Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='aaliw']W Kanadzie i to nie na polnocy.

W kazdym razie teraz jest strasznie zimno :angryy:. Wychodzac z psem na spacer zakladam na siebie trzy pary spodni :eviltong:

Chyba kupimy psu buty na urodziny :razz:

a to teraz wszytko jasne :eviltong: takich niskich temperatur to Wam nie zazdroszczę i Polciowi też ..........kupcie mu te buty chyba sie przydadzą

u nas tez w tamtym roku było koło -25 stopni to pies wcale nie chciał na pole wychodzic bo go zatykało z zimna , nas zreszta tez ;)
stawał w drzwiach nos na pole wystawiał i sie cofał rakiem do domu
a jak sikał to mu te siki zamarzały :crazyeye: oj dobrze ze to krotko trwało

a teraz wracając do tematu :

wszystkiego najlepszego Polciu z okazji 1 urodzin od ciotki z Polski i Armaniego :BIG: :tort: :BIG:

Posted

:new-bday: [SIZE="5"]WSZYS[COLOR="Sienna"]T[COLOR="YellowGreen"]K[COLOR="Olive"]I[COLOR="DarkOliveGreen"]E[COLOR="DarkGreen"]G[COLOR="DarkSlateGray"]O [SIZE="5"]NAJLE[COLOR="Indigo"]P[COLOR="Navy"]S[COLOR="Blue"]Z[COLOR="RoyalBlue"]E[COLOR="MediumTurquoise"]G[COLOR="MediumTurquoise"]O:new-bday:

[SIZE="7"]DLA POLUCHNY!!!

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

a propos syberii - czytam właśnie "Dom nad Oniego" M. Wilka i powiem ci, że strasznie się rozmarzyłam ;)

Posted

Dziekujemy wszystkim za piekne zyczenia :loveu:

Solenizant juz spi :loveu: To nie nadmiar :drinking:go powalil, tylko dodatkowy urodzinowy spacer :lol:

Posted

i co dostał Poluś buty na te okropne mrozy ;)

jakieś zdjecia z imprezy albo co by sie przydały :eviltong:

no w koncu 1 rok zycia to sie konczy tylko raz :evil_lol:

Posted

Oj dzialo sie dzis rano :evil_lol:

Pysiek zrobil takie :crazyeye: jak dzis zobaczyl :

To naprawde dla mnie????????

Kolego, a ty tez bedziesz jadl?

delikatnie wyjem co lepsze kawalki :eviltong:

znalazlem troche szyneczki :multi:

:eating:

posprzatam po sobie :eviltong:

czas na deser, ciasteczko-kosteczke od Pana :sabber:

Chyba mi kit wciskaja z tym pudlem. Niemozliwe ze sie w tym miescilem :hmmmm: Podobno nawet dwie pierwsze noce w tym spalem :cool3:

Ps.
Polcio doslal od nas nowa miske na wode i ciacho (jeszcze jedno jest schowane na walentynki :p).
Butow na razie nie kupilismy. Te tansze sa byle jakie a te lepsze strasznie drogie :shake: Kupilismy dobry krem do lap. Zreszta juz troche cieplej sie zrobilo ;)

Posted

Polus dużaku :loveu: !!!

Chyba mi kit wciskaja z tym pudlem. Niemozliwe ze sie w tym miescilem :hmmmm: Podobno nawet dwie pierwsze noce w tym spalem :cool3:

chyba Ci wciskają :eviltong: jak taki ogroniasty piesio ma sie zmiescic w taki malenkim pudle :shake: ?

ale chłopak miał świeto :multi: :multi: :multi:

ps.a ten torcik to z czego ? bo zbieram przepisy !!!;)

Posted

[quote name='aaliw']Oj dzialo sie dzis rano :evil_lol:

Pysiek zrobil takie :crazyeye: jak dzis zobaczyl :

To naprawde dla mnie????????

Kolego, a ty tez bedziesz jadl?

delikatnie wyjem co lepsze kawalki :eviltong:

znalazlem troche szyneczki :multi:

:eating:

posprzatam po sobie :eviltong:

czas na deser, ciasteczko-kosteczke od Pana :sabber:

Ps.
Polcio doslal od nas nowa miske na wode i ciacho (jeszcze jedno jest schowane na walentynki :p).
Butow na razie nie kupilismy. Te tansze sa byle jakie a te lepsze strasznie drogie :shake: Kupilismy dobry krem do lap. Zreszta juz troche cieplej sie zrobilo ;)
ale sliczne zdjęcia:loveu: :loveu:

Posted

Gazus, dziekujemy za zyczenia.

Arystokratka, fajnie ze do nas wpadlas. Zapraszamy czesciej :cool3:

Paulina_mickey, model niczego sobie to i zdjecia jako takie wychodza ;)
Ja maniak foto-amator jestem :evil_lol:

Ewatr, torcik bardzo szybko sie robi :lol: Zbierasz pszepisy na smakolyki dla psa?

Posted

[quote name='aaliw']

Ewatr, torcik bardzo szybko sie robi :lol: Zbierasz pszepisy na smakolyki dla psa?

a zaczełam zbierac / na razie mam tylko jeden :eviltong: / jak zobaczyłam na dogo jakie ludzie fajne torty robia dla Swoich ulubienców :multi:

to jak bedzie ? bedzie przepis ? :wink:

Posted

Dla wszystkich zainteresowanych przepis na torcik :cool3: Przepis maial zostac jako tajemnica rodzinna, ale co mi tam ;)

Uwaga bedzie bardzo trudne do przygotowania :diabloti:, trzeba poswiecic kilka godzin na gotowanie :diabloti:

"Tort bajeczny" :eviltong:

-porcje karmy rozmaczamy :lol:
dodajemy
-polowe jedzenia z puszki (wg uznania mozna cala puszke ;))
mieszamy, uklepujemy w jakiejs misce, pojemniku po margarynie czy co tam jest pod reka. Mozna foremke posmarowac oliwa-"ciasto" latwiej bedzie wybic
Teraz najwazniejsza czesc :cool3: Dekorujemy czym popadnie. Co psiak lubi :

-plasterek szyneczki
-marchew
-jabuszko
U nas bylo w takiej kolejnosci wyjadane.

Prawda ze trudne do zrobienia??? :megagrin:

Upieklam kiedys ciasteczka marchewkowe dla Polcia-wcinal az milo :loveu:
Jezeli ktos jest zainteresowany ma kilka przepisow na ciastka.....ale jeszcze sama tego nie pieklam, wiec nie wiem jak wyjda :eviltong:

Posted

[quote name='aaliw']Dla wszystkich zainteresowanych przepis na torcik :cool3: Przepis maial zostac jako tajemnica rodzinna, ale co mi tam ;)

Uwaga bedzie bardzo trudne do przygotowania :diabloti:, trzeba poswiecic kilka godzin na gotowanie :diabloti:

dodajemy
mieszamy, uklepujemy w jakiejs misce, pojemniku po margarynie czy co tam jest pod reka. Mozna foremke posmarowac oliwa-"ciasto" latwiej bedzie wybic

-plasterek szyneczki
-marchew
-jabuszko

Jezeli ktos jest zainteresowany ma kilka przepisow na ciastka.....ale jeszcze sama tego nie pieklam, wiec nie wiem jak wyjda :eviltong:
mickey nie zjadł by marchweki ani jabłka:roll:

Posted

;) [quote name='aaliw']Dla wszystkich zainteresowanych przepis na torcik :cool3: Przepis maial zostac jako tajemnica rodzinna, ale co mi tam ;)

dodajemy

-plasterek szyneczki
-marchew
-jabuszko

dziekuje za przepis na pewno skorzystamy bo łatwy :eviltong:

u nas i jabłuszko i marchewczka przejdzie i nawet kukurydzy mozemy dorzucić :evil_lol:

jak znajde ten przepis co go miałam na tort to Wam podrzuce

wymiziać Polcia odemnie prosze i Walentynkowe serducho mu pokazać ;)

Posted

Paulina, dodajesz wszystko co pies lubi :evil_lol: Nie musicz dodawac marchewki i jablka. Moze miesko, banan czy cos takiego?

Ewatr, bardzo dziekujemy za serducho :loveu:

A przepis bardzo chetnie wyprobujemy :lol: Zawsze znajdzie sie jakac okazja, nie koniecznie bedziemy czekac caly rok na 2 urodziny.