tatalka2 Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Witam :) Jestem tu nowa, ale od jakiegoś czasu śledzę to świetne forum i czerpię wiele cennych wskazówek dotyczących wychowania psów. Chciałam się podzielić szczęściem jakie mnie spotkało, a jednocześnie utrwalić gdzieś fotki swojej słodkiej psinki :loveu: Pod koniec marca w moim domu zawitał przesłodki szczeniaczek w typie akity inu. Na imię ma Rozi i chce się Wam, drodzy akitomaniacy, pokazać :) Mam nadzieję się tu zadomowić i choć trochę 'poudzielać'. Oto kilka fotek na dobry początek. Niedługo po przywiezieniu do nowego domku, miała wtedy 8 tygodni: złośnik mały śpimy sobie słodko :) Quote
Agappe Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 witamy serdecznie kolejnego akitolubego :) a może by tak kilka więcej słów o pochodzeniu maluszka - hodowla, rodzice? ;> Quote
tatalka2 Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 Sunia nie pochodzi z żadnej znanej hodowli, nie posiada rodowodu dlatego napisałam, że jest w typie akity :) Jak to się dziwnie mawia, jest to piesek 'porodowodowy', ale nie chcę omawiać tu tego wątku. Teraz Rozi ma prawie 15 tygodni, rozwija się prawidłowo i rośnie jak na drożdżach dostarczając domownikom wieeele radości. Quote
Angelika_Roser Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 [FONT=Comic Sans MS]oj wesoło macie pewnie :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
tatalka2 Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 Zdecydowanie wesoło :D chociaż czasem dawała popalić... teraz jest o niebo lepiej bo codziennie się szkolimy :) Aktualnie Rozi wygląda 'nieco' poważniej: Quote
Uruwashii Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 My również się witamy:) w naszym domu też aktualnie jest szczeniaczek ma niecałe 2 miesiące:) jest przeurocza, ustawia wszystkich: kota, próbuje nas:evil_lol: (ale mało jej to wychodzi) NO I dEMONA NASZĄ DRUGĄ JUŻ ROCZNĄ AKITKĘ śMIECHU PRZY NICH NIE RAZ CO NIE MIARA:) A tWOJA MAŁA PRZEUROCZA JEST!!:loveu: Quote
tatalka2 Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 Dziękujemy za miłe słowa :) Postaram się w najbliższym czasie powklejać jeszcze kilka zdjęć :) Przejrzałam już większość galerii, wszystkie psinki są prześliczne :D Muszę jeszcze tylko napisać w Waszych galeriach parę słów uwielbienia dla pięknych psiaczków bo ostatnio niestety nie miałam na to czasu. Pozdrawiam ciepło :) Quote
tatalka2 Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 Szalone Rozulkowe zabawy :loveu: Piaskowe szaleństwo :) Uczymy się kopać :D Zdjęcie pt. 'WTF?' :P Quote
Akati Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Mordziacha śmiszna:loveu:Pewnie z niej niezły budowlaniec:lol: Quote
Kateczka Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 fajna mała:) (czy rodzice byli akitami japońskimi?) Quote
tatalka2 Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 Taaa... Żałujemy, że nie było jej u nas wcześniej bo niedawno zakończyliśmy budowę :P Stąd ta jakże piękna betoniarka z tyłu Rozi na ostatniej fotce ;) Quote
tatalka2 Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 Z tego co mi wiadomo - byli... Widziałam w sumie od początku do końca co i jak. Byłam i jestem świadoma, że to nie pies rodowodowy :) ale cóż z tego skoro kocham ją nad życie i ma taką kochaną mordkę :) A dlaczego pytasz? :) Quote
Kateczka Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 bo psina trochę przypomina mi szczeniaka akity amerykańskiej...ale w sumie jest w takim wieku, ze się jeszcze dużow jej wygl;adzie pozmienia :) Nie mam zamiaru krytykowac Cię za zakup pieska bez papierów...raczej miałabym parę słów do powiedzenia "chodofcom"... Quote
tatalka2 Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 Heh, zobaczymy co z niej wyrośnie :) Też mam nieciekawe zdanie odnośnie takich 'elementów' dlatego moja Rozi będzie wysterylizowana tak jak jest druga sunia :) Quote
Kateczka Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 a z małej wyrośnie pewnie swietny piesek:) tylko trochę pracy przed Tobą, ale jak masz już jedną sunię to już przygotowana jestes :) dobra już nie zaśmiecam....poprosimy więcej fotek, w końcu to galeria Quote
tatalka2 Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 A kuku Uśmieszek przy drapaniu A to zdjęcie nie tylko mnie rozbraja... Jest tu taka słodka i niewinna ;) Quote
Akati Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Witam małą Rozi :loveu: slodko rozleniwioną" Polonię amerykańską":cool1:!Pozdrowionka i dzień dobry z rana! Quote
Angelika_Roser Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 [FONT=Comic Sans MS]A w oczach diabełki.. co by tu spsocić :evil_lol::loveu:[/FONT] Quote
Akati Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Szczenięce lata:lol:a właściwie miesiące,już tak mają:evil_lol: Quote
tatalka2 Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 Dzień dobry w dość pogodną sobotę :) Kilka w miarę świeżych fotek: Wkurzamy się na kamyk Rozi ogrodniczka :loveu: Tyyyle kłaczków czyli lenimy się Leniuchowanie Quote
Angelika_Roser Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Ogrodniczka to z niej świetna :evil_lol::lol::loveu:[/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 [FONT=Comic Sans MS]A skąd jesteście?[/FONT] Quote
tatalka2 Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 W sumie z Twoich okolic :) Mikołów, niedaleko Katowic... Quote
Angelika_Roser Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 [FONT=Comic Sans MS] łihihihi:diabloti: no to spacerek zaklepany ! Masz ochotę się kiedyś spotkać? Socjalizacja musi być :loveu:[/FONT] Quote
Recommended Posts