ewatr Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Poluś powaliłeś mnie na łopatki tymi rozjechanymi łapami :evil_lol: :p Quote
g_o_n_i_a Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Aaliw, przegladalam całą galerię i musze przyznać jedno... Urósł Ci chłopczyk :evil_lol: Ale pycha :p Quote
DiDDlina85 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 ZDROWYCH WESOŁYCH I POGODNYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH ŻYCZĄ DIDDI I NERO!!:p Quote
aaliw Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 gonia, maly chlopczyk zmienil sie w duzego chlopa ;) Diddi, dziekujemy za zyczena. My rowniez wszystkim zyczymy Wesolych Swiat Quote
g_o_n_i_a Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Ale jaki piękny chłop :loveu: Wesołych Świąt Kochani! Quote
Madzia_19 Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Patrzcie, Ile na stole pisanek! Każda ma oczy Malowane, Naklejane. Każda ma uśmiech Kolorowy I leży na stole grzecznie, Żeby się nie potłuc Przypadkiem W dzień świąteczny. Ale pamiętajcie! Pisanki Nie są do jedzenia. Z pisanek się wyklują ŚWIĄTECZNE ŻYCZENIA. Wesołych Świąt życzą Magda&Lucky :) Quote
aaliw Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 gonia, sliczna kartka. Dziekujemy. "Jak rzep psiego ogona" :grab:Mam juz dosc!!!!! Wczoraj 3 godziny wyciagalam rzep za rzepem..............a dzis pies znow wrocil caly oblepiony :placz: Ogon to masakra-jeden wielki, zbity rzep. Daje mu godzine :shake: Jak nic z tego nie bedzie to maszynka, nozyczki ida w ruch. Zostanie pierwszym goldenem z labkowym ogonem :roll: Moze ktos ma jakis cudowny sposob na to dziadostwo? Macie jakis sposob na szybsze, latwiejsze powyciaganie rzepow :help1: Quote
ewatr Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 jaki piękny króliczek Wielkanocny :evil_lol: dziekujemy za życzenia ! my również życzymy : Żeby śmiały się pisanki, uśmiechały się baranki, mokry Śmingus zraszał skronie, dużo szczęścia sypiąc w dłonie. Quote
aaliw Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 Dziekujemy za wszystkie zyczenia :loveu: A oto ciag dalszy zdjec z jajami :eviltong: Zaciekawiony Poczekam, moze cos sie wykluje :cool3: Az tak cierpliwy to nie jestem :eviltong: Taki duzy....takie male :lol: Pani zabrala jajco. Koniec zabawy :roll: Taaaaaaakie dobre ciasteczka :sweetCyb: Szerzej otworze pychol, to wiecej sie w niego zmiesci :evil_lol: Mokrego dyngusa zyczymy Quote
ewatr Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Polus ty żarłoku wszystkie ciacha naraz do pycha to nie wypada :evil_lol: zostaw choc dwa !!! Quote
goldenka245 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Zaciekawiony Poczekam, moze cos sie wykluje :cool3: Az tak cierpliwy to nie jestem :eviltong: Taki duzy....takie male :lol: Pani zabrala jajco. Koniec zabawy :roll: Taaaaaaakie dobre ciasteczka :sweetCyb: Szerzej otworze pychol, to wiecej sie w niego zmiesci :evil_lol: Mokrego dyngusa zyczymy Super:loveu: a ostatnia fotka boska :) :loveu: Mizianko dla Pola :) Quote
aaliw Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 hej Cos wiosna nie chce przyjsc do nas :shake: Dalej zimno, szaro i mokro. Znalazlam kilka zdjec z zeszlego tygodnia. Plakac mi sie chce jak patrze na ogonek Polcia. Inni nie widza roznicy, ale ja widze :roll: Cwiczymy chodzenie przy nodze bez smyczy Male bajorko...nie mozna przejsc obojetnie :diabloti: towarzystwo na dzis Jeden za drugim panowie idziemy.... Uwaga........... Nabieram predkosci..... ........i leeeeecimy :lol: Merlyn daj buzi :cool3: Jak sie wam podobaja kumple Polcia? Ciekawe czy kiedys uda mi sie zrobic zdjecie calej, w miare stalej, grupy psow z "naszej" laczki :rolleyes: Pozdrawiamy Quote
Guest Kamcia_14 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 aaliw napisał(a):hej Cos wiosna nie chce przyjsc do nas :shake: Do nas wiosna już przyszła :multi: . Uff :razz: . Gdyby jej nie był to :mad: . Quote
aaliw Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 :sweetCyb:jest, jest nareszcie przyszla wiosna. Od piatku zrobilo sie cieplo :lol: W weekend uroczyscie otworzylismy sezon plywacki. Polo w raju. Dwa dni nad woda siedzial. Co ja pisze ......w wodzie siedzial :evil_lol: :loveu: Quote
Madzia_19 Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='aaliw'] :loveu: Wybiegany i mokry golden to szczęśliwy golden :loveu: :loveu: :loveu: Ja też bym się chętnie wybrała nad morze, niestety Lucky jest uczulony na sól morską :( Pozdrawiamy gorąco ;) Quote
DiDDlina85 Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Ale sliczne zdjęcia!! Zazdroszcze Wam tej wody! Może my też sie niedługo wybierzemy:) Quote
aaliw Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 Didi, ale my wcale nie mieszkamy nad woda :cool3: Do wiekszej wody mamy 200km :placz: A taki stawek na weekendowe plywanie to 60 km od nas. Ale czego sie nie robi dla psa :cool3: Mala wydra Chyba ma motorek w dupce :lol: Moje zlotko ;) Z ukochanym patyczkiem To juz sa zdjecia z niedzieli Teraz, pewnie gdzies do pazdziernika, 90% zdjec bedzie nad i w wodzie :):):) Quote
ewatr Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='aaliw']:sweetCyb:jest, jest nareszcie przyszla wiosna. Od piatku zrobilo sie cieplo :lol: W weekend uroczyscie otworzylismy sezon plywacki. Polo w raju. Dwa dni nad woda siedzial. Co ja pisze ......w wodzie siedzial :evil_lol: :loveu: ja nie moge ale otwarcie sezonu :multi: a Polus prawie fruwa ze szczęścia :evil_lol: Quote
aaliw Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 [quote name='Madzia_19']Wybiegany i mokry golden to szczęśliwy golden :loveu: :loveu: :loveu: Ja też bym się chętnie wybrała nad morze, niestety Lucky jest uczulony na sól morską :( Pozdrawiamy gorąco ;) Madzia_19 teraz bylismy nas wielkim jeziorem, czyli byla slodka woda :cool3: W wakacje pojedziemy nad ocean. Juz sie zastanawiam, jak to bedzie z psem. W koncu on zawsze duzo tej wody pije podczas plywana. No i ocean jest naprawde zimny :cool1: Ciekawe dlaczego zdjecia wchodza mi jako linki.... Jeszcze jedna proba.Moze teraz bedzie dobrze :mad: Polo mysliwy :cool3: ;) Quote
DiDDlina85 Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Ależ Polo pieknie ew tej wodzie wygląda..i ta sierść:) no ja tez sie może niedługo wybiore gdzies nad wode z tym moim..tylko że on póki co to każda wodę omiją..no chyba że ma jakiś napad to wlezie, zamoczy łapy i juz:p Quote
g_o_n_i_a Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 No ładnie, ładnie :evil_lol: Cudniaste zdjęcie :loveu: Quote
Recommended Posts