Bea1 Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 ma dom, Pani Jaśminki bardzo na Nią czeka, ale mam dla Ciebie inną jamniczkę;) Quote
Bea1 Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 http://dogomania.pl/forum/showthread.php?p=1621397#post1621397 zobacz tutaj proszę;) 2 jamniczka jedzie do Warszawy a może pierwszą zaadoptujesz Ty? i pojadą obie?:oops: Quote
shantara Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Ale dwie śliczności. Trzymam kciuki, żeby się spodobała la_diable ta druga i żeby obie pojechały do domków! Bea1 jesteś wspaniała :) A jak się Jaśminka ma? Quote
la_diable Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 ;p, to sie bardzo ciesze :]. A co do jamniczkow, to szczerze wolalabym bardziej psa niz suczke (poniewaz mam jednego juz i wolalabym nie miec malych), ale jezeli jest jakas fajna, mala sunka ktora potrzebuje pomocy to daj znac. Czekam na odpowiedz Quote
la_diable Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 hmm, klikam na link powyzej (ten odnosnie jamnirow), ale zadne zdjecia mi sie nie wyswietlaja...hmm moze ja cos zle robie Quote
shantara Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Chyba trzeba chwilkę poczekać. Mnie się wyświetliły... A sunie, pewnie po sterylizacji są. Quote
Fela Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Uwaga, uwaga, dobre wieści są :multi: . Jaśminka czuje się już lepiej! Wyniki badania krwi (na leukocyty) są coraz lepsze - czyli antybiotyk dobrany dobrze, kupy też coraz lepsze, czyli biegunki brzydkie się skończyły. Ma wielki apetyt - na jedzenie i na życie! Jak zostaje sama (bo jest w osobnym gabiecie, ale doktorzy często do niej zaglądają), poszczekuje, dopominając się towarzystwa. Jak tylko ktoś przyjdzie, radośnie macha ogonem i chce być przytulana. Pani doktor mówi, że może nawet już za trzy dni będzie mogła opuścić szpitalik. :multi: :multi: :multi: :multi: Aż podskoczyłam z radości! Ustaliłyśmy z p. doktor, że pojedzie do domu, jak tylko będzie w stanie znieść podróż. Hurrra! Wielkie dzięki wszystkim, którzy wpłacili pieniądze na leczenie maleńkiej. Oto lista darczyńców: Cicia BeataJ, Cicia Tina, Ciocia Paros, Ciocia Agnieszka 103 i Fundusz Nadziei na Życie, od którego Jasminka dostała w sumie 246 zł. Kochani, jesteście kochani :loveu: Razem mamy na jaśminkowym koncie 526 zł, plus to, co cioteczka Jayo wpłaciła przy przyjęciu 150 zł (ale obiecałam oddać :oops: ). Jeszcze nie wiemy, ile wyniesie łączny rachunek. Ale najważniejsze, że mała naprawdę ma sznse na życie. Na wspaniałe życie z kochającą panią! Quote
Bea1 Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 "mam" teraz 4 jamniczki do adopcji, dwa starsze z Opola, jeden z Krakowa ok 4,5 latek..i 6letni Wroclawski jamniś przyprowadzony przez babę do uśpienia:angryy:jeżeli naprawdę szukasz psa i masz miejsce w sercu i w domku..znajdę Ci odpowiedniego. Quote
Fela Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Nikt się nie cieszy, że Jaśminka czuje się lepiej? :-( A może by jakaś cioteczka ją w lecznicy odwiedziła? Będzie się maleństwo ogromnie cieszyło :multi: . Quote
Bea1 Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Cieszymy się bardzo bardzo:loveu: ale z odwiedzinami będę miała raczej problem;)jakieś 350km? Quote
Tweety Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 jak mozna nie cieszyć się, że Jaśminka w coraz lepszym stanie? :multi: :multi: :multi: Quote
*Gajowa* Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Bardzo się cieszymy, że Jaśminka niedługo pojedzie do swojej kochanej Pańci. Z odwiedzinami... to nie wiem czy będę w Warszawie. Quote
esperanza Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Kto będzie mógl odwiedzić malutką? Ja jestem kilkadziesiąt km od W- wy, Fela także wkrotce z W- wy wyruszy. Kto zajrzy do Jasminki? Quote
*Gajowa* Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Nie wiem czy mi się uda. A jak ją można znależć na SGGW ? Quote
Dabrowka Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Wspaniałe wieści!! Wiedziałam, że sobie dzielna dziewczynka poradzi :loveu: Quote
shantara Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Ja się bardzo cieszę, że z Jasminką lepiej. A ona jest w końcu na Gagarina czy SGGW? Quote
Fela Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Aktualny adres Jaśminki: klinika Multiwet przy ul. Gagarina, gabinet pierwszy po lewej za szklanymi drzwiami do szpitala, inkubator :lol: Quote
Beata J. Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 SUPER WIEŚCI ! :multi: :multi: :multi: Jaśminka dobrze wie że domek na nią czeka i zdrowieć migiem trzeba. Quote
Aga_Mazury Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 ...nikt nie był u Jaśminki?.....niikt nic nie pisze .... Quote
esperanza Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Byłyśmy z Felą daleko od W- wy, a nikt więcej nie deklarował sie, ze będzie Jaśminkę odwiedział :shake: za to codziennie dzwonimy, by dowiedziec się, jak się sunia czuje, a czuje się coraz lepiej i w najbliższych dniach będzie mogła pojechać do nowego domku, pod warunkiem, że znajdziemy transport do Wrocławia. Quote
Aga_Mazury Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 ..uffffffff.....najważniejsze, że wszystko z nią jest na dobrej drodze :)...i tylko czeka na dobry domek :) Quote
Bea1 Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Ona ma dobry domek;) jej Pańcia czeka z utęsknieniem:loveu:Załatwiamy Cioteczki transport do Wrocławia!;) Quote
Agnieszka103 Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Dopiero co wróciłam z "majówki" a tu takie dobre wieści :) Cieszę się bardzo, że Jaśminka już tak dobrze się czuje. Ściskam ją mocno! ;) Quote
Recommended Posts