 Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 Eh, wieki mnie tu nie było żeby się poudzielać. Brak czasu, nieustanny brak czasu... Fotki pięknych akitek oglądam jednak na bieżąco :) Dla przypomnienia mojej Rozulki wklejam kilka aktualnych fotek bo niezły byczek z niej ;) Quote
tatalka2 Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 Ups, chyba przesadziłam z rozmiarami zdjęć :/ wybaczcie... Pozdrawiam! :) Quote
Kateczka Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 urosło sie dziewczyce :) i chyab futerka bardziej puchatego nabrała :) Quote
Recommended Posts