Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zapraszam z butelką czy bez ;) - super by bylo jakby sie maluchy poznaly! Jest tu kilka goldenow z ktorymi uskuteczniamy spacerki, ale wszystkie dorosle panny i panowie:razz:

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gonia, dzieki ze o nas pamietasz :evil_lol:

Szczesliwy pychol Polutka dla Ciebie :p

Naslu****e co sie dzieje ;)

Co tam w trawie piszczy????

Wyglada na to ze czesc laki zostanie nie skoszona :eviltong: I bardzo dobrze :multi: Tyle ciekawych rzeczy mozna tam znalezc ;)
Polo jest przezabawny jak biega za motylkiem czy cmami. Wydaje mi sie, ze jakies cmy to juz sobie upolowal :diabloti:

Posted

URIA napisał(a):
Gratuluje 6 miejsca:multi:

Dziekujemy :oops:

Dlaczego ja nigdy nie mam ze soba aparatu jak dzieje sie cos ciekawego :placz: Wczoraj przyjezdzamy na nasza lake, a tam :crazyeye: szleje mlody golden. Polo ma nowego kolege, 8 miesiecznego Jordana :multi:
Poczatkowo byl taki wystraszony- tylko przy ziemi pelzal jak Jordan go zaczepial :shake:. A fajnie zapraszal go do zabawy z doopka w gorze :evil_lol:
Polucha jest odwazny ale do malych pieskow, duzych sie boi.
Na szczescie po kilku minutach bylo juz ok i psiaki sie bardzo ladnie bawily :loveu:

Posted

[quote name='aaliw']Dziekujemy :oops:

Dlaczego ja nigdy nie mam ze soba aparatu jak dzieje sie cos ciekawego :placz: Wczoraj przyjezdzamy na nasza lake, a tam :crazyeye: szleje mlody golden. Polo ma nowego kolege, 8 miesiecznego Jordana :multi:
Poczatkowo byl taki wystraszony- tylko przy ziemi pelzal jak Jordan go zaczepial :shake:. A fajnie zapraszal go do zabawy z doopka w gorze :evil_lol:
Polucha jest odwazny ale do malych pieskow, duzych sie boi.
Na szczescie po kilku minutach bylo juz ok i psiaki sie bardzo ladnie bawily :loveu::mad:pańcia do ukarania :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:mad:pańcia do ukarania :evil_lol:
Pancia ukarana :evil_lol: Za nie zabranie aparatu wczoraj, dzis sprzatala caly dzien mieszkanie :evil_lol: Maz za nie przypomnienie o zabraniu aparatu, bedzie sprzatal samochod :diabloti: O czym jeszcze nie wie :eviltong: Wystarczy?

madziasto4, to bylo nieplanowane spotkanie :roll: Mam za malo kieszeni przy spodniach ;) zeby zawsze brac aparat.
cuciola, to lokata w konkursie na zdjecie czerwca ;) a nie wystawa :eviltong:

W ramach przeprosin za brak zdjec z Jordanem
Portret Pola. Uwierzcie mi na slowo :diabloti:

Posted

[quote name='Magda_Miki']Ale to malenstwo wyroslo........ jeszcze niedawno taka kruszynka byla, a teraz:-o Sliczny piesek:loveu::loveu:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Oj, oj zostawilam pudlo w ktorym przywiezlismy nasza psinke :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Zrobilam zdjecie porownawcze (przepraszam za jakosc, ale maly wiercipieta nie byl za szczesliwy jak go tam wsadzilam ):diabloti:

Mam 8 tyg, zabrali mnie i gdzies wywiezli. Nie wyjde z tego pudla

Mam 4 miesiace i moja mina pokazuje co sadze o pomysle wkladania mnie do tego :eviltong:

Jeszcze troche popracuje nad nim i juz nie bedzie do czego mnie wkladac :eviltong:

Posted

rewelacyjny pomysł z tymi zdjęciami w i przy ;) kartonie - widać jak bardzo psinka wam już urosła! a w ogóle to goldeny najpiękniejsze są i basta! :multi: :loveu:

Posted

cuciola napisał(a):
te zdjecie z oczami to tytul :gwiezdne wojny!

fajny karton..chyba juz sie w nim nie miesci :D

:evil_lol: dobre :evil_lol: Moze dam na konkurs z takim tytulem.

Jeszcze sie zmiescil. Zobaczymy jak bedzie za miesiac :diabloti: O ile pudlo do tego czasu przetrwa :diabloti: Polo duzo sie nim zajmuje, co widac ;)