ewatr Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Pozdrawiamy Poluchne z zimnego i mokrego kraju brrrrrrrr ale pozdrawiamy gorąco :loveu: ale fajnie na tych waszych zdjeciach ,zreszta jak zwykle :multi: Quote
kathie Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 obecność swoją zgłosić chciałam, żeby nie było, że nie zaglądam:cool3: zaglądam a jakże - i to zawsze z przyjemnością :cool1: Poluszka jak zwykle piękny :loveu: a ten rudy to też goldas? buziaczki wam przesyłamy :calus: Quote
aaliw Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 kathie, milo ze nadal do nas zagladasz :lol: Wlasciciel powiedzial ze to golden. Ja jednak mysle ze z czyms zmieszany :cool3: Amerykanskie goldeny sa nizsze od europejskich, mam racje? Ten mial szate amerykanska i byl sporo wyzszy od Polcia (ktory jest i tak bardzo wysoki jak na goldena). Drapanko po brzuszku dla Nastusi :loveu: Quote
Magdalenkl Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 O tak wyższy i to sporo:diabloti: [quote name='aaliw'] Witańko Quote
Madzia_19 Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Hey :) Długo mnie nie było :( Postaram się nadrobić wszystkie zaległości. Widzę, że cudny Odkrywca ndal wspaniale się prezentuje ;) Pozdrawiam :) Quote
kathie Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 aaliw napisał(a): Drapanko po brzuszku dla Nastusi :loveu: dziękujemy bardzo :multi::loveu: Quote
Tepes Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 O jaki ciemny koleżka:) Fajnie nad wodą:) pozdrawiam Quote
drzalka Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 WItamy się, jzu dawno obserwowałam waszą galeryjke, ale nic niepisałam. POlcio jets śliczniutki :loveu:, bedziemy zaglądać :razz::lol: Quote
aaliw Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 Az mi wstyd ze tak rzadko zagladam do wlasnej galerii :oops: Kto ma z dwie godziny wolnego czasu? Bo mnie ciagle brakuje..... Ciesze sie ze zagladacie do mojego Poluszki :cool3: Dla wytrwalych ciag dalszy zdjec z naszych wakacji Poranna glupawka na plazy :p g"] g"] g"] g"] Quote
aaliw Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 g"] g"] Taki jestem piekny, z serii glupie miny Poluszki :cool3: g"] Jedno z niewielu zdjec jakie mam g"] Z lotu ptaka :evil_lol: g"] Fajnie sobie niektorzy ludzie mieszkaja :cool1: :placz: a ja mam jakiegos dola mieszkaniowego :-( Quote
aaliw Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 Polo nie tylko siedzial na plazy :razz: W czasie wolnym znalazl sobie dziewczyne :cool3: Odcinek pt "Zakochany kundel" g"] Hym co to za laska? g"] Od razu bije mi poklony g"] Jestem dzentelmenem, to sie odklonie g"] Quote
madziasto4 Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Jak ja uwielbiam zdjęcia Polcia w wodzie :loveu: Ha ha, ale Polo romantyk :lol: Quote
aaliw Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 g"] Zakochala sie jka nic :cool3: g"] Ja tez ja lubie g"] Daj buzi Aisza :cool3: g"] Nie powiem jej, ze w domu czeka na mnie taka jedna pudlica :evil_lol: Smieszny byli, Polcio z Aisza, jak chodzili sobie do pokojow wypijac wode z misek. U sasiada woda zawsze byla lepsza :evil_lol: Malo smieszne bylo jak jednego razu Polo mi uciekl za nia. Polecial z 50m chodnikiem przy bardzo ruchliwej ulicy :mad:Malo zawalu nie dostalam. Na moj wrzask TZ w majtkach (i tak dobrze ze zdazyl ubrac) wylecial z pod prysznica na ulice :lol: To tyle na dzis. Obiecuje wstawic wiecej zdjec w tym tygodniu. Napisze tez co Poluszka dzis zrobil :p Moj maly madrala :loveu: Quote
drzalka Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Witamy.. ale zasypałas nas ślicznymi fotkami :loveu::loveu::loveu: Fajnie tak mieszkać nad morzem, ale ja jednak wole góry, lasy :loveu: Quote
ewatr Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [quote name='aaliw'] %20g"] Jedno z niewielu zdjec jakie mam Z lotu ptaka :evil_lol: %20g"] Fajnie sobie niektorzy ludzie mieszkaja :cool1: :placz: a ja mam jakiegos dola mieszkaniowego :-( Aaliv wreszcie sie ujawniłas ale znowu troche niewyrażnie ;) a co do doła mieszkaniowego to spoko nie jestes osamotniona ja juz od kilku lat chce dom pod lasem albo na bezludnej wyspie :evil_lol: a ten na zdjeciu tez by ostatecznie sie nadał :lol: Quote
aaliw Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 drzalka napisał(a):Witamy.. ale zasypałas nas ślicznymi fotkami :loveu::loveu::loveu: Fajnie tak mieszkać nad morzem, ale ja jednak wole góry, lasy :loveu: Ja tez wole gory, a do najblizszego morza mamy tylko jakies nie cale dwa tysiace kilometrow :diabloti: To sa zdjecia z naszych tegorocznych wakacji. Na codzien mieszkamy w wielkim, obrzydliwym miescie :placz: ewatr napisał(a): a co do doła mieszkaniowego to spoko nie jestes osamotniona ja juz od kilku lat chce dom pod lasem albo na bezludnej wyspie :evil_lol: a ten na zdjeciu tez by ostatecznie sie nadał :lol: Ja nie che takiego wielkiego domu :cool3: Kto to bedzie sprzatal? Co? Nie chce cale dnie ze sciera i mopem latac :diabloti: Wystarczy mi malutkie mieszkanie. Nawet takie 40m2 :placz:Byle wlasne. Mam serdecznie dosc starych, zagrzybionych i smierdzacych wynajmowanych mieszkan :-( A tu ani widu ani slychu. Chyba sobie kupon totka kupie :placz: Nienawidze budynku gdzie mieszkamy obecnie. W zeszlym tygodniu malo nam facet na masce samochodu nie wyladowal. Skoczyl z 29 pietra :-o Nie bede wam pisac co widzielismy na chodniku. To byl juz drugi samobojca w tym roku z naszego budynku. Dobrze ze mamy chociaz ta zawsze usmiechnieta, machajaca ogonem morde. Quote
Medorowa Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 aaliw napisał(a):Ja tez wole gory, a do najblizszego morza mamy tylko jakies nie cale dwa tysiace kilometrow :diabloti: To sa zdjecia z naszych tegorocznych wakacji. Na codzien mieszkamy w wielkim, obrzydliwym miescie :placz: Ja nie che takiego wielkiego domu :cool3: Kto to bedzie sprzatal? Co? Nie chce cale dnie ze sciera i mopem latac :diabloti: Wystarczy mi malutkie mieszkanie. Nawet takie 40m2 :placz:Byle wlasne. Mam serdecznie dosc starych, zagrzybionych i smierdzacych wynajmowanych mieszkan :-( A tu ani widu ani slychu. Chyba sobie kupon totka kupie :placz: Nienawidze budynku gdzie mieszkamy obecnie. W zeszlym tygodniu malo nam facet na masce samochodu nie wyladowal. Skoczyl z 29 pietra :-o Nie bede wam pisac co widzielismy na chodniku. To byl juz drugi samobojca w tym roku z naszego budynku. Dobrze ze mamy chociaz ta zawsze usmiechnieta, machajaca ogonem morde. O ja... :mdleje: Ale macie cikawie:shake::roll: A zdjęcia cudne:multi: Quote
Tepes Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Strasznie podobają mi sie jego zdjęcia w wodzie:loveu: O Poluszka ma dziewczyne:diabloti: Quote
goldenka245 Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 http://i187.photobucket.com/albums/x127/aaliw1/0712280212.jpg Bosko:-o:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
aaliw Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 [quote name='Acctiually']Strasznie podobają mi sie jego zdjęcia w wodzie:loveu: O Poluszka ma dziewczyne:diabloti: Nawet nie jedna. On to jak marynarz, w kazdym porcie jaks suczka czeka :):):) Polo preferuje czarnulki :) g"] g"] g"] Mala cholera 5 minut nie usiedzi na miejscu.....abym mogla aparat ustawic :diabloti: Quote
goldenka245 Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 http://i187.photobucket.com/albums/x127/aaliw1/Clipboard12.jpg No nie mogę:loveu::loveu: Quote
kathie Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 aaliw napisał(a): :placz:a ja mam jakiegos dola mieszkaniowego :-( eee tam nie pękaj ;) Quote
ewatr Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='aaliw'] g"] Mala cholera 5 minut nie usiedzi na miejscu.....abym mogla aparat ustawic :diabloti: Mała ? E tam chyba z 35 kg zywej wagi ma ?;) witamy serdecznie marynarza i jego Pancie :loveu: Quote
Recommended Posts