Illa_Kuvianartok_FCI Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 ZAPROSZENIE ŁÓDŹ -- 6 MAJA 2006 Klub Rasy Alaskan Malamute w Polsce oraz Łódzki Oddział ZKwP mają przyjemnosć zaprosić wystawców i gości XIV Międzynarodowej Wystawy Psów Rasowych w Łodzi w dniu 6.05.2006r /sobota/ na imprezę towarzysząca: "Malamut fajny pies - czyli co można robić z malamutem?" organizowaną wspólnie z Klubem "WATAHA" W programie m.in: Mini Próby uciagu - czyli malamut i ciężar Zaprzęg - czyli malamut i wózek Bikejoring/velo/ - czyli malamut i rower Cani-cross - czyli malamut i Ty ... oraz inne niespodzianki Każdy będzie mógł nie tylko popatrzeć i porozmawiać z maszerami, ale również zmierzyć się z wyzwaniem razem ze swoim psem. Wszystkie rasy mile widziane – nie tylko zaprzęgowe. Szukajcie nas blisko ringów malamucich. Czekamy na Was! Przyjdź! Zobacz! Spróbuj! szczególy na stronie KRAM http://www.klubmalamuta.org pozdrawiam Gizela Quote
HUSKYTEAM Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Słuchajcie, a może byśmy zrobili przejeżdzkę zaprzęgiem saniami np, dla zwyciężców poszczególnych mini-dyscyplin? W łodzi jest stadion, można jeździć w kółko... Nawet po jednym okrążeniu, psy sie nie zagotują przecież. Quote
Matagi Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 HUSKYTEAM napisał(a):Słuchajcie, a może byśmy zrobili przejeżdzkę zaprzęgiem saniami np, dla zwyciężców poszczególnych mini-dyscyplin? W łodzi jest stadion, można jeździć w kółko... Nawet po jednym okrążeniu, psy sie nie zagotują przecież. Ja tam się nie znam.....:roll: uczę się różności,teraz dowiedziałam się,że w maju,to najlepiej saniami po stadionie jeździć :lol: ...i psy się nie zagotują.....:evil_lol: Quote
askaa Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Matagi napisał(a):Ja tam się nie znam.....:roll: uczę się różności,teraz dowiedziałam się,że w maju,to najlepiej saniami po stadionie jeździć :lol: ...i psy się nie zagotują.....:evil_lol: No to ja też się piszę na tą przejażdżkę saniami po żużlu, ale chyba trzeba pomysleć o czarnym stroju i w kominiarce co??? :razz: Quote
Matagi Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 askaa napisał(a):No to ja też się piszę na tą przejażdżkę saniami po żużlu, ale chyba trzeba pomysleć o czarnym stroju i w kominiarce co??? :razz: I do tego okularki stosowne....bo skry będa leciały ....:evil_lol: :eviltong: Jacek......sorki:lol: ,mnie tez sie zdaża cos palnąć...:evil_lol: :eviltong: ;) Quote
Usia Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Chciałam zapytać czy moze ktoś jedzie do Łodzi na to spotkanie z Warszawy lub okolic i z powrotem i miał by miejsce wolne w samochodzie dla mnie?? :p Quote
Recommended Posts