Medorowa Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 aaliw napisał(a):E juz mi sie odechcialo spac......niepotrzebnie sie wykapalam :lol: Dawaj:multi::multi: Quote
madziasto4 Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Obłędne te foty :iloveyou: Jeszcze chcę!!!! Gdzie te fotki były robione, bom chyba nie doczytała gdzieście byli?:eviltong: Quote
aaliw Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 [quote name='madzia i medor']Witajcie:multi: Ty się teraz nie tłumacz - miała.ś czas na obijanie - teraz czas na zdjęcia:evil_lol::evil_lol::diabloti: Madzia, a jak myslisz kto wyslal te 700 zdjec emailem? :diabloti: Bede zgrywac, zmniejszac i wrzucac tu :eviltong: Wielka woda: g"] g"] Foka, wieloryb? Quote
madziasto4 Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Jak pięknie, Polo miał raj na ziemi :loveu: A jak woda czysta:loveu: Ja mam bzika delikatnie mówiąc na punkcie zestawienia pies plus woda:roll: Quote
goldenka245 Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 http://i187.photobucket.com/albums/x127/aaliw1/Halifax20072007_0827059.jpg CUDNE!! Jaka czysta woda:crazyeye::crazyeye::loveu::loveu: Gdzie to było? :oops: Quote
ewatr Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [quote name='aaliw']Madzia, a jak myslisz kto wyslal te 700 zdjec emailem? :diabloti: Bede zgrywac, zmniejszac i wrzucac tu :eviltong: Wielka woda: http://i187.photobucket.com/albums/x127/aaliw1/Halifax20072007_0827059.jpg hi hi hi i co może myslisz ,że nas tym zniechęcisz :diabloti: ;) witajcie spowrotem :loveu: ale kolor wody :crazyeye: rozmarzyłam sie :loveu: Quote
aaliw Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 Hej Macie racje, to byl (jest) raj dla psow. Prawie wszedzie mozna puszczac psy luzem. O ilosci lasow, jezior nawet nie wspominam :roll: Mowice ze foty sie podobaja? Miod na moje serce :cool3: Caly czas rozpaczalam, ze wszystkie sa do kitu :shake: Wiekszosc i tak jest przeswietlona :shake: [quote name='ewatr']hi hi hi i co może myslisz ,że nas tym zniechęcisz :diabloti: ;) witajcie spowrotem :loveu: ale kolor wody :crazyeye: rozmarzyłam sie :loveu: Fakt woda cudna, ale ta w oceanie strasznie zimna :evil_lol: W tym miejscu gdzies okolo 10 st. Nawet Polcio nie plywal w niej za duzo :evil_lol: Chyba jeszcze nie mowilam gdzie bylismy:stupid: W ojczyznie Tollerkow czyli w Nowej Szkocji :evil_lol: Port w Halifax Slony nosek :lol: Quote
Medorowa Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Foty... miód dla duszy:mdleje::mdleje::loveu: Prosimy o więcej i więcej:diabloti: Quote
aaliw Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 No to zmienimy klimaty morskie na rodzinne :diabloti: Przedstawiam Gasa......troche wkurzony :cool3: Przyszedl taki duzy, rozwalil sie w JEGO kuchni, wyjadl wszysto z JEGO miski zaprzyjaznil sie z JEGO kotem ten duzy lasi sie do JEGO panstwa poluje na JEGO pileczke Quote
aaliw Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 obstawa :cool3: http://www.youtube.com/watch?v=YeVi9NpCwOc :cool3: na pocieszenie dostal lody, szybko jadl....duzy byl w poblizu :diabloti: :loveu: Quote
Medorowa Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 EDIT Czekamy na reszt:loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 [quote name='aaliw'] obstawa :cool3: http://www.youtube.com/watch?v=YeVi9NpCwOc :cool3: Buhahahaha, złodziejaszek:cool3::cool3::cool3::diabloti: Quote
aaliw Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 Pomalu zgrywam te zdjecia :roll: Teraz to co mnie fascynuje-przyplywy i odplywy na oceanie. Bay of Fundy to zatoka gdzie sa notowane najwyzsze przyplywy(ok 16m). Dwa razy dziennie woda przychodzi i odchodzi. Tu jestesmy w pobliz miasteczka Blomidon. Klify Jakies 3 godziny wczesniej byla tu jeszcze woda. Polo szaleje po dnie oceanu g"] g"] Quote
aaliw Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 g"] g"] Pomocnik Neptuna :evil_lol: g"] g"] ocean odplywa Quote
aaliw Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 Te dwie kropeczki przy zejsciu to TZ g"] Lecimy na gore, na klify g"] g"] uuuuu ale jest za wysoko, daleko zeby cos bylo widac :roll: Biegiem wracamy na dol :cool3: g"] ocean juz jest dalej, widac ze dno coraz bardziej wysycha g"] Quote
ewatr Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Jeszcze jeszcze ..................:loveu: Quote
Medorowa Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Ale świetne:mdleje::loveu::loveu: i pomocnik Neptuna :loveu: Quote
aaliw Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 Jak milo ze ktos tu zaglada :lol: Buuuu kto ma troche wolnego czasu? :roll: Jakos ostatnio mi go brakuje :shake: Kurcze z niczym nie moge wyrobic sie na czas. :mad: Dobra ide juz sprzatac :oops: W wolnej chwili postaram sie cos pozmniejszac i wstawic :evil_lol: Quote
Medorowa Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 aaliw napisał(a):Jak milo ze ktos tu zaglada :lol: Buuuu kto ma troche wolnego czasu? :roll: Jakos ostatnio mi go brakuje :shake: Kurcze z niczym nie moge wyrobic sie na czas. :mad: Dobra ide juz sprzatac :oops: W wolnej chwili postaram sie cos pozmniejszac i wstawic :evil_lol: Dla mnie też doba jest za krótka;)Teraz się urlopuje, tzn. urlopowałam, bo jutro do pracy:mdleje: Quote
moth Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Cudne zdjęcia. Z niecierpliwością czekam na jeszcze. :-) Quote
aaliw Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 [quote name='madzia i medor']Dla mnie też doba jest za krótka;)Teraz się urlopuje, tzn. urlopowałam, bo jutro do pracy:mdleje: Ja sie jakos nie moge po urlopie pozbierac. [quote name='moth']Cudne zdjęcia. Z niecierpliwością czekam na jeszcze. :-) Moth ty juz tez po urlopie? No to lece dalej ze zdjeciami. Moj gownojad :angryy:(od wczoraj). Bylo trzeba widziec, jak szybko inni wlasciciele psow zapinali je na smycz. :evil_lol:Akurat byly same gowno lubne na spacerze:3 labki,2 goldeny i ON :lol: Tym razem padlo na nas :cool1: Kamienie obrosniete muszelkami :eviltong: Quote
ewatr Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Poluchna ja żądam jeszcze zdjecia :multi: bo jak na nie patrze to wydaje mi sie ze jestem wreszcie tam gdzie powinnam byc czyli nad wielkim morzem ..uwielbiam morze :loveu: A i lubie ogromnie patrzec na Poluszki zdjecia czyli Aaliv wstawiaj dalej podobno masz ich 700 :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Aaaaa!! Jeszcze, jeszcze proszę!! :mdleje: Quote
aaliw Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 Uuuuuuuuu ale zapuscilam galerie :oops: No nic, lecimy dalej :lol: Jesien przyszla.....Poluszka zakochany :evil_lol: Ot co milosc robi z psa: Wszystkim buziaki rozdaje Chodzmy szybciej........moze przyszla Sisi ;) :loveu: Sisi, milosc Polusia ot, tak wyglada po zabawie z Polciem :cool3: Quote
Recommended Posts