Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak dawno zdjec nie wstawilam :diabloti: Ktos chce zobaczyc Poluszke grubaska?
To nie pomylka, dekoracja wielkanocna :diabloti: W sumie pogoda bardziej do BN pasowala :evil_lol:

g"]

g"]

g"]

g"]
Moze zdazyli zmnienic babki na jaja :lol: Zdjecia zrobione tydzien przed swietami..........wielkanocnymi :lol:

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

Jestem, choc ledwo zipie. Przychodze do domu i nie wiem za co sie zabierac :placz: No dzis zabralam sie za pranie psiego poslania....recznie, bo pralki brak :-(

Zdjec nowych nie ma. Moze dzis zabiore aparat :razz: Pieknie fiolki zakwitly w lesie.

Jak milo ze ktos jeszcze pamieta o nas.
Za dwa tygodnie lece do Polski. Ciekawe czy Polcio zauwazy ze kogos brakuje :evil_lol:

Ps. Poluszka juz lzejszy o prawie dwa kilo :multi:
Pozdrawiamy

Posted

Medorowa, a ty chcesz to zastosowac na sobie czy psie? :evil_lol:

Wlasnie wrocilismy od weta, rutynowe badania i szczepienie.
Polcio pokluty auc, pancio tez zrobil auc jak placil :diabloti:
W sumie vetka tez zrobila auc, jak dowiedzila sie ze nie szczepimy jak leci :cool1: Odpuscilismy Polciowi szczepienie na wscieklizne.

Na koniec zostawilam to co najlepsze.
:sweetCyb:Polcio wazy 37 kg :B-fly:Czyli o 3,2 kg mniej niz w lutym :B-fly:
Vetka powiedziala ze pies wyglada swietnie. Te 3 kilo wiecej (w stosunku do zeszlego roku) to miesnie a nie tluszcz :evil_lol:
Oficjalnie oglaszam KONIEC ODCHUDZANIA :ylsuper:

Polcio macha wszystkim chuda lapka

To odchudzanie jednak jest strasznie meczace :loveu:

:hmmmm: sciagnelam troche zdjec z aparatu. U was w galeriach wszedzie wiosna i zielono, a ja mam snieg na zdjeciach. Te zdjecia z pierwszego tyg kwietnia sa ;) Wstawiac czy nie.........

Posted

to juz jutro :cool1: Pies tylko lezy i patrzy co ja robie tzn jak pakuje rzeczy.
On wie.........od kilku dni zrobila sie straszna przylepa.
Ja to zupelnie normalna nie jestem. Zamiast cieszyc sie ze do rodziny jade (ktorej 3 lata nie widzialam) to ja rycze ze psa na tak dlugo zostawiam :placz:

Posted

aaliw napisał(a):
On wie.........od kilku dni zrobila sie straszna przylepa.
Ja to zupelnie normalna nie jestem. Zamiast cieszyc sie ze do rodziny jade (ktorej 3 lata nie widzialam) to ja rycze ze psa na tak dlugo zostawiam :placz:

I nawet nie wiesz jak bardzo Cie rozumiem tez bym ryczała :eviltong: Czyli jakby co jest nas juz dwie ;)

• 4 weeks later...
Posted

Cioteczko ile jeszcze bedziesz w tej naszej Polsce siedziec ? Zdjęcia Poluchy by sie przydały a przedewszystkim to on pewnie juz bardzo tęskni ..........;)

Posted

:-( wiem ze tęskni :-( Zawsze jak mu sie mówiło "gdzie pani" to leciał do łazienki i sypialni sprawdzić. Teraz pod drzwi idzie mnie szukać.......

W Polsce jestem do polowy lipca.
Ręce mi lecą do każdego goldena który znajdzie sie w zasięgu mojego wzroku. Raz mało co z autobusu nie wysiadłam, gdy zobaczyłam goldka :eviltong:

Dobrze ze siostra ma psa-beagla-przynajmniej mam co głaskać :evil_lol:

Pozdrawiam serdecznie

Posted

O witaj :lol: Aaliw - jak chcesz to moge Ci mojego uzyczyc do głaskania
tylko do Rzeszowa bys musiała sobie wycieczke zrobic :eviltong:
Zapraszamy :loveu:

Posted

uch alez cudowne śpiace Cudo :loveu:

nic tak nie działą na milosc jak chwilowe rozstanie:) a do lipca szybko zleci i Poluś bedzie w końcu miłą swoją Pania przy swoim boku :)

:bluepaw:

• 1 month later...
Posted

Haloooooo
Wrocilam do mojego Polcia :p Pies wczoraj malo co sam z siebie nie wyszedl jak mnie zobaczyl :evil_lol: Sam juz nie wiedzial co ma robic, dawac brzuszek do glaskania czy przyniesc wszystko co znalazl w zasiegu pyska. Glupawka totalna. Ale sie cieszyla moja myszka jak wrocilam do domu :loveu:

Musze jakies zdjecia porobic. Tylko doprowadze psa do jako takiego ladu :mad: Troche koltunow sie narobilo za uszkami :roll:

Pozdrawiamy

Teraz mam przynajmniej porownanie jak wyglada sytuacja psow w Polsce a Kanadzie.