Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='madzia i medor']Szczęsliwy pies - to brudny pies;):evil_lol::evil_lol:

O tak. Wyglada na to, ze moj jest baardzo szczesliwy :eviltong:....i czesto brudny :diabloti:
[quote name='Madzia_19']Po powrocie do domu była pewnie ogromna kąpiel :evil_lol:
I tu sie mylisz :diabloti: Kapiel byla natychmiast :cool3:
Nawet glowe wymyl :crazyeye:

Pancia cos tam burczy pod nosem, ze takiego brudasa do samochodu nie wpusci :shake:

Plukanie glowy :crazyeye:

:loveu:
[quote name='kathie']
w szamponie kąpiemy się jakieś dwa razy do roku a reszta się wykrusza :evil_lol: no chyba, że się psu uda gdzieś wyjątkowo atrakcyjnie wyperfumować :diabloti:

:oops: Polcio brudasek :oops: Jak do tej pory ( poltora roku) tylko raz byl "prany" w szamponie. I to tylko dlatego, ze wlazl w jakies tluste bloto i dostal po nim uczulenia.
Tych slynnych perfum, na szczescie, jeszcze nie uzywal. Nastka czesto sie perfumuje? :lol:
Kathie chyba wyprobuje te sciereczki.

Tak wyglada pies po dwugodzinnym plywaniu ;)

Ale mamy od niedzieli pecha :angryy: Wszystki idzie nie tak jak powinno :crazyeye:

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aaliw napisał(a):

Tych slynnych perfum, na szczescie, jeszcze nie uzywal. Nastka czesto sie perfumuje? :lol:
Kathie chyba wyprobuje te sciereczki.

Na szczęście nieczęsto :diabloti: zdarzyło się jej kilka razy ale zapewniam Cię, że wrażenia były... niezapomniane :evil_lol:
a ściereczki sobie chwalę bo naprawdę fajnie zbierają brudek :razz:

śpiący Polcio mnie rozczulił oczywiście :loveu: ale co Wam idzie nie tak jak powinno?

Posted

Polcia w wersji "brudas " muszę przedstawic mojemu TZ bo on sie na naszego denrwuje jak sie piesio troszkę zabawi i potem wpycha sie do samochodu :evil_lol: a taki jak Poluchna to jeszcze Armanik nie był :shake:
chociaż kiedys zdarzyło mu sie wysmarowac własnie w takiej okropnej czarnej mazi i to tez był po 2,5 roku pierwszy raz jak masz pies był kąpany w szamponie :diabloti:

generalnie stosujemy zasade juz tu podaną czyli "co sie wysuszy to sie wykruszy " sprawdza sie znakomicie juz od 3 lat to po co psa stresowac kapielą w wannie :evil_lol:

dodatkowo lubimy sie wyczesywać 2-3 razy w tygodniu - ewentualnie latem mały prysznic ogrodowy tez spełnia swoje zadanie :eviltong:

Posted

[quote name='kathie']Na szczęście nieczęsto :diabloti: zdarzyło się jej kilka razy ale zapewniam Cię, że wrażenia były... niezapomniane :evil_lol:
Chciala byc atrakcyjna to sie wyperfumowala :cool3: Podobno padlinka jest naj....... Moze Nastusia wyprobuje? ;)

[quote name='Magdalenkl']Witam ponowinie i prosze o fotki wiec co takiego wam nie idze tak jak trzeba mowic raz... raz .... :mad::mad:

:crazyeye: z kijem na mnie? ;) Co nie idzie......Zlosliwosc rzeczy martwych :diabloti: Chcemy sprzedac samochod. Przez 8 lat ani razu nie mial awarii. A od niedzieli: kamyk rozwalil nam przednia szybe, zapalila sie jakas kontrolka, poszedl alternator, TZ o 3 rano holowal samochod do warsztatu. Teraz czekam co jeszcze :crazyeye:

[quote name='Miga']
Jak fajny brudas :cool3: Widocznie brunecikiem zostać chciał ;)
Tia, ja mu dam brunecika :mad:
Witamy u nas :multi:

[quote name='ewatr']

Polcia w wersji "brudas " muszę przedstawic mojemu TZ bo on sie na naszego denrwuje jak sie piesio troszkę zabawi i potem wpycha sie do samochodu :evil_lol: a taki jak Poluchna to jeszcze Armanik nie był

Przyslac Arniego na szkolenie do nas :diabloti: Polcio nauczy jak nalezy szybko ( zeby nikt nie zdazyl krzyknac nie) wytarzac sie w blocie, piachu, skoszonej trawie :cool3:
Na tym zdjeciu to on wcale nie jest jeszcze taki brudny :diabloti:

Moja zabka :loveu:

A ja czekam i czekam i nie wiem czy sie doczekam.......:evil_lol:

Posted

aaliw napisał(a):
O tak. Wyglada na to, ze moj jest baardzo szczesliwy :eviltong:....i czesto brudny :diabloti:

To zupełnie, jak u mnie;);):evil_lol:

Z tym samochodem... to rzeczywiście nie za ciekawie, ale życie byłoby zbyt nudne, gdyby wszystko przychodziło z łatwością;)

Posted

aaliw napisał(a):
Chciala byc atrakcyjna to sie wyperfumowala :cool3: Podobno padlinka jest naj....... Moze Nastusia wyprobuje? ;)

Nastusia próbowała :diabloti: nie martw się ;) perfumy typu "kret z lekka nieświeży" lub też "przeterminowany jeż" były w użyciu :diabloti:

a żabka Twoja prześliczna :loveu: i ta mała i ta duża :loveu:
jak tu nie kochać goldenów? :loveu:
pogłaskaj od nas Polcia po tej jego ślicznej łepetynce :loveu:

Posted

Widze, ze Nastusia ma spore doswiadczenie z perfumami :eviltong:

Wczoraj, na spacerze, jedna pani udowodnila mi ze moj pies to suczka :evil_lol:
Pani wiedziala lepiej :eviltong: Wkoncu ma rozowa obroze,a to o czyms swiadczy. Najlepsze bylo to, ze ta mala cholera (czyli Polcio) musial wtedy siknac jak panieka :diabloti: Pani popatrzyla na mnie jak na wariatke. Kurde chyba nie wiem co mam w domu ;)

Pozdrawiamy serdecznie

Posted

[quote name='Magdalenkl']foty .............. plaese :razz::razz:
:evil_lol:
[quote name='agaciaaa']śliczny goldenek:) szczególnie jak taki brudny;)
Witamy

[quote name='goldenka245']Cześć!:multi::multi: Ale fajny brudasek:loveu::loveu::loveu: Gordi ostatnio też się ''wykąpał'' w błocie ;-) a dokładniej to wczoraj:evil_lol:
Pozdrawiam!
Widze ze musze czesciej robic zdjecia psa w kapieli blotnej :eviltong: Gordi wie co dobre :cool3: W koncu prawdziwy golden :loveu:
BTW bardzo ladny ten nowy atvatar
[SIZE=2]
Weekendy sa prawie cale dla psa :lol: Najpierw 1,5 godzinny spacer w lesie

a pozniej juz tradycyjne plywanko w "naszym" jeziorku

nasza lodz motorowa :p

Jakas panna mnie zaczepia

Troche niesmiala, nie chce plywac..........wejdzie kawalek do wody i ucieka na brzeg

Posted

[quote name='aaliw']:evil_lol:

Nastka prosiła żeby przekazać, że chyba jest trochę zazdrosna - ta panna cuś tak zalotnie patrzy na Polcia ;)
btw - czy Polcio zawsze pływa na tej lince?

Posted

[quote name='kathie']Nastka prosiła żeby przekazać, że chyba jest trochę zazdrosna - ta panna cuś tak zalotnie patrzy na Polcia ;)

U Polcia maja szanse tylko dobrze plywajace panny :cool3: Ta moze i ladna byla ale plywac nie chciala :eviltong:

[quote name='cuciola']hihi niezly z niego byczek :D nie boisz sie ze sie w linke jakos zaplacze w wodzie?
piekny facet!

Tak, plywa na lince z kilku powodow: czasami chce sie witac z obcymi a nie wszyscy sobie tego zycza, w tym parku nie wolno puszczac psow luzem itd. A ludzi, ktorzy nie lubia psow jest duzo :shake:
Cuciola, lubimy ten stawek bo tam jest czysciutkie dno, bez galezi, kamieni -nie zaplacze sie :evil_lol:

Polo*2

Powinnam dzis zakropic psa tym nowym cudem na wszystko..... Ciagle mam watpliwosci czy to jest dobre dla niego :roll: