Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 152
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Odpisałam na priva :) Z tym, że teraz mi się przypomniało, że nie pasuje mi prócz wtorku jeszcze sobota...ale reszta tygodnia jak najbardziej :D
Hiiiii, już się nie umiemy z Rozulką doczekać :)
Może jakieś wspólne fotki z Ginusiem się pojawią niedługo!
Pozdrawiamy wakacyjnie! :)

Guest Madziadalena
Posted

Ha, no to czekamy na fotorelację ze spotkania :)

Posted

Chciałam napisać, że Ginuś jest takim pięknym niedźwiadkiem :loveu:
eh, prawdziwe akitki są taaakie urocze :)
...co nie zmienia faktu, że dla mnie Rozi jest najlepszym psiakiem na świecie :loveu:

Posted

[FONT=Comic Sans MS]:multi:[/FONT][FONT=Comic Sans MS] Śliczne zdjęcia :multi:
bardzo dziękujemy za wspólne taplanie się w wodzie i spacerek. Mam nadzieje, że następnym razem Michał nie będzie musiał się po cieniach chować a psiaki sobi
[/FONT][FONT=Comic Sans MS]e pobiegają, pora spotkania musi być późniejsza :evil_lol:

Rozulka jest słodka
[/FONT][FONT=Comic Sans MS]:loveu:[/FONT][FONT=Comic Sans MS]:loveu:[/FONT][FONT=Comic Sans MS]:loveu: taki mały rozrabiający szkrab[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]aaaa Ginowi tak smakowało ciasteczko od Ciebie, że aż się zrobił głodny w drodze powrotnej, w domciu pochłoną duża szyjkę z indyka :evil_lol:[/FONT]

Posted

Widzę,że oba pieski lubią pluskać się w wodzie.
Nari to na razie tylko przednie łapy zamoczy i dalej nie chce wejść :).
Bardzo fajne fotki.
Pozdrawiam serdecznie.

Posted

Oj luuuubią :D Rozi od razu poszła się pluskać :) Jest przyzwyczajona bo koło domu ma staw do swojej dyspozycji. Ginuś miewał chwile wahania :P ale jak widać wszyscy wylądowaliśmy w wodzie mocząc spodnie...

• 2 weeks later...
Guest Madziadalena
Posted

Fajne spotkanko i super fotki wodnych kitek :loveu: Podziwiam pływające i brodzące z lubością psiaki, to jest widok :)

Posted

Kurczę...dawno mnie tu nie było :P
Nadrobię więc zaległości i wrzucę fotki z pierwszej kąpieli w życiu Rozi :D
Miałam ogromne obawy czy ten wulkan energii nie rozwali mi szyby prysznicowej, ale ku mojemu zaskoczeniu Rozulka była taka grzeczna, że pomyślałam, że mi ktoś psa podmienił :evil_lol:

Mały boroczek

To spojrzenie, aż mi się płakać chciało jak mi w oczy spojrzała :(
Na dodatek zaczęła się słaniać na łapkach, chciała mnie wziąć na litość :P Oczywiście dałam się nabrać na początku i zakręciłam wodę - Rozi od razu ożyła...ehhh..Łobuz

• 3 months later...
Posted

Eh, wieki mnie tu nie było żeby się poudzielać. Brak czasu, nieustanny brak czasu...
Fotki pięknych akitek oglądam jednak na bieżąco :)
Dla przypomnienia mojej Rozulki wklejam kilka aktualnych fotek bo niezły byczek z niej ;)