Jump to content
Dogomania

Podkarpacie.. psy i koty toną zapomniane przez wszystkich. BŁAGAMY O POMOC

Recommended Posts

Posted

[quote name='Basia1968']
dzisiaj odwiedziła nas ekipa z Rzeszowa ....Byliśmy na tzw. bazie. Zdjęć jest dużo, na pewno Ewatr wstawi.

No to zaczynamy foto relacje i postaram sie wstawic tez zdjecia psiaków ktore znalazły tymczasowe schronienie na bazie ,
mozna je wykorzystywac do ogłoszen bo czesc z nich bedzie szukała nowych domów po powodzi ..

ale na sam poczatek troche prywaty czyli moja;) Bianusia ze swoja pania Basią ...i sunieczka tymczasowiczka Zelka -powodzinka sliczna i bardzo madra / to to ciemniejsze :p /

przywitanie z psami i opiekunami na parkingu

troche sunieczki 7 miesięcznej do ewentualnych ogłoszen...

wiem ze tyłem wiem...ale zywe to i rezolutne na miejscu do zdjęcia spokojnie ustac nie chciało :eviltong:

w objeciach Ewy troche było spokojniej...

• Replies 850
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

przywitania ciąg dalszy ...
Biania troche zestresowana tym nagłym przytulaniem ale zniosłą go dzielnie :evil_lol:

Psiaki Mariusza zachowały sie idealnie ani jednago szczekniecia na na nasze namolne głaskanie ;) na 1 randce ...

Posted

Na dobranoc juz na bazie - Dachóweczki :eviltong: poznajecie ?

Ja byłam w szoku ze one takie duze :crazyeye:..na dachu wygładalo ze mniejsze :roll:
ale najwazniejsze ze zyja oboje ...

tu wychodza na spacer

bohater z dachu...w pełnej krasie :loveu:

Posted

malawaszka ja od razu mówiłam o Tobie - na żywo one wyglądają jak w typie rasy...cholera nie pamiętam jak się nazywa, są duże, po prostu piękne. Cudooooo Jest jeszcze taka bieda - psiaczek z uszkodzonym uszkiem taki szorściak. Zdjęcia zapewne będą.

Posted

[FONT=Georgia]Jak tam dzisiejsza sytuacja u Was ? Nawet myslec nie chce ze to wszytko moze znowu wracac ...:-(

Ja wstawie dalsze zdjecia z wczoraj zgodnie z obietnica ...[/FONT]

[FONT=Arial][FONT=Times New Roman]Pojechaliśmy wspolnie do tzw. Bazy czyli miejsca gdzie obecnie tymczasowo przebywaja psiaki z powodzi w oczekiwaniu bądź to na swoich właścicieli bądź na nowych którzy zapewnia im dom .[/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][FONT=Times New Roman][/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][FONT=Times New Roman]Zaczeło sie wypakowywanie :[/FONT][/FONT]

[FONT=Arial][FONT=Times New Roman]i rozdzielanie na mniejsze porce karmy aby Mariusz mogł zawisc je bezposrednio na zalazne tereny gdzie codziennie sa karmione zwierzeta i dostaczana jest im woda pitna bo ta co tam jest nie nadaje sie do niczego :(

[/FONT]
[/FONT]

[FONT=Arial][FONT=Times New Roman]Mielismy oczywiscie caly czas asyste psiaków z powodzi bo dary nie uszły ich nosom i uwadze :)))[/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][FONT=Times New Roman]http://www.youtube.com/watch?v=hDsQ5Sd6Fqc[/FONT][/FONT]

Posted

[FONT=Arial][FONT=Times New Roman]Czesc z nich od razu miała powymieniane kocyki w klatkach i dostała budki :)[/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][FONT=Times New Roman]Ta sunieczka to jeszcze prawie szczeniak ale wystraszona jest baaaardzo , widac ze nie zaznała do tej pory dobrej reki człowieka i jeszcze przeszła taką traume jak powódz...[/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][FONT=Times New Roman]Budka bardzo jej przypasowała od razu poczuła sie w niej odrobine bezpieczniej :

[/FONT]
[/FONT]

Piesek młody i bardzo rezolutny ,cały czas starał sie byc blisko ludzi ...

Posted

zeby nie wygladało to zbyt sielankowo :-( to jak nie ma wolontariuszy i spaceru psiak tak spedza swój czas...w oczekiwaniu az zejdzie woda...

zreszta tak jak i inne psy ... ten wilkowaty dawał podejsc do sibie tylko Luizie

ale wczoraj juz zmienił zdanie i wyszedł grzecznie na spacer i nawet dawał sie nam głaskac ... Jak stres troche przechodzi psiaki na nowo zaczynaja ludziom ufac...

Posted

Dogo07 napisał(a):
Czy mogę tego briarda (i jego zdjęcia) dać na kącik adopcyjny mopomanii ?

Wszystkie zdjęcia sa do wykorzystania :lol: dokładnie po to je wstawiam ...

Posted

Dziewczyny bardzo Was proszę żebyście się na razie wstrzymały z ogłaszaniem psiaków. Bo nie wiemy jeszcze jak sytuacja będzie wyglądać i po które zgłoszą się właściciele.

Posted

Taaak... Psy na pewno najbardziej chciałyby powrotu do domu i do właścicieli.
Ale jeżeli są wśród nich takie, których nawet nie odpięto z łańcucha i zostawiono na zatracenie to ja bym się zastanowiła czy je tam oddawać.
Z drugiej strony pies jest w Polsce mieniem i chyba nie wolno go nie oddać :-(

Posted

[quote name='Luzia&Funia']Dziewczyny bardzo Was proszę żebyście się na razie wstrzymały z ogłaszaniem psiaków. Bo nie wiemy jeszcze jak sytuacja będzie wyglądać i po które zgłoszą się właściciele.

no własnie tego się obawiałam... tylko mam nadzieję, że nie wrócą na łańcuchy :(