haker11 Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 Jest i plakat,zrobiony przez blue.berry:loveu:był już rozwieszany w miastach,na wystawach itp. link(jeśli ktoś chciałby porozwieszać było by super:loveu:) http://www.coffeeshop.com.pl/cfsfiles/bordozki_plakat.pdf miniaturka: Quote
IVV Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 [quote name='haker11']Jest i plakat,zrobiony przez blue.berry:loveu:był już rozwieszany w miastach,na wystawach itp. link(jeśli ktoś chciałby porozwieszać było by super:loveu:) http://www.coffeeshop.com.pl/cfsfiles/bordozki_plakat.pdf miniaturka: potrzeba nam uporu maniaka w tym oglaszaniu:) nie tylko w jednym miescie dziewczyny sa zjawiskowe!!!!!! Quote
dii Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Hej , dziewczynki do góry , pokazujcie się . :czytaj: Quote
OlaLola Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Muszę przyznać, że Pixie i Dixie strasznie mnie urzekły, są piękne, choć nie powiem, ta rasa psów bardzo mi się podoba. Podobnie mam z dalmatyńcami ( no i tatalne przeciwieństwo mojej mamy ona nie lubi dalmatyńców i bordogów.) Myślę, że gdybym miała warunki i była na "swoim", nie zastanawiałabym się ani chwili i chciałabym je adoptować. Na dniach postaram się je wrzucić na nk.... Quote
gosia1701 Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 ogłoszenie o suczkach pojawiło się w miesięczniku mój pies Quote
kamilawa Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 gosia1701 napisał(a):ogłoszenie o suczkach pojawiło się w miesięczniku mój pies i? i? i? I jak tam? jest zainteresowanie? Niunie przyciągają wzrok? Quote
IVV Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 dwie piekne bordze siostry szukaja konesera rasowych psow !!!! Quote
kamilawa Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 haker11 napisał(a):Narazie cisza... Może to będzie dziś? ;) Quote
OlaLola Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Ja wrzuciłam siostry na nk: http://nasza-klasa.pl/#profile/26289034/gallery/album/2/85 Jak załatwiliście, że Pixie i Dixie trafiły do gazety? Mam nadzieję, że im się poszczęści!! Quote
haker11 Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 [quote name='OlaLola']Ja wrzuciłam siostry na nk: http://nasza-klasa.pl/#profile/26289034/gallery/album/2/85 Jak załatwiliście, że Pixie i Dixie trafiły do gazety? Mam nadzieję, że im się poszczęści!! Dzięki serdeczne:) W gazecie poprostu wykupiliśmy ogłoszenie. Quote
OlaLola Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 A ile kosztuje takie ogłoszenie?? Mam nadzieję, że te cuda znajdą domek. :) Trzymam kciuki :) Quote
blue.berry Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 OlaLola napisał(a):A ile kosztuje takie ogłoszenie?? ogłoszenie (220 znaków + zdjęcie) kosztuje 150 pln byłam u siostrzyczek w czwartek. niestety było na tyle duszno, że nie za bardzo chciały uczyć się chodzenia na smyczy. Pixi cały czas ciągnęła w kierunku hotelu a Dixi kręciła się w kółko. tak więc po pół godzinie dałam spokój. Quote
kamilawa Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Isadora7 napisał(a):A dziewczyny nadal widzę sieroty :( Jak to możliwe... ;( Quote
OlaLola Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 blue.berry napisał(a):ogłoszenie (220 znaków + zdjęcie) kosztuje 150 pln byłam u siostrzyczek w czwartek. niestety było na tyle duszno, że nie za bardzo chciały uczyć się chodzenia na smyczy. Pixi cały czas ciągnęła w kierunku hotelu a Dixi kręciła się w kółko. tak więc po pół godzinie dałam spokój. masakra... myślałam, że tańsze..... może się jeszcze ktoś odezwie.... Quote
kamilawa Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 OlaLola napisał(a):masakra... myślałam, że tańsze.... No ja tyż... drogie, ale moze siostrzyczkom pomoże znaleźć dom... Quote
Atomowka Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 A może faktycznie sunia zacząć, by ogłaszać osobno? To zwiększy ich szanse na adopcję, w końcu takie dwa molosy po przejściach to ogromne wyzwanie. Quote
IVV Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 mysle ,ze warto sprobowac ...zawsze to jakas szansa na kochajacy dom... Quote
bebcik Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 dziwne ze nie ma chętnych na takie cudne sunie :( Quote
Recommended Posts