Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ewatr']Ale Polcia duma rozpiera , że ma taka obróżke :evil_lol:
Siedzi grzecznie jak mu kielbasa przed nochalem macham :eviltong:

[quote name='madzia i medor']Rewelacyjna obróżka:mdleje::mdleje:

TZ wybieral :lol: Teraz mamy Kapitana Polo-jeszcze mu tylko czapki marynarskiej brakuje :turn-l:

[quote name='kathie']obróżka może być ;)
pozdrawiamy :loveu:
My tez pozdrawiamy
Prosze Nastusie wyglaskac :loveu:

[quote name='moth']Zostaly w dobrych rekach, a mnie sie tez cos nalezy. :diabloti:

Fajnie, ze masz kogos, komu mozesz zostawic psy na dluzszy okres.
U nas w gre wchodzi jedynie psi hotel.

Polco jedzie z nami :eviltong: Zobaczymy jak to bedzie, troche sie obawiam :roll:

Zostaly dwa dni do wyjazdu :cool1: Zaczynam pakowac rzeczy....w pierwszej kolejnosci psie :evil_lol:

Posted

aaliw napisał(a):

Fajnie, ze masz kogos, komu mozesz zostawic psy na dluzszy okres.

Mimo, ze stara dupa jestem to mieszkam jeszcze z rodzicami, wiec na dobra sprawe psy zostaly w domu. ;)

Kocham poludnie Francji i nie moglam nie skorzystac z okazji, aby tu przyjechac. Tutejsze warunki i klimat nie sprzyjaja psom. :shake:

Posted

goldenka245 napisał(a):
Hej:loveu: A ile taka obróżka? Może jak się będziesz do Kóz wybierać to mi podwieziesz a ja Ci dam kasę?:cool3::oops::evil_lol::diabloti:

Mozemy pomyslec nad tym ;)

Moth, nie rozsmieszaj mnie :megagrin: Ja to pewnie tylko do piachu sie nadaje :evil_lol: Przynajmniej tak twierdzi moje mlodsze rodzenstwo :diabloti:
Do najblizszej rodziny mamy 2tys kilkometrow. I wlasnie tam jedziemy na wakacje. Nie ma to jak 2 tygodnie u/z tesci(a)em :roll::placz:

Myslalm, ze Francja jest krajem gdzie lubia psy :confused:

Posted

aaliw napisał(a):

Myslalm, ze Francja jest krajem gdzie lubia psy :confused:

Nie lubi ich moja ciotka, ktora uzyczyla mi swojego mieszkania. Ja non stop na plazy, psy by sie meczyly, zwlaszcza, ze tu dosc goraco. Tluc je samolotem tutaj, mozna by uznac za znecanie. :razz:

Posted

:mdleje: Mam dokladnie to samo :cool3: Jedziemy do tescia, ktory boi sie psow, nie lubi ich, smierdza itd. Cale mieszkanie w jasnych dywanach:cool3:
W budynku calkowity zakaz trzymania psow :snipersm:
Podobno zalatwil pozwolenie na wizyte z psem, tyle ze nie moze wychodzic na trawnik przed budynkiem, byc widzialny i slyszalny :shake: Chyba naucze Polcia korzystac z wc :cool1:
No nic, zostalo 2 dni do wyjazdu :evil_lol:
:diabloti: Namiot juz w samochodzie, jak mnie niezle wk.......to rozbije sobie na parkingu :sweetCyb:

g"]

Posted

aaliw napisał(a):
:mdleje:
:diabloti: Namiot juz w samochodzie, jak mnie niezle wk.......to rozbije sobie na parkingu :sweetCyb:

albo na tym trawniku co to nie można na niego wychodzić z psem :evil_lol:
mimo wszystko życzymy miłego wypoczynku :lol: trzymajcie się ;)
buziaki dla Polcia :loveu:

Posted

Przezorny zawsze ubezpieczony :cool3:
Wypralam Polcia w szamponie :p Drugi raz, w ciagu 1,5 roku, byl prany.:lol:
Taki bialutki sie zrobil :diabloti:

Posted

Po 23 godzinach, w samochodzie, dojechalismy na miejsce :multi:

:cool3: Nie jest tak zle :eviltong: Polcio przylepil sie do tescia, a ten go mizia caly czas:loveu:
Wygladaja na zadowolonych :evil_lol: Wczoraj nawet nie poczul jak mu Poluszka, podczas glaskania, nasilal na noge :splat:
Woda strasznie zimna........lodowata :diabloti:

:hand:

Posted

aaliw napisał(a):
Nie jest tak zle :eviltong: Polcio przylepil sie do tescia, a ten go mizia caly czas:loveu:
Wygladaja na zadowolonych :evil_lol: Wczoraj nawet nie poczul jak mu Poluszka, podczas glaskania, nasilal na noge :splat:

mądry Polcio odwrocił tescia uwagę i zrobił co trzeba :evil_lol:

miłego odpoczynku :loveu:

Posted

Pozdrawiamy wszystkich
[quote name='g_o_n_i_a']Ale pusto... Ciekawe co tam u Was i jak wypoczynek u Tesciow :D
Super jest :evil_lol: Mamy ladna pogode :sweetCyb: Polcio trafil do psiego raju. Codziennie w wielkim parku lub nad woda........bez smyczy.

[quote name='madzia i medor']Buhahahaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Wracajcie już do nas:p

Jest tak fajnie ze zostajemy jeszcze tydzien dluzej :cool3:
Tesc oszalal na punkcie psa :mad: Ciagle tylko slysze "Moj malutki", "A moze on jest glodny?", "Mozna mu dac mango?" itd. A i juz nie chce mnie na zdjeciu...tylko wola Polcia :cool3:
g"]

g"]
Poluszek zbiera muszelki

g"]

g"]

Plywa w lodowatej wodzie :cool3:

Posted

[quote name='aaliw']
Tesc oszalal na punkcie psa :mad: Ciagle tylko slysze "Moj malutki", "A moze on jest glodny?", "Mozna mu dac mango?" itd. A i juz nie chce mnie na zdjeciu...tylko wola Polcia :cool3:
g"]

g"]

Kurcze jakbym mojego Tate słyszała :diabloti: a tez to był chodzący wróg zwierza w domu :evil_lol:

Miłego dalszego odpoczynku i mizianko dla maluszka ;)

Posted

Litosci :evil_lol: ......... zdjecia, pozniej.
Wrociliscmy o 5 rano, po 20 godzinach jazdy samochodem :mdleje:
Szukam ochotnika ktory mi skopiuje 700 zdjec na komputer. To tylko 120 wiadomosci, a w kazdej 6 zdjec :chaos: Jezeli znacie miejsce gdzie mozna wrzucic zdjecia i zapisac je z powrotem, na inny komputer, w oryginalnym rozmiaze...........to mi o tym NIE piszcie!!!

Dobranoc