aaliw Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 bGirl to cudo teraz tak wyglada :cool3: Uroslo sie troche malenstwu ;) Ciesze sie ze wpadlas do nas :multi: Zdjecia z ostatniej niedzieli. No to co dzis robimy chlopaki? I wszystko jasne, ruszamy.... E nie tak mialo byc......dwoch na jednego Merlin chodz.... pomemlamy sobie uszy :cool3: Teraz przecwiczymy elementy kung - fu Idziemy, a raczej pedzimy do lasu Tyle sniegu jeszcze bylo w niedziele :roll: Teraz to bloto po kostki... Dobrej nocki zyczymy Quote
kathie Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 A gdzie wy mieszkacie, że w niedzielę u was tyle śniegu było?:crazyeye: ja już zapomniałam jak śnieg wygląda - z czego zresztą bardzo się cieszę :razz: dziękujemy za zdjęcia :multi: - niezłe towarzystwo :cool3: Quote
aaliw Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 Ja tez juz chce zapomniec co to snieg :mad: W dzien +10 i wszystko sie topi a w nocy -10 i rano szklanka na chodnikach :angryy: Szkoda ze wczoraj nie mialalm aparatu ze soba, na wieczornym spacerze. Kra na rzecze wypietrzyla sie i wypchnelo lod na brzeg. Widok niesamowity :razz: Dziesiatki bryl lodu grubosci 50 cm porozwalane na odleglosc 15 m od rzeczk:crazyeye: Czy ta wiosna wreszcie przyjdzie? Trzymajcie za mnie kciuki.....wlasnie ide do dentysty na wyrwanie 2 osemek :nerwy: Quote
ewatr Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 [quote name='kathie']A gdzie wy mieszkacie, że w niedzielę u was tyle śniegu było?:crazyeye:/quote] Ciocia Aaliw :loveu: ja to tak myśle , ze może sobie napisz pod banerkiem gdzie mieszkasz - to sie ludzie z Polski tak dziwić tej Waszej pogodzie nie będą - sama to przecież przerabiałam to wiem :evil_lol: ;) a Polus śliczny :multi: a zreszta jaki ma byc jak podobny jak dwie krople wody do Armaniego :loveu: albo odwrotnie ..............;) Quote
DiDDlina85 Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Ale POLO ma zabawe:) swietne fotki:loveu: Quote
kathie Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 ewatr napisał(a):[quote name='kathie']A gdzie wy mieszkacie, że w niedzielę u was tyle śniegu było?:crazyeye:/quote] Ciocia Aaliw :loveu: ja to tak myśle , ze może sobie napisz pod banerkiem gdzie mieszkasz - to sie ludzie z Polski tak dziwić tej Waszej pogodzie nie będą - sama to przecież przerabiałam to wiem :evil_lol: ;) napisz, napisz bom coraz bardziej ciekawa :evil_lol: Quote
Madzia_19 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Jak się Maluszek (mimo wszystko każdy golduś to słodki maluszek :p) wyróżnia wśród czarnych przyjaciół :p Śliczne fotki :p :p :p Quote
aaliw Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 [quote name='kathie'][quote name='ewatr'] napisz, napisz bom coraz bardziej ciekawa :evil_lol: Polcio patrzy w dobre miejsce na banerku :lol: [quote name='Madzia_19'] wyróżnia wśród czarnych przyjaciół :p Śliczne fotki :p :p :p Tiiia, troche blota i sie wcale nie wyroznia za bardzo :mad: Reszta zdjec z zeszlego tygodnia Atak na patyczek ;) Teraz jest MOJ Zabki to mam jak wampir :-o Tandem :cool3: No i zabral patyczek. Loli cos bialego do ogona sie przylepilo :evil_lol: Ciekawe co to jest :cool3: Quote
kathie Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Polcio śliczny jest :loveu: ale nadal nie wiem gdzie mieszka :shake: sądząc z rzadkich odwiedzin w internecie to gdzieś z dala od cywilizacji :evil_lol: Quote
aaliw Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 Oj chcialabym z dala od cywilizacji :evil_lol: Marzenia..... A rzeczywistosc taka ze jezdzimy 70 km za miasto na spacer do lasu. kathie, mala podpowiedz dla Ciebie Quote
soothe Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Witam wszystkich:sweetCyb: Tak tu miło, że pokonałam lenistwo i w końcu po dłuuugim okresie czytania forum w końcu się zarejestrowałam:B-fly: Aaliw natchnęłaś mnie tymi zdjęciami tak bardzo,że aż poszłam naładować baterie do aparatu:megagrin: Quote
aaliw Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 kathie napisał(a):aaa... no to wszystko jasne :) :cool3: Nie zawsze jest tak zimno. W zeszlym roku w ogole nie bylo sniegu i caly czas plusowa temperatura, przez cala zime :cool3: soothe napisał(a):Witam wszystkich:sweetCyb: Tak tu miło, że pokonałam lenistwo i w końcu po dłuuugim okresie czytania forum w końcu się zarejestrowałam:B-fly: Gratuluje podjetej decyzji :evil_lol: Dogomania wciaga :cool3: Zapraszamy jak najczesciej. Czekam na zdjecia i jakies informacje o twoim czworonogu :lol: Z ostatniej chwili: Nie wiem co sie dzieje z Polusiem. Wczoraj rzucil sie z zebami w kierunku malutkiego pieska.....a wszystko to dzialo sie w windzie, pelnej ludzi. Byl na smyczy wiec nic nie zrobil, ale sam fakt :shake: Dzis spiac pod drzwiami uslyszal sasiada, ktory wychodzil na spacer z psem i znow polecial z warczeniem na te drzwi. Normalnie bylam w szoku :smhair2: Nigdy wczesniej obie sytuacje nie mialy miejsca :shake: Co sie z nim dzieje?? Macie jakies sugestie, co robic w takiej sytuacji? Quote
Madzia_19 Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 aaliw;4190997[URL="http://www.dogomania.pl/forum/%5BIMG%5Dhttp://i83.photobucket.com/albums/j314/aaliw/682.jpg%5B/IMG%5D" napisał(a):[IMG" rel="external nofollow noopener">http://i83.photobucket.com/albums/j314/aaliw/682.jpg Skąd ja to znam ;) Lucky po takich zabawach zawsze może udawać czarnego labradora :evil_lol: Quote
DiDDlina85 Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 aaliw napisał(a): Z ostatniej chwili: Nie wiem co sie dzieje z Polusiem. Wczoraj rzucil sie z zebami w kierunku malutkiego pieska.....a wszystko to dzialo sie w windzie, pelnej ludzi. Byl na smyczy wiec nic nie zrobil, ale sam fakt :shake: Dzis spiac pod drzwiami uslyszal sasiada, ktory wychodzil na spacer z psem i znow polecial z warczeniem na te drzwi. Normalnie bylam w szoku :smhair2: Nigdy wczesniej obie sytuacje nie mialy miejsca :shake: Co sie z nim dzieje?? Macie jakies sugestie, co robic w takiej sytuacji? Mój pół roczny Neruś ostatnio rozgryzł warge dorosłego doga niemieckiego bo go wkurzył:p Quote
ewatr Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 aaliw napisał(a):Z ostatniej chwili: Nie wiem co sie dzieje z Polusiem. Wczoraj rzucil sie z zebami w kierunku malutkiego pieska.....a wszystko to dzialo sie w windzie, pelnej ludzi. Byl na smyczy wiec nic nie zrobil, ale sam fakt :shake: Dzis spiac pod drzwiami uslyszal sasiada, ktory wychodzil na spacer z psem i znow polecial z warczeniem na te drzwi. Normalnie bylam w szoku :smhair2: Nigdy wczesniej obie sytuacje nie mialy miejsca :shake: Co sie z nim dzieje?? Macie jakies sugestie, co robic w takiej sytuacji? Ciocia Aaliw :loveu: ja powiem tak - miedzy bajki mozna czasami włożyć to ze goldenki to misiaki przespokojne :eviltong: to normalne psy i wcale nie małe ............owszem jak "toto" jest szczeniakiem i podrostkiem to reaguje raczej bojazliwie na różne zwłaszcza nowe sytuacje ale jak dorosnie to wyłazi z niego zwierz :evil_lol: i ja to tez mówie z doświadczenia moje psisko ma 2,5 roku i juz od jakiegos czasu widzę ze mam rottwialera :evil_lol: w domu a nie goldka - jego szczek jak tylko ktoś sie zbliży do domu moze ściany kruszyć a niechby ktokolwiek chciał się bezkarnie do mnie zbliżyć gdybym ja tego nie chciała to raczej wbrew oczekiwaniom rasy , mógłby zostac powalony jego cielskiem :p ma osoby których zwyczajnie nie lubi / o psach juz nawet nie wspomnę / i dobrze go trzeba trzymać i korygowac jego zachowanie bo byłaby sieczka jak nic . moje maleństwo :lol: potrafi tak warczeć i bulgotać ze złości i takiego irokeza ma na grzbiecie , że jak pierwszy raz to zobaczyłam to sama byłam w strachu - gdyby nie to że to mój Arnis to bym sie nie zbliżyła - słowo !!! tak ze myśle , że Polus zwyczajnie dojrzał i tyle - wszystko gra :p / oczywiscie , ze trzeba nad tym zapanować ale samo zachowanie jest w normie / pozdrowienia Ewa:p Quote
aaliw Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Ewatr, dziekuje za to co napisalas. Wiem, ze Polo dojrzal (dojrzewa).......teraz czekam kiedy jeszcze zmadrzeje :p On tak naprawde to jest strasznym tchorzem :cool3: Odwazny jest tylko jak wie, ze jest na wyzszej pozycji. Jak tylko czuje sie niepewnie to zaraz jesty za naszymi nogami (no pancia czy pan obronia pieska :diabloti:) albo lezy plackiem na ziemi. Jednak zawsze wyskoczy z czyms takim czego sie nie spodziewamy np. tak jak teraz. Nigdy nie reagowal na ta suczke, nawet wtedy jak ona rzucala sie na drzwi i wyla u nich w mieszkaniu. Moze ona teraz bedzie miala cieczke? I to tak dziala na Polusia. juz sam nie wiem. Kompletnie olewamy to jego rzucanie sie pod drzwiami. Mam nadzieje ze szybko mu przejdzie :mad: Sasiad wychodzi z tym psem bardzo pozno, czasami okolo 1 w nocy a Polo wydziwa pod drzwiami :shake: Od polowy kwietnia idziemy na szkolenie. Quote
aaliw Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 DiDDlina85 napisał(a):Mój pół roczny Neruś ostatnio rozgryzł warge dorosłego doga niemieckiego bo go wkurzył:p DiDi, niezla bestia ci rosnie :diabloti: Quote
olekg89 Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 nie ma się z czego cieszyć.Popularność tej rasy jest makabryczna .A agresywne goldeny i laby to już codzienność. A tak wogóle to ładny wizualnie pies.Ale charakter nie do pozazdroszczenia. Quote
WalentyNaa Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 ale sfora pasiaków :loveu: piekny jest twoj piesek :loveu: czekamy na jakies nowe wiosenne zdjecia :) Quote
aaliw Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 WalenytNaa, jaka wiosna? U mnie blota po kostki :angryy: Zapraszamy czesciej do naszej galerii :multi: Wczoraj Polo na za dobre zachowanie dostal kosc. Niebo w pysku :lol: Pycha............:facelick: Quote
Madzia_19 Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Widać, że zasmakowała nagroda naszemu Odkrywcy :p Zawsze tak fajnie rozstrawia łąpki jak je? Quote
aaliw Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 Jezeli kosc nie ucieka to on sie tak przy niej zakotwicza ;) Jedzonko "ruchome" trzeba trzymac : http://www.youtube.com/watch?v=1HpufUTGBeU Quote
kathie Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 jak on się cudnie rozjechał przy tej kostce :lol: po prostu jedna wielka błogość i szczęśliwość przeogromna :loveu: Quote
aaliw Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 Jeszcze jeden filmik z kongiem :lol: Jak juz nie moze wydostac nic jezykie, to bierze kong do pyska i nim rzuca o podloge :cool3: czesto cos jeszcze wypada ze srodka. http://www.youtube.com/watch?v=NboaJBmBWAs A to juz z dzisiejszego spaceru Troche sie potargalem Quote
Recommended Posts