aaliw Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 :BIG: Nasz maluszek Rok pozniej Do dzis mamy na balkonie pudelko w ktorym przywiezlismy Polcia ;) Quote
ewatr Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='aaliw']W Kanadzie i to nie na polnocy. W kazdym razie teraz jest strasznie zimno :angryy:. Wychodzac z psem na spacer zakladam na siebie trzy pary spodni :eviltong: Chyba kupimy psu buty na urodziny :razz: a to teraz wszytko jasne :eviltong: takich niskich temperatur to Wam nie zazdroszczę i Polciowi też ..........kupcie mu te buty chyba sie przydadzą u nas tez w tamtym roku było koło -25 stopni to pies wcale nie chciał na pole wychodzic bo go zatykało z zimna , nas zreszta tez ;) stawał w drzwiach nos na pole wystawiał i sie cofał rakiem do domu a jak sikał to mu te siki zamarzały :crazyeye: oj dobrze ze to krotko trwało a teraz wracając do tematu : wszystkiego najlepszego Polciu z okazji 1 urodzin od ciotki z Polski i Armaniego :BIG: :tort: :BIG: Quote
Rinuś Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='aaliw']:BIG: Nasz maluszek Rok pozniej Do dzis mamy na balkonie pudelko w ktorym przywiezlismy Polcia ;)\wszystiego najleoszego dla Pola!!!!!!!!!! Quote
URIA Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 :new-bday: [SIZE="5"]WSZYS[COLOR="Sienna"]T[COLOR="YellowGreen"]K[COLOR="Olive"]I[COLOR="DarkOliveGreen"]E[COLOR="DarkGreen"]G[COLOR="DarkSlateGray"]O [SIZE="5"]NAJLE[COLOR="Indigo"]P[COLOR="Navy"]S[COLOR="Blue"]Z[COLOR="RoyalBlue"]E[COLOR="MediumTurquoise"]G[COLOR="MediumTurquoise"]O:new-bday: [SIZE="7"]DLA POLUCHNY!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: a propos syberii - czytam właśnie "Dom nad Oniego" M. Wilka i powiem ci, że strasznie się rozmarzyłam ;) Quote
DiDDlina85 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA Polo!!! :lol: :loveu: :ylsuper: :calus: :tort: :bday: :new-bday: :cunao: :drink1: Quote
Paulina_mickey Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Wszystkiego najleprzego:buzi::multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
kathie Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO POLCIU !!!:loveu: :loveu: :loveu: Quote
aaliw Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 Dziekujemy wszystkim za piekne zyczenia :loveu: Solenizant juz spi :loveu: To nie nadmiar :drinking:go powalil, tylko dodatkowy urodzinowy spacer :lol: Quote
Gazuś Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 A my dokładamy spóźnione życzenia ;-) Naj! :loveu: Polo śliiiiicznie wyrósł! Quote
ewatr Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 i co dostał Poluś buty na te okropne mrozy ;) jakieś zdjecia z imprezy albo co by sie przydały :eviltong: no w koncu 1 rok zycia to sie konczy tylko raz :evil_lol: Quote
aaliw Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 Oj dzialo sie dzis rano :evil_lol: Pysiek zrobil takie :crazyeye: jak dzis zobaczyl : To naprawde dla mnie???????? Kolego, a ty tez bedziesz jadl? delikatnie wyjem co lepsze kawalki :eviltong: znalazlem troche szyneczki :multi: :eating: posprzatam po sobie :eviltong: czas na deser, ciasteczko-kosteczke od Pana :sabber: Chyba mi kit wciskaja z tym pudlem. Niemozliwe ze sie w tym miescilem :hmmmm: Podobno nawet dwie pierwsze noce w tym spalem :cool3: Ps. Polcio doslal od nas nowa miske na wode i ciacho (jeszcze jedno jest schowane na walentynki :p). Butow na razie nie kupilismy. Te tansze sa byle jakie a te lepsze strasznie drogie :shake: Kupilismy dobry krem do lap. Zreszta juz troche cieplej sie zrobilo ;) Quote
arystokratka Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Witajcie :multi:. Składamy spóźnione życzenia :multi: :multi:. Quote
ewatr Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Polus dużaku :loveu: !!! Chyba mi kit wciskaja z tym pudlem. Niemozliwe ze sie w tym miescilem :hmmmm: Podobno nawet dwie pierwsze noce w tym spalem :cool3: chyba Ci wciskają :eviltong: jak taki ogroniasty piesio ma sie zmiescic w taki malenkim pudle :shake: ? ale chłopak miał świeto :multi: :multi: :multi: ps.a ten torcik to z czego ? bo zbieram przepisy !!!;) Quote
Paulina_mickey Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [quote name='aaliw']Oj dzialo sie dzis rano :evil_lol: Pysiek zrobil takie :crazyeye: jak dzis zobaczyl : To naprawde dla mnie???????? Kolego, a ty tez bedziesz jadl? delikatnie wyjem co lepsze kawalki :eviltong: znalazlem troche szyneczki :multi: :eating: posprzatam po sobie :eviltong: czas na deser, ciasteczko-kosteczke od Pana :sabber: Chyba mi kit wciskaja z tym pudlem. Niemozliwe ze sie w tym miescilem :hmmmm: Podobno nawet dwie pierwsze noce w tym spalem :cool3: Ps. Polcio doslal od nas nowa miske na wode i ciacho (jeszcze jedno jest schowane na walentynki :p). Butow na razie nie kupilismy. Te tansze sa byle jakie a te lepsze strasznie drogie :shake: Kupilismy dobry krem do lap. Zreszta juz troche cieplej sie zrobilo ;) ale sliczne zdjęcia:loveu: :loveu: Quote
aaliw Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 Gazus, dziekujemy za zyczenia. Arystokratka, fajnie ze do nas wpadlas. Zapraszamy czesciej :cool3: Paulina_mickey, model niczego sobie to i zdjecia jako takie wychodza ;) Ja maniak foto-amator jestem :evil_lol: Ewatr, torcik bardzo szybko sie robi :lol: Zbierasz pszepisy na smakolyki dla psa? Quote
madziasto4 Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 O kurcze, ale Polo miał ucztę :loveu: Quote
Gazuś Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Rośnie w oczach ;-) Docent kątem oka zobaczył monitor i teraz też chce taką ucztę! :cool3: Zapraszam do nas! Quote
ewatr Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='aaliw'] Ewatr, torcik bardzo szybko sie robi :lol: Zbierasz pszepisy na smakolyki dla psa? a zaczełam zbierac / na razie mam tylko jeden :eviltong: / jak zobaczyłam na dogo jakie ludzie fajne torty robia dla Swoich ulubienców :multi: to jak bedzie ? bedzie przepis ? :wink: Quote
goldenka245 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Niezła uczta ;-) Ja też chce przepisik :> Quote
aaliw Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Dla wszystkich zainteresowanych przepis na torcik :cool3: Przepis maial zostac jako tajemnica rodzinna, ale co mi tam ;) Uwaga bedzie bardzo trudne do przygotowania :diabloti:, trzeba poswiecic kilka godzin na gotowanie :diabloti: "Tort bajeczny" :eviltong: -porcje karmy rozmaczamy :lol: dodajemy -polowe jedzenia z puszki (wg uznania mozna cala puszke ;)) mieszamy, uklepujemy w jakiejs misce, pojemniku po margarynie czy co tam jest pod reka. Mozna foremke posmarowac oliwa-"ciasto" latwiej bedzie wybic Teraz najwazniejsza czesc :cool3: Dekorujemy czym popadnie. Co psiak lubi : -plasterek szyneczki -marchew -jabuszko U nas bylo w takiej kolejnosci wyjadane. Prawda ze trudne do zrobienia??? :megagrin: Upieklam kiedys ciasteczka marchewkowe dla Polcia-wcinal az milo :loveu: Jezeli ktos jest zainteresowany ma kilka przepisow na ciastka.....ale jeszcze sama tego nie pieklam, wiec nie wiem jak wyjda :eviltong: Quote
Paulina_mickey Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='aaliw']Dla wszystkich zainteresowanych przepis na torcik :cool3: Przepis maial zostac jako tajemnica rodzinna, ale co mi tam ;) Uwaga bedzie bardzo trudne do przygotowania :diabloti:, trzeba poswiecic kilka godzin na gotowanie :diabloti: "Tort bajeczny" :eviltong: -porcje karmy rozmaczamy :lol: dodajemy -polowe jedzenia z puszki (wg uznania mozna cala puszke ;)) mieszamy, uklepujemy w jakiejs misce, pojemniku po margarynie czy co tam jest pod reka. Mozna foremke posmarowac oliwa-"ciasto" latwiej bedzie wybic Teraz najwazniejsza czesc :cool3: Dekorujemy czym popadnie. Co psiak lubi : -plasterek szyneczki -marchew -jabuszko U nas bylo w takiej kolejnosci wyjadane. Prawda ze trudne do zrobienia??? :megagrin: Upieklam kiedys ciasteczka marchewkowe dla Polcia-wcinal az milo :loveu: Jezeli ktos jest zainteresowany ma kilka przepisow na ciastka.....ale jeszcze sama tego nie pieklam, wiec nie wiem jak wyjda :eviltong: mickey nie zjadł by marchweki ani jabłka:roll: Quote
ewatr Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 ;) [quote name='aaliw']Dla wszystkich zainteresowanych przepis na torcik :cool3: Przepis maial zostac jako tajemnica rodzinna, ale co mi tam ;) Uwaga bedzie bardzo trudne do przygotowania :diabloti:, trzeba poswiecic kilka godzin na gotowanie :diabloti: "Tort bajeczny" :eviltong: -porcje karmy rozmaczamy :lol: dodajemy -polowe jedzenia z puszki (wg uznania mozna cala puszke ;)) mieszamy, uklepujemy w jakiejs misce, pojemniku po margarynie czy co tam jest pod reka. Mozna foremke posmarowac oliwa-"ciasto" latwiej bedzie wybic Teraz najwazniejsza czesc :cool3: Dekorujemy czym popadnie. Co psiak lubi : -plasterek szyneczki -marchew -jabuszko U nas bylo w takiej kolejnosci wyjadane. Prawda ze trudne do zrobienia??? :megagrin: Upieklam kiedys ciasteczka marchewkowe dla Polcia-wcinal az milo :loveu: Jezeli ktos jest zainteresowany ma kilka przepisow na ciastka.....ale jeszcze sama tego nie pieklam, wiec nie wiem jak wyjda :eviltong: dziekuje za przepis na pewno skorzystamy bo łatwy :eviltong: u nas i jabłuszko i marchewczka przejdzie i nawet kukurydzy mozemy dorzucić :evil_lol: jak znajde ten przepis co go miałam na tort to Wam podrzuce wymiziać Polcia odemnie prosze i Walentynkowe serducho mu pokazać ;) Quote
aaliw Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 Paulina, dodajesz wszystko co pies lubi :evil_lol: Nie musicz dodawac marchewki i jablka. Moze miesko, banan czy cos takiego? Ewatr, bardzo dziekujemy za serducho :loveu: A przepis bardzo chetnie wyprobujemy :lol: Zawsze znajdzie sie jakac okazja, nie koniecznie bedziemy czekac caly rok na 2 urodziny. Quote
Paulina_mickey Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 mickey to by jadł na okrągło tylko rosołek:cool3: Quote
DiDDlina85 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Cudowne zdjęcia z torcikiem:) Polcio jest cudny:):loveu: Quote
Recommended Posts