Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Numer konta podamy na pw, lecznicę na Tatarkiewicza potwierdzę jutro.
Jeśli okaże się, tfu, tfu, że to nosówka, trzeba będzie umieścić ją na SGGW (niechętnie) lub na Gagarina (jak będzie miejsce, czyli wolny inkubator).
Mam jednak nadzieję, że to tylko kaszel i w lecznicy na Tatarkiewicza się uda.
Transport może być w sobotę (kochana Jayo pomoże i ewentualnie pojedzie). Czy ktoś mógłby wcześniej?

Ale, niestety, jeszcze raz musze powtórzyć - warunek to kasa :oops: . Za leczenie Balbinki do zapłaty jest 1500 zł :-( . Co będzie, jeśli za Jasminkę też taki rachunek wyjdzie?

• Replies 598
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie będzie, od jutra zaczne szukać czegoś na stałę, potrzebuję bardzo piękne ogłoszenie na maila ze zdjeciem.;)..dostałam coś wcześniej ale niestety dostaje zbyt dużo maili z prośbą o pomoc i pogubiłam się:oops:..a może jakieś imię dla Niej? będzie łatwiej, skromnie proponuję Maja.

Posted

Fela napisał(a):

Maleńka jamnisia Jaśminka mieszkała dwa tygodnie w wilgotnym betonowym boksie. Na zdjęciach to widać - ona była calutka mokra, nie ma gęstej sierści chroniącej przed wilgocią. Nabawiła się kaszlu kenelowego i nie wiadomo czego jeszcze. Teraz jest w innym pomieszczeniu - suchym, ale zimnym i ciemnym. Rozpacz :placz:

Dziewczyny, poproszę o numer konta, na które można przesłać jakiś "grosz". Rozumiem, że na przelewie wystarczy zaznaczyć, że to dla Jaśminki, tak?

Posted

Gdybym tak mogła być bogata... Najpierw kupiłabym samochód, potem zabrała tą bidulkę do lecznicy najlepszej a potem do hoteliku... A tak to tylko mogę przyłączyć się do prośby o pomoc i transport dla malutkiej psinki :placz:

Posted

Dziekuje za numer konta - jutro lece wpłacic troche grosza dla Jaśminki :loveu:
Żadne kokosy, bo jutro mam jeszcze wizyte u weta z Borysem (walczymy z grzybami z jego bezpańskich czasow :-( plus szczepionka wzmacniajaca) ale w nastepnym tygodniu mam dostac troche grosza to wtedy na pewno konketniejsza sumke przeznacze na Jaśminke :-)

Posted

czy ewentualnie...jeśli...by...czyli czy w sobotę byliby znajomi w W-wie po fretkę to czy ktoś mógłby ją im podwieźć do W-wy??? Przyjechałaby do mnie i ja wspólnie z moją znajomą mogłabym się podjąć jej leczenia...nie wiem czy to dobry pomysł - ale zawsze...

Posted

andzia69, jeśli mogłabyś ją podleczyć u siebie, byłybyśmy bardzo wdzięczne :modla:
Czy ktoś mógłby pojechać po Jaśminkę w sobotę?
O której znajomi będą w W- wie?

Bea1, jakie ogłoszenie to ma być?
Zwykłe w wordzie z info o suni?

Posted

wzruszające ze zdjęciem;) takie żeby trafiło do dobrego, wrażliwego człowieka :cool1:..muszę mieć dzisiaj bo w pracy nie mam dostępu ani do dogo ani do skrzynki mailowej:(..chyba, że podam na pw służbową;)

Posted

jutro myslę, że będę wiedziała...oni jadą do rybonka po tą fretkę czyli to Mińsk Mazowiecki... no i po drodze by mogli ją zabrać - ale dowiem się wszystkiego...no chyba, że coś nie wyjdzie z transportu...
a może skonsultować chorobę jamnisi z rybonkiem - to byśmy wtedy od razu wiedziały co i jak???

a czy wiadomo coś o suni np. w jakim jest wieku?