Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 598
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

;p, to sie bardzo ciesze :]. A co do jamniczkow, to szczerze wolalabym bardziej psa niz suczke (poniewaz mam jednego juz i wolalabym nie miec malych), ale jezeli jest jakas fajna, mala sunka ktora potrzebuje pomocy to daj znac. Czekam na odpowiedz

Posted

Uwaga, uwaga, dobre wieści są :multi: .
Jaśminka czuje się już lepiej! Wyniki badania krwi (na leukocyty) są coraz lepsze - czyli antybiotyk dobrany dobrze, kupy też coraz lepsze, czyli biegunki brzydkie się skończyły. Ma wielki apetyt - na jedzenie i na życie!
Jak zostaje sama (bo jest w osobnym gabiecie, ale doktorzy często do niej zaglądają), poszczekuje, dopominając się towarzystwa. Jak tylko ktoś przyjdzie, radośnie macha ogonem i chce być przytulana.
Pani doktor mówi, że może nawet już za trzy dni będzie mogła opuścić szpitalik. :multi: :multi: :multi: :multi: Aż podskoczyłam z radości! Ustaliłyśmy z p. doktor, że pojedzie do domu, jak tylko będzie w stanie znieść podróż. Hurrra!

Wielkie dzięki wszystkim, którzy wpłacili pieniądze na leczenie maleńkiej.
Oto lista darczyńców:
Cicia BeataJ, Cicia Tina, Ciocia Paros, Ciocia Agnieszka 103 i Fundusz Nadziei na Życie, od którego Jasminka dostała w sumie 246 zł.

Kochani, jesteście kochani :loveu:

Razem mamy na jaśminkowym koncie 526 zł, plus to, co cioteczka Jayo wpłaciła przy przyjęciu 150 zł (ale obiecałam oddać :oops: ).
Jeszcze nie wiemy, ile wyniesie łączny rachunek. Ale najważniejsze, że mała naprawdę ma sznse na życie. Na wspaniałe życie z kochającą panią!

Posted

"mam" teraz 4 jamniczki do adopcji, dwa starsze z Opola, jeden z Krakowa ok 4,5 latek..i 6letni Wroclawski jamniś przyprowadzony przez babę do uśpienia:angryy:jeżeli naprawdę szukasz psa i masz miejsce w sercu i w domku..znajdę Ci odpowiedniego.

Posted

Nikt się nie cieszy, że Jaśminka czuje się lepiej? :-( A może by jakaś cioteczka ją w lecznicy odwiedziła? Będzie się maleństwo ogromnie cieszyło :multi: .

Posted

Byłyśmy z Felą daleko od W- wy, a nikt więcej nie deklarował sie, ze będzie Jaśminkę odwiedział :shake: za to codziennie dzwonimy, by dowiedziec się, jak się sunia czuje, a czuje się coraz lepiej i w najbliższych dniach będzie mogła pojechać do nowego domku, pod warunkiem, że znajdziemy transport do Wrocławia.