Basia1968 Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Ewuniu na razie jesteśmy na etapie łapania owczarka i szukania na cito domków dla szczeniaczków. Kasia skontaktuje sie z Tobą. Tak jak rozmawiałyśmy. Ja mogę wystawić bazarek. Quote
ewkar Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Super, dziękuję.Podasz mi swój mail? Zaraz Ci wyślę zdjęcia i opisy. Quote
Basia1968 Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 EWusia wray22@intria.pl przepraszam że tak z doskoku ale dzisiaj mam przysłowiowe urwanie głowy. Quote
ewkar Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 OK.Basiu, wysłałam Ci zdjęcia i opisy.Mam nadzieję, że bazarek się uda. Quote
Guest Elżbieta481 Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Właśnie przed chwilą na TVN było o schronisku w Sandomierzu.Ma być zamknięte. E/W Quote
Basia1968 Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 tak tragedia niestety - każdy wypina się. To wręcz ohydne tak potraktować zwierzęta. Kielce rzeźnia, Sandomierz zamykają - co z tymi biedakami będzie. Quote
andzia69 Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 waldi481 napisał(a):Właśnie przed chwilą na TVN było o schronisku w Sandomierzu.Ma być zamknięte. E/W tak...oglądałam:( i pokazywali jeszcze materiał z 5.X z Dymin:(:( Quote
Basia1968 Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 żyjemy w popier... kraju. Nikt nie może wytłumaczyć tempym debilom, że to ludzie ponoszą odpowiedzialność za te zwierzęta, że to ludzie je wyrzucają,że to ludzie z kolei muszą pracować i płacic podatki żeby późnije utrzymywać schroniska. Co za pieprzone tępe mózgi siedzą na tych stołkach. A jak widzę w tej telewizji te mordy zakazane to na wymioty mnie drze!!!! Quote
Guest Elżbieta481 Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Z tego materiału wynikało,że psy z Sandomierza przekazywali do Kielc..Jak zaczeli bliżej przyglądać się Kielcom to teraz ,,wódz,,szuka innych możliwości.. Ludziom przeszkadzają psy,bo szczekają..Że też nie przeszkadza głupota wszechwładna w kraju..Stołki,stołeczki.. Co do wymiotów-mnie zemdliło-żadnego problemu nie idzie rozwiązać-do diabła.. E/W Quote
Soema Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 waldi481 napisał(a):Właśnie przed chwilą na TVN było o schronisku w Sandomierzu.Ma być zamknięte. E/W Elu nie martwcie się nie zamkną nas ;) to nie takie proste. Quote
Guest Elżbieta481 Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Daj Boże-jakieś pismo pokazywali,że odległość nie zachowana,że nie schronisko,a przytulisko.. Daj Wam Boże wszystko co najlepsze-zmartwiłam się,bo to nie jest pierwsze schronisko o,którym ględzą,że ma być zamknięte.. Tylko co w zamian? E/W Quote
Luzia Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 A ja niestety nie widziałam materiału... Można go gdzieś na necie znaleźć? Quote
Guest Elżbieta481 Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Nie mam pojęcia.. A jakby było mało to jeszcze te przeklęte Dyminy.. Że też kary nie ma na to wszystko.. E/W Quote
Paulina_mickey Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Też to oglądałam! Teraz zbliżają się wybory to każdy będzie udawał dobrego i będzie chciał pomagać, a potem... Quote
Soema Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Ale potem... to będzie większy problem. Bo Dyminy nie będą mogły przyjmować psów spoza Kielc, Rzeszów i Mielec ma przepełnienie.. musi powstać schronisko. Oby nie prywatne, w Gorzycach. Quote
Basia1968 Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Będziemy wszystkie bezdomniaki fotografować, zgłaszać, zgłaszać i jeszcze raz zgaszać dotąd dopóki nie zareagują władze gminne.. Jesli nie będzie reakcji przeslemy informacje do najprężniej działającej Fundacji, będziemy pisac skargi, doniesienia. To musi wreszcie sie udać. To jest obowiązek gmin. Ciesze się, że jest coraz wicej ludzi chętnych do pomocy, że juz się nie krępują o tym otwarcie mówić, że zgłaszają znęcanie, że zgłaszają bezdomne psiaki, że nie jest im obojętny los zwierząt. Powoli zaczyna cos się dziać. Quote
Luzia Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 Basia1968 napisał(a):Będziemy wszystkie bezdomniaki fotografować, zgłaszać, zgłaszać i jeszcze raz zgaszać dotąd dopóki nie zareagują władze gminne.. Jesli nie będzie reakcji przeslemy informacje do najprężniej działającej Fundacji, będziemy pisac skargi, doniesienia. To musi wreszcie sie udać. To jest obowiązek gmin. Ciesze się, że jest coraz wicej ludzi chętnych do pomocy, że juz się nie krępują o tym otwarcie mówić, że zgłaszają znęcanie, że zgłaszają bezdomne psiaki, że nie jest im obojętny los zwierząt. Powoli zaczyna cos się dziać. To chyba jedyny sposób na urzędasów. Może w końcu im zbrzydnie ciągłe wysłuchiwanie skargo że tu pies, tam pies. O kotkach nie wspomnę :( Quote
Basia1968 Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 to jst poniekąd troche naszej winy, bo znajdujemy psiaka czy kociaka nie zgłaszamy nigdzie, sami we własnym zakresie załatwiamy wszystko i jak odpowiedział Pan Prezydent mojego miasta w odpowiedzi na moje pytanie w jednej z audycji radiowych: w Tarnobrzegu nie ma problemu bezdomnych zwierząt. No tak i czas to zmienić, czas pokazać prawdę. Quote
jogi Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Basia scigam Cię tu, bo na pw mi nie odowiedziałaś. Czy ty się na mnie obraziłaś czy jak?;) Quote
Basia1968 Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 jogi nie kochana nie obraziłam się - co coś Ty!!! ja na zwolnieniu lekarskim jestem juz dwa tygodnie, w domu mam inny numer gg i dlatego. Wiadomośc odczytałam i juz odpisuję Walter ma juz domek. Właśnie Luiza mi napisała zaraz zmienię na stronie. Quote
Luzia Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 [quote name='Basia1968'] Walter ma juz domek. Właśnie Luiza mi napisała zaraz zmienię na stronie. Walter już dawno do właścicieli wrócił :) Przy okazji Zapraszam na bazarek z super rzeczami :) http://www.dogomania.pl/threads/195478-Obroże-torby-podkładki-zabawki-Pedigree-nowe-na-kociaki-z-Nagnajowa-8.11.10r.-20?p=15638996#post15638996 Między innymi : WSZYSTKO NOWIUTKIE I NIE UŻYWANE! Quote
Luzia Posted November 14, 2010 Author Posted November 14, 2010 [SIZE="1"]Przepraszam bardzo za offa :oops: [SIZE="3"]Chciała bym serdecznie zaprosić na bazarek na którym można wybrać imię 5 ślicznych uratowanych w powodzi psiaków. KILK! Quote
Paulina_mickey Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Zapraszam na bazarek dla tarnobrzeskich psiaków http://www.dogomania.pl/threads/197375-%C5%9Awi%C4%85teczne-prezenty-na-d%C5%82ugi-psiak%C3%B3w!Do-12.12.ZAPRASZAMY!?p=15841398#post15841398 Quote
Recommended Posts