Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bGirl to cudo teraz tak wyglada :cool3: Uroslo sie troche malenstwu ;)
Ciesze sie ze wpadlas do nas :multi:

Zdjecia z ostatniej niedzieli.

No to co dzis robimy chlopaki?

I wszystko jasne, ruszamy....

E nie tak mialo byc......dwoch na jednego

Merlin chodz....

pomemlamy sobie uszy :cool3:

Teraz przecwiczymy elementy kung - fu

Idziemy, a raczej pedzimy do lasu

Tyle sniegu jeszcze bylo w niedziele :roll: Teraz to bloto po kostki...

Dobrej nocki zyczymy

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A gdzie wy mieszkacie, że w niedzielę u was tyle śniegu było?:crazyeye: ja już zapomniałam jak śnieg wygląda - z czego zresztą bardzo się cieszę :razz:
dziękujemy za zdjęcia :multi: - niezłe towarzystwo :cool3:

Posted

Ja tez juz chce zapomniec co to snieg :mad: W dzien +10 i wszystko sie topi a w nocy -10 i rano szklanka na chodnikach :angryy: Szkoda ze wczoraj nie mialalm aparatu ze soba, na wieczornym spacerze. Kra na rzecze wypietrzyla sie i wypchnelo lod na brzeg. Widok niesamowity :razz: Dziesiatki bryl lodu grubosci 50 cm porozwalane na odleglosc 15 m od rzeczk:crazyeye:
Czy ta wiosna wreszcie przyjdzie?

Trzymajcie za mnie kciuki.....wlasnie ide do dentysty na wyrwanie 2 osemek :nerwy:

Posted

[quote name='kathie']A gdzie wy mieszkacie, że w niedzielę u was tyle śniegu było?:crazyeye:/quote]

Ciocia Aaliw :loveu: ja to tak myśle , ze może sobie napisz pod banerkiem gdzie mieszkasz - to sie ludzie z Polski tak dziwić tej Waszej pogodzie nie będą - sama to przecież przerabiałam to wiem :evil_lol: ;)

a Polus śliczny :multi:

a zreszta jaki ma byc jak podobny jak dwie krople wody do Armaniego :loveu:

albo odwrotnie ..............;)

Posted

ewatr napisał(a):
[quote name='kathie']A gdzie wy mieszkacie, że w niedzielę u was tyle śniegu było?:crazyeye:/quote]

Ciocia Aaliw :loveu: ja to tak myśle , ze może sobie napisz pod banerkiem gdzie mieszkasz - to sie ludzie z Polski tak dziwić tej Waszej pogodzie nie będą - sama to przecież przerabiałam to wiem :evil_lol: ;)

napisz, napisz bom coraz bardziej ciekawa :evil_lol:

Posted

[quote name='kathie'][quote name='ewatr']

napisz, napisz bom coraz bardziej ciekawa :evil_lol:

Polcio patrzy w dobre miejsce na banerku :lol:

[quote name='Madzia_19'] wyróżnia wśród czarnych przyjaciół :p
Śliczne fotki :p :p :p

Tiiia, troche blota i sie wcale nie wyroznia za bardzo :mad:

Reszta zdjec z zeszlego tygodnia

Atak na patyczek ;)

Teraz jest MOJ

Zabki to mam jak wampir :-o

Tandem :cool3:

No i zabral patyczek. Loli cos bialego do ogona sie przylepilo :evil_lol: Ciekawe co to jest :cool3:

Posted

Polcio śliczny jest :loveu: ale nadal nie wiem gdzie mieszka :shake: sądząc z rzadkich odwiedzin w internecie to gdzieś z dala od cywilizacji :evil_lol:

Posted

Oj chcialabym z dala od cywilizacji :evil_lol: Marzenia..... A rzeczywistosc taka ze jezdzimy 70 km za miasto na spacer do lasu.

kathie, mala podpowiedz dla Ciebie

Posted

Witam wszystkich:sweetCyb: Tak tu miło, że pokonałam lenistwo i w końcu po dłuuugim okresie czytania forum w końcu się zarejestrowałam:B-fly: Aaliw natchnęłaś mnie tymi zdjęciami tak bardzo,że aż poszłam naładować baterie do aparatu:megagrin:

Posted

kathie napisał(a):
aaa... no to wszystko jasne :)

:cool3: Nie zawsze jest tak zimno. W zeszlym roku w ogole nie bylo sniegu i caly czas plusowa temperatura, przez cala zime :cool3:
soothe napisał(a):
Witam wszystkich:sweetCyb: Tak tu miło, że pokonałam lenistwo i w końcu po dłuuugim okresie czytania forum w końcu się zarejestrowałam:B-fly:

Gratuluje podjetej decyzji :evil_lol: Dogomania wciaga :cool3:
Zapraszamy jak najczesciej.
Czekam na zdjecia i jakies informacje o twoim czworonogu :lol:

Z ostatniej chwili:
Nie wiem co sie dzieje z Polusiem. Wczoraj rzucil sie z zebami w kierunku malutkiego pieska.....a wszystko to dzialo sie w windzie, pelnej ludzi. Byl na smyczy wiec nic nie zrobil, ale sam fakt :shake:
Dzis spiac pod drzwiami uslyszal sasiada, ktory wychodzil na spacer z psem i znow polecial z warczeniem na te drzwi. Normalnie bylam w szoku :smhair2: Nigdy wczesniej obie sytuacje nie mialy miejsca :shake:
Co sie z nim dzieje?? Macie jakies sugestie, co robic w takiej sytuacji?

Posted

aaliw;4190997[URL="http://www.dogomania.pl/forum/%5BIMG%5Dhttp://i83.photobucket.com/albums/j314/aaliw/682.jpg%5B/IMG%5D" napisał(a):
[IMG" rel="external nofollow noopener">http://i83.photobucket.com/albums/j314/aaliw/682.jpg

Skąd ja to znam ;) Lucky po takich zabawach zawsze może udawać czarnego labradora :evil_lol:

Posted

aaliw napisał(a):

Z ostatniej chwili:
Nie wiem co sie dzieje z Polusiem. Wczoraj rzucil sie z zebami w kierunku malutkiego pieska.....a wszystko to dzialo sie w windzie, pelnej ludzi. Byl na smyczy wiec nic nie zrobil, ale sam fakt :shake:
Dzis spiac pod drzwiami uslyszal sasiada, ktory wychodzil na spacer z psem i znow polecial z warczeniem na te drzwi. Normalnie bylam w szoku :smhair2: Nigdy wczesniej obie sytuacje nie mialy miejsca :shake:

Mój pół roczny Neruś ostatnio rozgryzł warge dorosłego doga niemieckiego bo go wkurzył:p

Posted

aaliw napisał(a):
Z ostatniej chwili:

Ciocia Aaliw :loveu: ja powiem tak - miedzy bajki mozna czasami włożyć to ze goldenki to misiaki przespokojne :eviltong: to normalne psy i wcale nie małe ............owszem jak "toto" jest szczeniakiem i podrostkiem to reaguje raczej bojazliwie na różne zwłaszcza nowe sytuacje ale jak dorosnie to wyłazi z niego zwierz :evil_lol:

i ja to tez mówie z doświadczenia moje psisko ma 2,5 roku i juz od jakiegos czasu widzę ze mam rottwialera :evil_lol: w domu a nie goldka - jego szczek jak tylko ktoś sie zbliży do domu moze ściany kruszyć a niechby ktokolwiek chciał się bezkarnie do mnie zbliżyć gdybym ja tego nie chciała to raczej wbrew oczekiwaniom rasy , mógłby zostac powalony jego cielskiem :p

ma osoby których zwyczajnie nie lubi / o psach juz nawet nie wspomnę / i dobrze go trzeba trzymać i korygowac jego zachowanie bo byłaby sieczka jak nic .

moje maleństwo :lol: potrafi tak warczeć i bulgotać ze złości i takiego irokeza ma na grzbiecie , że jak pierwszy raz to zobaczyłam to sama byłam w strachu - gdyby nie to że to mój Arnis to bym sie nie zbliżyła - słowo !!!

tak ze myśle , że Polus zwyczajnie dojrzał i tyle - wszystko gra :p
/ oczywiscie , ze trzeba nad tym zapanować ale samo zachowanie jest w normie /

pozdrowienia Ewa:p

Posted

Ewatr, dziekuje za to co napisalas.

Wiem, ze Polo dojrzal (dojrzewa).......teraz czekam kiedy jeszcze zmadrzeje :p

On tak naprawde to jest strasznym tchorzem :cool3: Odwazny jest tylko jak wie, ze jest na wyzszej pozycji. Jak tylko czuje sie niepewnie to zaraz jesty za naszymi nogami (no pancia czy pan obronia pieska :diabloti:) albo lezy plackiem na ziemi.

Jednak zawsze wyskoczy z czyms takim czego sie nie spodziewamy np. tak jak teraz. Nigdy nie reagowal na ta suczke, nawet wtedy jak ona rzucala sie na drzwi i wyla u nich w mieszkaniu.
Moze ona teraz bedzie miala cieczke? I to tak dziala na Polusia. juz sam nie wiem.
Kompletnie olewamy to jego rzucanie sie pod drzwiami. Mam nadzieje ze szybko mu przejdzie :mad: Sasiad wychodzi z tym psem bardzo pozno, czasami okolo 1 w nocy a Polo wydziwa pod drzwiami :shake:

Od polowy kwietnia idziemy na szkolenie.

Posted

DiDDlina85 napisał(a):
Mój pół roczny Neruś ostatnio rozgryzł warge dorosłego doga niemieckiego bo go wkurzył:p

DiDi, niezla bestia ci rosnie :diabloti:

Posted

nie ma się z czego cieszyć.Popularność tej rasy jest makabryczna .A agresywne goldeny i laby to już codzienność.
A tak wogóle to ładny wizualnie pies.Ale charakter nie do pozazdroszczenia.

Posted

WalenytNaa, jaka wiosna? U mnie blota po kostki :angryy:
Zapraszamy czesciej do naszej galerii :multi:

Wczoraj Polo na za dobre zachowanie dostal kosc. Niebo w pysku :lol:
Pycha............:facelick: