gameta Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 a to zależy, gdzie ucho przykładasz. Są wątki, na których głośno ;) Betbet, przecież sama wiesz, że przez dogo psy już nie znajdują domów - nie spotkałam się z takim przypadkiem od conajmniej roku... Quote
brazowa1 Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 ta? A szczeniak polecony przez Betbet,którego ma Arco? a astusia Trufla zagrzybiczona i z glutem w nosie? ludzie poleceni przez Ati. Elkate własnie chce zaadoptowac sunię nr 208/10 z Sopotu,przyjeżdza w sobote:) Kasia77 chce dac BEZPŁATNY DT dla Suni,beżowej beznadziei. Quote
Betbet Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 Były 2 telefony, jeden ze schroniska, ale nie kryłam, że pies jest z problemami i raczej...nie bedzie pozytywnej decyzji Quote
brazowa1 Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 ale może będa inni. Tylko wszedzie musi byc o nim głosno-jest ładniusi,to jego posag. Quote
elkate Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Czytam wątek psa i jestem załamana. Wychodzi na to, ze ludzie traktują żywe stworzenie jak rzecz. Mój Czarek nie ma nawet 1/100 urody Aslana a miał wszystkie jego wady : wył i drapał drzwi nawet jak weszłam do łazienki, tak bardzo bał się, że mu zginę, do tej pory ciągnie na smyczy, szczeka na inne psy (chce się przywitać). Spuszczony, bał sie do mnie podejść, jak podchodził, to widać było, że czeka na bicie, że od razu nie przyszedł. Po 19 miesiącach mały zmienił się bardzo, ale zawsze będzie pieskiem troszkę rozdygotanym, cały czas jest zdumiony, że ma pełną miskę o stałej porze i bardzo mi dziękuję jak zje, zapamiętał już, że nie zapomnę wyjśc z nim na spacer, że wyciagam rękę aby go wyczesać, pogłaskać lub wytrzeć po deszczu, a nie uderzyć. I nie ma przerażenia w oczach tylko uśmiech. Do sporej grupy ludzi nie dochodzi, że pies po przejściach potrzebuje zrozumienia, czasu i duuuużo serca. Quote
Ss Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 OGLOSZENIA zrobione sa na: -adopcje.org -petworld.pl -darmobranie.pl -alegratka.pl -eoferty.com.pl -gumtree.pl -cafeanimal.pl -adopcjapsa.pl -kupsprzedaj.pl Quote
Betbet Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 Dzięki Ss, mam teraz dostep do kompa gościnny i raczej wiele nie moge sobie porobić... Quote
kaerjot Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Moja koleżanka z podstawówki miała spaniela, fajny był (gryzł, drapał, szczekał). Quote
kaerjot Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 No coś Ty poważnie, to ja go nie lubię. Tamten kiedyś złapał mnie zębami i przy okazji przedziurawił spodnie, a moja mama zamiast iść tam z awanturą, to przylała mi w d........ , dziwna jakaś. Quote
Kundel_Bury Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Dzisiaj widzialam Aslana, o ile to byl on. Piękny jest, na pierwszy rzut oka super miziasty, kochany chlopak... Oj Aslan Aslan... Potem wstawie parę zdjęć. Quote
Betbet Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 To pewnie on. Na pierwszy rzut oka to on jest TAK miziasty, kochany, cudny i łagodny że właśnie to jest jego przekleństwem... Quote
brazowa1 Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 [FONT=Times New Roman]Nie mam netu do odwołania :shake:, kontakt w nagłych sprawach telefoniczy :roll:– telefon w podpisie :cool3:[/FONT] Quote
Betbet Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 Koleżanka z TV nawet go sfilmowała w dwóch ujęciach gdy robiła relację z Ciapkowa...te jego oczy...ja jestem załamana:(((((((( Quote
Betbet Posted January 11, 2011 Author Posted January 11, 2011 w Sylwestra jedna z wolontariuszek napisała mi zyczenia, zapytałam jak psiak...gnije... Quote
Ss Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 ehh :( on ma jakies ogłoszenia.. zdjęcie powyzej jest do nich idealne! Quote
Betbet Posted January 11, 2011 Author Posted January 11, 2011 miał ogłoszenia z tym zdjęciem, miał Allegro z tym zdjęciem, wyróznione trojmiasto wielokrotnie. Ani jednego telefonu czy maila, bo w aukcji było napisane, że to pies z problemami... W tej chwili ogłoszeń nie ma, ludzie przychodzacy do schroniska zwracają na niego uwagę, ale... rezygnują po krótkiej charakterystyce. Quote
Ss Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 trzeba odnawiać ogłoszenia... ja zrobię tyle na ile pozwoli czas... Quote
Betbet Posted January 11, 2011 Author Posted January 11, 2011 postaram sie teraz wykupic mu kilkadziesiat ogloszen,zeby ktos zrobil Quote
Recommended Posts