aaliw Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 ewatr napisał(a):Jaki sliczny czarny nosek nie tak jak u nas :eviltong:różówy jak u prosiaczka ;) :lol: Tyle ze to zdjecia z pazdziernika ;) Teraz Poluszka ma rozowy nochalek :lol: Ale sie ciesze......za 3 tygodnie jedziemy na wakacje :multi::multi::multi::multi: W koncu, po 4 latach malzenstwa, TZ zdecydowal sie zabrac mnie w podroz poslubna :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 aaliw napisał(a)::lol: Tyle ze to zdjecia z pazdziernika ;) Teraz Poluszka ma rozowy nochalek :lol: Ale sie ciesze......za 3 tygodnie jedziemy na wakacje :multi::multi::multi::multi: W koncu, po 4 latach malzenstwa, TZ zdecydowal sie zabrac mnie w podroz poslubna :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jak to mówią, lepiej później niż wcale;):evil_lol::evil_lol: A gdzie się wybieracie????:p Quote
ewatr Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 aaliw napisał(a)::lol: Tyle ze to zdjecia z pazdziernika ;) Teraz Poluszka ma rozowy nochalek :lol: Ale sie ciesze......za 3 tygodnie jedziemy na wakacje :multi::multi::multi::multi: W koncu, po 4 latach malzenstwa, TZ zdecydowal sie zabrac mnie w podroz poslubna :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No to jak ma różowy to dobrze :lol: nie bedzie tylko mój taki prosiaczkowy chodził :eviltong: a z ta podroża to sie ciesz - ja juz 15 lat czekam na podróż poslubną i nic :evil_lol: Quote
goldenka245 Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Mój też ma różowy nosek no i dokładnie- wygląda jak świnka:evil_lol: Czasem tak się zachowuje wiec zastanawiam sie czy to jest pies czy prosiaczek?:diabloti::evil_lol: Quote
aaliw Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 Oj ciesze sie, ciesze :multi::multi::multi: W prawdzie nie jest to Peru (moje marzenie) ale i tak fajnie :loveu: Slonce,plaza i.............Polcio z patykiem :eviltong: [quote name='goldenka245']Mój też ma różowy nosek no i dokładnie- wygląda jak świnka:evil_lol: Czasem tak się zachowuje wiec zastanawiam sie czy to jest pies czy prosiaczek?:diabloti::evil_lol: O wypraszam sobie. Polo nie mam nic wspolnego z swinka :diabloti: Elegancko wszystkie smierdziele zawsze nosi i konsumuje na dywanie :evil_lol: A Armani od Ewy to dopiero arystokrata :diabloti: Tylko na poscieli sie wyleguje :loveu: Ide goldenka do twojej galerii poogladac prosiaczka ;) BTW swietne zdjecia ci wychodza tym nowym aparatem Quote
Tepes Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Hi:) gdzie fotki??????????????????????????????????? U mnie już są:P zapraszam Quote
aaliw Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 Przypominamy sie ;) Na spacerze z najlepszym kumplem Dariusem. Hymmm to chyba byl pazdziernik :evil_lol: Idziemy w las, tylko nie zawsze w tym samym kierunku :diabloti: Ok, do przodu poszli :cool3: Ktos chce ukrasc pileczke... Ty sie wysusz a ja ci popilnuje pileczki :diabloti: Wodne akrobacje :multi: Quote
aaliw Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 Dla lubiacych koniki.......konie, ktore tez sie lubia ochlodzic w wodzie :lol: Wlasnie przeczytalam na interi, ze podobno zima stulecia w Kanadzie:cool3: Tylko sie pytam gdzie? :evil_lol: Bo za oknem jej nie widze :evil_lol: Pozdrawiamy z krainy sniegu i mrozu :diabloti: Quote
Medorowa Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Ale bomba:mdleje::mdleje: http://i187.photobucket.com/albums/x127/aaliw1/1714.jpg Quote
Tepes Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Suuuper fotki:) No jaki Polo uczynny pilnuje kumplowi piłeczki:D Ooo koniki śliczne ten kary przepiękny. A to wasze konie czy nie? pozdrawiam Quote
matinestka Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 cudny POLUSZKA:) i koniki priekrasnyje:) pozdrawiamy goraco:) brutowski patuszyca bejb i mati:) :bluepaw: Quote
aaliw Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 Czesto spotykamy koniki w jednym z parkow :evil_lol: na ostatnim zdjeciu, za czarnym koniwm, widac Polciowa pileczke :diabloti: maly glupek warczal na konie jak sie zblizyly do JEGO pilki :evil_lol: Dobrze ze na smyczy byl :eviltong: To sa zdjecia z kolejnego spaceru. Polowa listopada Ekipa poszukiwawcza w skladzie: Foczka-Cleo, szalona suczka :lol: Darius-guru Polcia Poluszka Na rozgrzewke troche szalenstw.........niewiele sie dalo uchwicic na zdjeciach. Za wolny aparat i za szybkie psy :diabloti: Quote
aaliw Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 Wszyscy wypatruja krowich plackow :diabloti: TZ tez sie w to bawi :lol: Przegladaja metr po metrze :lol: Nic sie nie zmarnuje jak cos dopadna :mad: Po tym zadowolonym pysku wnioskuje ze cos sie udalo spalaszowac po kryjomu :cool3: Cleo nie umie plywac :lol: Tu ma lekcje pokazowa jak to sie robi :evil_lol: W sumie to nie miala szans nic zaaportowac. Co sie wrzucilo do wody to Polcio przyniosl :evil_lol: Quote
aaliw Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 Sniadanie na trawie z glutami w tle ;) Rozne sposoby na zdobycie czegos dobrego..... Jestem taki grzeczny......:cool3: Zaczarowana......:evil_lol: Stol obstawiony, nie ma sie tam po co pchac.....ale jak ktos cos rzuci to bede pierwszy ;) I jak zwykle Polcio z patyczkiem. Dzien bez patyka w pysku, dniem straconym :diabloti: To wszystko na dzis :p Mam nadzieje ze ogladanie tych zdjec sprawia wam przyjemnosc... Quote
goldenka245 Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 [quote name='aaliw'] O wypraszam sobie. Polo nie mam nic wspolnego z swinka :diabloti: Elegancko wszystkie smierdziele zawsze nosi i konsumuje na dywanie :evil_lol: A Armani od Ewy to dopiero arystokrata :diabloti: Tylko na poscieli sie wyleguje :loveu: Ide goldenka do twojej galerii poogladac prosiaczka ;) BTW swietne zdjecia ci wychodza tym nowym aparatem A dziękuję! :) Dopiero się uczę! ;) Przyszłam z świąteczną rewizytą!:loveu: (Gdybym te święta jeszcze czuła:-() Radosnych świąt! http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9138796&postcount=208 :loveu: P.S.Wy z Ewą się znacie tak na żywo ? ;) A to Ty jeździłaś na konikach ? ;) Quote
aaliw Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 [quote name='goldenka245']A dziękuję! :) Dopiero się uczę! ;) I bardzo dobrze Ci to idzie. Przyszłam z świąteczną rewizytą!:loveu: (Gdybym te święta jeszcze czuła:-() Radosnych świąt! http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9138796&postcount=208 :loveu: Super ten Renifer Gordi :loveu: P.S.Wy z Ewą się znacie tak na żywo ? ;) Niestety nie :shake: A to Ty jeździłaś na konikach ? ;) Nie. Ja sie boje koni :evil_lol: Za kilka godzin wyruszamy w nasza podroz :multi: Mam nadzieje ze uda sie zrobic fajne zdjecia np. Polcio w paszczy rekina :evil_lol: lub aligatora :evil_lol:. Wszystkim tu zagladajacym: Zyczymy aby te Swieta uplynely w radosnej atmosferze, przy koledach i zapachu choinki a Nowy Rok byl udany. Wesolych Swiat! Do zobaczenia w styczniu Quote
Tepes Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Gdy pierwsza gwiazdka na niebie zabłyśnie niech was aniołek od nas uściśnie na wigilijnym stole opłatek położy i w naszym imieniu życzenia złoży. najserdeczniejsze życzenia składa: Acctiually i Bono :tree1::santagri::santagri::santagri: Quote
kathie Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 [FONT=Bookman Old Style] [FONT=Bookman Old Style]Niech magiczna noc Wigilijnego Wieczoru Przyniesie Ci spokój i radość. Niech każda chwila Świąt Bożego Narodzenia Żyje własnym pięknem, A Nowy Rok obdaruje Ciebie Pomyślnością i szczęściem. Najpiękniejszych Świąt Bożego Narodzenia Niech spełniają się wszystkie Twe marzenia.[/FONT] [FONT='Times New Roman'][FONT='Times New Roman'][/FONT][/FONT][/FONT] Quote
ewatr Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Armanik troszke czekał na kubraczek Mikołaja i czapeczkę ale przed 12 w nocy zdąrzył :evil_lol:;) z życzenaimi : http://rodzinnastrona.ovh.org/bozenarodzenie/16.htm Quote
goldenka245 Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Czeeeeść!:loveu: Ładne to tak koni się bać ? ;) Pozdrawiamy!!:multi: Quote
DiDDlina85 Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Hej hej..co tam słychac:) Pozdrowionka!! Quote
aaliw Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 Dziekujemy za wszystkie zyczenia. DiDi, fajnie ze wrocilas :multi: My juz spowrotem w domku :cool1: Po swietach i naszej wyprawie. Polcio przemowil w wigilijny wieczor.Chcial nad wode :eviltong: Nasz reniferek I szalony renifer....tez nasz :lol: To tyle z swiatecznych klimatow, reszta w klimacie wakacyjnym :lol: I nasza Wigilia. Zdjecie dla mojej siostry (co tu zaglada) i wszystkich tych, co nie wyobrazaja sobie innej Wigili niz tradycyjna ;) Quote
Tepes Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Nareszcie fotki:) Co za piękny reniferek:) pozdrawiam Quote
Recommended Posts