aaliw Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 [quote name='madzia i medor']Szczęsliwy pies - to brudny pies;):evil_lol::evil_lol: O tak. Wyglada na to, ze moj jest baardzo szczesliwy :eviltong:....i czesto brudny :diabloti: [quote name='Madzia_19']Po powrocie do domu była pewnie ogromna kąpiel :evil_lol: I tu sie mylisz :diabloti: Kapiel byla natychmiast :cool3: Nawet glowe wymyl :crazyeye: Pancia cos tam burczy pod nosem, ze takiego brudasa do samochodu nie wpusci :shake: Plukanie glowy :crazyeye: :loveu: [quote name='kathie'] w szamponie kąpiemy się jakieś dwa razy do roku a reszta się wykrusza :evil_lol: no chyba, że się psu uda gdzieś wyjątkowo atrakcyjnie wyperfumować :diabloti: :oops: Polcio brudasek :oops: Jak do tej pory ( poltora roku) tylko raz byl "prany" w szamponie. I to tylko dlatego, ze wlazl w jakies tluste bloto i dostal po nim uczulenia. Tych slynnych perfum, na szczescie, jeszcze nie uzywal. Nastka czesto sie perfumuje? :lol: Kathie chyba wyprobuje te sciereczki. Tak wyglada pies po dwugodzinnym plywaniu ;) Ale mamy od niedzieli pecha :angryy: Wszystki idzie nie tak jak powinno :crazyeye: Quote
kathie Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 aaliw napisał(a): Tych slynnych perfum, na szczescie, jeszcze nie uzywal. Nastka czesto sie perfumuje? :lol: Kathie chyba wyprobuje te sciereczki. Na szczęście nieczęsto :diabloti: zdarzyło się jej kilka razy ale zapewniam Cię, że wrażenia były... niezapomniane :evil_lol: a ściereczki sobie chwalę bo naprawdę fajnie zbierają brudek :razz: śpiący Polcio mnie rozczulił oczywiście :loveu: ale co Wam idzie nie tak jak powinno? Quote
Magdalenkl Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Witam ponowinie i prosze o fotki wiec co takiego wam nie idze tak jak trzeba mowic raz... raz .... :mad::mad: Quote
Miga Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Jak fajny brudas :cool3: Widocznie brunecikiem zostać chciał ;) Quote
ewatr Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Polcia w wersji "brudas " muszę przedstawic mojemu TZ bo on sie na naszego denrwuje jak sie piesio troszkę zabawi i potem wpycha sie do samochodu :evil_lol: a taki jak Poluchna to jeszcze Armanik nie był :shake: chociaż kiedys zdarzyło mu sie wysmarowac własnie w takiej okropnej czarnej mazi i to tez był po 2,5 roku pierwszy raz jak masz pies był kąpany w szamponie :diabloti: generalnie stosujemy zasade juz tu podaną czyli "co sie wysuszy to sie wykruszy " sprawdza sie znakomicie juz od 3 lat to po co psa stresowac kapielą w wannie :evil_lol: dodatkowo lubimy sie wyczesywać 2-3 razy w tygodniu - ewentualnie latem mały prysznic ogrodowy tez spełnia swoje zadanie :eviltong: Quote
aaliw Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 [quote name='kathie']Na szczęście nieczęsto :diabloti: zdarzyło się jej kilka razy ale zapewniam Cię, że wrażenia były... niezapomniane :evil_lol: Chciala byc atrakcyjna to sie wyperfumowala :cool3: Podobno padlinka jest naj....... Moze Nastusia wyprobuje? ;) [quote name='Magdalenkl']Witam ponowinie i prosze o fotki wiec co takiego wam nie idze tak jak trzeba mowic raz... raz .... :mad::mad: :crazyeye: z kijem na mnie? ;) Co nie idzie......Zlosliwosc rzeczy martwych :diabloti: Chcemy sprzedac samochod. Przez 8 lat ani razu nie mial awarii. A od niedzieli: kamyk rozwalil nam przednia szybe, zapalila sie jakas kontrolka, poszedl alternator, TZ o 3 rano holowal samochod do warsztatu. Teraz czekam co jeszcze :crazyeye: [quote name='Miga'] Jak fajny brudas :cool3: Widocznie brunecikiem zostać chciał ;) Tia, ja mu dam brunecika :mad: Witamy u nas :multi: [quote name='ewatr'] Polcia w wersji "brudas " muszę przedstawic mojemu TZ bo on sie na naszego denrwuje jak sie piesio troszkę zabawi i potem wpycha sie do samochodu :evil_lol: a taki jak Poluchna to jeszcze Armanik nie był Przyslac Arniego na szkolenie do nas :diabloti: Polcio nauczy jak nalezy szybko ( zeby nikt nie zdazyl krzyknac nie) wytarzac sie w blocie, piachu, skoszonej trawie :cool3: Na tym zdjeciu to on wcale nie jest jeszcze taki brudny :diabloti: Moja zabka :loveu: A ja czekam i czekam i nie wiem czy sie doczekam.......:evil_lol: Quote
Magdalenkl Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 [quote name='aaliw'] A ja czekam i czekam i nie wiem czy sie doczekam.......:evil_lol: o jejku ... ta pancia cie uwiazala ikazala czekac :mad: Quote
Medorowa Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 aaliw napisał(a):O tak. Wyglada na to, ze moj jest baardzo szczesliwy :eviltong:....i czesto brudny :diabloti: To zupełnie, jak u mnie;);):evil_lol: Z tym samochodem... to rzeczywiście nie za ciekawie, ale życie byłoby zbyt nudne, gdyby wszystko przychodziło z łatwością;) Quote
kathie Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 aaliw napisał(a):Chciala byc atrakcyjna to sie wyperfumowala :cool3: Podobno padlinka jest naj....... Moze Nastusia wyprobuje? ;) Nastusia próbowała :diabloti: nie martw się ;) perfumy typu "kret z lekka nieświeży" lub też "przeterminowany jeż" były w użyciu :diabloti: a żabka Twoja prześliczna :loveu: i ta mała i ta duża :loveu: jak tu nie kochać goldenów? :loveu: pogłaskaj od nas Polcia po tej jego ślicznej łepetynce :loveu: Quote
aaliw Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 Widze, ze Nastusia ma spore doswiadczenie z perfumami :eviltong: Wczoraj, na spacerze, jedna pani udowodnila mi ze moj pies to suczka :evil_lol: Pani wiedziala lepiej :eviltong: Wkoncu ma rozowa obroze,a to o czyms swiadczy. Najlepsze bylo to, ze ta mala cholera (czyli Polcio) musial wtedy siknac jak panieka :diabloti: Pani popatrzyla na mnie jak na wariatke. Kurde chyba nie wiem co mam w domu ;) Pozdrawiamy serdecznie Quote
agaciaaa Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 śliczny goldenek:) szczególnie jak taki brudny;) pozdrowienia! Quote
goldenka245 Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Cześć!:multi::multi: Ale fajny brudasek:loveu::loveu::loveu: Gordi ostatnio też się ''wykąpał'' w błocie ;-) a dokładniej to wczoraj:evil_lol: Pozdrawiam! Quote
aaliw Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 A wlasnie ze nie :p Fotki zmniejszam :cool3: Quote
aaliw Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 [quote name='Magdalenkl']foty .............. plaese :razz::razz: :evil_lol: [quote name='agaciaaa']śliczny goldenek:) szczególnie jak taki brudny;) Witamy [quote name='goldenka245']Cześć!:multi::multi: Ale fajny brudasek:loveu::loveu::loveu: Gordi ostatnio też się ''wykąpał'' w błocie ;-) a dokładniej to wczoraj:evil_lol: Pozdrawiam! Widze ze musze czesciej robic zdjecia psa w kapieli blotnej :eviltong: Gordi wie co dobre :cool3: W koncu prawdziwy golden :loveu: BTW bardzo ladny ten nowy atvatar [SIZE=2] Weekendy sa prawie cale dla psa :lol: Najpierw 1,5 godzinny spacer w lesie a pozniej juz tradycyjne plywanko w "naszym" jeziorku nasza lodz motorowa :p Jakas panna mnie zaczepia Troche niesmiala, nie chce plywac..........wejdzie kawalek do wody i ucieka na brzeg Quote
Magdalenkl Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 o wrescie foti . a moze tak wiecej by sie znalazlo ? Quote
kathie Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='aaliw']:evil_lol: Nastka prosiła żeby przekazać, że chyba jest trochę zazdrosna - ta panna cuś tak zalotnie patrzy na Polcia ;) btw - czy Polcio zawsze pływa na tej lince? Quote
cuciola Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 hihi niezly z niego byczek :D nie boisz sie ze sie w linke jakos zaplacze w wodzie? piekny facet! Quote
aaliw Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 [quote name='kathie']Nastka prosiła żeby przekazać, że chyba jest trochę zazdrosna - ta panna cuś tak zalotnie patrzy na Polcia ;) U Polcia maja szanse tylko dobrze plywajace panny :cool3: Ta moze i ladna byla ale plywac nie chciala :eviltong: [quote name='cuciola']hihi niezly z niego byczek :D nie boisz sie ze sie w linke jakos zaplacze w wodzie? piekny facet! Tak, plywa na lince z kilku powodow: czasami chce sie witac z obcymi a nie wszyscy sobie tego zycza, w tym parku nie wolno puszczac psow luzem itd. A ludzi, ktorzy nie lubia psow jest duzo :shake: Cuciola, lubimy ten stawek bo tam jest czysciutkie dno, bez galezi, kamieni -nie zaplacze sie :evil_lol: Polo*2 Powinnam dzis zakropic psa tym nowym cudem na wszystko..... Ciagle mam watpliwosci czy to jest dobre dla niego :roll: Quote
cuciola Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 a co to za cudo na wszystko? te pipetki na pchly wszy itp? bo jesli tak to pies nie powinien sie moczyc kilka dni przed aplikacja no i tez po.. Quote
aaliw Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 Ten srodek to Revolution, chroni przed heartworm, pchly, kleszcze, swierzbowiec- troche duzo tego jak na jeden raz :roll: Tu masz strone: http://www.revolution4dogs.com/content.asp?country=US〈=EN&drug=RV&species=CN&sec=110 To jest tak silne, ze porownuje sie to do dawki chemioterapi u ludzi. Wiele psow ma bardzo reakcje alergiczne po tym :shake: Cuci, niby pisza ze juz dwie godziny po aplikacji pies moze sie moczyc. Quote
Recommended Posts