aaliw Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 Jedno z moich ulubionych zdjec ;) Na takie wypady przyjdzie nam czekac do nastepnego lata. Teraz jakies 6 miesiecy zimno bedzie brrrrrrrrrrr. Bardzo zimno :diabloti: Quote
ewatr Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 [quote name='aaliw']Jedno z moich ulubionych zdjec ;) http://i187.photobucket.com/albums/x127/aaliw1/2068.jpg Ale bomba :evil_lol:;) jakbym nie wiedziała ze to Poluch :eviltong::loveu: tobym miała wątpliwosci co to za rasa ...... A z tym zimno to brrrrrrrrrr - jeszcze zimno i śnieznie jak u Was to ok ale zimno i błoto jak u nas to okropienstwo ...........a pamietam z dziecinstwa jakie i u nas zimy bywały :eviltong: kurcze najwyrazniej starosc mnie łapie bo cos za dużo ostatnio pamietam z dzicinstwa :diabloti: Quote
aaliw Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 Polcio zafundowal sobie kolejna kapiel :diabloti: Moj kochany psiurek postanowil wyperfumowac sie. Tym razem zapach Nr1 "Zdechla Ryba". Zatkalo nas w sensie doslownym :diabloti: A jeszcze jechalismy odebrac aparat z naprawy. Bagatelka jakies 50km z tym smrodem w samochodzie :cool3: Fajnie wygladalismy na autostradzie z otwartymi oknami. TZ pomylil zjazdy :roll: Powiedzial, ze z tego smrodu to myslec nie moze :lol: Aparat dziala :multi::multi:a pies o godzinie 22 zostal wyprany. Smiesznie wyglada. Dostalam probke szampony, dla psow jasnych, poprawiajacy kolor. I kurde, to dziala :crazyeye: Pozdrawiamy. Quote
aaliw Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 Nikt do nas nie zaglada :placz: Juz polowa pazdziernika a jak nadal mam zdjecia z sierpnia :diabloti: Nasze burdelo :evil_lol: Nie rozumie jak TZ moje to przelknac Dzieci bawia sie w piasku :cool3: I nasz plazowicz :loveu: Quote
aaliw Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 Buzi, buzi :cool3: A tak wyglada wkurzony Poluszka......jak smia zabierac pieska z plazy. No jak tak mozna? :diabloti: Quote
ewatr Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 [quote name='aaliw'] A tak wyglada wkurzony Poluszka......jak smia zabierac pieska z plazy. No jak tak mozna? :diabloti: http://i187.photobucket.com/albums/x127/aaliw1/2154.jpg Witajcie Polcie :loveu::loveu::loveu: Z tymi zdjeciami to cos tak jest ze nie ma czasu tego na bieżąco powstawiac :eviltong: tez mam ten syndrom :eviltong: i wiekszosc wakacyjnych jeszcze wstawiam ;) A Polcio wkurzony przesliczny :loveu: Quote
aaliw Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 Jak milo ze ktos jeszcze o nas pamieta :loveu: Na Ewe z Arnisiem zawsze mozna liczyc :loveu: Czy Arnis dolaczyl juz do klubu rozowego nochala? :p U nas nochal juz jasnieje.Pies sypie sie na calego :evil_lol: odkurzacz ledwo zipie:-o Oby jeszcze troche pociagnal :evil_lol: A teraz, zeby nie bylo, iz tylko TZ zajmuje sie piechem..... Ma sie ten refleks :evil_lol: Jakos tak wyszlo ze od lipca to ja chodze rano na spacery:diabloti: Z psem oczywiscie :diabloti: I co? Polcio schudl kolejne 2 kilo :cool3: I tym sposobem doszlismy do wymarzonej wagi 34kg :multi: Zreszta (tfu, tfu zeby nie zapeszyc) Poluszka zachowuje sie super ostatnimi czasy. Ktos mi psa podmienil? :lol: Dobrej nocy zyczymy Quote
moth Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Coraz odważniej nam się pokazujesz. Miło. :multi: Quote
ewatr Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 [quote name='moth']Coraz odważniej nam się pokazujesz. Miło. :multi: Hihihi no to tył juz znamy :hmmmm::evil_lol: Jak milo ze ktos jeszcze o nas pamieta :loveu: Na Ewe z Arnisiem zawsze mozna liczyc :loveu: Czy Arnis dolaczyl juz do klubu rozowego nochala? :p A jasne ze mozna :lol: A co do nochala to on tego klubu w ostatnim roku wcale nie opuscił :eviltong::shake: Quote
Ewa&Duffel Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 piękny pies:loveu: fajne miał wakacje, mój na pewno by mu pozazdrościł;) Quote
Magdalenkl Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Oj ... Dawno mnie nie było ale znów jestem i cieplutko pozdrawiam :loveu: Quote
aaliw Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 Serdecznie witamy wszystkich :lol: No coz, moze tyl jest bardziej fotograficzny od przodu :evil_lol: A teraz troche zdjec z ostatniego weekendu. Polo i kocie sprawy. Tzn spotkanie z Guciem Agresorem ;) W akcji udzial wzieli: -Poluszek-agresywny golden -Gucci czyli Gucio, kotecek znajomych, wcielenie lagodnosci :diabloti: Miejsce akcji: dom koteczka Quote
aaliw Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 Ogolnie to wygladalo tak jak na zdjeciach. Moja bida caly czas byla w opalach :diabloti: Raz tylko pogonil kotka...jak ja sie z nim bawilam :evil_lol: zazdrosny byl czy co? :evil_lol: Quote
ewatr Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Niedobry kotek polował na Polusia misiaczka :placz: Moj by sie identycznie zachowywał bo to "boi dupy";) sa okropne ... Quote
aaliw Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 [quote name='ewatr']......bo to "boi dupy";) sa okropne ... :megagrin: Lepiej tego nie mozna ujac ;) Czasami doslownie, jak glosnego pierda pusci to i potrafi sam sie przestraszyc :evil_lol: Mialam rano napisac ze zimno u nas. Teraz, wieczorem, moge juz powiedzic.....pierwszy snieg dzis padal :roll: A jeszcze niedawno bylo tak.... cieplutko http://i187.photobucket.com/albums/x127/aaliw1/3133.jpg[/IMG"]] Nie bylo latwo nauczyc psa siedziec w wodzie ;) W koncu padl :multi: Quote
aaliw Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 Polcio na fali ....plynie w oddali :evil_lol: Tak mi sie zrymowalo :evil_lol: Lubie to zdjecie :loveu: Moj pies kanapowiec :lol: Quote
ewatr Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 pierwszy snieg dzis padal :roll: O kurcze :crazyeye: brrrrrrrrrr ......... wole juz ta morska plazowa scenerie :loveu: pozdrawiamy cieplutko :lol: Quote
aaliw Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 No to lece dalej z wakacjami :diabloti: A za oknem zima....znow snieg padal i -3 stopnie za oknem. Jeszcze mam kilka (eeeee tak z 100:cool3:) zdjec jesiennych, pozniej to juz zimowe beda. O ile TZ internetu nie odlaczy :shake: Przeprowadzamy sie i nie wiem jak to bedzie z internetem poczatkowo. Poluszka ratownik i niedoszly topielec :evil_lol: Quote
aaliw Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 Moj pies kanapowy :diabloti: Z motorkiem w dupce :cool3: O tu widac ten motorek :lol: Golden w panierce Dobra, to chyba koniec zdjeci wakacyjnych (zostaly jeszcze z jednego wyjazdu;)). Glupio tak plaze wstawiac, jak wszyscy maja jesien w galeriach :evil_lol: :hand: Quote
ewatr Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 [quote name='aaliw']Moj pies kanapowy :diabloti: Z motorkiem w dupce :cool3: http://i187.photobucket.com/albums/x127/aaliw1/3214.jpg O tu widac ten motorek :lol: http://i187.photobucket.com/albums/x127/aaliw1/3210.jpg Golden w panierce Dobra, to chyba koniec zdjeci wakacyjnych (zostaly jeszcze z jednego wyjazdu;)). Glupio tak plaze wstawiac, jak wszyscy maja jesien w galeriach :evil_lol: :hand: Piękny ten motorek w dupce :diabloti: a golden panierowany tez smacznie wyglada :evil_lol:;) Aaliv nie daj sobie neta odłączyc bo Armanii bedzie tęsknił za kolega zza wody :loveu: Quote
aaliw Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 Halloween czyli Scary Golden :diabloti: Piekna sloneczna niedziela w naszym parku......do czasu :cool3: Wskoczyl do jeziorka, zanurkowal i co nam przyniosl????? :crazyeye: To mialo byc straszne zdjecie z zebami na wierzchu itd. Ale ten ciapek nie umie byc grozny na komende, bo bez komendy to mu czasmi calkiem niezle wychodzi :diabloti: Wyszlo jak widac :cool3: Quote
aaliw Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 Nie powiem,nowy aporcik robil wrazenie na spacerowiczach w parku :evil_lol: I nasze tajemnicze jeziorko, gdzie grasuje Golden Rekin :diabloti: Quote
moth Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Hahahahahahahaha :grins: Świetny aport. Mój CAO ma w podobnym stylu - ludzką stopę. Muszę kiedyś zdjęcie zrobić. Quote
ewatr Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Nie no faktycznie.......... bardziej szczęsliwego psa to trudno znależc na dogo i ten jego ciepły wzrok :evil_lol: no nawet ludzkie reszki sa spoko w paszczy goldena :eviltong: Quote
Recommended Posts