Tepes Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 ALe Poluchna ma zabawke:D No co to go nie czesali że tyle kudłów mu wyczesałaś i był taki wielki?;D Quote
ewatr Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Aaliw jestescie wreszcie :multi: ja to sobie nawet wyobrazic nie umiem coby moj wyprawiał jakby mnie kilka tygodni nie widział :roll: a jak znajdujesz nasze psiaki w Polce bo pisałaś ze widzisz różnice ? Quote
aaliw Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 Acctiually napisał(a): No co to go nie czesali że tyle kudłów mu wyczesałaś i był taki wielki?;D Czesali, czesali....tylko jak to facet (przynajmniej moj). Piec razy szczotka przejedzie i gotowe :diabloti: Ewatr, milo cie widziec :multi: Duzo mozna napisac o psach w Polsce. Wiekszosc ludzi traktuje psy jak dodatek do ogrodu/domostwa. Niech pies sam sie soba zajmie. Tyle psow bez opieki co widzialam w Krakowie i Warszawie, tu nie widzialam przez te wszystkie lata. Z drugiej strony wiem jak w Kanadzie/USA rozwiazuje sie problem bezdomnych psow :-( :crazyeye:Takie oczy mialam, patrzac jak opiekun idzie sobie z pieskiem, bez smyczy, chodnikiem przy ruchliwej ulicu. Piesek sobie warczy na rowerzyste, obwacha przechodnow, polize jakies smieci itd. Tu jest to nie do pomyslenia. Pies ma byc na smyczy i nie ma prawa podejsc do kogokolwiek bez zgody tej osoby. Zaskoczona tez jestem uboga oferta sklepow dla psow, przynajmniej jezeli chodzi o karmy. Tam prawie nie ma z czego wybierac :roll: A ceny karm z kosmosu. To tyle, tak na szybko. Milego dnia zyczymy Quote
aaliw Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 g"] g"] g"] g"] g"] Poluch przesyla buziaki. Quote
goldenka245 Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 http://i187.photobucket.com/albums/x127/aaliw1/2024.jpg Jakie śliczne zdjęcie:loveu: Quote
Medorowa Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [quote name='aaliw']Medorowa, a ty chcesz to zastosowac na sobie czy psie? :evil_lol: Na psie.... i na sobie:roll::evil_lol::evil_lol: Witajcie:p Quote
goldenka245 Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Dzień dobry:multi: Co tam u Polcia?:loveu: Quote
aaliw Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 Medorowa napisał(a):Na psie.... i na sobie:roll::evil_lol::evil_lol: Na psie latwiej....i szybciej sa efekty :eviltong: Sprawdzilam na sobie i psie :evil_lol: goldenka245 napisał(a):Dzień dobry:multi: Co tam u Polcia?:loveu: Hej Polcio "zabity" po dwoch dniach an plazy :lol: My, jako rzucacze pilek, tez padnieci :evil_lol: Za to zdjec nacykalam ze hej, prawie 500 :oops: Dobrej nocki zyczymy Quote
Medorowa Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 No i gdzie te zdjęcia, że hej:razz::cool1: Quote
ewatr Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 aaliw napisał(a): :evil_lol: Za to zdjec nacykalam ze hej, prawie 500 :oops: No samo powiedzenie tego nam nie wystarczy :shake:;) chcemy zobaczyc przystojniaka :loveu: Quote
aaliw Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 Pomalutku zaczynam przegladac zdjecia. Polowa jest do wywalenia :diabloti: Mam np takie..:lol: Gdzie jest Polcio? Quote
goldenka245 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 A ja widzę Polcia!:multi: Ale nie będę psuła innym zabawy:cool3::diabloti: Quote
aaliw Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 Za latwa to bylo :lol: Moze to bedzie trudniejsze :cool3: No to lecimy od poczatku ;) Z miasta wyjechalismy o 6 rano. Jak dla nas pora nieziemska :diabloti: I co? I gucio. Na campingu nie bylo juz wolnych miejsc :angryy: Trudno placimy za wjazd i idziemy na plaze :cool3: g"] g"] g"] Polciowi to lata czy i gdzie bedziemy spali. On sie cieszy woda i swoja zabawka (ktora nie przezyla tego) g"] Quote
aaliw Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 A ten gdzie sie wybiera? Na drugi brzeg? :lol: W poludnie idziemy jeszcze raz sprawdzic czy nic sie nie zwolnilo. :multi::multi::multi: Hura. Udalo sie, mamy miejsce na nasz namiot :multi: Nawet zwracaja to co zaplacilismy razno za wstep ;) Rozbijamy caly majdan i lulu :p g"] Polo czuwa. Quote
aaliw Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 Poszukiwacz skarbow..... g"] g"] g"] g"] g"] Ufff zmeczyl sie......w koncu. Po 3 godzninach plywania i pracach ziemnych. Ale mielismy piekna dziure przed samym namiotem:megagrin: Cdn.... :hand: Quote
ewatr Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Hihihi z psem to sie jednak nie da nudzic :eviltong: jak sie do Europy nie wybiera w pław to chociaż piękna dziure przed namiotem wykopie :evil_lol: pozdrawiamy Poluchne od Armaniego :lol: Quote
ewatr Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 No nie a co Was przez miesiac znowu nie ma :crazyeye: ??? Wakacje sie juz skonczyły ....czas wracac do galerii :p Quote
aaliw Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 Wracamy :diabloti: Z podkulonym ogonem.....doslownie :evil_lol: Polcio ma tzw. zimny/konski ogon. Za duzo moczenia dupki i spania na ziemi :shake: Cale szczescie widac poprawe. Ogonek dzis lekko sie rusza i podnosi. Nie moglismy patrzec jak cierpi :-( Dobrze ze mam duzo fotek z wyjazdow nad wode, to bede miala co wstawiac..... Dzis zawiezlismy aparat do naprawy. Bedzie do odbioru za 4-6 tygodni :crazyeye: Nie bedzie jesiennych fotek w tym roku :placz: Quote
ewatr Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 [quote name='aaliw']Wracamy :diabloti: Z podkulonym ogonem.....doslownie :evil_lol: Polcio ma tzw. zimny/konski ogon. Za duzo moczenia dupki i spania na ziemi :shake: Cale szczescie widac poprawe. Ogonek dzis lekko sie rusza i podnosi. Nie moglismy patrzec jak cierpi :-( Dobrze ze mam duzo fotek z wyjazdow nad wode, to bede miala co wstawiac..... Dzis zawiezlismy aparat do naprawy. Bedzie do odbioru za 4-6 tygodni :crazyeye: Nie bedzie jesiennych fotek w tym roku :placz: No to dobrze ze wracacie /czas najwyższy :eviltong: / ale żle, że z bolącym ogonkiem :placz:.....piszcie co i jak czy juz sie kitka porusza ??? No i zdjecia czas wstawiac ;) tym bardziej ze ja chwilowo tez kontuzjowana i mam czas ogladać :evil_lol: Quote
aaliw Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 Po trzech dniach ogonek byl jak nowy :multi: Wczoraj wielkie swieto u nas :diabloti: Polo zostal wykapany :evil_lol: Od zimy mial to obiecywane prawie co weekend :cool3: Co sie odwlecze to nie uciecze. Mogl nie wlazic w to smierdzace bloto :diabloti: Teraz te fotki to juz wspomnienie lata. Jesiennie sie zrobilo i zimno.... g"] nasza plaza g"] i mali plazowicze :cool3: g"] mali ale glosni :evil_lol: g"] Quote
ewatr Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 aaliw napisał(a):Po trzech dniach ogonek byl jak nowy :multi: Wczoraj wielkie swieto u nas :diabloti: Polo zostal wykapany :evil_lol: Od zimy mial to obiecywane prawie co weekend :cool3: Co sie odwlecze to nie uciecze. Mogl nie wlazic w to smierdzace bloto :diabloti: Brawo dla zdrowego machajacego ogonka :bigcool: U nas tez było swieto czyli kąpanie brudasa :eviltong: i coraz lepiej nam to idzie ........ juz nawet jak sobie wode leje to Arni nos musi do wanny musi wsadzic i sprawdzic czy to aby nie dla niego :p Quote
madziasto4 Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 aaliw napisał(a): http://i187.photobucket.com/albums/x127/aaliw1/2067.jpg mali ale glosni :evil_lol: Nie widać, a słychać, nie? :lol: Co za śmieszne kaftaniki mają te yorasy?? Lubię Was odwiedzać, lubię Wasze zdjęcia i w ogóle, lubię Polcia :lol: Quote
aaliw Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 [quote name='madziasto4']Nie widać, a słychać, nie? :lol: Co za śmieszne kaftaniki mają te yorasy?? Kola ratunkowe :diabloti: Lubię Was odwiedzać, lubię Wasze zdjęcia i w ogóle, lubię Polcia :lol: Polcio, dziekuje. On bardzo lubi takie male, skoczne, zaczepne pchelki :evil_lol: Wchodzi mu taki york na glowe, a ten sie cieszy :cool3: To moj aport :roll: Quote
Recommended Posts