Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 143
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Muszę przyznać, że Pixie i Dixie strasznie mnie urzekły, są piękne, choć nie powiem, ta rasa psów bardzo mi się podoba. Podobnie mam z dalmatyńcami ( no i tatalne przeciwieństwo mojej mamy ona nie lubi dalmatyńców i bordogów.) Myślę, że gdybym miała warunki i była na "swoim", nie zastanawiałabym się ani chwili i chciałabym je adoptować. Na dniach postaram się je wrzucić na nk....

Posted

OlaLola napisał(a):
A ile kosztuje takie ogłoszenie??

ogłoszenie (220 znaków + zdjęcie) kosztuje 150 pln

byłam u siostrzyczek w czwartek. niestety było na tyle duszno, że nie za bardzo chciały uczyć się chodzenia na smyczy. Pixi cały czas ciągnęła w kierunku hotelu a Dixi kręciła się w kółko. tak więc po pół godzinie dałam spokój.

Posted

blue.berry napisał(a):
ogłoszenie (220 znaków + zdjęcie) kosztuje 150 pln

byłam u siostrzyczek w czwartek. niestety było na tyle duszno, że nie za bardzo chciały uczyć się chodzenia na smyczy. Pixi cały czas ciągnęła w kierunku hotelu a Dixi kręciła się w kółko. tak więc po pół godzinie dałam spokój.

masakra... myślałam, że tańsze..... może się jeszcze ktoś odezwie....

Posted

A może faktycznie sunia zacząć, by ogłaszać osobno? To zwiększy ich szanse na adopcję, w końcu takie dwa molosy po przejściach to ogromne wyzwanie.