Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zrobiłam przelew. Tylko bardzo przepraszam, ale pomyliłam w wiadomości dla Zuzi sumę, którą zebrałyśmy z bazarku. Wyszło razem 197 zł, mnie się coś "porąbało", że 297:oops:. Bazarek był na dwa pieski, Iguni przelałam 100 zł. Przepraszam Zuziu za pomyłkę :oops: Link do bazarku:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/189655-Na-Zulusa-i-Ig%C4%99-ciuszki-dzieci%C4%99ce-ROZLICZAMY[/url]

• Replies 396
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie, matcad, Ty mi podałaś dobry;). Ale ja przy okazji chciałam zobaczyć wątek Iguni i mi się pomieszało..:oops:

Zaraz się poprawię i wpiszę na bazarkowym, a przy okazji podniosłam psinkę;)

Posted

Ja tez prawdze u siebie, bo pamiętam że raz przelew dla gabi "zawisł" u mnie w oczekiwanych i wisiał... wisiał... nie wiem dlaczego.

edit. No i rzeczywiście, ten tez wisi!!! Zuziu, zadzwonie na infolinie i zapytam dlaczego to się tak dzieje:oops:

edit2. Już powinno byc dobrze. Skorzystałam z dawnego przelewu, zmieniłam nazwę ale żadnego hasła z smsa nie dostałam... już zeszło, to jeszcze raz poproszę o znak. Sorki:oops:

Posted

No wlasnie.... bo jeszcze nie ma.
Sprawdze jutro rano ponownie i wowczas dam znac.
Dzieki !!!!!

A z Iguni zrobila sie sliczna kudlata kuleczka.
Sierciucha jej urosla bardzo. Jest sliczna i jedwabista.
Mysle, ze nie ma sensu jej teraz strzyc, ale dopiero w nowym domku, albo tuz przed wyjazdem.
Moze teraz marznac, o nocki zimniejsze juz beda niebawem.

Posted

To wina mojego banku, już wiem, bo inna osoba tez zgłosiła mi, że czeka i czeka... :oops: Wyjaśnili mi na infolinii co mam zrobic i peiniądze "zeszły" - m nadzieję, że 'wejdą" gdzie trzeba :roll: U mnie teraz sesja wychodząca jest za 10 minut, to może jeszcze dziś się banki jakoś "dogadają":roll: A jeszcze wczoraj rozmawiałam z taksówkarzem, który opowiadał mi właśnie, że przez taką zwłokę naliczono mu odsetki za opóżnienie opłaty. Była modernizacja w banku... dobre sobie:roll:

Posted

Gosiu, czy możesz pstryknąć Igusi kilka zdjęć? Pewnemu panu obiecałam zdjęcia, aczkolwiek domek daleko, bo w Krakowie, a mimo wszystko wolałabym dla niej dom w okolicy

Posted

Niunia niezbyt lubi sie fotografowac ... Zaraz wieje albo sie kladzie czy siada ze spuszczona glowka.
Ale sprobuje z domu przez okno w takich naturalnych jej zachowaniach ja uchwycic.

Posted

faktycznie wypiękniała :) a z tą nóżką to może tak być jeszcze przez dłuższy czas. Moja Sunia po wypadku - mimo, że nie miała złamanych kości przez baaardzo długi czas nosiła noge w górze i kuśtykała na trzech