Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam :)
Jestem tu nowa, ale od jakiegoś czasu śledzę to świetne forum i czerpię wiele cennych wskazówek dotyczących wychowania psów.
Chciałam się podzielić szczęściem jakie mnie spotkało, a jednocześnie utrwalić gdzieś fotki swojej słodkiej psinki :loveu:
Pod koniec marca w moim domu zawitał przesłodki szczeniaczek w typie akity inu. Na imię ma Rozi i chce się Wam, drodzy akitomaniacy, pokazać :)
Mam nadzieję się tu zadomowić i choć trochę 'poudzielać'.
Oto kilka fotek na dobry początek.

Niedługo po przywiezieniu do nowego domku, miała wtedy 8 tygodni:
złośnik mały

śpimy sobie słodko :)

• Replies 152
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sunia nie pochodzi z żadnej znanej hodowli, nie posiada rodowodu dlatego napisałam, że jest w typie akity :)
Jak to się dziwnie mawia, jest to piesek 'porodowodowy', ale nie chcę omawiać tu tego wątku.
Teraz Rozi ma prawie 15 tygodni, rozwija się prawidłowo i rośnie jak na drożdżach dostarczając domownikom wieeele radości.

Posted

Zdecydowanie wesoło :D chociaż czasem dawała popalić... teraz jest o niebo lepiej bo codziennie się szkolimy :)
Aktualnie Rozi wygląda 'nieco' poważniej:

Posted

My również się witamy:) w naszym domu też aktualnie jest szczeniaczek ma niecałe 2 miesiące:) jest przeurocza, ustawia wszystkich: kota, próbuje nas:evil_lol: (ale mało jej to wychodzi) NO I dEMONA NASZĄ DRUGĄ JUŻ ROCZNĄ AKITKĘ śMIECHU PRZY NICH NIE RAZ CO NIE MIARA:) A tWOJA MAŁA PRZEUROCZA JEST!!:loveu:

Posted

Dziękujemy za miłe słowa :) Postaram się w najbliższym czasie powklejać jeszcze kilka zdjęć :)
Przejrzałam już większość galerii, wszystkie psinki są prześliczne :D Muszę jeszcze tylko napisać w Waszych galeriach parę słów uwielbienia dla pięknych psiaczków bo ostatnio niestety nie miałam na to czasu.
Pozdrawiam ciepło :)

Posted

Taaa... Żałujemy, że nie było jej u nas wcześniej bo niedawno zakończyliśmy budowę :P Stąd ta jakże piękna betoniarka z tyłu Rozi na ostatniej fotce ;)

Posted

Z tego co mi wiadomo - byli... Widziałam w sumie od początku do końca co i jak. Byłam i jestem świadoma, że to nie pies rodowodowy :) ale cóż z tego skoro kocham ją nad życie i ma taką kochaną mordkę :)
A dlaczego pytasz? :)

Posted

bo psina trochę przypomina mi szczeniaka akity amerykańskiej...ale w sumie jest w takim wieku, ze się jeszcze dużow jej wygl;adzie pozmienia :)
Nie mam zamiaru krytykowac Cię za zakup pieska bez papierów...raczej miałabym parę słów do powiedzenia "chodofcom"...

Posted

Heh, zobaczymy co z niej wyrośnie :)
Też mam nieciekawe zdanie odnośnie takich 'elementów' dlatego moja Rozi będzie wysterylizowana tak jak jest druga sunia :)

Posted

a z małej wyrośnie pewnie swietny piesek:) tylko trochę pracy przed Tobą, ale jak masz już jedną sunię to już przygotowana jestes :)
dobra już nie zaśmiecam....poprosimy więcej fotek, w końcu to galeria

Posted

Dzień dobry w dość pogodną sobotę :)
Kilka w miarę świeżych fotek:

Wkurzamy się na kamyk

Rozi ogrodniczka :loveu:

Tyyyle kłaczków czyli lenimy się

Leniuchowanie