Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szybko rośnie prawda? a miś musi byc Polusiowi wyjątkowo bliski, że traktuje go z taką delikatnością :loveu: no i te zawadiackie minki! skąd ja je znam ;)

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dyziolek napisał(a):
Szybko rośnie prawda? a miś musi byc Polusiowi wyjątkowo bliski, że traktuje go z taką delikatnością :loveu: no i te zawadiackie minki! skąd ja je znam ;)

Oj szybko rosnie. Jeszcze niedawno siedzial pod stolikiem, teraz co najwyzej przeczolgac sie moze pod nim :-o.

Polo naprawde bawi sie tym niebieskim mniskiem inaczej. Wszystkie zabawki gryzie, szarpie itd Ostatnio dostal serduszka, moze 30 mninut przetrwaly :placz:
:evil_lol: a misiek byl kupiony wlasnie na pozarcie, taki zwykly pluszak z Ikea :evil_lol:
Tymczasem Polo opiekuje sie nim :loveu: Delikatnie memla go w pyszczku, co najwyzej lapka traci. Taki jego niebieski braciszek ;)

Posted

URIA napisał(a):
Uła jak on wyrósł!!!!!
aaliw daj jakąś fotkę psa w całości:)

To na tym zdjeciu wyszedl tak powaznie :evil_lol:

Zaraz cos pozmniejszam z dzisiejszej sesji na balkonie ;)
Zastanawiam sie czy Polo tez tak zciemnieje jak Tofka.

Posted

[quote name='URIA']Ponoć Goldki w dorosłym wieku maja taką maść jak uszy tzn. powinien być w kolorze uszu...
Wiem, wiem... :evil_lol: Jeszcze raz przegladam zdjecia Tofki :loveu: Chyba jednak miala od samego poczatku troche ciemniejsze uszka niz Polo.
Polo byl jednym z dwoch jasniejszych szczeniakow w miocie.
Jeszcze sciemnieje troche. Teraz wyglada jak skunks :eviltong: Ciemniejszy pasek wzdluz kregoslupa, ogonek i tylne lapy :p

Wstawiam zdjecia z wczoraj.
Balkonowe krolestwo Pola.

Cos znalazlem. Bylem za cicho..... pani sie zainteresowala co tam mam.

Taki fajny patyczek spadl nam na balkon. Wiedzialem, ze pani tez bedzie chciala go miec :diabloti:

Zrobimy wymiane :roll: Ja oddam patyczek a dostane...

Kong :multi:

Sprawdze czy warto bylo wymieniac

Dobrze ze mam dlugi jezyczek

Moze samo wypadnie???

Bede musial dluzej popracowac nad tym kongiem

Lepiej sie poloze

Jeszcze chwila i sie uda :razz:

Moze wymienimy kong na cos innego? ;)

Posted

[quote name='madziasto4']słodki jest :loveu:
i rośnie jak na drożdżach :-o
Drozdzy nie dostaje do jedzenia ;)
A tu slodki wampir :cool3: Polo mniejszy, zdj jest sprzed miesiaca.

Posted

Piękny Poluchna :loveu: i bardzo urósł. Jest tylko troszkę (tak na oko) mniejszy od Tofki, a przecież jest o połowę młodszy! Martwi mnie trochę to, że ona taka mała....w sumie to nie istotne - ważne, żeby psiury zdrowe były.
Polo pewnie jeszcze trochę ściemnieje - Tofa już prawie dobiła do uszu:evil_lol:
Mizianko i głaskanko dla przystojniaka:loveu:
BTW: W jakim wieku jest dokładnie Polo?

• 2 weeks later...
Posted

:hand: dawno nic nie wstawialam.
W sumie to nic takiego sie nie dzieje.....
Polo rosnie. Zaczyna zmieniac siersc....robi sie taka dluzsza i sztywniejsza. I zlocista :loveu: Teraz mu tak smiesznie stercza wlosy na uszach :evil_lol:
A ja walcze z wlosami na dywanie :shake:

Tak sie piesio zabawil jak poszlam rano do lazienki. Sama mu dalam rolke po recznikach :mad:
Plus jest taki ze przez 20 min nie ruszyl sie z miejsca....

Posted

Z okazji skonczenia 4 miesiecy, chcialam zrobic Polowi portrecik :eviltong:
Tym moim gratem (czyli przed potopowym aparatem fotograficznym) wyszlo cos takiego...

Powazne.....czeka na jedzenie ;)

I po zabawie z kolezanka Ginger, goldenka :p

A to zdj dla dentysty ;)

Posted

jaaaki on sliczny :]]]] wiesz moj pies to tez golden haha ;] tzn w planach byl golden juz mialam wszystko kupic smycze obroze dla goldena a tu psikusik malutki lisiek w moim domu ;] dobrze ze nie kupilam byly by troche za duze ... ;)