Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

aaliw napisał(a):
Widze, ze Nastusia ma spore doswiadczenie z perfumami :eviltong:

Wczoraj, na spacerze, jedna pani udowodnila mi ze moj pies to suczka :evil_lol:
Pani wiedziala lepiej :eviltong: Wkoncu ma rozowa obroze,a to o czyms swiadczy. Najlepsze bylo to, ze ta mala cholera (czyli Polcio) musial wtedy siknac jak panieka :diabloti: Pani popatrzyla na mnie jak na wariatke. Kurde chyba nie wiem co mam w domu ;)

Pozdrawiamy serdecznie

My się nad tą obroża zastanawiamy:evil_lol:

Ile zdjęć:multi:

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Magdalenkl']Teraz zdjecia tez ci sie laduja FOTY :mad:

:lol: ale ja sie nie boje tego kija :cool3:
Nie ma zdjec z tego weekendu :eviltong:

[quote name='madzia i medor']My się nad tą obroża zastanawiamy:evil_lol:

Ile zdjęć:multi:
Nie zastanawiaj sie tylko kupuj (dla ktorego pieska ?);) Mnie tam odpowiada, wtedy jeszcze nie wiedzialam, ze wybor wzoru to taka powazna sprawa :cool3:

Polo in blue

Dzis pies odmowil wspolpracy. Rano bylo juz za goraco na spacer :cool1: Polcio bardzo wyraznie pokazal ze chce do domu :lol: Moja madra psinka :loveu:
Nastawiam budzik na 4.30 :diabloti: Zobaczymy czy wstane jutro :diabloti:

Posted

[quote name='aaliw']

Nie zastanawiaj sie tylko kupuj (dla ktorego pieska ?);) Mnie tam odpowiada, wtedy jeszcze nie wiedzialam, ze wybor wzoru to taka powazna sprawa :cool3:

Polo in blue

Bardzo ładnie wyglada:cool3:

Ja teraz myslę nad panterką:mdleje::diabloti::loveu:
http://www.obroze.prv.pl/

Posted

:grin: Oczywiscie ze....nie :siara: Panowie poszli na spacer o 7 rano. Wychodzimy na krociutko 20 min i do domu. Polcio (zreszta nie tylko on) ma juz dosc tych upalow. O tak sie czuje ----> :evilgrin:Szkolenie tez sobie odpuscilismy :shake:

Posted

Polcio i jego kula smakula :lol: Kong jest dla niego za prosty :evil_lol:

Polcio Zmarszczony Nosek :loveu:

Ucholka :lol:

i lapeczka ;)
Ten maly skubaniec juz opracowal technike wyciagania ciastek z tej zabawki :crazyeye: On doskonale wie co zrobic aby je wydostac. Opracowal sobie zupelnie inna technike niz przy kongu :multi:

Ale sie ciesze :sweetCyb: Moze pojedziemy pod namioty w weekend...nad duza wode :lol: Ciekawe czy Polcio pamieta to miejsce :evil_lol:
Pozdrawiamy

Posted

Moje ulubione miejsce na wypoczynek :loveu:

Maluszek Poluszek, takie fale to dla niego pestka ;) Pierwszy raz w zyciu je widzial :lol: Moze w tym roku deske surfingowa mu zafundujemy :evil_lol:

Posted

[quote name='aaliw']
Polcio Zmarszczony Nosek :loveu:

no i przepadłam :loveu: Polo jest po prostu przeuroczy :loveu:
i czekamy na zdjęcia znad tej wielkiej wody :razz: trochę Wam zazdrościmy więc ma być duuużo fotek :cool3:

Posted

[quote name='kathie']no i przepadłam :loveu: Polo jest po prostu przeuroczy :loveu:
i czekamy na zdjęcia znad tej wielkiej wody :razz:

Wcale Ci sie nie dziwie :lol: ja przepadlam jak zobaczylam ta morde malutka pierwszy raz :loveu:
Wyjazdu nie moge sie doczekac :evil_lol: Ostatni raz bylismy tam w zeszlym roku.
Pochwale sie cichutko, ze od wczoraj mamy nowy samochod :bigcool: Z klimatyzacja :sweetCyb: Tym starym, bez klimy,nie dalo sie nigdzie dalej jechac w lecie, z psem. Zreszta sami mielismy juz dosc tego piekarnika w srodku :grab:

[quote name='Magdalenkl']Więcej wiecej :mad::mad::mad::mad::mad:

Magdalenka specjalnie dla Ciebie kolejne wcielenie Polcia :evil_lol:

Prosze Panstwa o to len..........tfu Polo Pies Strozujacy

;) Ukochany Pancio nie ma szans wyslizgnac sie z mieszkania bez psa.
Chyba ze wyskoczy balkonem w samych skarpetkach :eviltong:
Pozdrawiamy :bye:

Posted

[quote name='aaliw']

;) Ukochany Pancio nie ma szans wyslizgnac sie z mieszkania bez psa.
Chyba ze wyskoczy balkonem w samych skarpetkach :eviltong:
Pozdrawiamy :bye:

a wysoko tam u was z tego balkonu? :-o może trochę szkoda by pańcia było?;)

no i gratuluję nowego nabytku - teraz jazda to sama przyjemność - my niestety wciąż jeździmy piekarnikiem ale obiecujemy sobie, że następny to już tylko z klimą :cool3:

Posted

[quote name='goldenka245']Ale piękne zdjątka, a raczej psiak :D
Polcio jest naprawdę przepiękny:loveu::loveu:
Dziekuje :lol:
goldenka, znasz moze jakiegos dobrego weterynarza z BB? Gdzies czyalam o jakiejs polecanej klinice w Bielsku, a teraz nie moge znalezc tej informacji :shake:

[quote name='kathie']a wysoko tam u was z tego balkonu? :-o może trochę szkoda by pańcia było?;)

Na 4 pietrze mieszkamy. Za nisko zeby sie TZ na dobre pozbyc, i za wysoko zeby nic sie nie stalo :evil_lol: Moze jednak niech drzwiami opuszcza mieszkanie :cool3: W koncu ktos musi mnie wozic nowym samochodem :megagrin:

Kathie, 3 lata nudzilam o klimatyzacji :p W koncu musialm uciec sie do szantazu :cool3:

Posted

Mam tyle zdjec po weekendzie :lol:
Chyba zaczne od poczatku. Pakujemy misia w teczke, psa do samochodu i jedziemy na wycieczke :evil_lol:
Rozbijamy namiot, kotwiczymy psa, ktory musi sprawdzic caly teren :cool3:

O kwiatuszek

Zjem go....mniam

Nie moge, Pancia ma mnie na oku

Posted

:evil_lol: mam tyle zdjec, ze nie wiem co zmniejszac :diabloti:

Moj wodniczek :loveu:

Nie ma mocnych na Polcia :lol: 2,5 godziny ciaglego aportowania a pies nie ma dosc :crazyeye: Godzine pilke rzucal TZ i padl, kolejna godzine ja rzucalam i padlam (TZ w tym czasie sie przespal ;) ). Teraz zmiana miejscami....ja ide spac, TZ wraca do rzucana pilki.........a pies ciagle aportuje :evil_lol: On to ma kondycje :cool3:

Posted

Kathie, pamietam jak pierwszy raz zobaczylam to miejsce :loveu: To tylko 250 km od nas :cool3:

Specjalna wiadomosc dla "podgladaczy" : ktoregos dnia zobaczysz tu malego seterka :evil_lol:
cd zdjec z plazy, tym raze ma piasku :lol:

Te zwloki lezace na plazy, to moj TZ wykonczony przez psa :diabloti:

Mala przekaska :eviltong:

Posted

Pancia zostaw ten aparat i oc porzucac pileczke

"szczesliwy" pies po zejsciu z plazy :diabloti: suszy sie na reczniku

suszenie ze wspomaganiem :evil_lol:

Danie dnia: Golden wedzony :p