M&M&O&I Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Boziuuu jaka słodziuchna mordeczka :loveu: i ten nosek do całowania :loveu: Quote
aaliw Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wszyscy daja sie nabrac na ten slodki pychol :evil_lol: W sobote bylismy na takim festynie, gdzie byl zorganizowany pokaz psow (i przy okazji zbierane fundusze na schronisko). Polcio nie byl wystawiony a nagrody rzeczowe i tak dostal :megagrin: Jedna z organizatorek imprezy przyniosla nam wielka torbe smakolykow i zabawek....bo to taki sliczny piesek :cool3: Idziemy dalej, a tu podchodza do nas jakies dziewczyny i pytaja czy moga dac pieskowi maskotke.....bo on taki ladny i grzeczny :crazyeye: Polcio+nowa zabawka=dupka w gorze, podskakiwanie, podrzucanie maskotki, tracanie jej lapka itd. Wtedy to dopiero zebral sie wkolo nas tlumek ludzi. A wszyscy mieli taaaakie usmiechy na twarzach :lol: ======================================================== Musze sie jeszcze pochwalic :oops: Dzis wychodzac z mieszkania na 10 min, zostawlam psa w pozycji waruj. Wracam a Polo dalej waruje :multi: Quote
cuciola Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 my tez wybieramy sie na festyn na rzecz schroniska.. moze nasz tez cos dadza? :D liczy sie dobra zabawa :) Quote
M&M&O&I Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 no i gdzie nowe fotki Polusia ?? :mad: Dawać mi tu, już :mad: :evil_lol: Quote
aaliw Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 Tak wychodzi, ze robie coraz mniej zdjec.... Szybko sie sciemnia, a my na spacer po 18 godzinie wychodzimy. Szaro, ponuro....nawet aparatu na spacery nie zabieram :oops: W niedziele pojechalismy do lasu. Mam tylko kilka zdjec. Polo jak jest ustawiony do zdjecia to ZAWSZE w ostniej chwili sie ruszy :diabloti: A do zdjec w ruchu to moj aparat sie nie nadaje :angryy: Polcio polecial sie wykapac w jakims swinstwie :shake: Tiia pozniej bylo trzeba zapakowac psa do samochodu i podjechac do stawu, aby go wyplukac. Niestety teraz cierpi bo (prawdopodobnie) dostal uczulenia po tym blocie. Mam nadzieje, ze po kapieli w szamponie mu przejdzie :roll: I ostatnie zdjecie z serii "Jesien":p Pozdrawiamy wszystkich Quote
cuciola Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 no coz,malo fotek ale i tym trzeba sie zadowolic :) Quote
g_o_n_i_a Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Polutek łobuziak :evil_lol: I jak się teraz czuje po tej "kąpieli"? Quote
aaliw Posted September 21, 2006 Author Posted September 21, 2006 :evil_lol: Moze w weekend uda sie zrobic jakies nowe zdjecia. Cuciola, ty chyba mialas przygode z pchelkami jak Yoghi byl malutki? Obroza rozwiazala problem? Jak narazie kapiel nic nie dala . Juz sama nie wiem co mam myslec :shake: Polo dalej sie drapie, moze jednak podlapal jakies pchly. Podobno teraz przed zima, jest czas kiedy sa najaktywniejsze. Wczoraj caly dzien szukalam informacji o tym swinstwie... Pocieszam sie tym, ze z oczami lepiej :multi: Quote
g_o_n_i_a Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Polutku, wracaj do zdroweczka. Nie wolno chorować. :shake: A moze jakies fotki domowe biszkopcika? :cool3: Quote
aaliw Posted September 26, 2006 Author Posted September 26, 2006 Polcio z kaczuszka - bez podtekstow politycznych :evil_lol: bedzie polowanie juz moge? nareszcie cie dopadlem.... w kuper cie ugryze! a co! kaczka zemdlala :-o Pani chce jeszcze portrecik pstryknac to moze z profilu lepiej wyjde Jestem juz duzym i bardzo powaznym psem :evil_lol: Dziekujemy za uwage. Dobranoc Quote
URIA Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 :loveu: taki duzy chłopiec i kaczuszkami się jeszcze bawi:evil_lol: no w końcu retriever!! A tak serio, bardzo zmężniał i te fale na grzbiecie! fiu fiu! Quote
g_o_n_i_a Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Jaki słodziak! :loveu: No i troche mu się urosło... :cool3: Quote
bigos Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 aaliw napisał(a):Polcio z kaczuszka - bez podtekstow politycznych :evil_lol: bedzie polowanie juz moge? nareszcie cie dopadlem.... w kuper cie ugryze! a co! kaczka zemdlala :-o Pani chce jeszcze portrecik pstryknac Świetne zdjęcia polcio-kaczuszkowo-bezpodtekstowe;):diabloti::diabloti::diabloti: Ale ta kaczuszcza jakby ładniejsza:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
kathie Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Jaka zmiana :crazyeye: toż to już nie mały Polcio a poważny Marco Polo! Zmężniał i wydoroślał niesamowicie - jestem w szoku! Quote
aaliw Posted September 29, 2006 Author Posted September 29, 2006 Jak fajnie, ze ktos do nas zaglada :lol: mam troche zdjec Polcia jak byl maly. Ale dzis to nic nie wstawie. Mam dogo kompletnie rozwalone :placz: Tylko jeszcze sie pochwale: Polcio siedzial dzis sam w mieszkaniu przez 5 godzin i NIC nie zbroil :p Nawet nie poczestowal sie psimi ciasteczkami, ktore zostaly na niskim stoliku. Moja psinka kochana :loveu: Quote
aaliw Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 Dalesze losy kaczuszki.....moze to ujme tak :Kaczka juz jest po trepanacji czaszki :cool3: Czeka w kolejce do z szycia, a kolejka jest dluga :mad:. Oczywiscie Polo jest niewinny.... :evil_lol: Czy te oczy moga klamac? To nie ja wypatroszylem kaczora ;) Pewno, ze rosnie nam psinka :multi: Kocha jedzenie w kazdej postaci i ilosci, efekty tego widac. Taki duzy, taki maly.....z ulubionym misiem :loveu: Polcio ma 8 tygodni i 8 miesiecy :razz: Kiedys pod... Teraz nad :crazyeye: Goldeny szybko rosna :eviltong: Quote
Marta_Ares Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Super fotki te porownawcze:loveu: Piekny Goldi :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
kathie Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 [quote name='aaliw'] Czy te oczy moga klamac? To nie ja wypatroszylem kaczora ;) :eviltong: te farfocle w mordce :evil_lol: i wszystko jasne :razz: a zdjęcia przy stoliku :crazyeye: szok! :crazyeye: Quote
aaliw Posted October 7, 2006 Author Posted October 7, 2006 Marta_Ares milo cie widziec w naszej galerii. Kathie, ciesze sie ze zagladasz do nas :multi: Co do stolika...Polo uwielbia sprzatac go ze mna. Ja wycieram scierka a Polcio poprawia za mna jezyczkem :eviltong: Z drugiej strony moze wszystko zostac na stole, a on nie wezmie tego. Ostatnio siedzial przez piec godzin sam w mieszkaniu i sie nie poczestowal swoimi ciastkami, ktore przypadkiem zostaly na stole. Bylam naprawde zaskoczona :crazyeye: Prosze Panstwa, Polcio dokladnie dzis wkroczyl (a raczej wbiegl) w 8 miesiac zycia :cool3: Przywieziony w pudelku po margarynie. Maly przerazony psiaczek... Jeszcze sie w nim miesci. Dzis tez sie miesci.....sama glowa :lol: I kilka zdjec jak byl malutki ;) Polowanie Podchody Po pierwszym deszczu....hym to nie jest papieros :diabloti: Jestem bardzo grozny Czasmi bylem niegrzeczny i chcieli mnie......:evil_lol: I to na tyle :p Quote
kathie Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 zdjęcia Polutka... o przepraszam Pana Marco Polo ;) są jak zwykle przeurocze a seria z pudełkiem świetna :evil_lol: - rozumiem, że pudło zostaje na stanie jako bardzo cenna pamiątka rodzinna? :razz: A jaki "niegrzeczny" może byc "czasem" golden to ja już dobrze wiem...:evil_lol: Quote
aaliw Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 Tak, pudlo zostaje :evil_lol: Poki nie bedzie zjedzone przez Polcia. Musze sie pochwalic :oops: Polo byl dzis ze mna w szkole, na 5 godz. Naprawde mnie zaskoczyl. Byl taki grzeczny :crazyeye: Bylam przygotowana na wszystko...lacznie z tym ze bede musiala wrocic z nim zaraz do domu. Ale gdzie tam :lol: Bardzo ladnie wszystkim podawal lapke, pozniej bylo slychac przez godzine mlaskanie pod stolem (kong), a potem dobrze ze nie chrapal :cool3: Zostal wyglaskany, wyczochrany za wszystkie czasy ;) Quote
Esfera Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 jakiż on piękny :loveu: :evil_lol: rewelacyjna fotka :loveu: Quote
kathie Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 super, super... tylko stare jakieś :evil_lol: a my chcemy nowe!!! Quote
Recommended Posts