dyziolek Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 Szybko rośnie prawda? a miś musi byc Polusiowi wyjątkowo bliski, że traktuje go z taką delikatnością :loveu: no i te zawadiackie minki! skąd ja je znam ;) Quote
aaliw Posted May 13, 2006 Author Posted May 13, 2006 dyziolek napisał(a):Szybko rośnie prawda? a miś musi byc Polusiowi wyjątkowo bliski, że traktuje go z taką delikatnością :loveu: no i te zawadiackie minki! skąd ja je znam ;) Oj szybko rosnie. Jeszcze niedawno siedzial pod stolikiem, teraz co najwyzej przeczolgac sie moze pod nim :-o. Polo naprawde bawi sie tym niebieskim mniskiem inaczej. Wszystkie zabawki gryzie, szarpie itd Ostatnio dostal serduszka, moze 30 mninut przetrwaly :placz: :evil_lol: a misiek byl kupiony wlasnie na pozarcie, taki zwykly pluszak z Ikea :evil_lol: Tymczasem Polo opiekuje sie nim :loveu: Delikatnie memla go w pyszczku, co najwyzej lapka traci. Taki jego niebieski braciszek ;) Quote
g_o_n_i_a Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Misiaczek kocha pluszaczki :evil_lol: :loveu: Quote
aaliw Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 Monika, specjalnie dla Ciebie z okazji urodzin :BIG: Polo przesyla buziaka :evil_lol: Quote
URIA Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Uła jak on wyrósł!!!!! aaliw daj jakąś fotkę psa w całości:) Quote
aaliw Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 URIA napisał(a):Uła jak on wyrósł!!!!! aaliw daj jakąś fotkę psa w całości:) To na tym zdjeciu wyszedl tak powaznie :evil_lol: Zaraz cos pozmniejszam z dzisiejszej sesji na balkonie ;) Zastanawiam sie czy Polo tez tak zciemnieje jak Tofka. Quote
URIA Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Ponoć Goldki w dorosłym wieku maja taką maść jak uszy tzn. powinien być w kolorze uszu... Quote
aaliw Posted May 16, 2006 Author Posted May 16, 2006 [quote name='URIA']Ponoć Goldki w dorosłym wieku maja taką maść jak uszy tzn. powinien być w kolorze uszu... Wiem, wiem... :evil_lol: Jeszcze raz przegladam zdjecia Tofki :loveu: Chyba jednak miala od samego poczatku troche ciemniejsze uszka niz Polo. Polo byl jednym z dwoch jasniejszych szczeniakow w miocie. Jeszcze sciemnieje troche. Teraz wyglada jak skunks :eviltong: Ciemniejszy pasek wzdluz kregoslupa, ogonek i tylne lapy :p Wstawiam zdjecia z wczoraj. Balkonowe krolestwo Pola. Cos znalazlem. Bylem za cicho..... pani sie zainteresowala co tam mam. Taki fajny patyczek spadl nam na balkon. Wiedzialem, ze pani tez bedzie chciala go miec :diabloti: Zrobimy wymiane :roll: Ja oddam patyczek a dostane... Kong :multi: Sprawdze czy warto bylo wymieniac Dobrze ze mam dlugi jezyczek Moze samo wypadnie??? Bede musial dluzej popracowac nad tym kongiem Lepiej sie poloze Jeszcze chwila i sie uda :razz: Moze wymienimy kong na cos innego? ;) Quote
madziasto4 Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 słodki jest :loveu: i rośnie jak na drożdżach :-o Quote
aaliw Posted May 16, 2006 Author Posted May 16, 2006 [quote name='madziasto4']słodki jest :loveu: i rośnie jak na drożdżach :-o Drozdzy nie dostaje do jedzenia ;) A tu slodki wampir :cool3: Polo mniejszy, zdj jest sprzed miesiaca. Quote
dyziolek Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 [quote name='aaliw'] Moze wymienimy kong na cos innego? ;) Śliczny Polcio :loveu: a to zdjęcie jest świetne :klacz: Quote
madziasto4 Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 aaliw napisał(a):Drozdzy nie dostaje do jedzenia ;) to kamień z serca :lol: Quote
URIA Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Piękny Poluchna :loveu: i bardzo urósł. Jest tylko troszkę (tak na oko) mniejszy od Tofki, a przecież jest o połowę młodszy! Martwi mnie trochę to, że ona taka mała....w sumie to nie istotne - ważne, żeby psiury zdrowe były. Polo pewnie jeszcze trochę ściemnieje - Tofa już prawie dobiła do uszu:evil_lol: Mizianko i głaskanko dla przystojniaka:loveu: BTW: W jakim wieku jest dokładnie Polo? Quote
aaliw Posted May 16, 2006 Author Posted May 16, 2006 Sprawdzilam w kalendarzu, :lol: dzis skonczyl 14 tyg. Tofka jest zgrabna i tyle ;) Quote
Basia&Safi Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Ślicznie biszkopcik ;) rosnie i rosnie :):):) Quote
aaliw Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 :hand: dawno nic nie wstawialam. W sumie to nic takiego sie nie dzieje..... Polo rosnie. Zaczyna zmieniac siersc....robi sie taka dluzsza i sztywniejsza. I zlocista :loveu: Teraz mu tak smiesznie stercza wlosy na uszach :evil_lol: A ja walcze z wlosami na dywanie :shake: Tak sie piesio zabawil jak poszlam rano do lazienki. Sama mu dalam rolke po recznikach :mad: Plus jest taki ze przez 20 min nie ruszyl sie z miejsca.... Quote
aaliw Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 Wszystkie zabawki Polucha gryzie z wielka pasja :diabloti: Quote
madziasto4 Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 jejku jaki on ma śliczny pyszczek :loveu: :loveu: Quote
Marta_Ares Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 ale cudny goldenek, sliczny, chyba sie zakochalam....:loveu: :loveu: :loveu: Quote
aaliw Posted May 27, 2006 Author Posted May 27, 2006 Z okazji skonczenia 4 miesiecy, chcialam zrobic Polowi portrecik :eviltong: Tym moim gratem (czyli przed potopowym aparatem fotograficznym) wyszlo cos takiego... Powazne.....czeka na jedzenie ;) I po zabawie z kolezanka Ginger, goldenka :p A to zdj dla dentysty ;) Quote
g_o_n_i_a Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 No, no, to już cztery miesiace :drinking: A z tą poważnością wygląda dość zabawnie :evil_lol: :loveu: Quote
diabelkowa Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 jaaaki on sliczny :]]]] wiesz moj pies to tez golden haha ;] tzn w planach byl golden juz mialam wszystko kupic smycze obroze dla goldena a tu psikusik malutki lisiek w moim domu ;] dobrze ze nie kupilam byly by troche za duze ... ;) Quote
Recommended Posts