Jurki :oD Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Porównanie Zwycięzca Rasy Natsukashii Kazoku Kanshin Masshiro Kazoku Kanshin [/FONT] Quote
Jurki :oD Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Jeszcze kilka fotek wrzucę związanych w jakiś sposób z wystawą :lol: Droga na wystawe :loveu: Okamisia :loveu: Najlepsza wystawowa Dupinka :loveu: [/FONT] Quote
Jurki :oD Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Nudzi mnie już to czekanie :loveu: Natsukashii Kazoku Kanshin :loveu: [/FONT][FONT=Comic Sans MS]HAJIME Akogareno[/FONT] :loveu: [FONT=Comic Sans MS]OYASUMI NASAI Kazoku Kanshin[/FONT] :loveu: [FONT=Comic Sans MS]I koniec...[/FONT] Quote
Kateczka Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 :) a Okame dlaczego nie była wystawiona...? Masshiro juz ma chyba opanowane wystawy...zero stresu :) Quote
Kasia_i_Łukasz Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Justynka, bardzo dziękujemy za szczegółową fotorelację :Rose: Każdy psiak "obfocony" i obłocony jak się należy :evil_lol: Quote
Kasia_i_Łukasz Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Kateczka napisał(a)::) a Okame dlaczego nie była wystawiona...? Masshiro juz ma chyba opanowane wystawy...zero stresu :) Okamisi nie zgłosiliśmy, bo po prostu sądziliśmy, że do tego czasu wyjedzie już do nowego domku :roll: Quote
Angelika_Roser Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Nie tylko Nasai została spoliczkowana ja przez moment nic na oczy przez błoto nie widziałam :evil_lol: słodki brudasek :loveu: [/FONT] Quote
Recommended Posts