Medorowa Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Nie mam pojęcia, czym "pachniał":evil_lol: Za to fotki piękne:loveu::loveu::loveu: Quote
aaliw Posted August 6, 2007 Author Posted August 6, 2007 Ciesze sie, ze ktos jeszcze do nas zaglada :multi: [quote name='goldenka245']Cześć niedoczekana na fotki Gordka w łosiach:loveu: :lol: wczoraj widzialam losie na zywo :cool3: I wiesz co......nie kupilam :p Jestem z siebie dumna :laugh2_2: (Nie kupilam tylko dlatego, ze nie bylo polzaciskowyc. TZ-owi wlaczyla sie teraz opcja sknery :boom:A obroza sliczna :loveu:) [quote name='madzia i medor']Nie mam pojęcia, czym "pachniał":evil_lol: Za to fotki piękne:loveu::loveu::loveu: Polcio Smierdziuszek ma teraz wyciete wywietrzniki za uszami ;) Mial tam za duzo kudelkow, ktore byly wiecznie mokre :shake: Ciach, ciach i po problemie :p Dzis znow nozyczki beda w ruchu :placz: .... musze ciac fredzle na lapach :placz: Nalapal wczoraj tych cholernych glonow. Za nic nie idzie tego usunac........ Wrocilismy z plazy. To miejsce co zwykle :loveu: Tanczacy z Wilkami :bye: Quote
Magdalenkl Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 wrociłam :evil_lol::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!: Quote
aaliw Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 [quote name='Magdalenkl']wrociłam :evil_lol::Cool!::Cool!::Cool!: :ylsuper: A gdzie bylas, jak cie nie bylo? :evil_lol: [quote name='goldenka245']Już są fotki łosi:diabloti: Widzialam :eviltong: Na psie wygladaja lepiej. Moze w koncu jutro dojedziemy do tego psiego sklepu:roll: Takie fale byly w sobote :crazyeye: A ten maly wariat smigal po nich jak....wariat :diabloti: Quote
ewatr Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Ja tez chce nad morze :placz: z moim psem ! My mamy 800 km do najblizszego morza to na sobote nie mozemy zrobic wypadu :eviltong: pozdrawiamy za to z gór ;) Quote
aaliw Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 [quote name='madzia i medor']Zazdroszczę:mdleje::mdleje: Madzia, nie ma czego :diabloti: Ja tu pokazuje tylko ladne i przyjemne rzeczy. Cala reszte pomijam :wallbash: [quote name='ewatr']Ja tez chce nad morze :placz: z moim psem ! pozdrawiamy za to z gór ;) Ale to nie morze :lol: tylko jezioro.......wielkosci Baltyku :evil_lol: Marze o gorach, tydzien w Zakopanym albo Beskidach(moje rodzinne strony) :-( :-( :-( Sytrasznie smutno mi sie zrobilo.... Dobrze ze mam tu Polcia. Moja mordzia usmiechnieta :eviltong: I dredziki glonowo-piaskowe :angryy: Quote
ewatr Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 aaliw napisał(a): Ale to nie morze :lol: tylko jezioro.......wielkosci Baltyku :evil_lol: Marze o gorach, tydzien w Zakopanym albo Beskidach(moje rodzinne strony) :-( :-( :-( Sytrasznie smutno mi sie zrobilo.... Dobrze ze mam tu Polcia. Moja mordzia usmiechnieta :eviltong: http://i187.photobucket.com/albums/x127/aaliw1/1332.jpg I dredziki glonowo-piaskowe :angryy: Cioteczko nie smutaj / jak mawia Gonia :p / masz takiego dredziarza :evil_lol: , że Ci wszystkie smutki przejdą Quote
ewatr Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 a góry fajna rzecz ja jestem blisko Bieszczad oto zdjęcie / dla wywołania nostalgii ale i miłych wspomnien jak mniemam dodam ,że zdjecia sa autorstwa Mati Quote
Wiza Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Ooo jaki goldenek śliczniutki widze morskie zabawy..oo dredy piaskowe moja sunia też je sobie robiła na piaseczku :D Mam takie pytanko, z jakiej on hodowli? Quote
Magdalenkl Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 aaliw napisał(a)::ylsuper: A gdzie bylas, jak cie nie bylo? :evil_lol: Bylam na obozie jezdzieckim :razz: Quote
madziasto4 Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 aaliw napisał(a):madziasto4, witam serdecznie :multi: Od dawna zagladasz do nasze galerii? :cool3: Wlasnie skonczylam album. Dla wszystkich lubiacych Polcia i wode :cool3: http://picasaweb.google.com/aliwski/Wakacje2007 Kto nastepny sie ujawni :evil_lol: Odwagi, tu nikt nie :mad: O kochana, od samiuśkiego początku;) Boże jakie piękne zielone wzgórza :mdleje: Zaraz zabieram sie za ten Wasz album :loveu: Quote
aaliw Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 Ewa, dziekuje za zdjecia :loveu: :evil_lol: ja nigdy nie bylam w Bieszczadach :diabloti: Ale mam nadzieje ze kiedys tam zawitam :lol: Wiza napisał(a):Ooo jaki goldenek śliczniutki widze morskie zabawy..oo dredy piaskowe moja sunia też je sobie robiła na piaseczku :D Mam takie pytanko, z jakiej on hodowli? CZesc Poluszka kocha wode i piaseczek :loveu: TZ kocha sprzatac ten piasek z samochodu, a ja uwielbiam wycinac glonowe dredziki :eviltong: Magdalenkl napisał(a):Bylam na obozie jezdzieckim :razz: Na konikach bylas :lol: madziasto4 napisał(a):O kochana, od samiuśkiego początku;) Boże jakie piękne zielone wzgórza :mdleje: Prawda, ze piekne.....to Bieszczady :loveu: Ok, kto nastepny sie ujawni? :cool3: Wy nie wiecie, a ja wiem.........ze zostalo jeszcze 4,5 dnia do wyjazdu na wakacje :multi: Quote
goldenka245 Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 http://i187.photobucket.com/albums/x127/aaliw1/1347.jpg O jaaa, ale super, nawet rogzette widze chyba:D:loveu: Albo to z pieskiem:eviltong: Któreś z tych chyba to 2 :D Przyjeżdżaj do Kóz!:multi: Quote
aaliw Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 goldenka245 napisał(a):http://i187.photobucket.com/albums/x127/aaliw1/1347.jpg O jaaa, ale super, nawet rogzette widze chyba:D:loveu: Albo to z pieskiem:eviltong: Któreś z tych chyba to 2 :D Przyjeżdżaj do Kóz!:multi: Yyyy.... z jakim pieskiem? :shake: Nie bedzie mnie w tym roku w Kozach :-( Quote
goldenka245 Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 aaliw napisał(a):Yyyy.... z jakim pieskiem? :shake: Nie bedzie mnie w tym roku w Kozach :-( Obróżka z Rogza z tym pieskiem ;) Dlaczego?:placz: Quote
aaliw Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 Life is brutal ;) Bilety drogie a my w dolku finansowym :roll: :lol: Goldenka, poczekaj jeszcze chwile to zobaczysz Polcia w nowej obrozy :lol: W koncy bylismy w tym sklepie :eviltong: Quote
goldenka245 Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 aaliw napisał(a):Life is brutal ;) Bilety drogie a my w dolku finansowym :roll: :lol: Goldenka, poczekaj jeszcze chwile to zobaczysz Polcia w nowej obrozy :lol: W koncy bylismy w tym sklepie :eviltong: JESSSSSSSSSSSSST!:multi::multi::multi::multi::multi: Czekam! Dawaj!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
madziasto4 Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 aaliw napisał(a):Ewa, dziekuje za zdjecia :loveu: :evil_lol: ja nigdy nie bylam w Bieszczadach :diabloti: Ale mam nadzieje ze kiedys tam zawitam :lol: Ach to Bieszczaaady... Ja przez ostatnie 3 lata ruszałam na podbój Tatr, a teraz chyba trzeba będzie zająć się właśnie Bieszczadami i Beskidami;) No, przejrzałam Wasz album internetowy- cudowne zdjęcia, zwłaszcza przypadły mi do gustu te z Polciem w morskich falach ;) Quote
aaliw Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 Polo w klimatach morskich :lol: Moze byc? I bonus :cool3: Wyznania milosne. Quote
ewatr Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Ale Polcia duma rozpiera , że ma taka obróżke :evil_lol: ;) a co Bieszczad to jakbyscie sie wybierali to dajcie znać moze nasze Goldki by sie zapoznały w relanym swiecie i my też ;) Quote
moth Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Obroza cudniasta! Udanego wyjazdu, ja tez sie wlasnie wakacjuje. Slonce, morze, swietne jedzenie, waniliowa coca-cola :p Tylko ze 3 tygodnie bez psow. Quote
Recommended Posts