aaliw Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 Tak dawno zdjec nie wstawilam :diabloti: Ktos chce zobaczyc Poluszke grubaska? To nie pomylka, dekoracja wielkanocna :diabloti: W sumie pogoda bardziej do BN pasowala :evil_lol: g"] g"] g"] g"] Moze zdazyli zmnienic babki na jaja :lol: Zdjecia zrobione tydzien przed swietami..........wielkanocnymi :lol: Quote
aaliw Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 I spacerek w niedziele wielkanocna. Polcio ma nowego miotacza pilek :diabloti: g"] przeswietlone....ale je lubie :lol: g"] g"] Troche przeszkolimy Magde w aportowaniu :diabloti: g"] Quote
aaliw Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 Prawie jak trener g"] moze jednak baletnica :diabloti: g"] i prawie poprawnie aportujacy pies :cool3: g"] Quote
aaliw Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 g"] Lecimy dalej Do czasu..... g"] Pancia, ty to widzisz? KACZUCHY :diabloti: g"] juz je pogonilem :evil_lol: g"] Tluste dupsko z mokrym brzuchem :mad: g"] samo sie wysuszy :mad: Mam jeszcze kilka zdjec, ale zostawim na pozniej Pozdrawiamy wszystkich Quote
Medorowa Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Ale u Was śniegu, wow!!! U nas też Wilekanoc bardziej przypominała BN:p;):evil_lol: Quote
Tepes Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 no no ile śniegu:) No coś Polciowi te bąbki nie pasują:D Quote
ewatr Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Bombki super ale pancia baletnica jeszcze lepsza :evil_lol:;) Quote
ewatr Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Medorowa napisał(a):Wracajcie już do nas:mad: No własnie gdzie Wy jestescie ?????:placz: Quote
aaliw Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 Jestem, choc ledwo zipie. Przychodze do domu i nie wiem za co sie zabierac :placz: No dzis zabralam sie za pranie psiego poslania....recznie, bo pralki brak :-( Zdjec nowych nie ma. Moze dzis zabiore aparat :razz: Pieknie fiolki zakwitly w lesie. Jak milo ze ktos jeszcze pamieta o nas. Za dwa tygodnie lece do Polski. Ciekawe czy Polcio zauwazy ze kogos brakuje :evil_lol: Ps. Poluszka juz lzejszy o prawie dwa kilo :multi: Pozdrawiamy Quote
Medorowa Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 aaliw napisał(a): Ps. Poluszka juz lzejszy o prawie dwa kilo :multi: Pozdrawiamy Jak tego dokonaliście:razz::razz: Quote
aaliw Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 Medorowa, a ty chcesz to zastosowac na sobie czy psie? :evil_lol: Wlasnie wrocilismy od weta, rutynowe badania i szczepienie. Polcio pokluty auc, pancio tez zrobil auc jak placil :diabloti: W sumie vetka tez zrobila auc, jak dowiedzila sie ze nie szczepimy jak leci :cool1: Odpuscilismy Polciowi szczepienie na wscieklizne. Na koniec zostawilam to co najlepsze. :sweetCyb:Polcio wazy 37 kg :B-fly:Czyli o 3,2 kg mniej niz w lutym :B-fly: Vetka powiedziala ze pies wyglada swietnie. Te 3 kilo wiecej (w stosunku do zeszlego roku) to miesnie a nie tluszcz :evil_lol: Oficjalnie oglaszam KONIEC ODCHUDZANIA :ylsuper: Polcio macha wszystkim chuda lapka To odchudzanie jednak jest strasznie meczace :loveu: :hmmmm: sciagnelam troche zdjec z aparatu. U was w galeriach wszedzie wiosna i zielono, a ja mam snieg na zdjeciach. Te zdjecia z pierwszego tyg kwietnia sa ;) Wstawiac czy nie......... Quote
Tepes Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Odchudzanko podziałało gratuluję:) O ale pozycja śliczna:loveu: Quote
aaliw Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 to juz jutro :cool1: Pies tylko lezy i patrzy co ja robie tzn jak pakuje rzeczy. On wie.........od kilku dni zrobila sie straszna przylepa. Ja to zupelnie normalna nie jestem. Zamiast cieszyc sie ze do rodziny jade (ktorej 3 lata nie widzialam) to ja rycze ze psa na tak dlugo zostawiam :placz: Quote
ewatr Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 aaliw napisał(a):On wie.........od kilku dni zrobila sie straszna przylepa. Ja to zupelnie normalna nie jestem. Zamiast cieszyc sie ze do rodziny jade (ktorej 3 lata nie widzialam) to ja rycze ze psa na tak dlugo zostawiam :placz: I nawet nie wiesz jak bardzo Cie rozumiem tez bym ryczała :eviltong: Czyli jakby co jest nas juz dwie ;) Quote
ewatr Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Cioteczko ile jeszcze bedziesz w tej naszej Polsce siedziec ? Zdjęcia Poluchy by sie przydały a przedewszystkim to on pewnie juz bardzo tęskni ..........;) Quote
aaliw Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 :-( wiem ze tęskni :-( Zawsze jak mu sie mówiło "gdzie pani" to leciał do łazienki i sypialni sprawdzić. Teraz pod drzwi idzie mnie szukać....... W Polsce jestem do polowy lipca. Ręce mi lecą do każdego goldena który znajdzie sie w zasięgu mojego wzroku. Raz mało co z autobusu nie wysiadłam, gdy zobaczyłam goldka :eviltong: Dobrze ze siostra ma psa-beagla-przynajmniej mam co głaskać :evil_lol: Pozdrawiam serdecznie Quote
ewatr Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 O witaj :lol: Aaliw - jak chcesz to moge Ci mojego uzyczyc do głaskania tylko do Rzeszowa bys musiała sobie wycieczke zrobic :eviltong: Zapraszamy :loveu: Quote
matinestka Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 uch alez cudowne śpiace Cudo :loveu: nic tak nie działą na milosc jak chwilowe rozstanie:) a do lipca szybko zleci i Poluś bedzie w końcu miłą swoją Pania przy swoim boku :) :bluepaw: Quote
aaliw Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 Haloooooo Wrocilam do mojego Polcia :p Pies wczoraj malo co sam z siebie nie wyszedl jak mnie zobaczyl :evil_lol: Sam juz nie wiedzial co ma robic, dawac brzuszek do glaskania czy przyniesc wszystko co znalazl w zasiegu pyska. Glupawka totalna. Ale sie cieszyla moja myszka jak wrocilam do domu :loveu: Musze jakies zdjecia porobic. Tylko doprowadze psa do jako takiego ladu :mad: Troche koltunow sie narobilo za uszkami :roll: Pozdrawiamy Teraz mam przynajmniej porownanie jak wyglada sytuacja psow w Polsce a Kanadzie. Quote
goldenka245 Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Super, że wróciłaś!:multi::multi::multi: No to czekamy na nowe fotki ;) :loveu::loveu: Quote
aaliw Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 Hej, Poluszka na niedzielnym spacerze. Z nowa zabawka :razz: Psia zabawka znaleziona w sklepie z uzywana odzieza :evil_lol: Quote
aaliw Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 http://i187.photobucket.com/albums/x127/aaliw1/2009.jpg[/IMG"] Po powrocie jak zobaczylam Polcia, pierwsza mysla bylo: Jezu ale on wielki :crazyeye: Po wyczesaniu dwoch reklamowek wlosow pies mi sie optycznie zmniejszyl ;) Pozdrawiamy serdecznie W Polsce mialam kolo siebie same male psy w domach, a tu przywital mnie duzy Polcio w malym mieszkaniu :evil_lol: Quote
Recommended Posts