Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Imię : Spike
Rasa : Cocer Spaniel Angielski
Miasto : Słupsk
Kastracja : Nie
Szczepienia : Tak wszystkie
Kontakt w sprawie adopcji : 668537748

Opis : Na ogół pies łagodny nie lubi dzieci pogodny radosny spaniel z aktualną książeczką zdrowia zna podstawowe komendy lecz nie zawsze chętny do wykonania pies nie brudzi w domku ani nie niszczy lecz zostawiony sam w dom wyje do księżyca przez jakieś 10 minut nie zabardzo dogaduje sie z innymi psami zato uwielbia koty

• Replies 88
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nikt nie chce spaniela pies potrzebuje pilnie domku inaczej niestety będzie musiał wylądować w schronisku proszę również dzwonić pod numer 668537748

Ta umowa adopcyjna nie wiąże się z potrzebą kastracji psa .
Zdjęcie pieska w profilu ponieważ nie wiem jak wrzucić je tutaj

Posted

najlepiej do 10 czerwca bądź do końca czerwca przed wakacjami już jest jedna pani zainteresowana ale co z tego wyjdzie to nie wiadomo najprawdopodobniej dziś będę z panią rozmawiać

Posted

no powiem zainteresowana psiak u pani od wczoraj ale co z tego będzie to nie wiem ja chciałam dziś załatwić papiery adopcyjne dzwoniłam do pani zgodziła się lecz kiedy byłam pod domem i ponownie dzwoniłam żeby pani wyszła to nie odbierała telefonu no nie wiem co myśleć jak na razie jestem dobrej myśli że po prostu gdzieś wyszła i zostawiła telefon tata kazał mi z papierami poczekać z tydzień żeby sprawdzić czy ta pani go na pewno chce i czy pies będzie wstanie się przyzwyczaić typu czy czasem nie przestanie jeść z tego wszystkiego

Posted

nie no na spokojnie jutro zadzwonię znowu się jak się sytuacja powtórzy że pani będzie mnie zbywać i unikać no to porozmawiam z panią inaczej jak będzie trzeba to z tatą i bratem oraz szwagrem wejdziemy po psa do domu z drzwiami jak zajdzie taka potrzeba my psa na zmarnowanie nie damy tak że ja się zbytnio nie martwię na zapas jedno jest pewne jeśli ta pani mojemu psu coś zrobi bądź zrobiła to nie chce być w skórze tej pani jak się o tym dowiem no ale ja liczę na dobre zakończenie jak w bajkach że wszystko będzie okey

Posted

Kaczkala napisał(a):
nie no na spokojnie jutro zadzwonię znowu się jak się sytuacja powtórzy że pani będzie mnie zbywać i unikać no to porozmawiam z panią inaczej jak będzie trzeba to z tatą i bratem oraz szwagrem wejdziemy po psa do domu z drzwiami jak zajdzie taka potrzeba my psa na zmarnowanie nie damy tak że ja się zbytnio nie martwię na zapas jedno jest pewne jeśli ta pani mojemu psu coś zrobi bądź zrobiła to nie chce być w skórze tej pani jak się o tym dowiem no ale ja liczę na dobre zakończenie jak w bajkach że wszystko będzie okey

A czemu nie zrobilas wczesniej wizyty przedadopcyjnej?

Posted

zrobiłam wszystko było w porządku dziś widziałam się z panią i z psiakiem i jest okey i jak tak dalej będzie to w poniedziałek podpisana będzie umowa adopcyjna

Posted

Kaczkala napisał(a):
zrobiłam wszystko było w porządku dziś widziałam się z panią i z psiakiem i jest okey i jak tak dalej będzie to w poniedziałek podpisana będzie umowa adopcyjna

Czy to jest z tego telefonu,ktory ci dalam? Gdansk?

Posted

Kaczkala napisał(a):

A gdzie jest ten psiak? W SLupsku?

Posted

tak psina jest w słupsku i nie to nie jest ta pani tamta pani miała odzwonić jak porozmawia z mężem i nie odzwoniła a psina jest spowrotem w domu bo pani stwierdziła że jednak nie chce psa i pies nie jest kastrowany

Posted

Kaczkala napisał(a):
tak psina jest w słupsku i nie to nie jest ta pani tamta pani miała odzwonić jak porozmawia z mężem i nie odzwoniła a psina jest spowrotem w domu bo pani stwierdziła że jednak nie chce psa i pies nie jest kastrowany
:shake: :shake: :shake: :shake: :shake:

Posted

wspulnie wraz z całą rodzinką stwierdziliśmy że jakoś damy rade i postaramy się mniej zostawiac go samego w domu i psina zostaje z nami nie bendziemy więcej go tak stresować jest za bardzo przywiązany do nas by go oddawać wszczegulności że to była już druga pani i ta sama historia tyle że pierwsza odał w tym samym dniu

Posted

Kaczkala napisał(a):
wspulnie wraz z całą rodzinką stwierdziliśmy że jakoś damy rade i postaramy się mniej zostawiac go samego w domu i psina zostaje z nami nie bendziemy więcej go tak stresować jest za bardzo przywiązany do nas by go oddawać wszczegulności że to była już druga pani i ta sama historia tyle że pierwsza odał w tym samym dniu

NO...i tak trzymac...:p