wtatara Posted July 14, 2010 Author Posted July 14, 2010 no wiem juz wszystko Domek bajeczny , tylko Bajeczka pokazuje co potrafi. Gryzie np. poszły już 2 kołdry. Idą spać , wszystko OK a wstają kołdra pogryziona. Jak ją czegos takiego oduczyc Quote
wtatara Posted July 20, 2010 Author Posted July 20, 2010 wtatara napisał(a):no wiem juz wszystko Domek bajeczny , tylko Bajeczka pokazuje co potrafi. Gryzie np. poszły już 2 kołdry. Idą spać , wszystko OK a wstają kołdra pogryziona. Jak ją czegos takiego oduczyc juz nikt do niej nie zaglada Quote
Isabel Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Zaglądam, ale nie wiem co poradzić :shake: Moje psy nie niszczyły w takim stopniu... Quote
wtatara Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 Isabel napisał(a):A jak teraz z tym niszczeniem u Bajeczki? bajeczka juz nie niszczy. Została wysterylizowana- to juz dorosła dama Quote
wtatara Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 DołączyłDec 2006Postów10,111 Marzeń o które warto walczyć. Radości, którymi warto się dzielić, przyjaciół z którymi warto być i nadziei bez której nie da się żyć. Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2012 oby nie był gorszy od minionego ale decydowanie lepszy w sprawach finansowych i zawodowych aby wszystkie pieski były kochane życzy Wanda ze swoimi pieskami Quote
Recommended Posts