Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a gdzie moge numery znaleść a co to metro nie wiem nie za dużo siedze na necie ze znajomymi narazie cięszko bo większość to maturzyści a ogłoszenia jeszcze niezrobione szczeze nie wiem muwiłam tata wywiezie ale naszczenście sie troche uspokojił bo sie już nie żuca na małego tylko ucieka jak go widzi a szkoła to ogulniak w tym roku i nie pracy nie mam , jestem na rencie hehe mam całkowitą niezdolność do pracy

• Replies 88
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja ne wiem czy jetsesmy w stanie cokolwiek zrobić. Jak pies ma wylądować w schronisku to i tak wyląduje. Jak nie teraz, to przy kolejnym razie gdy zawyje czy tam spojrzy krzywo na dzieciaka...

Metro to taka gazeta rozdawana bezpłatnie. Szkołę skończyłaś, ale sami znajomi maturzyści? To nie wiem, jesteś po LO bez matury?

Posted

lika1771 napisał(a):
Kaczkala jezeli zrobisz ogłoszenia i zadzwonisz do gazet naprawde jest szansa ze pies moze znalesc dom,ale to trzeba działac.
Czas leci............

Otita a Ty cioteczko umiesz robic plakaty czy ogłoszenia?

Ogłoszenia umiem, ale w tej chwili nie wiem w co ręce włożyć. Te co zrobiła Danusia, to takie najważniejsze na Słupsk. Może coś w niedzielę posiedzę, jakieś allegro i to moje a4z zrobię.

Posted

otita napisał(a):
Ogłoszenia umiem, ale w tej chwili nie wiem w co ręce włożyć. Te co zrobiła Danusia, to takie najważniejsze na Słupsk. Może coś w niedzielę posiedzę, jakieś allegro i to moje a4z zrobię.

Chodzi mi o takie ogłoszenia,plakaty do rozwieszenia

Posted

otita ,ja mu zrobie mu allegro,postaram sie jutro bo tez z czasem teraz u mnie marnie.
plakatów nie umiem robić ale wiem ze mozna pobrac gotowca jak sie zamieści ogłoszenie na Szerloku-teraz Tablica bo zmienili nazwe.
Kaczkala.dzwoniłas do naszej fundacji do której podałam link?

Posted

Kaczkala - z tego wynika, ze masz 19 lat, nie jesteś dzieckiem,
matura, to nie tylko matma i można do niej podchodzić (do matury) tyle ile się chce,
w szkole powiesiłaś ogloszenia?
Plakaty chyba umiesz zrobić - zdjęcie psa, krótki tekst, że szuka domu i nr telefonu, wydrukuj i rozwieś w Slupsku
w google wbijasz Anonse - i wyskakuje telefon, Metro - to gazeta bezplatnie rozdawana, też znajdziesz w necie.
Matury niedlugo się kończą, znajomi Ci pomogą?

Tu pełno dziewczyn angażuje się w pomoc, czego własciwie oczekujesz? i o co nas prosisz?

Posted

Kaczkala, kiedy ktoś może do Ciebie przyjechać zapoznać psa? Wiesz, to jest ważne przy adopcji, może ktoś kto ma troszkę doświadczenia z nimi. Sa dziewczyny ze Słupska, mogłyby do ciebie pewnie wpaść jak je bardzo ładnie poprosimy. Może zrobią dodatkowe fotki, zapoznają psa, porozmawiają z Tobą. Tak pewnie byłoby wszysktim łatwiej

Posted

a propo twojej fundacji to osobiście znam panią która sie zajmuje adopcjami i terenem kiedyś miałam do nej numer i wystąpiłam do niej z proźbą by zajełą się psem mojej babci który jest wychudzony i wiecznie głodny byłą raz bodajże u mojej babci i nic wiencej wienc zbyt dobrej opini to nie mam o tej pani czego oczekuje moze tego ze sie ktoś znajdzie najlepiej taki kto zna tą rase i wie jak sie psiakiem zająć no i tego ze daną osobe dobrze sprawdzicie bo wy przynajmiej wiecie na co zwracać uwage a ja nie dokońca domnie można wpaść nawet dziś raczej nie bendzie problemu

Posted

sorki, czegoś nie rozumiem, trzeba się zająć psem Twojej bbci - bo chodzi głodny? Obcy mają się tym zająć? A rodzina? A ty?

Kaczkala - czego ozekujesz i o co nas wlaściwie prosisz?

i ponawiam pytanie - czy jesteś w stanie dać samodzielnie ogłoszenia np. do Anonsów, Metra, Dziennka Bałtyckiego?

Czy Wy (Twoja rodzina) lub czy Ty sama szukasz AKTYWNIE psu domu?

Dziewczyny, czy ktoś ze Słupska może umówić się z Kaczkalą na wizytę i obejrzenie psa?

• 4 weeks later...