ewatr Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 [quote name='Basia1968'] dzisiaj odwiedziła nas ekipa z Rzeszowa ....Byliśmy na tzw. bazie. Zdjęć jest dużo, na pewno Ewatr wstawi. No to zaczynamy foto relacje i postaram sie wstawic tez zdjecia psiaków ktore znalazły tymczasowe schronienie na bazie , mozna je wykorzystywac do ogłoszen bo czesc z nich bedzie szukała nowych domów po powodzi .. ale na sam poczatek troche prywaty czyli moja;) Bianusia ze swoja pania Basią ...i sunieczka tymczasowiczka Zelka -powodzinka sliczna i bardzo madra / to to ciemniejsze :p / przywitanie z psami i opiekunami na parkingu troche sunieczki 7 miesięcznej do ewentualnych ogłoszen... wiem ze tyłem wiem...ale zywe to i rezolutne na miejscu do zdjęcia spokojnie ustac nie chciało :eviltong: w objeciach Ewy troche było spokojniej... Quote
ewatr Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 przywitania ciąg dalszy ... Biania troche zestresowana tym nagłym przytulaniem ale zniosłą go dzielnie :evil_lol: Psiaki Mariusza zachowały sie idealnie ani jednago szczekniecia na na nasze namolne głaskanie ;) na 1 randce ... Quote
ewatr Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 przejdzmy do konkretów za ktore dziękuje wszystkim darczyńcom :Rose: ] Quote
ewatr Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Na dobranoc juz na bazie - Dachóweczki :eviltong: poznajecie ? Ja byłam w szoku ze one takie duze :crazyeye:..na dachu wygładalo ze mniejsze :roll: ale najwazniejsze ze zyja oboje ... tu wychodza na spacer bohater z dachu...w pełnej krasie :loveu: Quote
malawaszka Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 jejuniu jakie one CUDOWNE!!!!!!!!! gdzie są? czy już szukają domów? będą sterylizowane? matko jakie piękne!!!! Quote
Basia1968 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 malawaszka ja od razu mówiłam o Tobie - na żywo one wyglądają jak w typie rasy...cholera nie pamiętam jak się nazywa, są duże, po prostu piękne. Cudooooo Jest jeszcze taka bieda - psiaczek z uszkodzonym uszkiem taki szorściak. Zdjęcia zapewne będą. Quote
kaskadaffik Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Ale cudne, przepiękne kudłacze, może Ci Basia chodzi coś a la BRIARD , one są ogromne :) Quote
ewatr Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 [quote name='malawaszka']jejuniu jakie one CUDOWNE!!!!!!!!! gdzie są? czy już szukają domów? będą sterylizowane? matko jakie piękne!!!! Hihihi witaj Malwaszko :loveu: nie to ze nie myslałysmy o Tobie robiąc te zdjecia :eviltong: miałam juz spac ale jeszcze wstawie filmik z cud psiakami http://www.youtube.com/watch?v=Kt8q2Mx6ECE Quote
Alicja Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 ten jeden taki briardzikowaty albo coś z terierka http://www.tvn24.pl/12690,1659190,0,1,sandomierz-czeka-na-decyzje-o-ewakuacji,wiadomosc.html :shake: Quote
Wet-siostra Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 "Optymistyczna" prognoza... :shake: http://www.tvn24.pl/12690,1659165,,,bedzie-jeszcze-trzecia-fala,wiadomosc.html Quote
ewatr Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 [FONT=Georgia]Jak tam dzisiejsza sytuacja u Was ? Nawet myslec nie chce ze to wszytko moze znowu wracac ...:-( Ja wstawie dalsze zdjecia z wczoraj zgodnie z obietnica ...[/FONT] [FONT=Arial][FONT=Times New Roman]Pojechaliśmy wspolnie do tzw. Bazy czyli miejsca gdzie obecnie tymczasowo przebywaja psiaki z powodzi w oczekiwaniu bądź to na swoich właścicieli bądź na nowych którzy zapewnia im dom .[/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Times New Roman][/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Times New Roman]Zaczeło sie wypakowywanie :[/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Times New Roman]i rozdzielanie na mniejsze porce karmy aby Mariusz mogł zawisc je bezposrednio na zalazne tereny gdzie codziennie sa karmione zwierzeta i dostaczana jest im woda pitna bo ta co tam jest nie nadaje sie do niczego :( [/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Times New Roman]Mielismy oczywiscie caly czas asyste psiaków z powodzi bo dary nie uszły ich nosom i uwadze :)))[/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Times New Roman][/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Times New Roman]http://www.youtube.com/watch?v=hDsQ5Sd6Fqc[/FONT][/FONT] Quote
ewatr Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 [FONT=Arial][FONT=Times New Roman]Czesc z nich od razu miała powymieniane kocyki w klatkach i dostała budki :)[/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Times New Roman][/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Times New Roman]Ta sunieczka to jeszcze prawie szczeniak ale wystraszona jest baaaardzo , widac ze nie zaznała do tej pory dobrej reki człowieka i jeszcze przeszła taką traume jak powódz...[/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Times New Roman][/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Times New Roman]Budka bardzo jej przypasowała od razu poczuła sie w niej odrobine bezpieczniej : [/FONT][/FONT] Piesek młody i bardzo rezolutny ,cały czas starał sie byc blisko ludzi ... Quote
Onaa Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Czy mogę tego briarda (i jego zdjęcia) dać na kącik adopcyjny mopomanii ? Quote
ewatr Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 zeby nie wygladało to zbyt sielankowo :-( to jak nie ma wolontariuszy i spaceru psiak tak spedza swój czas...w oczekiwaniu az zejdzie woda... zreszta tak jak i inne psy ... ten wilkowaty dawał podejsc do sibie tylko Luizie ale wczoraj juz zmienił zdanie i wyszedł grzecznie na spacer i nawet dawał sie nam głaskac ... Jak stres troche przechodzi psiaki na nowo zaczynaja ludziom ufac... Quote
ewatr Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Dogo07 napisał(a):Czy mogę tego briarda (i jego zdjęcia) dać na kącik adopcyjny mopomanii ? Wszystkie zdjęcia sa do wykorzystania :lol: dokładnie po to je wstawiam ... Quote
Luzia Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 Dziewczyny bardzo Was proszę żebyście się na razie wstrzymały z ogłaszaniem psiaków. Bo nie wiemy jeszcze jak sytuacja będzie wyglądać i po które zgłoszą się właściciele. Quote
Ninti Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Taaak... Psy na pewno najbardziej chciałyby powrotu do domu i do właścicieli. Ale jeżeli są wśród nich takie, których nawet nie odpięto z łańcucha i zostawiono na zatracenie to ja bym się zastanowiła czy je tam oddawać. Z drugiej strony pies jest w Polsce mieniem i chyba nie wolno go nie oddać :-( Quote
malawaszka Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 [quote name='Luzia&Funia']Dziewczyny bardzo Was proszę żebyście się na razie wstrzymały z ogłaszaniem psiaków. Bo nie wiemy jeszcze jak sytuacja będzie wyglądać i po które zgłoszą się właściciele. no własnie tego się obawiałam... tylko mam nadzieję, że nie wrócą na łańcuchy :( Quote
__Lara Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Co się dzieje u Was? słyszałam, że sytuacja jest znowu dramatyczna :( Quote
jogi Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 w głowie mi sie nie mieści:( Trzymajcie się tam jakoś:( Quote
agusiazet Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Kurczę, źle w Mielcu i okolicach, zagrożone Złotniki i Chrząstów, nawet hotelik w Brzyściu, który jest ok. kilometr od wału w Chrząstowie! Quote
magenka1 Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Dziewczyny nie straszcie tam są moje psiaki :( Quote
agusiazet Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 No, niestety, jeździli i informowali, aby przenosić się na wyższe piętra. A w hoteliku jest Werka po poważnej operacji i sporo staruszków! Quote
Recommended Posts