Ank@ Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 Dziękujemy za kciuki. Maja została w nowym domu !!!!!!!!!! BARDZO DZIĘKUJĘ P. BEACIE ZA POMOC PRZY ADOPCJI :Rose: Zadzwonili bardzo fajni ludzie z ogłoszenia. Mieszkają blisko mnie i p. Beaty więc Maja będzie pod kontrolą. Państwo są doświadczeni, mieli już psy i koty. Widać, że zależy im na psie, zadbają o Majeczkę. Maja od razu zaakceptowała Panią, Pana się trochę boi i pokazała mu że nie pozwala sobie na wszystko. Dostała na razie koszyczek ze szmatkami, na których u mnie spała, żeby się bardzo nie stresowała. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. zdjęcia porobiła p. Beata :) piszę strasznie nieskładnie, ale dopiero wróciłam do domu i jeszcze emocje nie opadły Quote
fizia Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Ufffffffffffffff Jak cudnie!!! W ostatniej chwili! Quote
__Lara Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Jejku, w ostatnim momencie :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Ank@ Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 Myślę, że wszystko będzie dobrze. Maja zaakceptowała już Pana. Wczoraj była na działce, była bardzo grzeczna. Państwo zachwyceni (szczególnie Pani). Koleżanka będzie ich tam podglądać z ukrycia bo mieszka niedaleko. :) Quote
j3nny Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 z jakiego ogloszenia Maja poszla? z plakatu papierowego? Quote
fizia Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Brzuszek do głaskania i uśmiech na mordce - i o to właśnie chodziło :) Quote
Foksia i Dżekuś Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 [quote name='j3nny'] z jakiego ogloszenia Maja poszla? z plakatu papierowego? Z plakatu ,zreszta byly 3 telefony w sobote o Maje ,jeden dom odpadł ,drugi jakis dziwny z Wolbromia i wieczorekiem od pani stanisławy ,od razu zadzwoniłam do Ani i poszlismy z Maja i pani od razu zaczeła ja głaskac i cieszyc sie z jej przyjscia.:loveu: Quote
Ank@ Posted June 30, 2010 Author Posted June 30, 2010 Do domu Majki dzwoniłam jakieś 2 tyg. temu. Państwo są zadowoleni, zakochani w Majeczce. Sunia jest bezproblemowa, grzeczna. Odwiedziny planuję jakoś w sierpniu. Quote
Ank@ Posted October 30, 2011 Author Posted October 30, 2011 Z przyjemnością informuję że Majeczka ma się świetnie. Podbiła serca właścicieli którzy kochają ją niezmiernie. Czasem coś nabroi ale potrafi udobruchać państwa swoim spojrzeniem a la kot ze Shreka. Śpi w łóżku, chodzi na długie spacery... czego więcej chcieć? Quote
Foksia i Dżekuś Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Ank@ napisał(a):Z przyjemnością informuję że Majeczka ma się świetnie. Podbiła serca właścicieli którzy kochają ją niezmiernie. Czasem coś nabroi ale potrafi udobruchać państwa swoim spojrzeniem a la kot ze Shreka. Śpi w łóżku, chodzi na długie spacery... czego więcej chcieć? Kiedys widziałm Maje z panem na spacerku. Quote
Recommended Posts