aaliw Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 Buzi, buzi maslane oczka Polcia :lol: Koniec swiata nadchodzi?? mam nadzieje ze ktos jeszcze nas pamieta :placz: Pozdrawiamy jesiennie Quote
Tepes Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Dzięki:) Twój golden tez jest śliczny:) Morda kochana:) pozdrawiam:) Quote
ewatr Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Pamieta pamieta :lol: i nawet czekał cierpliwie ale teraz nie da sie juz zbyc 5 zdjeciami jesiennymi ;) A miłośc Polcia całkiem całkiem :eviltong: ma chłopak gust ! Quote
aaliw Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 Nie wiem co sie dzieje z dogomania :crazyeye: Wczoraj dalam tu z 15 zdjec, a dzis ich nie ma :mad: Polco dobrze trafil :cool3: Narzeczona pierwsza klasa :p Ladna, zgrabna, z dobrego domu :lol: Polo nigdy nie dzielil sie patykiem z innymi psami. Tylko z Sisi (co za imie :diabloti:) bawia sie razem jednym patyczkiem :cool3: Jest o nia zazdrosny :-o Mam pytanie: czy wasze psy tez mialy taka swoja milosc? Quote
Medorowa Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 aaliw napisał(a):Nie wiem co sie dzieje z dogomania :crazyeye: Wczoraj dalam tu z 15 zdjec, a dzis ich nie ma :mad: Polco dobrze trafil :cool3: Narzeczona pierwsza klasa :p Ladna, zgrabna, z dobrego domu :lol: Polo nigdy nie dzielil sie patykiem z innymi psami. Tylko z Sisi (co za imie :diabloti:) bawia sie razem jednym patyczkiem :cool3: Jest o nia zazdrosny :-o Mam pytanie: czy wasze psy tez mialy taka swoja milosc? Mój miał:mdleje: Bokserkę - była dla niego wszystkim:evil_lol::evil_lol::loveu: Quote
aaliw Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 [quote name='Medorowa']Mój miał:mdleje: Bokserkę - była dla niego wszystkim:evil_lol::evil_lol::loveu: Byla? To sie odkochal? :evil_lol: Chyba nigdy nie zrozumie tego mojego psa :lol: Moze ktos mi wytlumaczy, dlaczego zawsze zanosi sobie konga i wszelkie inne jedzenie na dywan!!! Ma tyle miejsca na podlodze,a on zawsze musi sie slinic na tym dywanie :roll: Wlasnie teraz wyciera sobie pychol .......w dywan.....ble Zakochany kundel, czyli Poluszka jesiennie :lol: Quote
aaliw Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 W tym roku jesien taka nie specjalna :roll: Mokro, szaro, zimno. Wlasciwie tylko jeden weekend byl ladny. Drzewa nie wybarwily sie tak jak powinny. To sa zdjecia zrobione dwa tygodnie temu. Teraz juz liscie pospadaly. Quote
aaliw Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 o tu jest dobre miejsce.... ....wykopie sobie dolek..... ....i sie w nim wytarzam :evil_lol: :loveu: Quote
ewatr Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 aaliw napisał(a): Chyba nigdy nie zrozumie tego mojego psa :lol: Moze ktos mi wytlumaczy, dlaczego zawsze zanosi sobie konga i wszelkie inne jedzenie na dywan!!! Ma tyle miejsca na podlodze,a on zawsze musi sie slinic na tym dywanie :roll: Wlasnie teraz wyciera sobie pychol .......w dywan.....ble Aaliw to chyba taka cecha rasy :evil_lol: ;) moj tez ja cos smacznego dostanie to pyska to leci do salonu na dywanik ....no w koncu nie bedzie jadł na zimnych płytkach w kuchni bleeeeeeeeee :eviltong: A zdjecia jesienne cudo a i Polus taki szczęsliwie brudny :evil_lol: Quote
Medorowa Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 aaliw napisał(a):Byla? To sie odkochal? :evil_lol: Chyba nigdy nie zrozumie tego mojego psa :lol: Moze ktos mi wytlumaczy, dlaczego zawsze zanosi sobie konga i wszelkie inne jedzenie na dywan!!! Ma tyle miejsca na podlodze,a on zawsze musi sie slinic na tym dywanie :roll: Wlasnie teraz wyciera sobie pychol .......w dywan.....ble :evil_lol::evil_lol: Nie ukochana się przeprowadziła:loveu: ewatr napisał(a):Aaliw to chyba taka cecha rasy :evil_lol: ;) moj tez ja cos smacznego dostanie to pyska to leci do salonu na dywanik ....no w koncu nie bedzie jadł na zimnych płytkach w kuchni bleeeeeeeeee :eviltong: Chyba nie tylko rasy, bo moje oby dwa robia to samo:evil_lol:;) Quote
Tepes Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Hej no śliczne te fotki jesienna pasują mu te kolory:) A wasz goldenk chodzi a wystawy? pozdrawiam:) Quote
aaliw Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 [quote name='Medorowa']:evil_lol::evil_lol: Nie ukochana się przeprowadziła Medorek zakochany i porzucony :evil_lol: Ach te baby :lol: [quote name='Acctiually']Hej no śliczne te fotki jesienna pasują mu te kolory:) A wasz goldenk chodzi a wystawy? Polo nie byl nigdy wystawiany. Kiedys myslalam o tym. Jednak wolimy wybrac sie na calodzienny spacer niz wystawe :eviltong: A ty chcesz wystawiac? [quote name='ewatr'] ....no w koncu nie bedzie jadł na zimnych płytkach w kuchni bleeeeeeeeee :eviltong: A zdjecia jesienne cudo a i Polus taki szczęsliwie brudny :evil_lol: Jeszcze troche a wyrzuce dywan :diabloti: I co wtedy? Nie bedzie jadl? :cool3: Co do brudu :cool1: Szkoda ze zapachu nie mozesz poczuc :angryy: W piatek wypanierowal sie w zdechlej rybie :ylsuper: A teraz zagadka KTO: -caly czas powtarzal : trzymaj go z dala od siedzen -trzymal smierdziela w samochodzie -pral smierdziela -pral obroze -pral pokrowiec z samochodu -pral dywanik z lazienki -osuszyl lazienke i reszte mieszkania (gdzies trzeba otrzepac sie po kapieli :diabloti:) -powiedzial: ale sie NAM wytarzal :cool3: Bedzie nagroda za poprawna odpowiedz :evil_lol: Wystarczy napisac, co z wyzej wymienionych rzeczy zrobil moj TZ. Pozdrawiamy serdecznie wszystkich odwiedzajacych nasza galerie :hand: Pojde sobie w sina dal ;) Co te liscie robia w moim jeziorku??? Z serii: Niebo Quote
ewatr Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 [quote name='aaliw']A teraz zagadka KTO: -caly czas powtarzal : trzymaj go z dala od siedzen -trzymal smierdziela w samochodzie -pral smierdziela -pral obroze -pral pokrowiec z samochodu -pral dywanik z lazienki -osuszyl lazienke i reszte mieszkania (gdzies trzeba otrzepac sie po kapieli :diabloti:) -powiedzial: ale sie NAM wytarzal :cool3: Aaliw ja myśle ze to łatwa zagadka :evil_lol: jak znam zycie to odpowiedz brzmi : ale sie NAM wytarzał :diabloti::eviltong: A Poluszka maszerujacy w dal bomba :multi: Quote
madziasto4 Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 [quote name='aaliw'] -powiedzial: ale sie NAM wytarzal :cool3: Bedzie nagroda za poprawna odpowiedz :evil_lol: Wystarczy napisac, co z wyzej wymienionych rzeczy zrobil moj TZ. Buahaha, to co zostawiłam powiedział:evil_lol: Kurka, każdy facet taki sam:evil_lol: http://i187.photobucket.com/albums/x127/aaliw1/1577.jpg Aaa, to jest boskie :) Nie przypomina Wam ta chmura sylwetki psa? :hmmmm: Polcio wśród jesiennego krajobrazu cudowny :) Jak zwykle zresztą ;) Quote
Tepes Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Polo nie byl nigdy wystawiany. Kiedys myslalam o tym. Jednak wolimy wybrac sie na calodzienny spacer niz wystawe :eviltong: A ty chcesz wystawiac? No wiesz co Bono nie jest wystawiany bo nie posiada rodowodu no ale jakby miał to nie wiem czy bym chodziła może tak. pozdrawiam Quote
aaliw Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 [quote name='ewatr']A Poluszka maszerujacy w dal bomba :multi: Trzeba bylo widzies jak szybko do nas wracal :cool3: [quote name='madziasto4'] http://i187.photobucket.com/albums/x127/aaliw1/1577.jpg Aaa, to jest boskie :) Nie przypomina Wam ta chmura sylwetki psa? :hmmmm: Madziasto4, uuuuuuuuuuu zle z Toba :lol: Wszedzie psy widzisz :cool3: Co do zagadki. TZ mial wiecej do powiedzenia ;) Acctiually, mnie tam nie zal wystaw. Od poczatku wiedzielismy, ze nie bedziemy wystawiac psa i nie bedzie malych Polciow :eviltong: Za to wczoraj malo co nie przybyl nam jeden pies w domu. Wracajac ze spaceru, zlapalismy psa na srodku ruchliwej drogi. Cale szczescie nic sie suni nie stalo:roll: Pies oczywiscie bez rzadnego ID :crazyeye: Poszlismy do najblizszego domu zapytac czy moze nie znaja tej suni (sliczna jasna goldenka, jak dla mnie ok 5-6 miesieczna) i co sie okazalo .....to byl ich pies :shake: Teraz sie zastanawiam czy nie bylo lepiej zabrac tej suni :cool1: Quote
madziasto4 Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 aaliw napisał(a): Madziasto4, uuuuuuuuuuu zle z Toba :lol: Wszedzie psy widzisz :cool3: Za to wczoraj malo co nie przybyl nam jeden pies w domu. Wracajac ze spaceru, zlapalismy psa na srodku ruchliwej drogi. Cale szczescie nic sie suni nie stalo:roll: Pies oczywiscie bez rzadnego ID :crazyeye: Poszlismy do najblizszego domu zapytac czy moze nie znaja tej suni (sliczna jasna goldenka, jak dla mnie ok 5-6 miesieczna) i co sie okazalo .....to byl ich pies :shake: Teraz sie zastanawiam czy nie bylo lepiej zabrac tej suni :cool1: A taaaak, wieeem :lol: Może tylko tak powiedzieli- w końcu darmowe szczenię goldena jest okazją:roll: Quote
matinestka Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 witam :) az Cudo z tego Odkrywcy :) kochaniutki ... tak nawiasem.. to te dywany to przesladuja normalnie wszystkie goldeny chyba:eviltong: hihih to zdjecie cudo : http://img81.imageshack.us/my.php?image=1574145f037mw2.jpg jest tak klimatyczne... .. i Polus taki na nim przesłodki :loveu: ... uch .. chyba mamy kolejną " goldo- miłośc- dogomaniacka... " ale narazie nie mówie nic moim Dziewczynkom .. bo Poluś bedzie miał przewalone.. oj tak.... na Arniego Ewuni to chrapke maja taka ze ho ho .. jak zobacza Polusia.... to ja już ich nie powstrzymam :eviltong: pozdrawiamy ciepluchno :) :bluepaw: Quote
aaliw Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 [quote name='madziasto4'] Może tylko tak powiedzieli- w końcu darmowe szczenię goldena jest okazją:roll: Nie sadze. Sunia chyba naprawde tam mieszkala. Zlapalismy ja jakies 20-30 metrow od wjazdu do tego domu. Biegla poboczem i probowala przedostac sie na druga strone. Miala szczescie, bo to naprawde ruchliwa droga (ludzie jada tam z 80km/h). Wygladalo na to ze sunia jest puszczana luzem w ogrodzie (otwartym!!!!!!!!!). Chyba nigdzie z nia nie wychodzi na spacer (sadzac po obrozy). I to nie byla pierwsza ucieszka. Kobieta pytala sie co ona ma z psem zrobic skoro wychodzi na droge :shake: Jedno mi nie daje spokoju........kobieta twierdzila ze sunia ma dwa latka :crazyeye: Moim zdaniem wygladala na jakies 6 miesiecy. Taki troche szkieletorek, z nie do konca rozwinietym ogonkiem i dosc krotka sierscia. Zastanawiam sie co z tym dalej zrobic :roll: Matinestka, serdecznie witamy. Polcio przesyla calusy do twoich Dziewczynek. A ile ich masz? Quote
ewatr Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 [quote name='aaliw'] A ile ich masz? Mati ma swoje psiaki w podpisie ;) i ma tam super zdjęcia - przepraszam że sie wcinam w Waszą rozmowę ale jako "przyszywana":diabloti: matka uznałam ,że mogę :eviltong: Quote
Avaloth Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 jejciu Polcio śliczny ;) jakie boskie są małe goldziki ooo:loveu: rozpływam się :) tak tylko wejść w ekran i go wymiziać :D a duże też są boskie^^ takie... no śliczne xD moja galeria: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=94111 Quote
matinestka Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 halo halo Marco Polo ??? :) gdzież to ruszyłes w świat?????? :) :bluepaw: Quote
Tepes Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 No czekamy na fotki;) Co Marco Polo wyruszył w świat i nie masz żadnych?:D pzodro Quote
aaliw Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Fajnie ze pamietacie o moim Polciu :loveu: chester07, witam serdecznie i obiecuje wpasc do twojej galerii. [quote name='matinestka']halo halo Marco Polo ??? :) gdzież to ruszyłes w świat?????? :) :roll: Polciu siedzi na 4 literach w mieszkaniu. A ja na nic czasu nie mam :shake: Dzis powiedziala basta....i posiedze sobie na dogomanii :cool3: W koncu juz weekend. Zaraz ide poczytac/poogladac twoja galerie :lol: [quote name='Acctiually']No czekamy na fotki;) Co Marco Polo wyruszył w świat i nie masz żadnych?:D :evil_lol: Zdjecia sa zawsze.....tylko czasu brak na wstawianie :-( Ale zaraz to nadrobie :oops: Wiecie ze mam jeszcze duzo zdjec z wakacji :eviltong: Na ratunek :cool1: Juz prawie.... mam ja :multi: Ratownik Pozmniejszam troche jesiennych zdjec..........Armani ma takie sliczne :loveu: Quote
Recommended Posts