Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aaliw jestescie wreszcie :multi: ja to sobie nawet wyobrazic nie umiem coby moj wyprawiał jakby mnie kilka tygodni nie widział :roll:

a jak znajdujesz nasze psiaki w Polce bo pisałaś ze widzisz różnice ?

Posted

Acctiually napisał(a):

No co to go nie czesali że tyle kudłów mu wyczesałaś i był taki wielki?;D

Czesali, czesali....tylko jak to facet (przynajmniej moj). Piec razy szczotka przejedzie i gotowe :diabloti:

Ewatr, milo cie widziec :multi:

Duzo mozna napisac o psach w Polsce. Wiekszosc ludzi traktuje psy jak dodatek do ogrodu/domostwa. Niech pies sam sie soba zajmie. Tyle psow bez opieki co widzialam w Krakowie i Warszawie, tu nie widzialam przez te wszystkie lata. Z drugiej strony wiem jak w Kanadzie/USA rozwiazuje sie problem bezdomnych psow :-(
:crazyeye:Takie oczy mialam, patrzac jak opiekun idzie sobie z pieskiem, bez smyczy, chodnikiem przy ruchliwej ulicu. Piesek sobie warczy na rowerzyste, obwacha przechodnow, polize jakies smieci itd. Tu jest to nie do pomyslenia. Pies ma byc na smyczy i nie ma prawa podejsc do kogokolwiek bez zgody tej osoby.

Zaskoczona tez jestem uboga oferta sklepow dla psow, przynajmniej jezeli chodzi o karmy. Tam prawie nie ma z czego wybierac :roll: A ceny karm z kosmosu.

To tyle, tak na szybko.

Milego dnia zyczymy

• 2 weeks later...
Posted

Medorowa napisał(a):
Na psie.... i na sobie:roll::evil_lol::evil_lol:

Na psie latwiej....i szybciej sa efekty :eviltong:
Sprawdzilam na sobie i psie :evil_lol:

goldenka245 napisał(a):
Dzień dobry:multi: Co tam u Polcia?:loveu:

Hej
Polcio "zabity" po dwoch dniach an plazy :lol: My, jako rzucacze pilek, tez padnieci :evil_lol: Za to zdjec nacykalam ze hej, prawie 500 :oops:
Dobrej nocki zyczymy

Posted

aaliw napisał(a):
:evil_lol: Za to zdjec nacykalam ze hej, prawie 500 :oops:

No samo powiedzenie tego nam nie wystarczy :shake:;) chcemy zobaczyc przystojniaka :loveu:

Posted

Za latwa to bylo :lol:
Moze to bedzie trudniejsze :cool3:

No to lecimy od poczatku ;)
Z miasta wyjechalismy o 6 rano. Jak dla nas pora nieziemska :diabloti:
I co? I gucio. Na campingu nie bylo juz wolnych miejsc :angryy:
Trudno placimy za wjazd i idziemy na plaze :cool3:

g"]

g"]

g"]
Polciowi to lata czy i gdzie bedziemy spali. On sie cieszy woda i swoja zabawka (ktora nie przezyla tego)

g"]

Posted

A ten gdzie sie wybiera? Na drugi brzeg? :lol:

W poludnie idziemy jeszcze raz sprawdzic czy nic sie nie zwolnilo. :multi::multi::multi: Hura. Udalo sie, mamy miejsce na nasz namiot :multi: Nawet zwracaja to co zaplacilismy razno za wstep ;)
Rozbijamy caly majdan i lulu :p

g"]
Polo czuwa.

Posted

Hihihi z psem to sie jednak nie da nudzic :eviltong:
jak sie do Europy nie wybiera w pław to chociaż piękna dziure przed namiotem wykopie :evil_lol:

pozdrawiamy Poluchne od Armaniego :lol:

• 5 weeks later...
Posted

Wracamy :diabloti: Z podkulonym ogonem.....doslownie :evil_lol:
Polcio ma tzw. zimny/konski ogon. Za duzo moczenia dupki i spania na ziemi :shake:
Cale szczescie widac poprawe. Ogonek dzis lekko sie rusza i podnosi. Nie moglismy patrzec jak cierpi :-(
Dobrze ze mam duzo fotek z wyjazdow nad wode, to bede miala co wstawiac.....
Dzis zawiezlismy aparat do naprawy. Bedzie do odbioru za 4-6 tygodni :crazyeye:
Nie bedzie jesiennych fotek w tym roku :placz:

Posted

[quote name='aaliw']Wracamy :diabloti: Z podkulonym ogonem.....doslownie :evil_lol:
Polcio ma tzw. zimny/konski ogon. Za duzo moczenia dupki i spania na ziemi :shake:
Cale szczescie widac poprawe. Ogonek dzis lekko sie rusza i podnosi. Nie moglismy patrzec jak cierpi :-(
Dobrze ze mam duzo fotek z wyjazdow nad wode, to bede miala co wstawiac.....
Dzis zawiezlismy aparat do naprawy. Bedzie do odbioru za 4-6 tygodni :crazyeye:
Nie bedzie jesiennych fotek w tym roku :placz:

No to dobrze ze wracacie /czas najwyższy :eviltong: / ale żle, że z bolącym ogonkiem :placz:.....piszcie co i jak czy juz sie kitka porusza ???

No i zdjecia czas wstawiac ;) tym bardziej ze ja chwilowo tez kontuzjowana i mam czas ogladać :evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

Po trzech dniach ogonek byl jak nowy :multi:
Wczoraj wielkie swieto u nas :diabloti: Polo zostal wykapany :evil_lol:
Od zimy mial to obiecywane prawie co weekend :cool3: Co sie odwlecze to nie uciecze. Mogl nie wlazic w to smierdzace bloto :diabloti:

Teraz te fotki to juz wspomnienie lata. Jesiennie sie zrobilo i zimno....
g"]
nasza plaza
g"]
i mali plazowicze :cool3:
g"]
mali ale glosni :evil_lol:
g"]

Posted

aaliw napisał(a):
Po trzech dniach ogonek byl jak nowy :multi:
Wczoraj wielkie swieto u nas :diabloti: Polo zostal wykapany :evil_lol:
Od zimy mial to obiecywane prawie co weekend :cool3: Co sie odwlecze to nie uciecze. Mogl nie wlazic w to smierdzace bloto :diabloti:

Brawo dla zdrowego machajacego ogonka :bigcool:

U nas tez było swieto czyli kąpanie brudasa :eviltong: i coraz lepiej nam to idzie ........ juz nawet jak sobie wode leje to Arni nos musi do wanny musi wsadzic i sprawdzic czy to aby nie dla niego :p

Posted

[quote name='madziasto4']Nie widać, a słychać, nie? :lol:
Co za śmieszne kaftaniki mają te yorasy??

Kola ratunkowe :diabloti:

Lubię Was odwiedzać, lubię Wasze zdjęcia i w ogóle, lubię Polcia :lol:
Polcio, dziekuje. On bardzo lubi takie male, skoczne, zaczepne pchelki :evil_lol: Wchodzi mu taki york na glowe, a ten sie cieszy :cool3:

To moj aport :roll: