Kaczkala Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Imię : Spike Wiek : 5 lat Płeć : Pies Rasa : Cocer Spaniel Angielski Miasto : Słupsk Kastracja : Nie Szczepienia : Tak wszystkie Kontakt w sprawie adopcji : 668537748 Opis : Na ogół pies łagodny nie lubi dzieci pogodny radosny spaniel z aktualną książeczką zdrowia zna podstawowe komendy lecz nie zawsze chętny do wykonania pies nie brudzi w domku ani nie niszczy lecz zostawiony sam w dom wyje do księżyca przez jakieś 10 minut nie zabardzo dogaduje sie z innymi psami zato uwielbia koty Quote
Kaczkala Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 nikt nie chce spaniela pies potrzebuje pilnie domku inaczej niestety będzie musiał wylądować w schronisku proszę również dzwonić pod numer 668537748 Ta umowa adopcyjna nie wiąże się z potrzebą kastracji psa . Zdjęcie pieska w profilu ponieważ nie wiem jak wrzucić je tutaj Quote
kinia098 Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Proszę, zajrzyjcie... Sunia lada dzień będzie rodzić. Pilnie potrzebna kasa na sterylkę ! Grosz do grosza... http://www.dogomania.pl/threads/186144-Sunia-w-zaawansowanej-ci%C4%85%C5%BCy!Potrzebna-kasa-na-sterylizacj%C4%99.-na-gwa%C5%82t.-Okolice-S%C5%82upska?p=14726753#post14726753 Quote
Kaczkala Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 najlepiej do 10 czerwca bądź do końca czerwca przed wakacjami już jest jedna pani zainteresowana ale co z tego wyjdzie to nie wiadomo najprawdopodobniej dziś będę z panią rozmawiać Quote
danka1234 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Tu jest watek adopcyjny spanieli ,mozna go tam wkleić. http://www.dogomania.pl/threads/140763-SPANIELE-do-adopcji-wAE-tek-ogA-lny Quote
Kaczkala Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 no powiem zainteresowana psiak u pani od wczoraj ale co z tego będzie to nie wiem ja chciałam dziś załatwić papiery adopcyjne dzwoniłam do pani zgodziła się lecz kiedy byłam pod domem i ponownie dzwoniłam żeby pani wyszła to nie odbierała telefonu no nie wiem co myśleć jak na razie jestem dobrej myśli że po prostu gdzieś wyszła i zostawiła telefon tata kazał mi z papierami poczekać z tydzień żeby sprawdzić czy ta pani go na pewno chce i czy pies będzie wstanie się przyzwyczaić typu czy czasem nie przestanie jeść z tego wszystkiego Quote
lika1771 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Oby wszystko było w porzadku sprobuj jeszcze raz zadzwonic troche mnie to martwi Quote
Kaczkala Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 nie no na spokojnie jutro zadzwonię znowu się jak się sytuacja powtórzy że pani będzie mnie zbywać i unikać no to porozmawiam z panią inaczej jak będzie trzeba to z tatą i bratem oraz szwagrem wejdziemy po psa do domu z drzwiami jak zajdzie taka potrzeba my psa na zmarnowanie nie damy tak że ja się zbytnio nie martwię na zapas jedno jest pewne jeśli ta pani mojemu psu coś zrobi bądź zrobiła to nie chce być w skórze tej pani jak się o tym dowiem no ale ja liczę na dobre zakończenie jak w bajkach że wszystko będzie okey Quote
lika1771 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Mam nadzieje ze wszystko bedzie ok czekam na wiadomosci jutro Quote
Niebieska713 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Kaczkala napisał(a):nie no na spokojnie jutro zadzwonię znowu się jak się sytuacja powtórzy że pani będzie mnie zbywać i unikać no to porozmawiam z panią inaczej jak będzie trzeba to z tatą i bratem oraz szwagrem wejdziemy po psa do domu z drzwiami jak zajdzie taka potrzeba my psa na zmarnowanie nie damy tak że ja się zbytnio nie martwię na zapas jedno jest pewne jeśli ta pani mojemu psu coś zrobi bądź zrobiła to nie chce być w skórze tej pani jak się o tym dowiem no ale ja liczę na dobre zakończenie jak w bajkach że wszystko będzie okey A czemu nie zrobilas wczesniej wizyty przedadopcyjnej? Quote
Kaczkala Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 zrobiłam wszystko było w porządku dziś widziałam się z panią i z psiakiem i jest okey i jak tak dalej będzie to w poniedziałek podpisana będzie umowa adopcyjna Quote
Niebieska713 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Kaczkala napisał(a):zrobiłam wszystko było w porządku dziś widziałam się z panią i z psiakiem i jest okey i jak tak dalej będzie to w poniedziałek podpisana będzie umowa adopcyjna Czy to jest z tego telefonu,ktory ci dalam? Gdansk? Quote
lika1771 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 To dobrze ze wszystko w porzadku jak bedziesz nastepnym razem to zobacz jak piesio sie zachowuje do Pani moze przeoczyłam był kastrowany Quote
Niebieska713 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Kaczkala napisał(a):zrobiłam wszystko było w porządku dziś widziałam się z panią i z psiakiem i jest okey i jak tak dalej będzie to w poniedziałek podpisana będzie umowa adopcyjna A gdzie jest ten psiak? W SLupsku? Quote
Kaczkala Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 tak psina jest w słupsku i nie to nie jest ta pani tamta pani miała odzwonić jak porozmawia z mężem i nie odzwoniła a psina jest spowrotem w domu bo pani stwierdziła że jednak nie chce psa i pies nie jest kastrowany Quote
lika1771 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 To piesek wrocił moze daj do na spaniele biedny psiaczek Quote
Niebieska713 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Kaczkala napisał(a):tak psina jest w słupsku i nie to nie jest ta pani tamta pani miała odzwonić jak porozmawia z mężem i nie odzwoniła a psina jest spowrotem w domu bo pani stwierdziła że jednak nie chce psa i pies nie jest kastrowany :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: Quote
Kaczkala Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 wspulnie wraz z całą rodzinką stwierdziliśmy że jakoś damy rade i postaramy się mniej zostawiac go samego w domu i psina zostaje z nami nie bendziemy więcej go tak stresować jest za bardzo przywiązany do nas by go oddawać wszczegulności że to była już druga pani i ta sama historia tyle że pierwsza odał w tym samym dniu Quote
Niebieska713 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Kaczkala napisał(a):wspulnie wraz z całą rodzinką stwierdziliśmy że jakoś damy rade i postaramy się mniej zostawiac go samego w domu i psina zostaje z nami nie bendziemy więcej go tak stresować jest za bardzo przywiązany do nas by go oddawać wszczegulności że to była już druga pani i ta sama historia tyle że pierwsza odał w tym samym dniu NO...i tak trzymac...:p Quote
Recommended Posts