g_o_n_i_a Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Coś w stylu... Słuchajcie wujka Pola :evil_lol: Narada :evil_lol: Quote
ewatr Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 już na pierwszej stronie tego wątku się zakochałam :loveu: a mój też tak kiedyś spał i już nie śpi ale miło powspominać :multi: Quote
aaliw Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 ewatr, witamy :multi: Moja galeria, to praktycznie dziennik z zycia psa z duza iloscia zdjec ;) Sprawdzilam...... jest wstawione wiecej zdjec niz Polo ma dni :evil_lol: News: Dzis okazalo sie, ze moj pies nie chce sie zalatwiac na sniegu!!!! W nocy napadalo moze z 5 cm. Rano, Polo biegal jak oszaly z nosem przy ziemi, ale nie znalazl miejsca :crazyeye: ZAWSZE robil kupsko w pierwszej kolejnosci po wyjsciu na dwor :p Dzis nie zrobil.......bo mu trawe sniegiem przykrylo :razz: Dopiero w poludnie na specjalnym, dodatkowym spacerku po 30 minutowym szukaniu miejsca, zalatwil sie :cool3: Tylko mi nie piszcie, ze mam mu trawnik odsniezac :diabloti: Pozdrawiamy cieplo Quote
ewatr Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 aaliw napisał(a): Tylko mi nie piszcie, ze mam mu trawnik odsniezac :diabloti: Aaliw - a jakbyś była dobra Pani :evil_lol: tobys odsnieżyła :eviltong: a nie żeby psinka stres przezywała biedactwo ;) u nas tez słonce świeci a sniegu zero :shake: Quote
aaliw Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 Ale ja, to niedobra Pani jestem :eviltong: Taka co rano z psem nie chodzi, tylko meza wysyla :eviltong: Odsniezanie nie bedzie konieczne.:multi: Po wczorajszym szoku spowodowanym brakiem trawnika, dzis juz Polo dupcie na snieg wypinal bezproblemu :lol: A tego sniegu to tyle co nic :roll: Balwana nie ma z czego ulepic :shake: Za to wszedzie sola posypali :shake: Poluszka zyczy Wszystkimi - dobrej nocy Quote
ewatr Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 aaliw napisał(a):Ale ja, to niedobra Pani jestem :eviltong: Taka co rano z psem nie chodzi, tylko meza wysyla :eviltong: to coś jak u mnie ;) ale w koncu po cos TZ jest i powinien być użyteczny :eviltong: Quote
aaliw Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 Ostatnio jak wyszlam z psem rano, bylam tak nieprzytomna i zaspana..... Rzucilam psu pileczke, tyle ze zapomnialam ze mam go na 8m smyczy, a pilka poleciala duuuzo dalej. Tia to byl piekny poranek, mokra, sliczna trawa na boisku, ja w swojej najlepszej, niepsiowej kurtce, jasno niebieskiej :diabloti: Polecialm na brzuchu po tej trawie z cztery metry :mad: No ale to byla moja wina, a nie psa :evil_lol: Wlasnie rzucilam okien na linijke: 11 miesiecy i 11 dni ma ten moj wielkolud: Quote
ewatr Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 [quote name='aaliw']Ostatnio jak wyszlam z psem rano, bylam tak nieprzytomna i zaspana..... Rzucilam psu pileczke, tyle ze zapomnialam ze mam go na 8m smyczy, a pilka poleciala duuuzo dalej. Tia to byl piekny poranek, mokra, sliczna trawa na boisku, ja w swojej najlepszej, niepsiowej kurtce, jasno niebieskiej :diabloti: Polecialm na brzuchu po tej trawie z cztery metry :mad: No ale to byla moja wina, a nie psa :evil_lol: Wlasnie rzucilam okien na linijke: 11 miesiecy i 11 dni ma ten moj wielkolud: to niedługo bedzie tort miesny jak mniemam :eviltong: rok życia to piękny wiek :multi: a Pancia to powinna jednak Tz na spacer rano wysyłac a nie sama sie fatygować bo szkoda kurtki niepsiowej :oops: Quote
DiDDlina85 Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Kiedy nowe zdjęcia Polo?? Jest przepiękny!!! Quote
Paulina_mickey Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Witam my po raz pierwszy...:eviltong: Psiak śliczny duuuużo foteczek i każda śliczna:D Quote
aaliw Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 ewatr, oj bedzie torcik a nawet dwa :lol: Pancia ma 5 lutego urodziny a psinka 7. Polaczymy w jedno :evil_lol: Kurtka (zreszta jak wszystkie moje ubrania) juz dawno psiowa sie stala :oops: Paulina_mickey serdecznie witamy i zapraszamy jak najczesciej. Fotek sporo bo zawsze lubialam pstrykac zdjecia a i model dosc cierpliwy mi sie trafil :eviltong: DiDDlinka juz sie robi ;) Polo i pierwszy snieg Znajdz roznice :cool3: Pies z doladowaniem turbo :evil_lol: Patrz, ja fruwam :razz: Czy o taki usmiech do zdjecia chodzilo???? :lol: Quote
*Ania...Niuf* Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 ale masz slodzitkiego pieseczka buziole dla niego:D Quote
ewatr Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 śliczności a jaki uśmiech promienny :loveu: wczoraj oglądnęłam całą galerie i wnosek mam jeden ........... czego one tak szybko rosną :placz: :mad: ;) Quote
aaliw Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 Gazuś napisał(a):Wy macie śnieg :-( I nas nie ma :-( :razz: Zalatwione, juz wyslalam troche snieg :lol: Mrozik tez wyslas? Ile -15 st, wystarczy? snieg jest pycha :mad: patyczki tez sa pyszne ten zjem pozniej, narazie trzeba go zaniesc do samochodu Quote
Paulina_mickey Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 aaliw napisał(a)::razz: Zalatwione, juz wyslalam troche snieg :lol: Mrozik tez wyslas? Ile -15 st, wystarczy? snieg jest pycha :mad: patyczki tez sa pyszne ten zjem pozniej, narazie trzeba go zaniesc do samochodu na pewno bede wpadac tu częsciej:evil_lol: foteczki śliczne masz szczęscie że model jest cierpliwy bo mój psiak w ogule nie lubi zdjęc tylko albo głowe wykreca w druga strone albo zamyka oczka:mad: zdjęcia śliczne:loveu: zwłaszcza to ostatnie:cool3: u nas tez śnieg pada:multi: na reszczie:roll: Quote
aaliw Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 Ania...Niuf :multi: witamy Czy Ty masz niufunlanda??? Cudne sa te wielkie, czarne miski :evil_lol: Paulina_mickey, u mnie tez w tej chwili delikatnie pada snieg. Co do modela :mad: On nie zawsze grzecznie pozuje do zdjec :eviltong: Trzeba go wczesniej zmeczyc :diabloti: A i tak czesto na zdj tylko koncowka ogona sie zalapie. Ostatnie zdjecia z weekendu..... Daj lape Ktos mnie rozprasza :diabloti: Zostan (TZ odchodzi, rzuca patyk, pies dostaje komende -przynies) Dlugo mam tak warowac? Jeszcze tylko przecwiczymy chodzenie na smyczy....... a tu widac to paskudztwo w pycholku :angryy: Wiedzialam, ze kiedys do tego dojdzie :evil_lol: Moj Tz wyjada psu :megagrin: Wczoraj posmarawal buleczke psim pasztetem :lol: Quote
Paulina_mickey Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Witam:D śliczne fotki:loveu: u nas też są:evil_lol: w Tarnobrzegu to już nie pada troszke tylko bez przerwy!jest tyle śniegu że szok:crazyeye: Quote
URIA Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Ale się opuściłam w ogłądaniu waszej galerii - jak tu teraz wpadłam to myślałam aaliw, że zamieniłaś Pola na jakieś inne złotko. ;) Pięknie ci chłopak wyrósł i jakie futero wyhodował ! No no! Tofa już po pierwszej ciecze i też dorosła mi dziewczynka. Obecnie ma ostrą fazę na śnieg - od wczoraj nie chodzi na spacery tylko jeździ na brzuchu i cały spacer na "pingwina" się odbywa.:evil_lol: Pozdrawiam cieplutko i mega głaski dla Polutka:loveu: pees. a co do wyjadania psu jedzenia to chyba normalne u facetów - mój każda nową karmę testuje (z testów wyszło, że RC najsmaczniejszy ;) ) Quote
Rybc!a Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Aż dziwię się, że ja tu pierwszy raz dopiero. Polo jest przecudowny, naprawdę. A ile pięknych fotek, ta powyżej szczególnie mnie uwiodła. Cudna jest, taki na niej zapatrzony, jakby myślał o niebieskich migdałkach. Może zajrzysz do mnie? Quote
aaliw Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 URIA Pleasssse daj jakies zdjecia Tofki, moga byc na pingwina :lol: Smieszne sa te nasz psy. Polo, jak spadl pierwszy snieg, nie zrobil kupska przez 1 dzien bo trawki nie znalazl :eviltong: Tak, teraz to on ma duzo tego futra......slabo mi sie robi jak pomysle co mnie czeka za miesiac, czy dwa :flaming: Zauwazylas jakies zmiany w zachowaniu Tofki? Jakis maly buncik? W koncu teraz to juz dorosla sucz ;) TZ niech nie wyjada psu karmy, drogo wychodzi takie zywienie :diabloti: Rybc!a, lepiej pozniej niz wcale :evil_lol: Na pierwsze urodziny Polo jeszcze sie zalapiesz :lol: Witamy serdecznie Quote
URIA Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 aaliw - wedle życzenia fotki dałam do tej nowej dogo galerii - za jakiś czas pewnie zostaną zaakaceptowane i będę widoczne. ;) Bunt...nie. Mam nawet wrażenie, że trochę się upokoiła o ile golden może się uspokoić :lol: W każdym razie - przed cieczką zrobiła się taka melancholijna trochę, tylko by spała, jadła (z naciskiem na jadła) i przytulała się :cool1: Teraz musimy trochę przereorganizować jej tryb życia, mniej jedzenia, więcej ruchu, mniej przytulania - żeby jej takie głupie rzeczy jak ciąża urojona do łba nie przychodziły. Ogólnie jakaś taka bardziej posłuszna się zrobiła też - nie wiem czy to kwestia wieku czy może trochę szkolenia - ale nie mam np. problemu z przywołaniem jej - co było zmorą naszą. Tylko ciągnie jak osioł i niestety, po tym jak się dwa razy złożyłam na schodach przez nią - chodzi na halterze. Na początku była strasznie nieszczęśliwa - stawała jak osiołek na środku chodnika, pokazywała łapką na pysk z halterem i nie chciała się ruszyć z miejsca - aż mi się serce łamało. Ale TZ był twardy i krzyczał, że mam być konsekwentna - i po tygodniu, Tofa przyzwyczaiła się;) Teraz nawet bez smyczy lata w halterze, nie próbuje go zdejmować, a prowadzić ją moge jednym palcem. A poza tym cóż - czeka nas znów prześwietlenie bioder. Jak byliśmy w odwiedzinach na sylwestrze goldeniarskim - parę osób zwróciło mi uwagę, że trochę dziwnie chodzi. Ja się chyba juz z tym jej chodem opatrzyłam i nie zauważam tak bardzo, że trochę sztywno stawia tylne łapy. W każdym razie prześwietlenie zrobimy już w wawie u Degórskiej - bo strzeżonego Pan Bóg strzeże ;) A Poluchna jak? Kiedy urodzinki pierwsze? Myśmy z sylwestra specjalnie wcześniej wyszłi (o 1.30), żeby w domu sucz wyściskać urodzinowo;) pozdrawiam cieplutko:) Quote
ewatr Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 aaliw napisał(a): Ostatnie zdjecia z weekendu..... Daj lape Ktos mnie rozprasza :diabloti: Zostan (TZ odchodzi, rzuca patyk, pies dostaje komende -przynies) Dlugo mam tak warowac? Jeszcze tylko przecwiczymy chodzenie na smyczy....... a tu widac to paskudztwo w pycholku :angryy: Wiedzialam, ze kiedys do tego dojdzie :evil_lol: Moj Tz wyjada psu :megagrin: Wczoraj posmarawal buleczke psim pasztetem :lol: ale u Was biało :crazyeye: super zdjecia !!! a co podjadania psu to mój Tz jeszcze trzyma się w ryzach ale moje dziecko / no nie takie już dziecko bo stary juz jest ......kurcze to chyba ja tez stara jak tam pisze o własnym dziecku :oops: ? / ale odbiegłam od tematu - on to testuje każdą nową karme najpierw na sobie wychodzi z załozenia ze jak jemu nie zaszkodziło to piesio moze jesć to się nazywa miłość do psa :evil_lol: Quote
URIA Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 http://www.dogomania.pl/gallery/212/46/1196.html ;) Quote
aaliw Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 Fiu, fiu ale Tofka urosla. Nic dziwnego ze kawalerowie sie nia interesuja ;) Fajnie, ze okres buntu przeszedl bez wyraznych oznak :evil_lol: Polucha zalapala miloscia do kaczek w listopadzie. A ze spacerujemy w poblizu rzeki, to lubial sobie skoczyc do wody w pogoni za nimi. Dorobil sie tego ze chodzil tylko na smyczy :diabloti: Teraz juz jest lepiej- daje sie odwolac w polowie drogi. Chce ktos troche mrozu???? :p Moge wyslac :eviltong: W koncu ile mozna chodzic przy -30st!!!!!!!!!!!!! Wczoraj 40 minut, a pies wcale nie mial ochoty wsiadac do samochodu :mad: Mnie juz dupa do spodni przymarzla ,a ten maly glupek ani myslal o powrocie do ciepelka :roll: Quote
Recommended Posts