aaliw Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 Dla jednych wielkie bydle....dla mnie moj MALY pieseczek :razz: Quote
ewatr Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 [quote name='aaliw']Dla jednych wielkie bydle....dla mnie moj MALY pieseczek :razz: Nawet nie wiesz jak bardzo Cie rozumiem :eviltong: jak ostatnio usłyszałam ze moje szczenie / Armani ;) / jest juz stare .........to normalnie juz tej osoby nie lubie A mam dla Was zagadke czyje to łapki ? ;) Quote
ewatr Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Za dobra odpowiedz bedzie wiecej kosteczek :eviltong:........ Quote
ewatr Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Nikt nie zna odpiwiedzi ? Nie wierze :shake: dla ułatwienia inne Rubiki :eviltong: no chyba mi nie powiecie ze nie poznajecie tych juz wrosnietych łapek :evil_lol: pozdrawiamy :loveu: Quote
Magdalenkl Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 ewatr napisał(a):A mam dla Was zagadke czyje to łapki ? ;) Ja wiem :thinkerg::thinkerg:..... Ja wiem :thinkerg::thinkerg: to łapki mlodego polcia :sweetCyb::sweetCyb: Quote
Tepes Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Oooo jakie ładne kosteczki:):) No to jasne łapeczki malucha Polcia:) Quote
aaliw Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 Ewa, dziekuje :loveu::loveu::loveu: Ta mala dupcie zawsze i wszedzie poznam :diabloti: Quote
aaliw Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 Magdalenkl napisał(a):Ja wiem :thinkerg::thinkerg:..... Ja wiem :thinkerg::thinkerg: to łapki mlodego polcia :sweetCyb::sweetCyb: Brawo :lol: W nagdode, specjalnie dla Ciebie, wiecej malej dupeczki Polcia. g"] g"] a na tym to on dupeczki nie ma :loveu: Quote
ewatr Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Bosz jacy oni kiedyś byli mali słoneczka nasze :loveu::loveu: Quote
aaliw Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 Troche sie uroslo naszemu malenstwu :diabloti::diabloti::diabloti: g"] g"] g"] Szyderczy usmiech Poluszki :razz: g"] g"] zolwik Quote
aaliw Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 To co Polcio kocha najbardziej......zaraz po jedzeniu :diabloti: :lol::lol:PLAZA :lol::lol: Z serii co piecho moze robic na plazy ;) g"] Po pierwsze trzeba wszystkie ptaszki przegonic :diabloti: g"] Pilka plazowa :lol: g"] Chwila odpoczynku :loveu: Quote
ewatr Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 aaliw napisał(a):Troche sie uroslo naszemu malenstwu :diabloti::diabloti::diabloti: g"] g"] g"] g"] g"] zolwik odrobinke urósł :diabloti:czepiasz sie ;) a ten zółw to gdzie tak pływa bo ja mam takiego samego w akwarium u syna :lol: Quote
moth Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 aaliw napisał(a):http://i187.photobucket.com/albums/x127/aaliw1/0712260156.jpg%5B/IMG%5D%20g To Ty? :multi: Quote
aaliw Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 ewatr napisał(a):odrobinke urósł :diabloti:czepiasz sie ;) a ten zółw to gdzie tak pływa bo ja mam takiego samego w akwarium u syna :lol: Zlow w stawie plywal. Masz takiego? Byl naprawde wielki z 40 cm mial jak nic. g"] moth napisał(a):To Ty? :multi: No ja :eviltong: g"] g"] g"] g"] Zmieszcze sie, przeciesz jestem malutki :diabloti: Quote
aaliw Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 g"] Moze tak bedzie latwiej.... g"] Polciowy grajdolek :lol: g"] Opiaszczony i szczesliwy pychol :loveu: g"] Wirowanie futra ;) Spokojnej nocki :sleep2: Quote
ewatr Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Ale Poluchna lubi mokry piaseczek :eviltong: aż milo na niego patrzec jaki szczęsliwy :laugh2_2: A żółwia mamy:lol: musze mu foty zrobić to go pokarze tylko on nieco mniejszy ma z 15 cm ale jest u nas juz długo a trafił jak był wielkości 5 cm tak ze i tak mu sie juz urosło :eviltong: Quote
Tepes Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Jaki Poluszka na plaży szczęśliwy:) Najbardziej podobają mi się fotki jego na plaży:):) Quote
aaliw Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 Hej Zabieram aparat i idziemy zrobic pierwsze w tym roku zdjecia na sniegu:diabloti: Wy nie wiecie a ja wiem cos :eviltong: Quote
aaliw Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 g"] Nasza myszka ma dzis 2 urodzinki :cool3: :bluepaw::bluepaw: Sto lat Poluniu :BIG: g"] Jak ten czas szybko leci. Dopiero co przynieslismy ta mala kuleczke do domu g"] Quote
ewatr Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 :BIG:Sto lat malutka kuleczko :BIG: Zyczy Armanik z panią :lol: Quote
Tepes Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 O śnieg:)Super fotki STO LAT STO LAT:) WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!!!:* Quote
madziasto4 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Sto lat Polcio! Sto takich jak te piękne 2 do tej pory! :) Quote
Recommended Posts