Fela Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Numer konta podamy na pw, lecznicę na Tatarkiewicza potwierdzę jutro. Jeśli okaże się, tfu, tfu, że to nosówka, trzeba będzie umieścić ją na SGGW (niechętnie) lub na Gagarina (jak będzie miejsce, czyli wolny inkubator). Mam jednak nadzieję, że to tylko kaszel i w lecznicy na Tatarkiewicza się uda. Transport może być w sobotę (kochana Jayo pomoże i ewentualnie pojedzie). Czy ktoś mógłby wcześniej? Ale, niestety, jeszcze raz musze powtórzyć - warunek to kasa :oops: . Za leczenie Balbinki do zapłaty jest 1500 zł :-( . Co będzie, jeśli za Jasminkę też taki rachunek wyjdzie? Quote
Beata J. Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Numer Konta Dawać Mnie Tu Szybko, Chyba że Na Asi Może Być? Quote
Bea1 Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 nie będzie, od jutra zaczne szukać czegoś na stałę, potrzebuję bardzo piękne ogłoszenie na maila ze zdjeciem.;)..dostałam coś wcześniej ale niestety dostaje zbyt dużo maili z prośbą o pomoc i pogubiłam się:oops:..a może jakieś imię dla Niej? będzie łatwiej, skromnie proponuję Maja. Quote
Beata J. Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Doczytałam się w tu w wątku imienia JAŚMINKA- też ładnie Quote
Bea1 Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 pięknie;) czekam na ogłoszenie i zdjęcie Jaśminki, betam3@gazeta.pl i jak jutro do pracy to maila podam na pw;) Quote
Witokret Posted April 20, 2006 Author Posted April 20, 2006 Przepraszam, ale dopiero teraz dotarłam do kompa... Już zmieniam Jaśminkowy tytuł !!! Quote
Agnieszka103 Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Fela napisał(a): Maleńka jamnisia Jaśminka mieszkała dwa tygodnie w wilgotnym betonowym boksie. Na zdjęciach to widać - ona była calutka mokra, nie ma gęstej sierści chroniącej przed wilgocią. Nabawiła się kaszlu kenelowego i nie wiadomo czego jeszcze. Teraz jest w innym pomieszczeniu - suchym, ale zimnym i ciemnym. Rozpacz :placz: Dziewczyny, poproszę o numer konta, na które można przesłać jakiś "grosz". Rozumiem, że na przelewie wystarczy zaznaczyć, że to dla Jaśminki, tak? Quote
Goswiek Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Jaśminka, jak ślicznie, hopaj do góry malutka, hopaj, i wytrzymaj do soboty, ciocie pomogą :loveu: pozdrawiam wszystkich, Gosia Quote
paros Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 To jeszcze aż dwa dni!!! :shake: :shake: Trzymaj się malutka!!!! :roll: :roll: Poproszę o nr konta na PW. Quote
paros Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Tyle bidulek potrzebuje pilnie pomocy!!!!:shake: :shake: Nie zapominajmy o jamnisi!!!!:razz: :razz: Ona też czeka na transport! Quote
shantara Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Gdybym tak mogła być bogata... Najpierw kupiłabym samochód, potem zabrała tą bidulkę do lecznicy najlepszej a potem do hoteliku... A tak to tylko mogę przyłączyć się do prośby o pomoc i transport dla malutkiej psinki :placz: Quote
Goswiek Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Transport dla malutkiej potrzebny, hopaj do góry!!!:-( Quote
lizka Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Dziekuje za numer konta - jutro lece wpłacic troche grosza dla Jaśminki :loveu: Żadne kokosy, bo jutro mam jeszcze wizyte u weta z Borysem (walczymy z grzybami z jego bezpańskich czasow :-( plus szczepionka wzmacniajaca) ale w nastepnym tygodniu mam dostac troche grosza to wtedy na pewno konketniejsza sumke przeznacze na Jaśminke :-) Quote
andzia69 Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 czy ewentualnie...jeśli...by...czyli czy w sobotę byliby znajomi w W-wie po fretkę to czy ktoś mógłby ją im podwieźć do W-wy??? Przyjechałaby do mnie i ja wspólnie z moją znajomą mogłabym się podjąć jej leczenia...nie wiem czy to dobry pomysł - ale zawsze... Quote
Bea1 Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Nie zapominam Malutka, czy mała jest już na alegro? będzie też w Dolnośląskiej Wyborczej. Quote
Bea1 Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 sprawdziłam skrzynkę nie ma ogłoszenia:placz:Cioteczki bardzo proszę, jutro chcę jechac do GW, szkoda czasu. Quote
esperanza Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 andzia69, jeśli mogłabyś ją podleczyć u siebie, byłybyśmy bardzo wdzięczne :modla: Czy ktoś mógłby pojechać po Jaśminkę w sobotę? O której znajomi będą w W- wie? Bea1, jakie ogłoszenie to ma być? Zwykłe w wordzie z info o suni? Quote
Bea1 Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 wzruszające ze zdjęciem;) takie żeby trafiło do dobrego, wrażliwego człowieka :cool1:..muszę mieć dzisiaj bo w pracy nie mam dostępu ani do dogo ani do skrzynki mailowej:(..chyba, że podam na pw służbową;) Quote
esperanza Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Spróbuję coś naskrobać i prześlę Ci na maila gazetowego. Quote
andzia69 Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 jutro myslę, że będę wiedziała...oni jadą do rybonka po tą fretkę czyli to Mińsk Mazowiecki... no i po drodze by mogli ją zabrać - ale dowiem się wszystkiego...no chyba, że coś nie wyjdzie z transportu... a może skonsultować chorobę jamnisi z rybonkiem - to byśmy wtedy od razu wiedziały co i jak??? a czy wiadomo coś o suni np. w jakim jest wieku? Quote
Bea1 Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 ogłoszenie sliczne, dziękuję...nie będzie długo szukała domku;) Quote
GreenEvil Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Alarmowy Fundusz Nadziei na Zycie przekazuje na Jamniczke 150 zl (wiecej nie mamy :( ) Pozdrawiam GreenEvil Quote
Recommended Posts