Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Informacja od Pauli poszła wczoraj rano jako prywatna wiadomość. Miałam nadzieję, że Chrupek ma możliwość szybkiego odczytania, ale być może byłam w błędzie. To chyba nie był dobry sposób na informowanie, bo przecież nie można wiecznie siedzieć przy komputerze i jednocześnie zajmować się zwierzakami. Przepraszam, że nie zamieściłam otrzymanego od Pauli telefonu kontaktowego do szpitala bezpośrednio na forum. Chyba jednak brak mi doświadczenia. Na wszelki wypadek powtarzam : 593 61 97.
Życzę jak najlepiej temu psiakowi, ale nie mam bezpośredniej możliwości pomocy. Jedyne co mogę, to dołożyć do leczenia. Kudełek jest taki smutny. Ma piękną mordkę. Może po leczeniu będzie miał jakąś możliwość na adopcję, a przynajmniej nie będzie tak cierpiał. Jeśli z tym szpitalem nie wyjdzie, to może jakiś inny????????????? Szczerze liczę na pomysły Forumowiczów.

• Replies 178
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

..on jest przecudny...trafiłam na jego historię na allegro i postanowiłam go tu znaleźć.no i jest.........:)...kolejny wątek do czytania...pomagania na ile można na odległośc....psiak jest przecudniaśny....

Posted

Kochani , bardzo Wam wszystkim dziekuje za zainteresowanie losem Kudelka....
Niestety , tak jak wczesniej pisalam zeby wyjac Kudełka ze schroniska , musze ogarnac sie z psami ktore mam teraz w hotelach...
a troche ich jest :-(

ledwo sobie radze - (nie ukrywam) dlatego nie moge podjac sie opieki nad kolejnym psem.
Kudełek musi niestety jeszcze troszke poczekać , przykro Mi.... :-(
(ale ja naprawde nie daje juz rady ... :shake: )

Posted

Każda z nas napewno chętnie by się podjęła bo to cudaśny pies i te jego oczy.........piękny jest......ale jak i Ty tak i my mamy psie przepełnienia....a domków znaleźć nie mogę więc i się miejsca nie zwalniają....:(

Posted

Chrupek napisał(a):
A moze ktos z Was chcialby sie podjac opieki nad Kudełkiem? :razz:

A co trzeba zrobic? Ja moge zorganizowac zbiorke pieniedzy na forach, sprobowac zalatwic transport na sggw, zapłacic za 3 doby w szpitalu. Moze wspolnymi silami sie uda?

Posted

Nie da się ukryć, że bezsilność boli. I to bardzo. Stale mam poczucie winy w takich przypadkach. Tak bardzo żałuję, że nic nie mogę zrobić. Moja propozycja wsparcia finansowego w razie potrzeby jest cały czas aktualna. Wiem, że nie to jest najważniejsze dla Kudełka. Może jednak trafi się tej psinie ktoś o wielkim sercu i z domem do zamieszkania. Żal każdego zwierzaka, a niektórych szczególnie. Te psie oczki Kudełka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

a moze dac go na allegro?
jakis wzruszajacy opis plus fotki - moze znajdzie sie jakas osoba, ktora bedzie mogła przygarnac chorego Kudełka? A i w ten sposób mozemy zebrać trochę pieniedzy na leczenie. Moze podac konto alarmowego???
chetnie wystawie jasli chcecie

Posted

Z moich informacji wynika, że Kudełek jest na Allegro (w kwestii poszukiwania domu). Myślę jednak, że może dodatkowa aukcja nie zaszkodzi. Może więcej osób przeczyta. Co do rodzaju aukcji proponuję porozumieć się z osobami bezpośrednio opiekującymi się Kudełkiem.