Medorowa Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Przecudowne zdjęcia... tylko pozazdroscic:mdleje::mdleje: http://i83.photobucket.com/albums/j314/aaliw/1177.jpg Więcej:multi::multi: Quote
aaliw Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Glodne oczka :crazyeye: wampir na kepmingu :evilbat: To tyle zdjec z pierwszego dnia. Jak macie dosc to mi napiszcie...........bo ja tak moge wstawiac i wstawiac :cool3: Czy ja juz mowilam ze mam bzika na punkcie tego psa i robienia zdjec? Moze nie potrafie robic artystycznych fotek, ale sprawia mi przyjemnosc :p :hand: Quote
moth Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 aaliw napisał(a): Specjalna wiadomosc dla "podgladaczy" : ktoregos dnia zobaczysz tu malego seterka :evil_lol: Rozumiem :roll: Skoro już zostałam przyłapana, to sie ujawniam. :lol: Tak przyznaję się, odwiedzam tę galerię codziennie, od pierwszego posta. :multi: Quote
kathie Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 aaliw napisał(a): Jak macie dosc to mi napiszcie...........bo ja tak moge wstawiac i wstawiac :cool3: Czy ja juz mowilam ze mam bzika na punkcie tego psa i robienia zdjec? :hand: ja dość nie mam bo mam ten sam problem co Ty :evil_lol: a ilość zdjęć Nastki jest już niepoliczalna :razz: i prawie tak samo jak robić ;) lubię zdjęcia oglądać :cool3: a co z tym małym seterkiem? :-o Quote
ewatr Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 aaliw napisał(a): To tyle zdjec z pierwszego dnia. Jak macie dosc to mi napiszcie...........bo ja tak moge wstawiac i wstawiac :cool3: Czy ja juz mowilam ze mam bzika na punkcie tego psa i robienia zdjec? Moze nie potrafie robic artystycznych fotek, ale sprawia mi przyjemnosc :p :hand: Normalnie co zdjęcie to piękniejsze :multi: że nie wspomne o modelu :lol: a co do bzika to kazdy z nas chyba tu na dogo tak ma więc spoko Aaliw mozesz wstawiać dalej w dowolnej ilosci :evil_lol: ;) Quote
aaliw Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 moth napisał(a): Skoro już zostałam przyłapana, to sie ujawniam. :lol: Tak przyznaję się, odwiedzam tę galerię codziennie, od pierwszego posta. :multi: :klacz: Brawa dla tej Pani, za odwage. Tak dlugo sie ukrywac :nono: Witamy serdecznie. Moze jakies zdjecia twoich pieskow.....kocham setery. Pamietam takie zdjecie blotnego setera :cool3: Dobrze kojarze? A swoja droga ciekawe ile mamy takich czytajacy a nie piszacych :hmmmm: Moze ktos wezmie przyklad z moth i sie ujawni???? :cool3: kathie napisał(a):ja dość nie mam bo mam ten sam problem co Ty :evil_lol: ewatr napisał(a): a co do bzika to kazdy z nas chyba tu na dogo tak ma więc spoko Aaliw mozesz wstawiać dalej w dowolnej ilosci :evil_lol: ;) Jak dobrze, ze jest nas wiecej :lol: Od razu sie czuje lepiej :evil_lol: Magdalenkl napisał(a):pewnie ze wiecej :lol: zostal jeszcze caly drugi dzien :evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Przyszłam na dalszą fotorelację:cool2::cool2: Quote
aaliw Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 Kto wczesnie wstaje :diabloti: ten ma cala plaze dla siebie :cool3: Mozna pobiegac z panem ;) Quote
Medorowa Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Bossshh, jaka niebieściutka woda:mdleje::mdleje: Quote
kathie Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 eee.... aaliw na pewno podkolorowała :diabloti: Quote
Medorowa Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 kathie napisał(a):eee.... aaliw na pewno podkolorowała :diabloti: Też mi się tak wydawało, ale nie chciałam popsuć jej starań:diabloti::diabloti: Quote
aaliw Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 :megagrin: no wiecie ja nic innego nie robie tylko "ulepszam" zdjecia: -woda musi byc niebiesciutka -trawka zielona -piesek bialutki i czysciutki :diabloti: -z czarnym noskiem -TZ z plaskim brzuszkiem -opalony ;) co jeszcze tu poprawic :knuje: Btw. photobucket odmowil wspolpracy, nie moge sie zalogowac :shake: Quote
Medorowa Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 aaliw napisał(a)::megagrin: no wiecie ja nic innego nie robie tylko "ulepszam" zdjecia: -woda musi byc niebiesciutka -trawka zielona -piesek bialutki i czysciutki :diabloti: -z czarnym noskiem -TZ z plaskim brzuszkiem -opalony ;) co jeszcze tu poprawic :knuje: Btw. photobucket odmowil wspolpracy, nie moge sie zalogowac :shake: Buhahahaaaa:evil_lol::evil_lol: Quote
kathie Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 aaliw napisał(a)::megagrin: no wiecie ja nic innego nie robie tylko "ulepszam" zdjecia: -woda musi byc niebiesciutka -trawka zielona -piesek bialutki i czysciutki :diabloti: -z czarnym noskiem -TZ z plaskim brzuszkiem -opalony ;) co jeszcze tu poprawic :knuje: Btw. photobucket odmowil wspolpracy, nie moge sie zalogowac :shake: piesek ma być złociutki jak na goldena przystało :loveu: /no może być ewentualnie jasnozłoty ;) / no i chcemy jeszcze zobaczyć autorkę zdjęć we własnej osobie - może być z poprawkami :diabloti: Quote
moth Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 aaliw napisał(a)::klacz: Brawa dla tej Pani, za odwage. Tak dlugo sie ukrywac :nono: Witamy serdecznie. :mdleje:Z taką pompą mnie tu witają. aaliw napisał(a):Moze jakies zdjecia twoich pieskow.....kocham setery. Pamietam takie zdjecie blotnego setera :cool3: Dobrze kojarze? Dość sporo zdjęć umieściłam w dziale 7 w Galerii Seterów. Tak ten błotny to niestety mój. :wallbash: kathie napisał(a): no i chcemy jeszcze zobaczyć autorkę zdjęć we własnej osobie - może być z poprawkami :diabloti: jestem za, jestem za. :cunao: Quote
kathie Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 moth napisał(a): Tak ten błotny to niestety mój. :wallbash: a tę to pamiętam :evil_lol: Szarlotka tak? :evil_lol: czy coś pomyliłam? Quote
moth Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 kathie napisał(a):a tę to pamiętam :evil_lol: Szarlotka tak? :evil_lol: czy coś pomyliłam? Szarlotka. :loveu: Teraz dołączył do niej Eklerek vel Ciastuś. :multi: Quote
aaliw Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 Szarlotka, Eklerek, Ciastus :eating: normalnie zglodnialam ;) Ja chce takiego Eklerka :loveu: Quote
aaliw Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 :multi:nareszcie udalo sie zalogowac do mojego albumu :comp26: pancio pomoze piesiowy wykopac dolek :lol: Pan straznik pojawil sie w zasiegu wzroku roboty ziemne na kempingu pa pa........kiedy tu znow przyjade :roll: Quote
kathie Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 no to ostatnie zdjęcie mnie rozbroiło :loveu: mina Polusia mówi sama za siebie :loveu: pańcio bardzo przystojny jak zwykle :cool3: a pańci jak nie było tak nie ma :shake: Quote
moth Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 kathie napisał(a): a pańci jak nie było tak nie ma :shake: Chyba przestanę tu przychodzić. :p Quote
aaliw Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 moth napisał(a): Dość sporo zdjęć umieściłam w dziale 7 w Galerii Seterów. Tak ten błotny to niestety mój. :wallbash: Ale tam tylko kilka zdjec zamiescilas :cool3: Malutko :mad: kathie napisał(a):a tę to pamiętam :evil_lol: Szarlotka tak? :evil_lol: czy coś pomyliłam? Widze, ze blotna Szarlota nie tylko mnie zapadla w pamiec :loveu: moth napisał(a):Chyba przestanę tu przychodzić. :p To jakis szantaz :crazyeye: ?????? A niech tam...... Prosze bardzo oto Poluszek z pancia :B-fly: Quote
goldenka245 Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Cześć!:multi::multi: http://i83.photobucket.com/albums/j314/aaliw/937.jpgAle fajowe zdjęcie:loveu: Quote
ewatr Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 aaliw napisał(a): A niech tam...... http://i83.photobucket.com/albums/j314/aaliw/937.jpg Prosze bardzo oto Poluszek z pancia :B-fly: ale sie na nas namawiaja :lol: a Panci i tak nie chca pokazać :placz: zdjęcie super :multi: ale ja sie dołaczam tez chce zobaczyc pancie a nie kapelusz :eviltong: Quote
Recommended Posts