aaliw Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 Fotki............eeeeeeeeeeeeeeee obrabiaja sie :diabloti: Pysiek ma teraz faze na bieganie miedzy nogami :lol: ] Jak sie czlowiek zmeczy to moze usiasc. Polcio-laweczka :cool3: Mam i nie oddam :lol: Moj pedziwiatr :evil_lol: Uszy to mu pionowo stoja :evil_lol: Quote
aaliw Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 Zabrali koleczko... Walczymy dalej Moja morda kochana :loveu: I dupencja :lol: Wieczny szperacz-poszukiwacz Quote
aaliw Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 Co sie dzieja tam w oddali? Stado dzikich goldenow atakuje :crazyeye: Mozna pasc ze smiechu po takim ataku :loveu: Jeszcze jedno zdjecie z koleczkiem :oops: Wystarczy na dzis? Czy malo tych zdjec :evil_lol: Dobrej nocy Ps. No nie znow robi sie po -20 pare stopni :roll: A bylo juz tak dobrze, do 0 dobijalo :evil_lol: Quote
ewatr Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Polcio w butkach :multi:Polcio w butkach :multi: ale super !! http://i187.photobucket.com/albums/x127/aaliw1/3469.jpg a takie stado goldenów to az by sie chciało miec :loveu::eviltong: Quote
AQQ Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Polo cudny! Jak zawsze ;) A co do tego szperania.... Odkrywca w końcu ;) Quote
Tepes Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 http://1.1.1.3/bmi/i187.photobucket.com/albums/x127/aaliw1/3476.jpg Polo się sklonował omg:evil_lol: Fajne ma pantofelki xP Quote
aaliw Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 A dziekujemy... Butki-paputki, jak to buty lubia spadac z psich lap. Zreszta tylko na przednie lapy nakladamy, z tylnich zaraz spadaja. A Polcio nie umie chodzic w czterech. Wyglada jak pokraka :evil_lol: Dobrze ze pies sam przynosi nam te zgubione buciory. Tylko pierwszy raz przez polgodziny cztery osoby+trzy psy szukaly buta po krzaczorach. Poznej Polcio zalapal ze butka trzeba przyniesc do nas :cool3: No chyba niewiele brakuje zebysmy mieli stado goldenow :eviltong: Potrzebujemy tylko jedna sztuke wiecej :evil_lol: Zesram sie ale nie puszcze :lol: Pojde sobie w sina dal.... tzw. slizg boczny ;) No i co mi caly czas blyskasz tym aparatem ;) Zostaly cztery dni do 3 urodzin Poluszki :cool3: Pozdrawiamy Ps. Wiem ze jestem p****(dopowiedziec sobie co kto chce) ale podczas przeprowadzki zabralam to stare, obgryzione pudlo...... :oops: No nie moglam go jakos wyrzucic :p Ktos wie o jakie pudlo chodzi ? ;) Quote
AQQ Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Ja wiem, ja wiem xD Czyżby jakiś sentyment do pudła? A Polo... Śliczny jak zawsze :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Bartiśkowa_ Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 jakie ma fajne skarpetusie :evil_lol: Quote
aaliw Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 Jak fajne, to niech lepiej ich pilnuje :diabloti: Bo nowych nie dostanie, jak zgubi :mad: Drogie strasznie. Ja kupilam dla siebie dwie pary kozakow, za tyle co te jego buty kosztowaly. Nie zartuje :diabloti: No i teraz mamy po 4 buty w tej samej cenie :lol: Kuzwa tylko na psie buty to chyba troche mniej materialu poszlo, no nie? Gdzie tu logika :???: Siedze chora w domu, to i czas na dogomanie mam :lol: Jeszcze troche a wszystkie zalegle zdjecia z jesieni zdaze wstawic :evil_lol: Mis uszatek :eviltong: Pancia no wez zostaw ten aparat, lapki trzeba piesiowi wyczyscic.....:cool3: Swoja droga nie wiem dlaczego tak strasznie lapie sie do nich snieg. Masakra. Juz probowalam wielu rzeczy-smarowanie, max wyciecie siersci itd. A snieg sie dalej lapie. Gorzej jest na przdnich lapach, dlatego nosi na nich buty :evil_lol: Moze jest jakis sposob o ktorym ja nie wiem? Macie jakies propozycje co jeszcze moge zrobic. Poluszka macha Wam butkiem tzn lapka :lol: A raczej dwoma. AQQ, naprawde wiesz o jakie pudlo chodzi? ;) Bo my mamy tylko jedno specjalne TO pudlo. Pzdr. Quote
AQQ Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Czytałam wątek od początku i jeśli to jest to pudło, o którym myślę to owszem wiem ;] Biedne sporo przeszło. ;] A Polo w śniegu, czy bez i tak wygląda świetnie. A buty... no cóż... Może i drogie, ale chyba dobrze się spisują? :] Quote
aaliw Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 AQQ, teraz jestem pewna ze wiesz o jakie pudlo chodzi :eviltong: Co do butow....nie ma rzeczy idealnych :roll: Sprawdza sie w 100% dla psow spokojnie chodzacych po chodniku. Jak dla tego mojego wariata maja jeden (jak dla mnie dosc powazny) minus. Mianowicie wlazi mu snieg w ta skarperke od gory i tworzy taka lodowa obrecz kolo lapki. Trzeba mu to co chwile czyscic. Zreszta but(y) spelnil swoja role, ochranial skaleczona lape przed sola. Dzis wyczesalam "malego Polusia" z Polusia tzn. wyczesalam tyle klakow z psa ze starczy na szczeniaka goldena ;) Wiosna idzie,:multi: bo mi klaki po calym mieszkaniu lataja :diabloti: Quote
ewatr Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='aaliw'] Ps. Wiem ze jestem p****(dopowiedziec sobie co kto chce) ale podczas przeprowadzki zabralam to stare, obgryzione pudlo...... :oops: No nie moglam go jakos wyrzucic :p Ktos wie o jakie pudlo chodzi ? ;)[/quote] No jak mozna by było nie wiedziec co to za pudło ? Toz to kwitesensja Poluchny :loveu: Czekamy na urodziny ciekawe jakiego torta tym razem Polcio dostanie :eviltong: Quote
AQQ Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 A no ciekawe jaki tym razem tort Polciowi pani wymyśli ;) Polo na pewno będzie zadowolony :] A co do butów... Grunt, że przed solą chociaż ochroniły ;) A ja czekam na kolejne zdjęcia ;) Quote
aaliw Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 Prawie bym przespala..... Polunia wczoraj skonczyl 3 latka :new-bday: Czy to oznacza ze jest juz doroslym psem? Dla mnie zawsze bedzie moim malym pieseczkiem :loveu: Pozdrawiamy Quote
AQQ Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 A jakieś fotki urodzinowe hm? :] :loveu: PS. Zdałam sobie dziś sprawę, że mam podobne pudełko tyle, że nie psa,a świnki morskiej ;) Quote
aaliw Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 Polcio dziekuje za kwiaty i zyczenia. Nie wiem dlaczego, ale od 3 dni dogomania strasznie muli. a wieczorami w ogole nie dziala :roll: Zobaczymy czy sie uda jakies zdjecia wstawic ;) sesja urodzinowa to byla jedna wielka prowizorka. W lodowce prawie pusto, nie bardzo bylo czym miche udekorowac :cool3: Na prezent dostal mojego starego misia :evil_lol: Solenizant, juz po spacerze. Czeka na papu ;) Obowiazkowo trzy ciacha na 3 urodziny :evil_lol: Dobre bylo ale sie skonczylo. Teracz czas na prezenty. Poznajecie TO pudlo? cdn. Quote
Bartiśkowa_ Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 śliczny solenizant :loveu::loveu: Quote
aaliw Posted February 14, 2009 Author Posted February 14, 2009 Czas na drapanko...... z przodu... i tyl ;) Czas rozpakowac pudlo.... Quote
aaliw Posted February 14, 2009 Author Posted February 14, 2009 http:// I ostatnie na dzis. Dobranoc ps. Jutro sie wybieram ufocic cos ciekawego. Drugi raz w zyciu cos takiego widzialam..... ciekawe czy to wyjdzie na zdjeciach ;) Quote
ewatr Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 My dopiero dzis bom chora była i dogo jak sami wiecie niespodzianki tez robiło ...ale dotarliśmy z zyczeniami dla Poluchny : :BIG::tort::BIG: STO LAT STO LAT !!!!! i gratualcje 100 strony galerii ;) ale Polcio dostał garnek pełen psich łakoci /prawie jak tort :evil_lol:/ http://i187.photobucket.com/albums/x127/aaliw1/3502.jpg a staruszek misio normalnie wprawił go w zachwyt mało go nie rozszarpał :eviltong: http://i187.photobucket.com/albums/x127/aaliw1/3510.jpg a przy okazji widze ze Wy juz całkiem urzadzeni bo dywan i telewizor stoja na swoim miejscu :p Quote
aaliw Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 Zdrowka dla wszystkich. My tez walczymy z chorobami: ja z jakims paskudnym przeziebieniem, i grzybkami w uszkach Poluchy. I wetem :angryy: Jeszcze nigdy weterynarz nas tak nie wkurzyl jak w sobote. Wiecej nie pojdziemy tam! Tak ze szukam innej kliniki w poblizu. Ciag dalszy "imprezy urodzinowej" pod tytulem :Co ci zrobie jak cie zlapie :cool3: Quote
aaliw Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 Obie zabawki misiek i pudelek beda zyly dlugo :multi: Skoro przetrwaly pierwszy dzien :multi: Quote
Recommended Posts