Jump to content
Dogomania

Podkarpacie.. psy i koty toną zapomniane przez wszystkich. BŁAGAMY O POMOC

Recommended Posts

• Replies 850
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dowiedziałam się, że jamniczka zabrał jakiś pan,który jeździ L-ką.Bardzo mu się ten piesek spodobał.Pojęcia nie mam, skąd się o nim dowiedział.ale wygląda na to,że jamniczek będzie miał dobry domek.Napiszę,jeśli coś więcej będę wiedziała.

Posted

ewkar napisał(a):
Dowiedziałam się, że jamniczka zabrał jakiś pan,który jeździ L-ką.Bardzo mu się ten piesek spodobał.Pojęcia nie mam, skąd się o nim dowiedział.ale wygląda na to,że jamniczek będzie miał dobry domek.Napiszę,jeśli coś więcej będę wiedziała.

instruktor czy uczeń? wszystko jedno w sumie, byle był to dobry domek

Posted

Jasne,że są dobrzy ludzie.W Stalowej Woli koło postoju taksówek przy dworcu była czarna sunia.Zainteresowałam się nią,rozmawiałam z taksówkarzami.Okazało się,że ją karmią,zbudowali jej budę,a w końcu znaleźli dom.Naprawdę postaram się o więcej informacji o jamniczku.
Wczoraj rozmawiałam z p.Małgosią z TSPZ.Sytuacja jest tragiczna.Zalew szczeniaków i kociaków, nie ma gdzie ich nawet "upchnąć".Powódź,wakacje,wszystko się nałożyło.W sobotę będzie emitowany program w lokalnej telewizji,ale przydałby się reportaż w ogólnopolskiej.Napisałam do Ekspresu Reporterów, kiedyś p.Olszański zrobił program o Orzechowcach, pomyślałam więc o nim.Macie jakieś pomysły?
Przydałby się jakiś podwieszony,albo chociaż zbiorczy watek na miau.Tylko ja tego nie mogę zrobić.Pojawili się nowi moderatorzy i jestem zagrożona banem za to,co robię tutaj.Nie wolno podnosić wątków,pisać o innym zwierzaku na wątku,wklejać linku,nadużywać emotikonów.Post "nie wnosi nic do wątku",to najczęstszy argument i posty są usuwane.Nie kontynuuję więc nawet swoich wątków.

Posted

Kaja555, instruktor i jeśli dobrze zrozumiałam ma dwoje wnucząt, domek z ogródkiem.Napiszę, kiedy dowiem się dokładnie,co i jak.Raz jeszcze dziękuję za zainteresowanie.

Posted

to super dla jamniczka, usunę już to allegro

a co do Telewizji to próbujcje do Olszańskiego, TVN 24 Prosto z Polski, albo Uwagi na TVN

chyba jeszcze Ekspres Reporterów często pokazywał zwierzaki

Posted

A teraz metamorfoza
Apacz /imie nadane z racji tego, że skalpuje palce:evil_lol::evil_lol:/
Psiak niesamowicie wycofany, potrafi nieźle ugryźć, ale nie ma się co dziwić, jak został wyrzucony na środku ruchliwej ulicy, błąkał sie przez ileś czasu i spędził ileś czasu w boksie.

Wyglądał tak do wczoraj:

Posted

I cudo kolejne - nazwałam go Sony. Nie wiem skąd się wziął, ale zapewne "wakacyjna wyprawa" - czyli wyrzucony z auta.

Szczeniaczek, niesamowitej urody. Na razie tyle wiem o nim.

Posted

Teraz Dunaj - młodziutki piesek, niesamowicie kochany. Zapomniany przez wszystkich. Domaga się pieszczot. Zdjęcia nie najlepsze, ale fotografowałyśmy psiaka około 22 :evil_lol:

Posted

Spajki - piesek około 3 latek. Nie ma oczka, ale to nie ujmuje nic jego urodzie. Niesamowicie spragniony kontaktu z człowiekiem. Dzisiaj właśnie został wykastrowany. Jest wielkości jamniczka.

Posted

Narazie niestety żaden... Spóbujemy zrobić plakat z fotami i opisem zwierzaków i dołączyć do "Tygodnika Nadwiślańskiego".Tą drogą "Misio" wrócił do domu.

Posted

Piękne psiaki u was, a o domki jak wszędzie trudno.
Zastój straszny, nie wiem czy to wakacje, czy przesyt rynku ale 3-4 lata temu nawet w takim gorącym okresie popyt na psiaki był nieporównywalnie większy....

Posted

Jaki ten Apacz teraz sie zrobil cudny, wczesniej musial bardzo cierpiec w tym niesamowitym futrze i w filcach. Sony i Dunaj tez przekochane psiaki. O Laluni nie wspomne, taka lalunia.

Posted

ewkar napisał(a):

Przydałby się jakiś podwieszony,albo chociaż zbiorczy watek na miau.Tylko ja tego nie mogę zrobić.Pojawili się nowi moderatorzy i jestem zagrożona banem za to,co robię tutaj.Nie wolno podnosić wątków,pisać o innym zwierzaku na wątku,wklejać linku,nadużywać emotikonów.Post "nie wnosi nic do wątku",to najczęstszy argument i posty są usuwane.Nie kontynuuję więc nawet swoich wątków.

Jeśli chodzi o miau to my kiedyś prowadziłyśmy wątek kociakow z tspz, można Go odświeżyć i przede wszystkim zaktualizować, mogę podać namiary, albo przekazać komuś.