Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Fotki............eeeeeeeeeeeeeeee obrabiaja sie :diabloti:
Pysiek ma teraz faze na bieganie miedzy nogami :lol:
]

Jak sie czlowiek zmeczy to moze usiasc. Polcio-laweczka :cool3:

Mam i nie oddam :lol:

Moj pedziwiatr :evil_lol: Uszy to mu pionowo stoja :evil_lol:

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Co sie dzieja tam w oddali?

Stado dzikich goldenow atakuje :crazyeye:

Mozna pasc ze smiechu po takim ataku :loveu:

Jeszcze jedno zdjecie z koleczkiem :oops:
Wystarczy na dzis? Czy malo tych zdjec :evil_lol:
Dobrej nocy

Ps. No nie znow robi sie po -20 pare stopni :roll: A bylo juz tak dobrze, do 0 dobijalo :evil_lol:

Posted

A dziekujemy...
Butki-paputki, jak to buty lubia spadac z psich lap. Zreszta tylko na przednie lapy nakladamy, z tylnich zaraz spadaja. A Polcio nie umie chodzic w czterech. Wyglada jak pokraka :evil_lol: Dobrze ze pies sam przynosi nam te zgubione buciory. Tylko pierwszy raz przez polgodziny cztery osoby+trzy psy szukaly buta po krzaczorach. Poznej Polcio zalapal ze butka trzeba przyniesc do nas :cool3:

No chyba niewiele brakuje zebysmy mieli stado goldenow :eviltong: Potrzebujemy tylko jedna sztuke wiecej :evil_lol:

Zesram sie ale nie puszcze :lol:

Pojde sobie w sina dal....

tzw. slizg boczny ;)

No i co mi caly czas blyskasz tym aparatem ;)

Zostaly cztery dni do 3 urodzin Poluszki :cool3:

Pozdrawiamy

Ps. Wiem ze jestem p****(dopowiedziec sobie co kto chce) ale podczas przeprowadzki zabralam to stare, obgryzione pudlo...... :oops: No nie moglam go jakos wyrzucic :p
Ktos wie o jakie pudlo chodzi ? ;)

Posted

Jak fajne, to niech lepiej ich pilnuje :diabloti: Bo nowych nie dostanie, jak zgubi :mad: Drogie strasznie. Ja kupilam dla siebie dwie pary kozakow, za tyle co te jego buty kosztowaly. Nie zartuje :diabloti: No i teraz mamy po 4 buty w tej samej cenie :lol: Kuzwa tylko na psie buty to chyba troche mniej materialu poszlo, no nie? Gdzie tu logika :???:

Siedze chora w domu, to i czas na dogomanie mam :lol:
Jeszcze troche a wszystkie zalegle zdjecia z jesieni zdaze wstawic :evil_lol:

Mis uszatek :eviltong:

Pancia no wez zostaw ten aparat, lapki trzeba piesiowi wyczyscic.....:cool3:
Swoja droga nie wiem dlaczego tak strasznie lapie sie do nich snieg. Masakra. Juz probowalam wielu rzeczy-smarowanie, max wyciecie siersci itd. A snieg sie dalej lapie. Gorzej jest na przdnich lapach, dlatego nosi na nich buty :evil_lol:
Moze jest jakis sposob o ktorym ja nie wiem? Macie jakies propozycje co jeszcze moge zrobic.

Poluszka macha Wam butkiem tzn lapka :lol:
A raczej dwoma.

AQQ, naprawde wiesz o jakie pudlo chodzi? ;) Bo my mamy tylko jedno specjalne TO pudlo.

Pzdr.

Posted

Czytałam wątek od początku i jeśli to jest to pudło, o którym myślę to owszem wiem ;]
Biedne sporo przeszło. ;]

A Polo w śniegu, czy bez i tak wygląda świetnie.
A buty... no cóż... Może i drogie, ale chyba dobrze się spisują? :]

Posted

AQQ, teraz jestem pewna ze wiesz o jakie pudlo chodzi :eviltong:

Co do butow....nie ma rzeczy idealnych :roll: Sprawdza sie w 100% dla psow spokojnie chodzacych po chodniku.
Jak dla tego mojego wariata maja jeden (jak dla mnie dosc powazny) minus. Mianowicie wlazi mu snieg w ta skarperke od gory i tworzy taka lodowa obrecz kolo lapki. Trzeba mu to co chwile czyscic.

Zreszta but(y) spelnil swoja role, ochranial skaleczona lape przed sola.

Dzis wyczesalam "malego Polusia" z Polusia tzn. wyczesalam tyle klakow z psa ze starczy na szczeniaka goldena ;)
Wiosna idzie,:multi: bo mi klaki po calym mieszkaniu lataja :diabloti:

Posted

[quote name='aaliw']

Ps. Wiem ze jestem p****(dopowiedziec sobie co kto chce) ale podczas przeprowadzki zabralam to stare, obgryzione pudlo...... :oops: No nie moglam go jakos wyrzucic :p
Ktos wie o jakie pudlo chodzi ? ;)[/quote]

No jak mozna by było nie wiedziec co to za pudło ? Toz to kwitesensja Poluchny :loveu:

Czekamy na urodziny ciekawe jakiego torta tym razem Polcio dostanie :eviltong:

Posted

A no ciekawe jaki tym razem tort Polciowi pani wymyśli ;)
Polo na pewno będzie zadowolony :]
A co do butów... Grunt, że przed solą chociaż ochroniły ;)
A ja czekam na kolejne zdjęcia ;)

Posted

Prawie bym przespala.....

Polunia wczoraj skonczyl 3 latka :new-bday:

Czy to oznacza ze jest juz doroslym psem?

Dla mnie zawsze bedzie moim malym pieseczkiem :loveu:

Pozdrawiamy

Posted

A jakieÅ› fotki urodzinowe hm? :] :loveu:

PS. Zdałam sobie dziś sprawę, że mam podobne pudełko tyle, że nie psa,a świnki morskiej ;)

Posted

Polcio dziekuje za kwiaty i zyczenia.

Nie wiem dlaczego, ale od 3 dni dogomania strasznie muli. a wieczorami w ogole nie dziala :roll:
Zobaczymy czy sie uda jakies zdjecia wstawic ;) sesja urodzinowa to byla jedna wielka prowizorka. W lodowce prawie pusto, nie bardzo bylo czym miche udekorowac :cool3: Na prezent dostal mojego starego misia :evil_lol:

Solenizant, juz po spacerze. Czeka na papu ;)

Obowiazkowo trzy ciacha na 3 urodziny :evil_lol:

Dobre bylo ale sie skonczylo. Teracz czas na prezenty. Poznajecie TO pudlo?
cdn.

Posted

My dopiero dzis bom chora była i dogo jak sami wiecie niespodzianki tez robiło ...ale dotarliśmy z zyczeniami dla Poluchny :

:BIG::tort::BIG: STO LAT STO LAT !!!!!

i gratualcje 100 strony galerii ;)

ale Polcio dostał garnek pełen psich łakoci /prawie jak tort :evil_lol:/

http://i187.photobucket.com/albums/x127/aaliw1/3502.jpg

a staruszek misio normalnie wprawił go w zachwyt mało go nie rozszarpał :eviltong:

http://i187.photobucket.com/albums/x127/aaliw1/3510.jpg

a przy okazji widze ze Wy juz całkiem urzadzeni bo dywan i telewizor stoja na swoim miejscu :p

Posted

Zdrowka dla wszystkich.
My tez walczymy z chorobami: ja z jakims paskudnym przeziebieniem, i grzybkami w uszkach Poluchy. I wetem :angryy: Jeszcze nigdy weterynarz nas tak nie wkurzyl jak w sobote. Wiecej nie pojdziemy tam! Tak ze szukam innej kliniki w poblizu.

Ciag dalszy "imprezy urodzinowej" pod tytulem :Co ci zrobie jak cie zlapie :cool3: