Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

;) mniej pisze, bo odnosze wrazenie ze sama do siebie gadam ;)
Fajnie, ze tu jeszcze ktos zaglada.

Mam duuuzo zdjec z naszych wypraw jesiennych. Tylko czasu mi brak na zmniejszanie :roll:
Dobrze ze korzystalismy z ladnej pogody na maxa. Teraz to juz pada codziennie, nawet pierwszy snieg juz byl :crazyeye: Polo nie wiedzial jak sie ma zalatwic na takim dziwnym, bialym trawniku :confused:
Dorasta nam psinka :evil_lol: Od jakiegos tygodnia zaczyna podnosic lapke przy siusiu :turn-l: Smiesznie to wyglada bo nie zawsze mu wyjdzie.

A co mi tam, noc jest dluga....to cos pozmniejszalam. Z Polciem, przynajmniej jestem pewna ze nie zaspie jutro :diabloti: Slyszac budzik wpada do sypialni i nas lize (twarz, noga, reka-cokolwiek wystaje) poki nie wstaniemy :eviltong:

A jeszce trzy tygodnie temu bylo tak ladnie :p

I zadowolony Polcio

Pan ciekawski, co wszedzie nos musi wsadzic

Czasami sam musi zadbac o patyczki

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sprawdzilam date. Zdjecia sa z 1 pazdziernika

Troche plywania

Suszenie futra

Gotowy?

Patyczek przewodnikiem.....

Start

Dobrej nocy wszystkim zyczymy :bye:

Posted

aaliw napisał(a):
;) mniej pisze, bo odnosze wrazenie ze sama do siebie gadam ;)
Fajnie, ze tu jeszcze ktos zaglada.

Mam duuuzo zdjec z naszych wypraw jesiennych. Tylko czasu mi brak na zmniejszanie :roll:
Dobrze ze korzystalismy z ladnej pogody na maxa. Teraz to juz pada codziennie, nawet pierwszy snieg juz byl :crazyeye: Polo nie wiedzial jak sie ma zalatwic na takim dziwnym, bialym trawniku :confused:

Zagląda zagląda - tylko nie zawsze ma się siłę wpisać;)
Jezu aaliw gdzie ty mieszkasz? Śnieg?? Fajnie tam u was na tej Syberii? Zawsze chciałam tam pojechać:evil_lol:
Głaski dla Poluchny:loveu:
Zmykam, bo ryję nosem w klawiaturę:roll:

pees. wpadnę w weekend jak odeśpię;)

Posted

Mnie też ten śnieg zszokował :evil_lol: U nas szczęśliwie na razie był tylko szron rankiem na trawie, w którym zresztą Nastia z wielką lubością tarzała się na wszystkie strony :evil_lol:

Posted

URIA napisał(a):

Jezu aaliw gdzie ty mieszkasz? Śnieg?? Fajnie tam u was na tej Syberii? Zawsze chciałam tam pojechać:evil_lol:
Głaski dla Poluchny:loveu:
pees. wpadnę w weekend jak odeśpię;)

Zapraszamy weekend i nie tylko :p
Polcio wyglaskany, a przy okazji wyczesany :eviltong:
Czasami czuje sie jak na Syberii :shake: Juz przezylam -45 st, jak chcesz niedzwiedzia zobaczyc i odmrozic sobie d..., to wpadnij ;)
Cos mi sie widzi ze w tym roku moze byc powtorka z dlugiej zimy :cry:
Jesien przyszla poltora miesiaca wczesniej, a teraz to juz pada czasami takim deszczem ze sniegiem.

Kathie, jeszcze nie brodzimy z Polo po kolana w sniegu :diabloti:
:placz: Ja lubie ciepelko :placz:
Musze jutro zadzwonic do weta czy przyjmie nas :hmmmm:
Oczka Polusia znow sie pogorszyly :placz: Glupia infekcja ciagle wraca.....

Posted

:placz: mam juz dosc tego deszczu. W zeszlym tygodniu tylko jeden dzien nie padalo. Teraz caly weekend leje i podobno caly przyszly tydzien tez bedzie padalo :placz: Pies zawsze wraca ze spaceru mokry i ublocony :mdleje:

Kathie, miesiac temu przyplatala sie do Polusia infekcja bakteryjna (jedno oczko). Dostal antybiotyk na 7 dni. Mimo zakraplania mascia, przeszlo na drugie oczko :shake:. Kilka dni po skonczeniu kuracji, bylo dobrze. Pozniej znow takie zaczerwienione i lekko opuchniete mial trzecie powieki (ale bez zielonej wydzieliny). Zaczelam przemywac mu oczka swietlikiem, ale widze ze chyba znow sie pogorszylo :placz: Mam juz nowa liste pytan do weta, to go odwiedzimy w tym tygodniu :diabloti:
Koniec tego zalenia sie ;)

Sprawca calego zamieszania niczym sie nie przejmuje :eviltong:

Pyszna ta marchewka....prawie tak dobra jak parowka ;)

Moje, nikomu nie oddam :eviltong:

Pozdrawiamy z deszczowej krainy :bye:

Posted

współczuję tego deszczu /choć Polutek pewnie zadowolony ;)/ bo u nas piękna jesienna i bardzo przyjemna pogoda... pozdrawiamy a oczkom życzymy szybkiego powrotu do zdrowia :)

Posted

Tak sobie spimy z Polusiem. Glowa przy glowie :evil_lol: Zwykle spi na kocyku a nie pod :eviltong:
Maly zdrajca okolo 2-3 w nocy wymyka sie z sypialni do swojej klatki. Wraca rano, slyszac dzwonek budzika ;)

• 1 month later...
Posted

O matko, ale zaniedbalam galerie Polcia.
Niestety mam teraz tyle zajec, ze na nic nie starcza mi czasu :mad:

Polo to juz prawie dorosly psiak ;)
Przez ten miesiac bardzo sie zmienil fizycznie, juz nie wyglada na taka chudzine........bo mu duzo futra przybylo :p Ma duuuuuzo wiecej wlosow, sa duzo dluzsze i bardziej zlociste, zmienia sie tez kierunek ich ulozenia (na boczkach z poziomu na pion).

Pozdrawiamy wszystkich

Posted

g_o_n_i_a, ciekawe co powiesz na te najnowsze zdjecia 10 miesiecznego Polcia :evil_lol:

Na wieczornym spacerze juz jest bardzo ciemno

I to co Polucha lubi najbardziej:

O jak przyjemnie......mozesz tak drapac i drapac :evil_lol:

Pojdziemy zwazyc psa, bo juz sama nie wiem czy on tak przybral na wadze czy to tylko futra mu przybylo :cool3:

• 5 weeks later...
Posted

Czy ktos nas jeszcze pamieta? :lol:

Hallo, tu Polo :p
Teraz juz 11 miesieczny. Zaczynamy odlicznie do 1 urodzin Polusia :cool3: 7 lutego impreza :bday:

Pierwsza :tree1:juz za Polciem. Samo drzewko zostalo obwachane, ale nie skonsumowane :evil_lol:.
Polo dostal gada pod choinke :diabloti: Jak myslicie, prezent byl trafiony?

To dla mnie?

Pokonany ;)

g_o_n_i_a Polo wazy 32 kg.

Zyczymy wszystkim dobrego roku.

Posted

:cool3: Pewnie ze to Polcio zostal pokonany przez weza :eviltong: Waz niknie nam w oczach......po kazdym spotkaniu z psem jest chudszy i chudszy :crazyeye:

goldenka, nie jezdzimy na wystawy. Mowisz, zadbany? Moja ci to zasluga :oops: a tak powaznie to niewiele przy nim robie. Moj brudas byl tylko raz prany w szamponie, przez ten rok ;)

Posted

O jejQ!! No jakbym ogladała galerie mojego Nerusia i czytałą jego przygody...przynajmniej do 4 miesiąca bo prawie tyle ma moje szczęście..ale POlo jest przpiekny i pieknie wyrósł...ale się cieszę że tu trafiłam:)

Pozdrowionka i zapraszam do nas:)

Posted

Tak mi jakos smutno dzisiaj. Zaraz zgram zdjecia z spaceru, to moze mi sie troche porawi humor :p Zobaczycie jak Polcio szaleje na spacerach. Wszedzie go pelno i wszystko musi byc obwachane, obsikane i sprawdzone w tempie expresowym :Dog_run:

Posted

Jasne zlotko z ciemnym spotkalo sie w parku :p

Malych kolegow tez mam sporo

Jak zawsze wszedzie mi sie spieszy:

ciekawe co dobrego pan wyciagnie z tej kieszeni ;)