Medorowa Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Śliczny piesek:p:p:p Trzymamy kciuki:kciuki: Quote
ewatr Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 DiDDlina85 napisał(a):Dawaj fotki:) przyłaczam sie do wniosku :eviltong: Quote
aaliw Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 Kurcze nie wiem co was interesuje bardziej: - jak to wyglada (jest to podobno najwieksza impreza tego typu w ameryce polnocnej, ponad 100 firm) -rozne pieski -goldeny - czego to ludzie nie wymysla :cool3: kto zgadnie co to jest? :cool3: -z serii *******nieci amerykanie (inaczej tego nie umiem nazwac) Nie mam tego na zdjeciach ale wiekszosc psow byla w jakis sposob poprzebierana itd. Dobra niech sobie ubieraja psy, ale nie jak jest 40st ciepla! Ogolnie impreze mozna tak podsumowac: Dobre miejsce do wydania sporej kasy w krotkim czasie :ices_bla: Jezeli kogos cos zainteresuje, to mam wiecej zdjec ;) Tylko nie wiem co wstawiac. Quote
Medorowa Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 aaliw napisał(a): Jezeli kogos cos zainteresuje, to mam wiecej zdjec ;) Tylko nie wiem co wstawiac. Ja poproszę więcej:razz::razz: Quote
ewatr Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 AAliw wszyscy chca wiecej :multi: i moga byc dowolne powiem Ci nawet jak wstawisz wieżowce o takie jak na tym zdjęciu to bedzie to dla nas ciekawe ;) nie mowiąc juz o modlacej sie o deszcz kobiecie :evil_lol: to były bombowe zdjęcia ............ a jakby tak czasem Polus gdzies Ci wszedł w obiektyw to też chętnie ogladniemy :loveu: Quote
Magdalenkl Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Witam od poludnia az po ciemna noc czytalam i ogladalam zdjecia i .... Bardzo masz kochanego psiaka :razz::razz::razz:i prosimy o zdjecia :placz::placz::placz::placz: Bo sa bardzo piekne:loveu::loveu: Quote
aaliw Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 Magdalenkl, podziwiam za wytrwalosc :evil_lol: Serdecznie witam w naszej galerii. W tym tygodniu mam urwanie glowy :shake: Wszystko zalatwiane w biegu. Cale szczescie ze od poniedzialku dwa tygodnie wolnego :evil_lol: Posiedze soebie z Poluszka i powstawiam troche zdjec na dogomanie. Ewatr poszukam dla Ciebie jakis wiezowcow ;) Dziekuje wszystkim ktorzy glosowali i nadal glosuja na Polusia :loveu: Mozna glosowac do 25 czerwca. Quote
kathie Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 [quote name='aaliw'] Jezeli kogos cos zainteresuje, to mam wiecej zdjec ;) Tylko nie wiem co wstawiac. jak to co??? wszystko!!! buziaki dla Polcia :loveu: Quote
aaliw Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 Kathie, dawno Cie u nas nie bylo ;) Wpadaj jak najczesciej :cool3: mam jeszcze kilka psiakow: Troche wody dla ochlody Psie przedszkole maluszki i troche wieksze "dzieci" fajne te miski :loveu: Poluszki nie ma na zdjeciach......panowie zaszyli sie w ogrodku, pod parasolem. A ja latalam w 40 st upale po tych wszystkich stoiskach. Ide popstrykac jakies zdjecia Poluszce, jak sie przewala z boku na bok:lol: Quote
kathie Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='aaliw']Kathie, dawno Cie u nas nie bylo ;) Wpadaj jak najczesciej :cool3: fajne te miski :loveu: aaliw wpadam, wpadam tylko nie zawsze się odzywam :evil_lol: ale zawsze podziwiam Polcia :loveu: bo cudny jest więc już nie mogę się doczekać tych "przewalających" zdjęć :cool3: a te miski boskie są - zwłaszcza te takie na tym podwyższeniu - widziałam to kilka lat temu na zdjęciu w jakiejś książce i bardzo mi się to podoba /chociaż tu akurat kolory mało fajne ;) / ale niestety do nas jeszcze ten wynalazek nie dotarł :roll: a przynajmniej ja nic o tym nie wiem :razz: buziaki dla Poluszka :loveu: p.s. głosy dwa oddane choć nie wiem czy jeszcze można? powodzenia :) Quote
ewatr Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 fajne te maluszki :evil_lol: ale czekamy na Polcia przystojniaka :loveu: Quote
aaliw Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 [quote name='kathie'] p.s. głosy dwa oddane choć nie wiem czy jeszcze można? powodzenia :) Jeszcze dzis i jutro mozna glosowac. Te miski moze i fajnie wygladaja. Ja tam wole normalne, bez udziwnien :diabloti: Takie latwe do umycia :cool3: [quote name='madzia i medor']Czekamy na zdjęcia:razz: juz sie zmniejszaja :p [quote name='ewatr']fajne te maluszki :evil_lol: Ciekawe czym je karmia :lol:Ile taki mnini kon musi tego zjesc :crazyeye: Moj leniwiec pospolity :loveu: przewalamy sie na drugi bok : Zabawa bywa meczaca, przerwa na drzemke ;) Po spanku....ziewanko Troche yogi-rozciagamy stare kosci Jestem gotowy do rozrabiania :cool3: Gdzie mi pancia ucieka? przeciesz i tak ja dogonie, na obiektywie nos odbije :diabloti: Co tam masz dla piesia? o ciacho :evil_lol: Poluszka sle buziaki Quote
kathie Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 no i jak tu się w nim nie zakochać :loveu: przedostatnie zdjęcie jest po prostu rewelacyjne, piękne i naj naj naj :) buziaczki od Nastki dla Polcia mam nadzieję, że się nie pogniewasz za wstawienie fotki? Quote
goldenka245 Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Hej!:loveu: Super fotka!:loveu::loveu::loveu: Pozdrawiam! Quote
ewatr Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 ale sie Poluchnie powodzi :evil_lol: nawet kołnierz terapeutyczny mu zakładaja na szyję żeby sobie kregi odciążył :eviltong: Quote
aaliw Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 [quote name='kathie'] buziaczki od Nastki dla Polcia mam nadzieję, że się nie pogniewasz za wstawienie fotki? Poluszka chodzi dumny jak paw po buziakach od tak ladnej panny :lol: Zdjecia zawsze mile widziane :evil_lol: [quote name='goldenka245'] Hej!:loveu: Super fotka!:loveu::loveu::loveu: Pozdrawiam! [quote name='madzia i medor']Super zdjęcia :p :p Dziekuje [quote name='ewatr']ale sie Poluchnie powodzi :evil_lol: nawet kołnierz terapeutyczny mu zakładaja na szyję żeby sobie kregi odciążył :eviltong: :diabloti: Wczoraj Polcio mial dzien "tortur" :cool3: Czyszczenie uszu, pazurki, lapki (dopiero dzis widze jak mu opitolilam przednie :shake:), bardzo dokladne czesanie. W sumie z 3 godziny przespal, a ja czesalam i cielam :p Czy to cos sie je? Nowa zabawka? A juz wiem...........mam sobie manicur zrobic :loveu: Pies spi padniety. Dzis jest strasznie na zewnatrz :mdleje: O 7.30 rano- 30 st ciepla, ja wrocilam po 40 minutach bylo juz 35 st :tard: Dziekuje wszystkim, ktorzy zaglosowali na Polcia w konkursie. Dopiero 3 lipca podadza ostateczne wyniki. Pewnie sie nie zalapiemy do 2 tury ale i tak bylo fajnie, 267 glosow to calkiem sporo :Cool!: Quote
Magdalenkl Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 dawno mnie nie bylo ale wszystko nadrobilam no i moze byc troche wiecej fotek :lol: Quote
Medorowa Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Witajcie odkrywcy:multi::multi::multi: No to Polo miał wizytę u kosmetyczki ;) Quote
aaliw Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 [quote name='Magdalenkl']dawno mnie nie bylo ale wszystko nadrobilam no i moze byc troche wiecej fotek :lol: Fajnie ze do nas zagladasz :multi: Mam jeszcze zdj z niedzieli ;) [quote name='madzia i medor']Witajcie odkrywcy:multi::multi::multi: No to Polo miał wizytę u kosmetyczki ;) Czasami to konieczne :diabloti: Mala malpa czesto wyglada tak: Prawda ze jest piekny? ;) Co sie wysuszy, to sie wykruszy :p Btw. jak czesto kapiecie swoje psiaki w szamponie? Quote
Medorowa Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote name='aaliw'] Prawda ze jest piekny? ;) Co sie wysuszy, to sie wykruszy :p Btw. jak czesto kapiecie swoje psiaki w szamponie? Szczęsliwy pies - to brudny pies;):evil_lol::evil_lol: My kąpiemy dwa razy w roku, a jak jest potrzeba, to i częściej:siara: Quote
Madzia_19 Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 [quote name='aaliw'] Dobra zabawa ponad wszystko :evil_lol: Brudny golden to szczęśliw golden :loveu: Po powrocie do domu była pewnie ogromna kąpiel :evil_lol: Quote
kathie Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 aaliw napisał(a): Co sie wysuszy, to sie wykruszy :p dokładnie tak :lol: my się też zgadzamy z tym powiedzeniem w szamponie kąpiemy się jakieś dwa razy do roku a reszta się wykrusza :evil_lol: no chyba, że się psu uda gdzieś wyjątkowo atrakcyjnie wyperfumować :diabloti: a poza ty to jeszcze przecieram Nastkę taką ściereczką z mikrowłókien czy jak to się tam nazywa - taką zwykłą co to się nią sprząta bez użycia detergentów i to przecieranie jak nie zapomnę ;) to się odbywa codziennie Quote
Recommended Posts