aaliw Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 Dziekujemy za zyczenia :lol: Duzo sie dzis dzialo :cool3: Duzo zdjec :cool3: Zapraszam do obejrzenia albumu :lol: Urodziny Polcia http://picasaweb.google.com/anna0502/UrodzinyPolcia I historia TEGO pudla :evil_lol: http://picasaweb.google.com/anna0502/TOPudlo Wlasnie w TV pokazuja na zywo start rakiety z Canaveral :cool1: Az mam gesia skorke..........bylismy tam i widzielismy dokladnie ta rakiete. Stala na wyzutni gotowa do lotu. Miala poleciec na poczatku grudnia, ale ciagle przekladali start. Dzis poleciala :multi: Ja (TZ wolal nie isc na to :diabloti:) bylam rowniez w symulatorze startu takiej rakiety:cool3: Niesamowite przezycie :evil_lol: Quote
Medorowa Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Mniam jaki torcik:p No i te prezenciki:multi::multi:Podusia zabójcza:loveu: Quote
ewatr Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Ale były urodziny " ful wypas ";) a historia tego pudła bomba :multi::multi::multi: / bosz czemu one tak szybko rosną ?/ Quote
kathie Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 STO LATEK POLUNIU :loveu: I WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ :multi: Quote
aaliw Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 oj zniedbalam Polciowa galerie :oops: W sumie to u nas nic ciekawego sie nie dzieje :shake: Tak sobie ogladam zdjecia w waszyg galeriach....wiosne widze. A u nas......... :crazyeye: to sa zdjecia jak najbardziej aktualne :evil_lol: g"] g"] g"] g"] Quote
aaliw Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 g"] g"] g"] g"] Po spacerku drapanko sie nalezy... g"] ....i do domku mozemy wracac :evil_lol: Wiosna chyba jednak nadchodzi :evil_lol: Polo futro zmienia :diabloti: Pozdrawiamy wszystkich Quote
madziasto4 Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 O rety, zima w pełni :crazyeye: Zdjęcia fajowe jak zwykle, fajne tereny, Polcio przystojniak...:cool3: Quote
aaliw Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 madziasto4, witam, fajnie ze nas jeszcze pamietasz :cool3: Polcio ma futro jak Yeti :cool3: Niech tylko zrobi sie cieplej, to bedziemy mieli salon fryzjerski na balkonie :evil_lol: Sniegu to mam juz dosc :crazyeye: A na jutro kolejne opady zapowiadaja :crazyeye: Chyba jednak bedzie pobity ten rekord najsniezniejszej zimy. Quote
Magdalenkl Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Myślałam ze utonęłaś w tych śniegach :evil_lol::evil_lol: Niema cię i nie ma Foty super :diabloti: prosimy o więcej :cool3: Quote
madziasto4 Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Pewnie, że pamiętam, mam Was w subskrypcjach przecie :cool3: Ja zimy już nie chcę, u Was na fotkach to fajnie się ogląda:evil_lol:, ale ja już na wiosnę czekam i pilnie obserwuję budzące się roślinki :loveu: Quote
moth Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 A ja Ci zazdroszczę tego śniegu. U nas nie było i mamy teraz wysyp kleszczy. :mad: Na psie było dziś kilkanaście, a na mojej głowie 2. :angryy: Quote
ewatr Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Nareszcie zescie sobie o galerii przypomnieli my tu czekamy i oczy za Poluchna wypatrujemy a tu cisza była :shake:;) Ale masz zajączka :eviltong: http://i187.photobucket.com/albums/x127/aaliw1/0802240068.jpg ale ja tez mam :evil_lol:w koncu wielkanoc za pasem http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7549c716e6d7865a.html Quote
Tepes Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Poluszkowe zdjęcia:) Oo po prostu raj zima:) u nas ciepło i Bonek zieje jak ciuchcia:D Quote
aaliw Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 [quote name='moth']A ja Ci zazdroszczę tego śniegu. U nas nie było i mamy teraz wysyp kleszczy. :mad: Na psie było dziś kilkanaście, a na mojej głowie 2. :angryy: Czytalam ze zatrzesienie w tym roku :shake: Nie zazdroszcze :shake: U nas tego dziadostwa bardzo malo, za to mamy inne swinstwa :placz: na ktore trzeba psa co miesiac zabezpieczac. A kleszcza to raz w zyciu widzialam :diabloti: [quote name='ewatr']Nareszcie zescie sobie o galerii przypomnieli my tu czekamy i oczy za Poluchna wypatrujemy a tu cisza była :shake:;) Cisza przed burza? ;) [quote name='Acctiually']Poluszkowe zdjęcia:) Oo po prostu raj zima:) u nas ciepło i Bonek zieje jak ciuchcia:D Chyba ocieplenie idzie. Dzis jest 1st na plusie. Buuuu wczoraj Polcio po raz pierwszy uszkodzil innego psa :placz: Chcial odgonic znajoma suczke (czesto bawia sie razem) od patyka i trafil na ucho :shake: Bylo duzo pisku, krwi a my czujemy sie strasznie :-( Nie wiedzialam, ze z ucha krew moze tak mocno leciec :crazyeye::placz: Quote
goldenka245 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 http://i187.photobucket.com/albums/x127/aaliw1/0802240068.jpg Piękny Polcio:loveu::evil_lol: Ojej, ale z niego zazdrośnik;) Quote
ewatr Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Poluszka uszkodził pieska no no sie porobiło :crazyeye: ale to bylo w zabawie to sie nie liczy :eviltong: Quote
aaliw Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 E juz wszyscy zapomnieli o tym incydencie. Dokladnie, to w zabawie bylo :roll: W kazdym razie Quinti, nie ma urazu do Polcia. Dale sie razem bawia :cool3: A na uszku nie ma sladu :multi: To przez ta ilosc krwi tak groznie wygladalo :crazyeye: Polcio na diecie :diabloti: Pancio na diecie :cool3: I ja tez na diecie :cool3: Zobaczymy kto i ile zrzuci :evil_lol: Quote
moth Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='aaliw'] przez ta ilosc krwi tak groznie wygladalo :crazyeye: Polcio na diecie :diabloti: Pancio na diecie :cool3: I ja tez na diecie :cool3: [/quote] Wszyscy na tej samej karmie? :diabloti: Quote
ewatr Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 No i jak dalej dieta ? Wytrzymaliscie na świeta bez ciasteczek ? Quote
aaliw Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 [quote name='moth']Wszyscy na tej samej karmie? :diabloti:[/quote] O nie, to by bylo za latwe i szybkie do przygotowania :diabloti: A tak kazdy je co innego. Zal mi Polcia :evil_lol: Biedny- zero cisteczek, prawie na glodowej porcji karmy :mad: Z tej desperacji wczoraj dopadl do g.... widze ze jest glodny :shake: Z drugiej strony nie moze wazyc 40kg :-( Dzis podjedziemy go zwazyc, moze choc pol kilo mniej bedzie. Trzymajcie kciuki Od 6 tyg waga nie drgnela :lookarou::???: Juz nie wiem co wiecej robic. :mdleje:Zmienic mu w ogole karme? Myslicie ze to dobry pomysl? Quote
madziasto4 Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Melduję przybycie z wizytą :cool2: Na odchudzanku to ja się nie znam, ale kibicuję w zrzucaniu kilogramów :p Quote
aaliw Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 Yes,yes w koncu cos sie ruszylo :evil_lol::multi: Wczoraj waga pokazala 38,8kg :multi::multi: Quote
ewatr Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 aaliw napisał(a):Yes,yes w koncu cos sie ruszylo :evil_lol::multi: Wczoraj waga pokazala 38,8kg :multi::multi: Brawo Poluchna brawo Quote
Tepes Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Bono po wakacjach u babci ważył 40 kilo:D Ale szybko zrzucił(na szczęście):P Quote
Recommended Posts