Guest Madziadalena Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Kurczę, ależ te maluchy rosną, jak na drożdżach :) Quote
tatalka2 Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 Oj, rośnie rośnie :) Dzisiejsze ranne ważenie przyniosło rezultat 17,5 kg :P Wieczorem będą fotki z wczorajszego spaceru :) Quote
tatalka2 Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 ah, długi weekend :) Niestety częściowo spędzona na uczelni...ale cóż poradzić ;) Czas się ujawnić :P Rozi z pancią :lol: Na zielonej łączce Rozulka i jej wielgachne uchole :evil_lol: Tutaj wkurzała się na rowerzystów :diabloti: Eh, nie potrafię jej zrobić zdjęcia w biegu bo jest za szybka, skubana :mad: więc mam tylko statyczne ;) Pogoda nas rozpieszcza na weekend...oby tak dalej :loveu: A Wam jak mija czas? :) Quote
Ostkowna Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Ale jest śliczna, a nasza Daino taki łobuziak :) Quote
tatalka2 Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 Heh, chyba nie tylko Wasza :p Ja dziś poczułam kiełki Rozuli na ręce bo nie chciałam jej czegoś dać :/ ehh... ale sytuację opanowałam. Poza tym jest przemiłym psiakiem, który tuli się do mnie od samego rana :) A Wasza Daino jest przesłodka :) Oglądam Waszą galerię i widzę, że rosną nam te pociechy bardzo szybko, a swoje 'łobuziakowanie' nadrabiają wyglądem :D Quote
Ostkowna Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 dwa dni temu było ciężko, bo Daino ugryzła nasza córcię w ucho i krew się polała. Mała wpadła w histerię i nie można było jej opanować. na szczęście skończyło się tylko małym zadrapaniem, ale teraz już wiemy jakie uszy są bardzo ukrwione :) ale rzeczywiście masz rację jest taka słodka, ze gdybym mogła to nie zostawiałam bym jej samej nawet na sekundę. Twoja Rozi też do schrupania :) Quote
Angelika_Roser Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 [FONT=Comic Sans MS]ależ te maluchy szybko rosną :-o już zapomniałam jak bardzo... :loveu: słodka[/FONT] Quote
tatalka2 Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 Kilka świeżych fotek :) bo coś ostatnio przez nadmiar nauki zaniedbałam fotografowanie psinki... Mmm... Proszę, pozwólcie mi wejść na łóżko :D ...bo jak nie to was ugryzę :P (ten obłęd w oczach...) Ah, jednak mogę... hops :lol: Szczęśliwa wśród poduch :loveu: Quote
tatalka2 Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 Jest, jest :D A może by tak nowe zdjęcia pięknego sezamkowego Negaia wrzucić? Ładnie proszę :) Chętnie bym pooglądała jak mu się te kolorki kształtują :) Pozdrawiam. Quote
tatalka2 Posted June 20, 2010 Author Posted June 20, 2010 No to trochę Rozulki bo rośnie i niedługo będzie dużą panną :) Domowo... Daj mi spokój człowieku, odpoczywam :P Udaje aniołka :diabloti: Spaaać mi się chceee Pancia mnie męczy bo nie potrafię wytrzymać 3 sekund bez ruchu :P Quote
tatalka2 Posted June 20, 2010 Author Posted June 20, 2010 Podwórkowo: Ziewanko :D Przygotowanie do drapania :lol: :) Quote
Guest Madziadalena Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Pocieszna jest niesamowicie :) Ziewanko- boskie :loveu::lol: Quote
tatalka2 Posted June 21, 2010 Author Posted June 21, 2010 Moje 20 kg szczęścia :loveu: Właśnie idziemy się bawić :lol: Przez tego piernika jeszcze nie zaliczę sesji :eviltong: Miłego dnia wszystkim życzę ;) Quote
Angelika_Roser Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 [FONT=Comic Sans MS]sesja.. hyhy ja mam jutro egzamin a dopiero wstałam hihi pozdrawiamy :loveu::loveu::loveu: 20 kg słodkich cukierków [/FONT] Quote
tatalka2 Posted June 21, 2010 Author Posted June 21, 2010 To powodzenia na egzaminie! :) A po sesji i innych 'kwiatkach' jesteśmy umówione na spacerek, pamiętasz? :D Quote
Kateczka Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 mała jest na etapie nietoperzych uszek :D żeby nie było...każdy przez to przechodzi :P Quote
tatalka2 Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 Hehe, słooodziak :loveu: To jest zabawne...Rozi ma takie uszyska jakby zaraz miała odlecieć :lol: Jak ja ją kocham :loveu: Quote
tatalka2 Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 A ile Tanoshii ma na tym zdjęciu miesięcy? :) W ogóle jaką ma minkę, takiego niedowiarka :P Quote
kroboy1 Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 wszystkie zdjęcia extra! obejrzałem całą galerie najlepsze te jak była mała i z tymi miśkami i te z nietoperzymi uszkami :D :D :D Quote
harcerka Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Jak przymknęła oczka to proszę proszę ile wdzięku!super! Quote
kroboy1 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Akuku! xD hehe fajny pies ale uszy sa jak nietoperza xD Quote
Angelika_Roser Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='tatalka2']To powodzenia na egzaminie! :) A po sesji i innych 'kwiatkach' jesteśmy umówione na spacerek, pamiętasz? :D [FONT=Comic Sans MS]pewnie, że pamiętam :loveu: i już się nie mogę doczekać :razz:[/FONT] Quote
Recommended Posts