kathie Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 moth napisał(a): Tylko ze 3 tygodnie bez psow. nie wyobrażam sobie :shake: zatęskniłabym się na śmierć i tyle bym miała z takiego wypoczynku... Quote
moth Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Zostaly w dobrych rekach, a mnie sie tez cos nalezy. :diabloti: Quote
aaliw Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 [quote name='ewatr']Ale Polcia duma rozpiera , że ma taka obróżke :evil_lol: Siedzi grzecznie jak mu kielbasa przed nochalem macham :eviltong: [quote name='madzia i medor']Rewelacyjna obróżka:mdleje::mdleje: TZ wybieral :lol: Teraz mamy Kapitana Polo-jeszcze mu tylko czapki marynarskiej brakuje :turn-l: [quote name='kathie']obróżka może być ;) pozdrawiamy :loveu: My tez pozdrawiamy Prosze Nastusie wyglaskac :loveu: [quote name='moth']Zostaly w dobrych rekach, a mnie sie tez cos nalezy. :diabloti: Fajnie, ze masz kogos, komu mozesz zostawic psy na dluzszy okres. U nas w gre wchodzi jedynie psi hotel. Polco jedzie z nami :eviltong: Zobaczymy jak to bedzie, troche sie obawiam :roll: Zostaly dwa dni do wyjazdu :cool1: Zaczynam pakowac rzeczy....w pierwszej kolejnosci psie :evil_lol: Quote
goldenka245 Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Hej:loveu: A ile taka obróżka? Może jak się będziesz do Kóz wybierać to mi podwieziesz a ja Ci dam kasę?:cool3::oops::evil_lol::diabloti: Quote
moth Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 aaliw napisał(a): Fajnie, ze masz kogos, komu mozesz zostawic psy na dluzszy okres. Mimo, ze stara dupa jestem to mieszkam jeszcze z rodzicami, wiec na dobra sprawe psy zostaly w domu. ;) Kocham poludnie Francji i nie moglam nie skorzystac z okazji, aby tu przyjechac. Tutejsze warunki i klimat nie sprzyjaja psom. :shake: Quote
aaliw Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 goldenka245 napisał(a):Hej:loveu: A ile taka obróżka? Może jak się będziesz do Kóz wybierać to mi podwieziesz a ja Ci dam kasę?:cool3::oops::evil_lol::diabloti: Mozemy pomyslec nad tym ;) Moth, nie rozsmieszaj mnie :megagrin: Ja to pewnie tylko do piachu sie nadaje :evil_lol: Przynajmniej tak twierdzi moje mlodsze rodzenstwo :diabloti: Do najblizszej rodziny mamy 2tys kilkometrow. I wlasnie tam jedziemy na wakacje. Nie ma to jak 2 tygodnie u/z tesci(a)em :roll::placz: Myslalm, ze Francja jest krajem gdzie lubia psy :confused: Quote
moth Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 aaliw napisał(a): Myslalm, ze Francja jest krajem gdzie lubia psy :confused: Nie lubi ich moja ciotka, ktora uzyczyla mi swojego mieszkania. Ja non stop na plazy, psy by sie meczyly, zwlaszcza, ze tu dosc goraco. Tluc je samolotem tutaj, mozna by uznac za znecanie. :razz: Quote
aaliw Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 :mdleje: Mam dokladnie to samo :cool3: Jedziemy do tescia, ktory boi sie psow, nie lubi ich, smierdza itd. Cale mieszkanie w jasnych dywanach:cool3: W budynku calkowity zakaz trzymania psow :snipersm: Podobno zalatwil pozwolenie na wizyte z psem, tyle ze nie moze wychodzic na trawnik przed budynkiem, byc widzialny i slyszalny :shake: Chyba naucze Polcia korzystac z wc :cool1: No nic, zostalo 2 dni do wyjazdu :evil_lol: :diabloti: Namiot juz w samochodzie, jak mnie niezle wk.......to rozbije sobie na parkingu :sweetCyb: g"] Quote
kathie Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 aaliw napisał(a)::mdleje: :diabloti: Namiot juz w samochodzie, jak mnie niezle wk.......to rozbije sobie na parkingu :sweetCyb: albo na tym trawniku co to nie można na niego wychodzić z psem :evil_lol: mimo wszystko życzymy miłego wypoczynku :lol: trzymajcie się ;) buziaki dla Polcia :loveu: Quote
goldenka245 Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Cześć!:loveu: Haha, już w namiot zaopatrzona:evil_lol::evil_lol: Quote
aaliw Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 Przezorny zawsze ubezpieczony :cool3: Wypralam Polcia w szamponie :p Drugi raz, w ciagu 1,5 roku, byl prany.:lol: Taki bialutki sie zrobil :diabloti: Quote
madziasto4 Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Udanego pobytu u teścia życzę i na zapas miłego biwakowania na parkingu:p Quote
aaliw Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 Po 23 godzinach, w samochodzie, dojechalismy na miejsce :multi: :cool3: Nie jest tak zle :eviltong: Polcio przylepil sie do tescia, a ten go mizia caly czas:loveu: Wygladaja na zadowolonych :evil_lol: Wczoraj nawet nie poczul jak mu Poluszka, podczas glaskania, nasilal na noge :splat: Woda strasznie zimna........lodowata :diabloti: :hand: Quote
ewatr Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 aaliw napisał(a): Nie jest tak zle :eviltong: Polcio przylepil sie do tescia, a ten go mizia caly czas:loveu: Wygladaja na zadowolonych :evil_lol: Wczoraj nawet nie poczul jak mu Poluszka, podczas glaskania, nasilal na noge :splat: mądry Polcio odwrocił tescia uwagę i zrobił co trzeba :evil_lol: miłego odpoczynku :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Ale pusto... Ciekawe co tam u Was i jak wypoczynek u Tesciow :D Quote
Medorowa Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 aaliw napisał(a): :diabloti: Namiot juz w samochodzie, jak mnie niezle wk.......to rozbije sobie na Buhahahaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wracajcie już do nas:p Quote
aaliw Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 Pozdrawiamy wszystkich [quote name='g_o_n_i_a']Ale pusto... Ciekawe co tam u Was i jak wypoczynek u Tesciow :D Super jest :evil_lol: Mamy ladna pogode :sweetCyb: Polcio trafil do psiego raju. Codziennie w wielkim parku lub nad woda........bez smyczy. [quote name='madzia i medor']Buhahahaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wracajcie już do nas:p Jest tak fajnie ze zostajemy jeszcze tydzien dluzej :cool3: Tesc oszalal na punkcie psa :mad: Ciagle tylko slysze "Moj malutki", "A moze on jest glodny?", "Mozna mu dac mango?" itd. A i juz nie chce mnie na zdjeciu...tylko wola Polcia :cool3: g"] g"] Poluszek zbiera muszelki g"] g"] Plywa w lodowatej wodzie :cool3: Quote
aaliw Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 :eating: Jemy dobra rzeczy g"] g"] I zwiedzamy g"] g"] g"] :bye: Quote
ewatr Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 [quote name='aaliw'] Tesc oszalal na punkcie psa :mad: Ciagle tylko slysze "Moj malutki", "A moze on jest glodny?", "Mozna mu dac mango?" itd. A i juz nie chce mnie na zdjeciu...tylko wola Polcia :cool3: g"] g"] Kurcze jakbym mojego Tate słyszała :diabloti: a tez to był chodzący wróg zwierza w domu :evil_lol: Miłego dalszego odpoczynku i mizianko dla maluszka ;) Quote
Medorowa Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Zaraz padnę z zachwytu:mdleje::mdleje: http://i187.photobucket.com/albums/x127/aaliw1/Halifax20072007_0827057.jpg Quote
Magdalenkl Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Może podzielisz sie z nami fotkami ?:mad: Quote
aaliw Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 Litosci :evil_lol: ......... zdjecia, pozniej. Wrociliscmy o 5 rano, po 20 godzinach jazdy samochodem :mdleje: Szukam ochotnika ktory mi skopiuje 700 zdjec na komputer. To tylko 120 wiadomosci, a w kazdej 6 zdjec :chaos: Jezeli znacie miejsce gdzie mozna wrzucic zdjecia i zapisac je z powrotem, na inny komputer, w oryginalnym rozmiaze...........to mi o tym NIE piszcie!!! Dobranoc Quote
goldenka245 Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Heloł! I miłych snów...szkoda, że idziesz... :( Ale mieliście dobre jedzonko:loveu: Dalej chce Ci go ukraść! :mdleje::loveu: http://i187.photobucket.com/albums/x127/aaliw1/Halifax20072007_0819047.jpg Quote
Medorowa Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Witajcie:multi: Ty się teraz nie tłumacz - miała.ś czas na obijanie - teraz czas na zdjęcia:evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
aaliw Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 E juz mi sie odechcialo spac......niepotrzebnie sie wykapalam :lol: Quote
Recommended Posts