Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a to zależy, gdzie ucho przykładasz. Są wątki, na których głośno ;)
Betbet, przecież sama wiesz, że przez dogo psy już nie znajdują domów - nie spotkałam się z takim przypadkiem od conajmniej roku...

Posted

ta?
A szczeniak polecony przez Betbet,którego ma Arco?
a astusia Trufla zagrzybiczona i z glutem w nosie? ludzie poleceni przez Ati.
Elkate własnie chce zaadoptowac sunię nr 208/10 z Sopotu,przyjeżdza w sobote:)

Kasia77 chce dac BEZPŁATNY DT dla Suni,beżowej beznadziei.

Posted

Czytam wątek psa i jestem załamana. Wychodzi na to, ze ludzie traktują żywe stworzenie jak rzecz. Mój Czarek nie ma nawet 1/100 urody Aslana a miał wszystkie jego wady : wył i drapał drzwi nawet jak weszłam do łazienki, tak bardzo bał się, że mu zginę, do tej pory ciągnie na smyczy, szczeka na inne psy (chce się przywitać). Spuszczony, bał sie do mnie podejść, jak podchodził, to widać było, że czeka na bicie, że od razu nie przyszedł. Po 19 miesiącach mały zmienił się bardzo, ale zawsze będzie pieskiem troszkę rozdygotanym, cały czas jest zdumiony, że ma pełną miskę o stałej porze i bardzo mi dziękuję jak zje, zapamiętał już, że nie zapomnę wyjśc z nim na spacer, że wyciagam rękę aby go wyczesać, pogłaskać lub wytrzeć po deszczu, a nie uderzyć. I nie ma przerażenia w oczach tylko uśmiech.
Do sporej grupy ludzi nie dochodzi, że pies po przejściach potrzebuje zrozumienia, czasu i duuuużo serca.

Posted

OGLOSZENIA zrobione sa na:
-adopcje.org
-petworld.pl
-darmobranie.pl
-alegratka.pl
-eoferty.com.pl
-gumtree.pl
-cafeanimal.pl
-adopcjapsa.pl
-kupsprzedaj.pl

Posted

No coś Ty poważnie, to ja go nie lubię.
Tamten kiedyś złapał mnie zębami i przy okazji przedziurawił spodnie, a moja mama zamiast iść tam z awanturą, to przylała mi w d........ , dziwna jakaś.

• 1 month later...
Posted

miał ogłoszenia z tym zdjęciem, miał Allegro z tym zdjęciem, wyróznione trojmiasto wielokrotnie. Ani jednego telefonu czy maila, bo w aukcji było napisane, że to pies z problemami...

W tej chwili ogłoszeń nie ma, ludzie przychodzacy do schroniska zwracają na niego uwagę, ale... rezygnują po krótkiej charakterystyce.