URIA Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Zapraszam z butelką czy bez ;) - super by bylo jakby sie maluchy poznaly! Jest tu kilka goldenow z ktorymi uskuteczniamy spacerki, ale wszystkie dorosle panny i panowie:razz: Quote
g_o_n_i_a Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Ojejciu, jaki umęczony misiaczek :loveu: Cudne zdjęcia! Quote
g_o_n_i_a Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Dzien dobry! A co tu takie pustki? Co u Polutka? Quote
aaliw Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 gonia, dzieki ze o nas pamietasz :evil_lol: Szczesliwy pychol Polutka dla Ciebie :p Naslu****e co sie dzieje ;) Co tam w trawie piszczy???? Wyglada na to ze czesc laki zostanie nie skoszona :eviltong: I bardzo dobrze :multi: Tyle ciekawych rzeczy mozna tam znalezc ;) Polo jest przezabawny jak biega za motylkiem czy cmami. Wydaje mi sie, ze jakies cmy to juz sobie upolowal :diabloti: Quote
sunrise Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Jaka fajna doopinka :loveu: :loveu: :loveu: i taki chłopak zaciekawiony ...:razz: super! Quote
g_o_n_i_a Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Taki cudny pycholek dla mnie? Ojejka, dziekuje :buzi: I prosze więcej zdjęć niedzwiadka! :loveu: Quote
Vogue Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Nosek jak wegielek:loveu::loveu: Pysio jest slodki.Mozna go zacalowac na smierc:loveu: Quote
aaliw Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 Vogue, dzieki ze do nas wpadlas. Piesio poglaskany od Ciebie ;) Quote
aaliw Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 URIA napisał(a):Gratuluje 6 miejsca:multi: Dziekujemy :oops: Dlaczego ja nigdy nie mam ze soba aparatu jak dzieje sie cos ciekawego :placz: Wczoraj przyjezdzamy na nasza lake, a tam :crazyeye: szleje mlody golden. Polo ma nowego kolege, 8 miesiecznego Jordana :multi: Poczatkowo byl taki wystraszony- tylko przy ziemi pelzal jak Jordan go zaczepial :shake:. A fajnie zapraszal go do zabawy z doopka w gorze :evil_lol: Polucha jest odwazny ale do malych pieskow, duzych sie boi. Na szczescie po kilku minutach bylo juz ok i psiaki sie bardzo ladnie bawily :loveu: Quote
madziasto4 Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 To mam nadzieję, że następnym razem będą zdjęcia ze spotkania piesków :razz: całuski dla Polusia :loveu: :loveu: Quote
cuciola Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 super zdjecia.. jakie 6 miejsce? czy ja o czyms nie wiem? :) Quote
Alicja Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 [quote name='aaliw']Dziekujemy :oops: Dlaczego ja nigdy nie mam ze soba aparatu jak dzieje sie cos ciekawego :placz: Wczoraj przyjezdzamy na nasza lake, a tam :crazyeye: szleje mlody golden. Polo ma nowego kolege, 8 miesiecznego Jordana :multi: Poczatkowo byl taki wystraszony- tylko przy ziemi pelzal jak Jordan go zaczepial :shake:. A fajnie zapraszal go do zabawy z doopka w gorze :evil_lol: Polucha jest odwazny ale do malych pieskow, duzych sie boi. Na szczescie po kilku minutach bylo juz ok i psiaki sie bardzo ladnie bawily :loveu::mad:pańcia do ukarania :evil_lol: Quote
Vogue Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Moze to dobrze, ze zaczepia narazie tylko mniejsze pieski. Moj od malego wyrywal sie do duzych i tak mu zostalo niestety:angryy::diabloti: Quote
Magda Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 [quote name='aaliw'] Ale to malenstwo wyroslo........ jeszcze niedawno taka kruszynka byla, a teraz:-o Sliczny piesek:loveu::loveu: Quote
aaliw Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:mad:pańcia do ukarania :evil_lol: Pancia ukarana :evil_lol: Za nie zabranie aparatu wczoraj, dzis sprzatala caly dzien mieszkanie :evil_lol: Maz za nie przypomnienie o zabraniu aparatu, bedzie sprzatal samochod :diabloti: O czym jeszcze nie wie :eviltong: Wystarczy? madziasto4, to bylo nieplanowane spotkanie :roll: Mam za malo kieszeni przy spodniach ;) zeby zawsze brac aparat. cuciola, to lokata w konkursie na zdjecie czerwca ;) a nie wystawa :eviltong: W ramach przeprosin za brak zdjec z Jordanem Portret Pola. Uwierzcie mi na slowo :diabloti: Quote
URIA Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Hahaha :diabloti: dwu-kolorowe! Tofa ma dwie żółte:razz: Quote
aaliw Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 [quote name='Magda_Miki']Ale to malenstwo wyroslo........ jeszcze niedawno taka kruszynka byla, a teraz:-o Sliczny piesek:loveu::loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Oj, oj zostawilam pudlo w ktorym przywiezlismy nasza psinke :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zrobilam zdjecie porownawcze (przepraszam za jakosc, ale maly wiercipieta nie byl za szczesliwy jak go tam wsadzilam ):diabloti: Mam 8 tyg, zabrali mnie i gdzies wywiezli. Nie wyjde z tego pudla Mam 4 miesiace i moja mina pokazuje co sadze o pomysle wkladania mnie do tego :eviltong: Jeszcze troche popracuje nad nim i juz nie bedzie do czego mnie wkladac :eviltong: Quote
sunrise Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 rewelacyjny pomysł z tymi zdjęciami w i przy ;) kartonie - widać jak bardzo psinka wam już urosła! a w ogóle to goldeny najpiękniejsze są i basta! :multi: :loveu: Quote
anetta Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 No nie :lol: Nie widzialam ze kosmici przybyli na Ziemie http://i83.photobucket.com/albums/j314/aaliw/147.jpg :evil_lol: Pudlo jest ekstra hahahahahahah Quote
madziasto4 Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 [quote name='aaliw'] Portret Pola. Uwierzcie mi na slowo :diabloti: :roflt: :roflt: Quote
cuciola Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 te zdjecie z oczami to tytul :gwiezdne wojny! fajny karton..chyba juz sie w nim nie miesci :D Quote
aaliw Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 cuciola napisał(a):te zdjecie z oczami to tytul :gwiezdne wojny! fajny karton..chyba juz sie w nim nie miesci :D :evil_lol: dobre :evil_lol: Moze dam na konkurs z takim tytulem. Jeszcze sie zmiescil. Zobaczymy jak bedzie za miesiac :diabloti: O ile pudlo do tego czasu przetrwa :diabloti: Polo duzo sie nim zajmuje, co widac ;) Quote
bigos Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Portret Pola. Uwierzcie mi na slowo :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts