aaliw Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 [quote name='g_o_n_i_a']No, no, to już cztery miesiace :drinking: A z tą poważnością wygląda dość zabawnie :evil_lol: Polo jest taki skupiony bo czeka na miske z jedzeniem :lol: Tzn na pozwolenie wpalaszowania jej zawartosci. Kupilam z okazji "urodzin" nowa zabawke. A Polucha wybebeszyl pszczolke w ciagu 15 minut :shock: Zrobil w brzuchu mala dziure przez ktora wyciagal pomalutku wate ze srodka :mad: Wpadl przy tej czynnosci bo.......za cicho sie zachowywal :diabloti: Quote
aaliw Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 diabelkowa napisał(a):jaaaki on sliczny :]]]] wiesz moj pies to tez golden haha ;] tzn w planach byl golden juz mialam wszystko kupic smycze obroze dla goldena a tu psikusik malutki lisiek w moim domu ;] dobrze ze nie kupilam byly by troche za duze ... ;) Fajny ten twoj piesio :loveu: Duzy bedzie? Quote
aaliw Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 Rosnie i rosnie, a ja sie zastanawiam czy on nie jest za chudy :niewiem: Gdy sie zmoczy to tylko kosteczki widac :crazyeye: Quote
cuciola Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 napisz mi ile wazy i w jakim jest wieku? i wzrost jesli znasz.. pamietajmy ze lepiej zawsze chudszy bo to lepiej dla stawow! jeszcze bedzie mial czas nabrac masy! Quote
aaliw Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 [quote name='cuciola']napisz mi ile wazy i w jakim jest wieku? i wzrost jesli znasz.. pamietajmy ze lepiej zawsze chudszy bo to lepiej dla stawow! jeszcze bedzie mial czas nabrac masy! Polo jutro konczy 16 tydzien. Dokladna wage bede znala we wtorek. Po wizycie u weterynarza. Postaram sie tez go zmierzyc ;) W 12 tyg wazyl 9,7 kg. To sa zdjecia z dzisiejszego spaceru..... Polowanie na kaczke :eviltong: W zlej kolejnosci to wkleilam.......te powinny byc pierwsze :oops: Linia zanurzenia ;) Kopiemy, kopiemy......moze jakis skarb wykopie :crazyeye: Quote
cuciola Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 a co on ma na nozkach na przedostatnim zdjeciu? takie gole cialko albo ja zle widze? :) Quote
aaliw Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 Na tym zdjeciu? Tak swiatlo padlo. Dopiero co wyszedl z wody i jeszcze sie nie otrzepal. Ma oblepione lapki tymi swoimi jasnymi kudelkami. Quote
cuciola Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 juz myslalam ze mial jakas operacje albo cos ze mu brzuch i lapy wygolili! ja to juz przewrazliwiona jestem..wybacz :) ide juz spac bo nie moge..dzisiaj sie caly dzien uczylam bo egzamin sie zbliza (16 czerwca) a potem w lipcu w nagrode po malucha! Quote
sunrise Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 aaliw napisał(a):Rosnie i rosnie, a ja sie zastanawiam czy on nie jest za chudy :niewiem: Gdy sie zmoczy to tylko kosteczki widac :crazyeye: na oko wszystko jest ok! nie ma się czym martwić! Quote
aaliw Posted May 29, 2006 Author Posted May 29, 2006 cuciola napisał(a):juz myslalam ze mial jakas operacje albo cos ze mu brzuch i lapy wygolili! ja to juz przewrazliwiona jestem..wybacz :) ide juz spac bo nie moge..dzisiaj sie caly dzien uczylam bo egzamin sie zbliza (16 czerwca) a potem w lipcu w nagrode po malucha! Ja tez za bardzo sie przejmuje......:evil_lol: Nie martw sie, zdazysz wszystkiego sie nauczyc. Jeszcze sporo czasu ci zostalo;) Wszyscy bedziemy trzemac :thumbs: 16 czerwca. :grab:dobrze ze czas gdy uczylam sie do 3 rano :flaming:mam juz za soba. Quote
aaliw Posted May 29, 2006 Author Posted May 29, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:świetne polowanie :evil_lol: wszystko pod kontrola :evil_lol: :diabloti: polujacy i lup tez ;) Quote
aaliw Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 Nie wiedzialam ze mamy tyle zwierzat na lace :crazyeye: Sarenka? Zajac? Prosiak???? :crazyeye: Na koncu wybiegl z trawy golden...... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Nie ma to jak pies o kilku wcieleniach ;) Cudowny psiak z niego :-) Quote
bigos Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Ale ma piękne oczka:loveu::loveu::loveu:Jak węgielki:lol: Quote
Jureja Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 [quote name='aaliw'] Jakie urocze uszka:loveu: wspaniały szczeniak:p Quote
aaliw Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 cuciola napisał(a):napisz mi ile wazy i w jakim jest wieku? i wzrost jesli znasz.. pamietajmy ze lepiej zawsze chudszy bo to lepiej dla stawow! jeszcze bedzie mial czas nabrac masy! Juz wiem ile wazy :lol: Tak wiec 16 tygodni -> 13,6 kg i okolo 45 cm wysokosci. Za duzo to nie jest. A czy nie za malo, nie wiem :niewiem: Quote
URIA Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Troche mało ale czy ZA MALO tez nie wiem - powinien kolo 17-20 wazyć. Pociesz się, że Tofa ważyła jeszcze mniej jakies 10 kg (39 cm ). Teraz w wieku 5 m-cy wazy 15kg (42cm) to nadal o jakieś 3 kg za mało:-( Ale ja się pocieszam, że lżejszy pies mniejsza szansa na dysplazję i póki jest zdrowa nie ma co na siłę tuczyć, ważne żeby się psiury prawidłowo rozwijały. A wcielenia Poluchny świetne - świnka mi się najbardziej podoba:loveu: Quote
anetta Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Ahhahaha prosiazcek jest wyczesany :roflt: sliczne rozowe uszka :loveu: Quote
aaliw Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Nie ma to jak pies o kilku wcieleniach ;) ;) to jeszcze nie wszystkie wcielenia......brakuje takiego malego wampira :diabloti: Quote
aaliw Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 [quote name='URIA']Troche mało ale czy ZA MALO tez nie wiem - powinien kolo 17-20 wazyć. Az tyle powinien wazyc??? :crazyeye: On chyba za duzo sie rusza :razz: i wszystko spala :evil_lol: cd zdjec ze spaceru. Wpadlem na jakis trop.... Wszystko na mojej glowie.....juz niose to kolo zapasowe ;) Sprawdze tylko czy jest dobre :evil_lol: Juz do ciebie z nim biegne Pic sie chce po takich szalenstwach Dobre to bylo ale sie skonczylo :lol: Szybki jestem? A teraz mnie szukajcie :diabloti: Chyba sie zmeczyl?? Jak myslicie? :cool3: Jeszcze jedno :evil_lol: Polo jest teraz scelbaty :evil_lol: Wczoraj 4 zeby, dzis 2 wylecialy. Niestety nie mam ich, chyba zjadl, bo w sznurze tez ich nie znalazlam ;) Quote
URIA Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Aleeeee macie giteskie poidełko!! aaliw gdzie kupilas??!! Poluchna jak zwykle cudny i dla mnie wyglada jakby wazyl w sam raz.:loveu: Quote
aaliw Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 Butelka wypatrzona w zwyklym markecie.:evil_lol: W zoologicznych sklepach nigdzie takiej nie widzialam. Ma minusy i plusy (nic sie z niej nie wyleje, wszedzie mozna zabrac). Jak sie bede wybierala do Bielska to ci przywioze dla Tofki ;) Quote
Recommended Posts