Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oj, oj, coś nam się urosło ostatnio... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :loveu:
[quote name='aaliw']

Mam 8 tyg, zabrali mnie i gdzies wywiezli. Nie wyjde z tego pudla

Mam 4 miesiace i moja mina pokazuje co sadze o pomysle wkladania mnie do tego :eviltong:

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='aaliw']g o n i a, sunrise :evil_lol: Zobaczymy czy za miesiac jeszcze sie zmiesci do tego pudla ;)

ale mamy nadzieję, że do tego czasu pojawią się jakieś nowe fotki :mad: ;)

Posted

Ewa_17 napisał(a):
ja mialam miec goldiego a mam beagla......hmmm jak to sie stalo :mad::evil_lol:

:evil_lol:Tez nie wiem jak to sie stalo :evil_lol:
W sumie ja tez zawsze chcialam miec podhalana a mam goldenka .....ale wiem jak to sie stalo :cool3: I bardzo dobrze ze tak wyszlo :p

Fajnie ze do nas wpadlas. Zagladaj czesciej :multi:

Posted

sunrise, pewnie ze beda i to nawet zaraz ;)

W niedziele Polo pierwszy raz byl w tlumie ludzi i pieskow :cool3:

Przywital sie z mlodszym kolega. Cos mu tam poszeptal na uszko

A tu slucha wykladu od starszych :razz:

czasami wszedzie bylo widac zlotka

Chwila odpoczynku od tego glaskania

Niestety byl taki tlum, ze nie dalo sie zrobil lepszych zdjec :placz: A bylo mnostwo pieknych psow :loveu:

Posted

Polo rośnie jak na drożdżach :evil_lol: Przestudiowałam całą galeryjkę, super te ostatnie zdjączka w pudle :lol: Szkoda, że zjadł, następne pewnie by musiały być już obok pudła :cool3:

Posted

Juz wszystko mowie a raczej pisze . Jak na spowiedzi :evil_lol:

cuciola, to byl taki "festiwal" dla psow. Kilkadziesiat stoisk z wszystkim co wiaze sie z psami. Jeden wielki marketing ;) Fakt, roznych przysmakow to dostalismy troche ;)
Jureja, wierz mi tam bylo DUZO wiecej goldenow. Otworzyly mi sie oczy jak popularna to jest rasa :crazyeye:
URIA, powiem ci po cichu, ze u nas w bloku razem z Polem sa trzy goldeny ;)

Specjalnie dla czekajacych na swojego labka ;)

Tylko na dwoch znalazlam :-(

Jeszcze troche goldenow

Toller?
I troche innych psiakow

Posted

[quote name='aaliw']g o n i a, sunrise :evil_lol: Zobaczymy czy za miesiac jeszcze sie zmiesci do tego pudla ;)
Zmieści się, zmieści...:evil_lol: Przeciez tylko ociupinkę urósł.
Ale goldenków! :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='sunrise']no i niech mi ktoś powie, że goldenki nie są najpiękniejsze :loveu:
Ja tego nie powiem ;)

anetta, to byla wlasnie tego typu impreza, choc akurat ta miala innego sponsora

Mam jeszcze ostatnie zdjecia z niej :evil_lol: Chcielismy sprawdzic jak Polo zachowa sie zostawiony sam, bez nas na drugim koncu smyczy :diabloti:
Zostawilismy go na 15 minut w takim niby psim przedszkolu....
Myslalam ze bedzie piszczal za nami albo cos takiego. Ale gdzie tam, mial inne pieski do zabawy :razz: Szczegolnie ten maly brazowy go zaczepial. Normalnie tanczyl przed nim na dwoch lapkach :evil_lol: A jak stal na nich to siegal do pyszczka Polusia. Taka mala zadziorna pchelka ;)
Polo spisal sie na 6 :multi: Nie bal sie tam zostac, bawil sie z innymi pieskami, byl ciekawy zabawek ktore tam byly :p A jak sie ucieszyl jak nas zobaczyl :eviltong:
Koniec tego gadania :oops:

Czesc kolego

Co tam masz pod ogonkiem ?

Zaczepiasz mnie?

Fajna ta trampolina ;)

Posted

Naprawde bylismy zaskoczeni ze tak sam zostal :crazyeye:
Raczej zawsze pilnuje czy jestesmy w poblizu, np na spacerze jak ktos mu zniknie z oczu to zatrzymuje sie i czeka (czasami tez piszczy), albo biegnie szukac jak da sie mu taka komende :razz:

sunrise,
on nas nie widzial ;) ale my pilnowalismy czy ktos krzywdy pieskowi nie zrobi :mad:
g o n i a, chyba maly narcyz nam rosnie :mdrmed: Zobacz jakie ma futerko!! :smhair2:
Szkoda ze te fale to nie na mojej glowie tak sie ukladaja :placz:

Posted

[quote name='sunrise']no i niech mi ktoś powie, że goldenki nie są najpiękniejsze :loveu:
a labki to co???? :mad:
piekne zdjecia :razz:

aha odnosnie tej falowanej siersci to slyszalam ze jesli sie tak na grzbiecie robi to swiadczy to o dobrej kondycji wlosa :)

Posted

[quote name='aaliw']

sunrise, on nas nie widzial ;) ale my pilnowalismy czy ktos krzywdy pieskowi nie zrobi :mad:

no w to akurat nie wątpię :lol: i wcale się nie dziwię...

Posted

[quote name='cuciola']a labki to co???? :mad:
piekne zdjecia :razz:

aha odnosnie tej falowanej siersci to slyszalam ze jesli sie tak na grzbiecie robi to swiadczy to o dobrej kondycji wlosa :) No coz musze sie pogodzic z tym ze pies ma lepszy wlos niz ja :eviltong:

Labki tez sa ladne. Nawet mielismy na oku taka czekoladowa przyszla mame ;)

:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:
Polo, wczoraj na wieczornym spacerze, rozciol sobie poduszke w tylnej lapce :placz: Cale szczescie ze tylko troche......nawet nie poczul ze cos sobie zrobil. Tylko biegal dalej :shake:
Malo na zawal nie zeszlam jak zobaczylam ze psiak ma cala lapke we krwi :-(
Juz nas widzialam spowrotem w lecznicy (w drodze na lake bylismy tam po plyn do czyszczenia uszu). Na szczescie mielismy ze soba plecak z papierowymi recznikami, woda itd. Po oczyszczeniu lapki okazalo sie ze rozciecie jest niewielkie i prawie nie krwawi. Choc tyle dobrze :-?

Mam nadzieje ze nie spotkamy tych :zly7: co tam rozwalili butelke. Wydaje mi sie ze to towarzystwo widzielismy z dwa, trzy dni temu :x Juz wtedy mialam ochote :2gunfire: za cos innego.

Posted

aaliw napisał(a):

Mam nadzieje ze nie spotkamy tych :zly7: co tam rozwalili butelke. Wydaje mi sie ze to towarzystwo widzielismy z dwa, trzy dni temu :x Juz wtedy mialam ochote :2gunfire: za cos innego.

To trzeba było ich poszczuć psem ;) :evil_lol:

Posted

Sunrise, wlasnie ze nie bardzo to szczucie by wyszlo ;)

Pies sam do nich polecial i nie chcial wrocic do nas.
Trzech "byczkow" rzucalo sobie fresbe. Polo ladnie szedl przy nas dopoki nie zobaczyl tego fresbe :mad: Za nic nie zwracal uwagi na nasze wolanie tylko latal za nimi. Prosilam zeby na chwile przestali rzucac, ale gdzie tam. specjalnie jeszcze nakrecali nam psa :angryy:
A zapomnialam dodac ze tych trzech mialo butelki piwa w rece i pewnie 50 m to juz bylo za daleko przejsc sie do kosza :bad-word:

Posted

aaliw napisał(a):
Sunrise, wlasnie ze nie bardzo to szczucie by wyszlo ;)

Pies sam do nich polecial i nie chcial wrocic do nas.
Trzech "byczkow" rzucalo sobie fresbe. Polo ladnie szedl przy nas dopoki nie zobaczyl tego fresbe :mad: Za nic nie zwracal uwagi na nasze wolanie tylko latal za nimi.

no to witajcie w rodzinie ;) - mamy ten sam problem - wszelkie towarzystwo siedzące na ławkach, kocykach lub inne w jakiś sposób ciekawe jest bardzo atrakcyjne dla mojego psa - a jeszcze jak towarzystwo się do psa odezwie, pomizia i zacznie zagadywać to my możemy sobie iść i iść, i iść... dopiero jak daleko odejdziemy wtedy psu się przypomina, ze jednak wypadałoby za państwem pobiec.. co zrobić - chciało się mieć goldena to się ma ;)