madcat1981 Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Zrobiłam przelew. Tylko bardzo przepraszam, ale pomyliłam w wiadomości dla Zuzi sumę, którą zebrałyśmy z bazarku. Wyszło razem 197 zł, mnie się coś "porąbało", że 297:oops:. Bazarek był na dwa pieski, Iguni przelałam 100 zł. Przepraszam Zuziu za pomyłkę :oops: Link do bazarku: [url]http://www.dogomania.pl/threads/189655-Na-Zulusa-i-Ig%C4%99-ciuszki-dzieci%C4%99ce-ROZLICZAMY[/url] Quote
Energy Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Madcat jeszcze raz bardzo dziękuję za wystawienie bazarku:loveu: Quote
leni356 Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 Dziewczyny, ogromne dzięki za bazarki i pomoc dla Igusi :Rose::Rose: Zaraz dopiszę na pierwszej Quote
leonarda Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Ja też bardzo dziękuję za wspaniały bazarek.:B-fly: :B-fly: Dzisiaj na konto Zulusa wpłynęło od matcat1981 całe 100 zł.:B-fly: Quote
madcat1981 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Dzięki dziewczyny, Leonardo ja pewnie podałam Ci inny link niż ten do bazarku, ale nic nie szkodzi, przekopiuję sobie do rozliczenia. Quote
leonarda Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Nie, matcad, Ty mi podałaś dobry;). Ale ja przy okazji chciałam zobaczyć wątek Iguni i mi się pomieszało..:oops: Zaraz się poprawię i wpiszę na bazarkowym, a przy okazji podniosłam psinkę;) Quote
madcat1981 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Aaaaaa;) Ja juz sama sobie nie ufam;) Czekam jeszcze na info od ZuziM, kasa pewnie juz dotarła. Quote
zuziaM Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 To ja zaraz sprawdze, bo wczoraj jeszcze nie bylo. Ale mogly wplynac poznym popoludniem. Dzieki w imieniu Iguni. Quote
madcat1981 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Ja tez prawdze u siebie, bo pamiętam że raz przelew dla gabi "zawisł" u mnie w oczekiwanych i wisiał... wisiał... nie wiem dlaczego. edit. No i rzeczywiście, ten tez wisi!!! Zuziu, zadzwonie na infolinie i zapytam dlaczego to się tak dzieje:oops: edit2. Już powinno byc dobrze. Skorzystałam z dawnego przelewu, zmieniłam nazwę ale żadnego hasła z smsa nie dostałam... już zeszło, to jeszcze raz poproszę o znak. Sorki:oops: Quote
zuziaM Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 No wlasnie.... bo jeszcze nie ma. Sprawdze jutro rano ponownie i wowczas dam znac. Dzieki !!!!! A z Iguni zrobila sie sliczna kudlata kuleczka. Sierciucha jej urosla bardzo. Jest sliczna i jedwabista. Mysle, ze nie ma sensu jej teraz strzyc, ale dopiero w nowym domku, albo tuz przed wyjazdem. Moze teraz marznac, o nocki zimniejsze juz beda niebawem. Quote
madcat1981 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 To wina mojego banku, już wiem, bo inna osoba tez zgłosiła mi, że czeka i czeka... :oops: Wyjaśnili mi na infolinii co mam zrobic i peiniądze "zeszły" - m nadzieję, że 'wejdą" gdzie trzeba :roll: U mnie teraz sesja wychodząca jest za 10 minut, to może jeszcze dziś się banki jakoś "dogadają":roll: A jeszcze wczoraj rozmawiałam z taksówkarzem, który opowiadał mi właśnie, że przez taką zwłokę naliczono mu odsetki za opóżnienie opłaty. Była modernizacja w banku... dobre sobie:roll: Quote
leni356 Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 Gosiu, czy możesz pstryknąć Igusi kilka zdjęć? Pewnemu panu obiecałam zdjęcia, aczkolwiek domek daleko, bo w Krakowie, a mimo wszystko wolałabym dla niej dom w okolicy Quote
zuziaM Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Niunia niezbyt lubi sie fotografowac ... Zaraz wieje albo sie kladzie czy siada ze spuszczona glowka. Ale sprobuje z domu przez okno w takich naturalnych jej zachowaniach ja uchwycic. Quote
madcat1981 Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Zuziu wielka prośba, jak będziesz miała możliwość, to sprawdź czy te pieniądze z bazarku doszły. Quote
zuziaM Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Doszly jz 9.09. 100 zl z bazarku madcat1981 ... DZIEKI !!! To za okres pobytu w hotelu : 12.09 do 22.09.10 Quote
zuziaM Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Wypiekniala i przytyla panienka. Zaraz beda zdjecia ..... Quote
zuziaM Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Igunia nadal skacze na 3 lapkach. Pisalam juz do leni, czy by jej tej zdrowej nie zabandazowac na jakis czas w bandaz elastyczny, zeby na tej drugiej musiala chodzic. Quote
Onaa Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Ale ona już ładnie się kudłata zrobiła :). A z tą łapką to już ma zdrową tak, tylko jeszcze jej nie używa za bardzo ? Quote
malawaszka Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 o jaka śliczna :loveu: okrąglutka się zrobiła czy to te kudełki? Quote
zuziaM Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Oj okraglutka juz jest .... przytylo to chucherko ... ma apetycik. Quote
jambi Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 faktycznie wypiękniała :) a z tą nóżką to może tak być jeszcze przez dłuższy czas. Moja Sunia po wypadku - mimo, że nie miała złamanych kości przez baaardzo długi czas nosiła noge w górze i kuśtykała na trzech Quote
zuziaM Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Pan doktor tez mi to powiedzial, bo bylam w sobote i zapytalam go wlasnie o to. Mowil, ze naprawde wszystko sie udalo i bedzie chodzila. Quote
Recommended Posts