aaliw Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 ;) mniej pisze, bo odnosze wrazenie ze sama do siebie gadam ;) Fajnie, ze tu jeszcze ktos zaglada. Mam duuuzo zdjec z naszych wypraw jesiennych. Tylko czasu mi brak na zmniejszanie :roll: Dobrze ze korzystalismy z ladnej pogody na maxa. Teraz to juz pada codziennie, nawet pierwszy snieg juz byl :crazyeye: Polo nie wiedzial jak sie ma zalatwic na takim dziwnym, bialym trawniku :confused: Dorasta nam psinka :evil_lol: Od jakiegos tygodnia zaczyna podnosic lapke przy siusiu :turn-l: Smiesznie to wyglada bo nie zawsze mu wyjdzie. A co mi tam, noc jest dluga....to cos pozmniejszalam. Z Polciem, przynajmniej jestem pewna ze nie zaspie jutro :diabloti: Slyszac budzik wpada do sypialni i nas lize (twarz, noga, reka-cokolwiek wystaje) poki nie wstaniemy :eviltong: A jeszce trzy tygodnie temu bylo tak ladnie :p I zadowolony Polcio Pan ciekawski, co wszedzie nos musi wsadzic Czasami sam musi zadbac o patyczki Quote
aaliw Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 Sprawdzilam date. Zdjecia sa z 1 pazdziernika Troche plywania Suszenie futra Gotowy? Patyczek przewodnikiem..... Start Dobrej nocy wszystkim zyczymy :bye: Quote
URIA Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 aaliw napisał(a):;) mniej pisze, bo odnosze wrazenie ze sama do siebie gadam ;) Fajnie, ze tu jeszcze ktos zaglada. Mam duuuzo zdjec z naszych wypraw jesiennych. Tylko czasu mi brak na zmniejszanie :roll: Dobrze ze korzystalismy z ladnej pogody na maxa. Teraz to juz pada codziennie, nawet pierwszy snieg juz byl :crazyeye: Polo nie wiedzial jak sie ma zalatwic na takim dziwnym, bialym trawniku :confused: Zagląda zagląda - tylko nie zawsze ma się siłę wpisać;) Jezu aaliw gdzie ty mieszkasz? Śnieg?? Fajnie tam u was na tej Syberii? Zawsze chciałam tam pojechać:evil_lol: Głaski dla Poluchny:loveu: Zmykam, bo ryję nosem w klawiaturę:roll: pees. wpadnę w weekend jak odeśpię;) Quote
kathie Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Mnie też ten śnieg zszokował :evil_lol: U nas szczęśliwie na razie był tylko szron rankiem na trawie, w którym zresztą Nastia z wielką lubością tarzała się na wszystkie strony :evil_lol: Quote
aaliw Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 URIA napisał(a): Jezu aaliw gdzie ty mieszkasz? Śnieg?? Fajnie tam u was na tej Syberii? Zawsze chciałam tam pojechać:evil_lol: Głaski dla Poluchny:loveu: pees. wpadnę w weekend jak odeśpię;) Zapraszamy weekend i nie tylko :p Polcio wyglaskany, a przy okazji wyczesany :eviltong: Czasami czuje sie jak na Syberii :shake: Juz przezylam -45 st, jak chcesz niedzwiedzia zobaczyc i odmrozic sobie d..., to wpadnij ;) Cos mi sie widzi ze w tym roku moze byc powtorka z dlugiej zimy :cry: Jesien przyszla poltora miesiaca wczesniej, a teraz to juz pada czasami takim deszczem ze sniegiem. Kathie, jeszcze nie brodzimy z Polo po kolana w sniegu :diabloti: :placz: Ja lubie ciepelko :placz: Musze jutro zadzwonic do weta czy przyjmie nas :hmmmm: Oczka Polusia znow sie pogorszyly :placz: Glupia infekcja ciagle wraca..... Quote
kathie Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Oj gdzie wy biedne mieszkacie? :evil_lol: No i co z tymi oczkami?? Quote
aaliw Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 :placz: mam juz dosc tego deszczu. W zeszlym tygodniu tylko jeden dzien nie padalo. Teraz caly weekend leje i podobno caly przyszly tydzien tez bedzie padalo :placz: Pies zawsze wraca ze spaceru mokry i ublocony :mdleje: Kathie, miesiac temu przyplatala sie do Polusia infekcja bakteryjna (jedno oczko). Dostal antybiotyk na 7 dni. Mimo zakraplania mascia, przeszlo na drugie oczko :shake:. Kilka dni po skonczeniu kuracji, bylo dobrze. Pozniej znow takie zaczerwienione i lekko opuchniete mial trzecie powieki (ale bez zielonej wydzieliny). Zaczelam przemywac mu oczka swietlikiem, ale widze ze chyba znow sie pogorszylo :placz: Mam juz nowa liste pytan do weta, to go odwiedzimy w tym tygodniu :diabloti: Koniec tego zalenia sie ;) Sprawca calego zamieszania niczym sie nie przejmuje :eviltong: Pyszna ta marchewka....prawie tak dobra jak parowka ;) Moje, nikomu nie oddam :eviltong: Pozdrawiamy z deszczowej krainy :bye: Quote
kathie Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 współczuję tego deszczu /choć Polutek pewnie zadowolony ;)/ bo u nas piękna jesienna i bardzo przyjemna pogoda... pozdrawiamy a oczkom życzymy szybkiego powrotu do zdrowia :) Quote
kathie Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 aaliw napisał(a): :loveu: :loveu: :loveu: Quote
aaliw Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 Tak sobie spimy z Polusiem. Glowa przy glowie :evil_lol: Zwykle spi na kocyku a nie pod :eviltong: Maly zdrajca okolo 2-3 w nocy wymyka sie z sypialni do swojej klatki. Wraca rano, slyszac dzwonek budzika ;) Quote
aaliw Posted November 23, 2006 Author Posted November 23, 2006 O matko, ale zaniedbalam galerie Polcia. Niestety mam teraz tyle zajec, ze na nic nie starcza mi czasu :mad: Polo to juz prawie dorosly psiak ;) Przez ten miesiac bardzo sie zmienil fizycznie, juz nie wyglada na taka chudzine........bo mu duzo futra przybylo :p Ma duuuuuzo wiecej wlosow, sa duzo dluzsze i bardziej zlociste, zmienia sie tez kierunek ich ulozenia (na boczkach z poziomu na pion). Pozdrawiamy wszystkich Quote
aaliw Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 g_o_n_i_a, ciekawe co powiesz na te najnowsze zdjecia 10 miesiecznego Polcia :evil_lol: Na wieczornym spacerze juz jest bardzo ciemno I to co Polucha lubi najbardziej: O jak przyjemnie......mozesz tak drapac i drapac :evil_lol: Pojdziemy zwazyc psa, bo juz sama nie wiem czy on tak przybral na wadze czy to tylko futra mu przybylo :cool3: Quote
g_o_n_i_a Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Jaki przystojniak! I jaki silny! Ale jeszcze chudzinek widać. Ciekawe ile wazy - znajomej golden wazy prawie 40kg. :evil_lol: Quote
aaliw Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 Czy ktos nas jeszcze pamieta? :lol: Hallo, tu Polo :p Teraz juz 11 miesieczny. Zaczynamy odlicznie do 1 urodzin Polusia :cool3: 7 lutego impreza :bday: Pierwsza :tree1:juz za Polciem. Samo drzewko zostalo obwachane, ale nie skonsumowane :evil_lol:. Polo dostal gada pod choinke :diabloti: Jak myslicie, prezent byl trafiony? To dla mnie? Pokonany ;) g_o_n_i_a Polo wazy 32 kg. Zyczymy wszystkim dobrego roku. Quote
Carolcia Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 [quote name='aaliw'] Ale słodziak:loveu: :loveu: :loveu: [quote name='aaliw'] super fota!!!:multi: Ale to chyba pies został pokonany przez "węża":cool3: :loveu: Quote
goldenka245 Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Ale piękny golden:loveu: Jaki zadbany ;-) Jeździsz z nim na wystawy? Quote
aaliw Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 :cool3: Pewnie ze to Polcio zostal pokonany przez weza :eviltong: Waz niknie nam w oczach......po kazdym spotkaniu z psem jest chudszy i chudszy :crazyeye: goldenka, nie jezdzimy na wystawy. Mowisz, zadbany? Moja ci to zasluga :oops: a tak powaznie to niewiele przy nim robie. Moj brudas byl tylko raz prany w szamponie, przez ten rok ;) Quote
DiDDlina85 Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 O jejQ!! No jakbym ogladała galerie mojego Nerusia i czytałą jego przygody...przynajmniej do 4 miesiąca bo prawie tyle ma moje szczęście..ale POlo jest przpiekny i pieknie wyrósł...ale się cieszę że tu trafiłam:) Pozdrowionka i zapraszam do nas:) Quote
aaliw Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 Tak mi jakos smutno dzisiaj. Zaraz zgram zdjecia z spaceru, to moze mi sie troche porawi humor :p Zobaczycie jak Polcio szaleje na spacerach. Wszedzie go pelno i wszystko musi byc obwachane, obsikane i sprawdzone w tempie expresowym :Dog_run: Quote
g_o_n_i_a Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 No i gdzie te fotki? :shake: :evil_lol: Quote
aaliw Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Jasne zlotko z ciemnym spotkalo sie w parku :p Malych kolegow tez mam sporo Jak zawsze wszedzie mi sie spieszy: ciekawe co dobrego pan wyciagnie z tej kieszeni ;) Quote
aaliw Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Do pierwszych urodzin Polcia zostal rowny miesiac. Quote
Recommended Posts